aknakukac írta:
am ez a téma se ér sokat most mi értelme van ???neked mér jó hogy tudod hogy másnak mennyi idö alatt kapcsolbe a gépe?
Énsem értem 😆 Télleg nincs benne sok értelem 😃
egyetértünk...😆😆😆
mert az egyszavas,off post-jaitoknak van? -__-"
ON: huhh régi gépem volt amikor 3-4 percig is alkotta magát, de a mostani, hát... a tálca megjelenik egész gyorsan, de mire teljesen feláll... általában addig elmegyek fürödni 😀
Én sem mértem még soha le.Legfejebb így.
XP=Gép bekapcsolása-kávé felrakása-pc elé ülés-/még nem használható/kávé illat-kiöntés-ismét gép előtt,-már használható😕
Win7 RC=gép bekapcsolása-kávé felrakása-pc elé ülés-netezés😀-kávé illat-kiöntés-ismét pc előtt,kávéval😉
Van egy tippem, hogy a legdurvább i7-es processzort is meg tudnám izzasztani már boot-nál, annyi szoftver van a gépemen már.
Némi tapasztalat: AMD procis gépen, kb 1 GHz-es órajelű volt:
XP üresen 20 mp boot, használatra kész
XP és office 2003 már 1 perc fölött, mire használatra kész
jöttek tűzfal, vírusirtó, és még egyéb nyalánkságok: bírd kivárni, míg feláll a rendszer.
Sajátom: tippre másfél-két perc, a telepített programokkal a start menü->minden program része 2 oszlop tele.
Én nekem a vista úgy 40 mp alatt tölt be a bootolás kb 30 másodperc a vista töltése 10mp és amint betöltött 5 másodperc múlva minden program betölt és már használhatom is
windows 7-el😃
am ez a téma se ér sokat most mi értelme van ???neked mér jó hogy tudod hogy másnak mennyi idö alatt kapcsolbe a gépe?
egyetértünk...😆😆😆
mert az egyszavas,off post-jaitoknak van? -__-"
ON: huhh régi gépem volt amikor 3-4 percig is alkotta magát, de a mostani, hát... a tálca megjelenik egész gyorsan, de mire teljesen feláll... általában addig elmegyek fürödni 😀
XP=Gép bekapcsolása-kávé felrakása-pc elé ülés-/még nem használható/kávé illat-kiöntés-ismét gép előtt,-már használható😕
Win7 RC=gép bekapcsolása-kávé felrakása-pc elé ülés-netezés😀-kávé illat-kiöntés-ismét pc előtt,kávéval😉
Némi tapasztalat: AMD procis gépen, kb 1 GHz-es órajelű volt:
XP üresen 20 mp boot, használatra kész
XP és office 2003 már 1 perc fölött, mire használatra kész
jöttek tűzfal, vírusirtó, és még egyéb nyalánkságok: bírd kivárni, míg feláll a rendszer.
Sajátom: tippre másfél-két perc, a telepített programokkal a start menü->minden program része 2 oszlop tele.
egyetértünk...😆😆😆
jah, nemis, 30 sec alatt betölt!😆
Kb 25másodperc telik el míg rákattintok a firefoxra
Itt most onnantól kell mérni, mióta bekapcsolod a gépet?? vagya windows töltéstől? 😀
A cím alapján onnantól hogy bekapcsolod a géped!