Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali!
tudtok olyan statégiait mondani ami a jövőben játszódik? (elsősorban ilyen űrhajósra vagy űrben is jászhatóra gondoltam ha van ilyen)
Sins of solar empire
tudtok olyan statégiait mondani ami a jövőben játszódik? (elsősorban ilyen űrhajósra vagy űrben is jászhatóra gondoltam ha van ilyen)
Sziasztok!
Olyan játékot keresek aminek epic története van mint pl me sorozat 😃 pls segítsetek 😃
Dragon Age, Fallout 3, STALKER széria.
Olyan játékot keresek aminek epic története van mint pl me sorozat 😃 pls segítsetek 😃
Na most már csak 1 dolog:
Valami fain autóversenyzős játék kellene amit vinne is a gépem,élvezhető és jó időre leköt 😃
F1,NFS széria,a Dirt széria és a GRID már kilőve.
Előre is köszi megint 😃
(Ezekkel játszottam máread Space 1-2,Dead Island,FEAR 1-2-3,Rage,Crisys 1-2,COD,Medal of Honor)
The Darkness 2 ? Fps és egy nagyon nagyon minimális hátborzongató jelleme van (kinek mi a hát borzongató mert ez nekem nem volt sem horror sem hát....(túlhoszzú szó 😆 )
Aliens Vs. Predator 2010
Tribes Ascend (inygenes nagyoon FAJAAAAA és multis fps de nagyonjó ! )
Egy elit horror : Amnesia The Dark Descent
Clive Barker's Jericho /vagy Undying ami sztem még jobb is csak nagyon régi elég ratyi graffal de maga a játék fúúú az nagyon jó!
Egyenlöre hirtrlenenyit tudok.
UI.: Amnesia,Tribes ascend, The Darkness 2 és a Aliens vs. Predator 2010 ről nézz mindenképp videót a másik kettőröl is ha lehet de ezekről mindenképp ( UI.: Amnesia atombrutál horror nincs nála félelmetesebb játék a gamerek 60-78 százaléka szerint persze a slender minijátékot most levéve de amnesia a király 😎 )
Valaki tud mostani FPS játékokat de lehet 18-as is
(Ezekkel játszottam már😃ead Space 1-2,Dead Island,FEAR 1-2-3,Rage,Crisys 1-2,COD,Medal of Honor)
Half-Life megvolt? Szerintem az kötelező😃
Megvolt most már az Episode 3-mat várom😀
Area 51(állítólag jó és nehéz) Igaz nem mai darab(2005-ös). Wolfenstein-t próbáld ki ha esetleg nem próbáltad még😃, Bioshock 1-2😀
(Ezekkel játszottam már😃ead Space 1-2,Dead Island,FEAR 1-2-3,Rage,Crisys 1-2,COD,Medal of Honor)
Megvolt most már az Episode 3-mat várom😀
delta force xtreme 1-2 nincs vmi jó grafja de rohadt jó. kicsit olyan armás bf-es
Codename Panzers
Men of War
Faces of War
Warhammer 40k
Tudtok olyan RTS játékokat amit haverokkal is tudnánk játszani(2-4)
valami haverral tolható játékot tudtok mondani? (3-4 fő)
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
Válassz😃
valaki?
Midtown Madness 2 esetleg
valaki?
Tudotok valamilyen akciós FPS 18-as játékot?
Fear-t ne írjatok mert végig vittem mindegyiket.
Prey? Doom 3? Quake 4? Bioshock is 18-as asszem😃 Blacksite: Area 51, Area 51(régebbi de elég jó vélemények vannak róla), Metro 2033 de az nem fog túl jól menni szerintem.
Cry of Fear, Grey, Manhunt
Tudotok valamilyen akciós FPS 18-as játékot?
Prey? Doom 3? Quake 4? Bioshock is 18-as asszem😃 Blacksite: Area 51, Area 51(régebbi de elég jó vélemények vannak róla), Metro 2033 de az nem fog túl jól menni szerintem.
KÖSZIII!!!!!!!!!
Intel GMA 3100 384MB Integrated VGA(NEM+3100 hanem SIMA)
1giga RAM
Erre a gépre kéne nekem Akció game.
olyan Battlefield-es COD-os medalofhonor-os.
Van 3DAnalyzer meg Swiftshader2.0 a gépen.
De ha lehet FullScreen es legyen. Köszönöm! 😃
Helló! Én valami jó autós szimuláltort keresek, sok-sok autóval! 😃
need for speed, test drive, toca race.
Szimulátort kért nem arcade-ot,
Szerintem a Race Driver Grid, egész jó,
a GRiD mióta szimulátor?
Toca 3, Race Injection, rFactor modokkal
tudnátok ilyen félig meddig sandbox moh arma bf játékot katonásat?
Operation Flashpoint összes része
tudnátok ilyen félig meddig sandbox moh arma bf játékot katonásat?
Dirt 3, Dirt Showdown. Bár nem tudom mennyire arcade vagy szimulátor😃 Majd Haraposs megmondja😃
Szimulátort kért nem arcade-ot,
Szerintem a Race Driver Grid, egész jó,
Nem ismer valaki egy középkori stratégiai (RTS)játékot amiben várat is lehetett épiteni? Elfelejtettem a nevét mert régen játszotam vele már. Kb a gépigénye pentium4 és 256mb ram körül van mert ilyen gépen szépen elfutott. De az se lenne baj ha ajánlnátok egyet ( -stronghold). 😀
Penumbra sorozat
Amnesia The Dark Despent (TOP 1)saját vélemény
Dead Space 1-2-3
Fear sorozat
Condemned: Criminal Origins
Cryostasis: Sleep of Reason
Doom 3
Alone in the Dark
Darkseed 2
Painkiller Overdose
Dead Island (ez nem igazán)
Silent Hill sorozat
The Suffering 1-2
Cold Fear
Valaki tud olyan játékokat mondani amit lehet többen is játszani, és 1-gépen akár 2-en is, ( 1. játékos = billentyűzet + egér, 2. játékos = játékvezérlő ) nagyon sokat segítenétek vele , előre is köszi 😀
Lego Harry Potter 1-4
Lego Harry Potter 5-7
Lego Batman 1-2
Lego Star Wars 1-2-3
Lego Indiana Jones 1-2
Lego Pirates Of Caribbien
UP
Scooby-Doo First Frights
Little Fight 2 (és egyéb buherált verziói. pl: NTSD 2.4,Bleach Bankai Revolution 2.0 stb.)
Sziasztok!
Keresek egy játékot, ahol lehet a karaktert fejlesztgetni skillek, stb. Hasonlóan fallout és elder scrolls játékokhoz. ne legyen 2008 nál régebbi. Köszönöm!
Fable 3
Divinity Dragon Knight Saga
Divinity Ego Draconis
Witcher 1-2