Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Valami pörgős akció vagy kalandjáték esetleg Rpg nincs? ami persze elindulna ezen vagy olyan is jó ami tényleg kiemelkedő játék (mass effect,cod "szinvonalú" Spoiler!
fú ez most nagyon sznob volt 😃 )

2.2ghz dual core
256 mb vga
3 giga ram
hmm? 😀 Elöre is köszi!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Slenderman írta:
alex1997 írta:
Sziasztok! Valaki tudna nekem mondani 1 jó Simulator-t?

Mint az Euro truck simulator vagyis valamilyen kamion szimulátort.
Ami ha lehet ne legyen túl ronda és elmenyen ezen (full hd be játszok és minden mást leveszek csutkára low ra)
A Gép: Atlon x 2 (2 mag) 2.8 ghz
Hd 5570 fél giga v ram
3 giga ddr 2 ram

Köszönöm előre is. Üdv Alex
Ha azzal a VGA-val te Full HD-ba tolod a játékokat lagg nélkül, én vagyok Őszibarack Obama

Hát ha nem hiszed el (pedig elkéne) PL: a Diablo 3 at full hd-ba játszom és minden low on megy és kb olyan 50 45 fps em van (:
0
0
0
0
no avatar
amm ghost akkor Left 4 Dead ja meg egy kissebb érdekesség Slender Survivers
0
0
0
0
ghost5023 avatar
Sziasztok!
Valaki mondana olyan játékot amit Coopba lehet játszani lanon
Valami Survivere gondoltam 😃
0
0
0
0
no avatar
alex1997 írta:

Ami ha lehet ne legyen túl ronda és elmenyen ezen (full hd be játszok és minden mást leveszek csutkára low ra)
Hd 5570 fél giga v ram
3 giga ddr 2 ram

Ha azzal a VGA-val te Full HD-ba tolod a játékokat lagg nélkül, én vagyok Őszibarack Obama
0
0
0
0
getcarter avatar
Bioritmus írta:
Most csak 1 kérdést tennék fel:
Szerintetek Mafia 2 vagy X-Men Origins: Wolverine

próbáld ki mind a kettőt és majd te eldöntöd
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Most csak 1 kérdést tennék fel:
Szerintetek Mafia 2 vagy X-Men Origins: Wolverine
0
0
0
0
The Emptiness avatar

Hd 5570 fél giga v ram
3 giga ddr 2 ram

0
0
0
0
jumpen97 avatar
humerot írta:
Nekem olyan játék kellene ami legalább 3 fő co op van benne és nagyon rámegy a sniperes lopakodós témára .
Arma részei valamiért nekem nem hajlandóak ugy menni mint kellene 😞 szóval az kilőve. 😀

Nagyon nem ismerem a coopokat de tudok sniperreseket vagyolyat amiben van:
MoH összes
Battlefield összes
Sniper Elite összes
Sniper ghost warrior összes utóbbi city gyártmány, úgyhogy találhatsz benne pár éedekességet, de attól jó.
0
0
0
0
humerot avatar
Nekem olyan játék kellene ami legalább 3 fő co op van benne és nagyon rámegy a sniperes lopakodós témára .
Arma részei valamiért nekem nem hajlandóak ugy menni mint kellene 😞 szóval az kilőve. 😀
0
0
0
0
Haraposs avatar
ghost82 írta:
Haraposs írta:
ghost82 írta:
Sziasztok ! Én valami RPG játékot keresek hasonlót , mint a Witcher , Skyrim meg ilyenek . Valami ötlet ?

Risen,Oblivion,Gothic1-2,morrowind,

Köszi ez a Risen bejön , úgy nézem van 2-ős része is . Az milyen ?

Szerintem a második rész értékelhetetlen, nagyon gyenge folytatás
0
0
0
0
no avatar
Érdemes egyszer legalább végigjátszani, mert nagyon jó. 😀 Engem teljes mértékben magával ragadt a játék világa.
0
0
0
0
ghost82 avatar
Haraposs írta:
ghost82 írta:
Sziasztok ! Én valami RPG játékot keresek hasonlót , mint a Witcher , Skyrim meg ilyenek . Valami ötlet ?

Köszi ez a Risen bejön , úgy nézem van 2-ős része is . Az milyen ?
0
0
0
0
kartosz98 avatar
sziasztok tudnátok valami tps-t vagy fps-t ajánlani ami futna a gépemen de nem ilyen régebbi-re gondolok pl soul reaver star wars pop pls segítsetek köszi
0
0
0
0
Haraposs avatar
ghost82 írta:

0
0
0
0
Kyrito avatar
TaylorXIII írta:
The Elder Scrolls IV: Oblivion

ismerem és játszottam vele 😃 évfolyamtársam mondta hogy játszam ki 😃
0
0
0
0
ghost82 avatar
0
0
0
0
no avatar
valami feszultseglevezetost vagy valami evoluciost [ami mejen a gepemen] ojasmit mind a spore valaszokat elore koszonom
0
0
0
0
theavanger avatar
Valaki tudna ajánlani egy olyan játékot ami elfut a gépemen.
Jöhet:Szerepjáték,Autós,Stratégiai.
Ja és ne legyen régi.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
The Elder Scrolls IV: Oblivion
0
0
0
0
Kyrito avatar
TaylorXIII írta:
feketemetin írta:
Valaki tudna ajánlani egy jó játékot ami a gépem lazán el fut ?
Szerepjáték, Ölös, Autos, vagy MMORPG

PoP(Prince of Persia) összes része(Bár prince of persia és pop forgotten sands már nem biztos, azok már lehet, hogy nem fognak menni fullban vga miatt de biztos jól fognak futni azok is.

Prince of perzsia azt már játszottam 😀 valami más ?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
feketemetin írta:

PoP(Prince of Persia) összes része(Bár prince of persia és pop forgotten sands már nem biztos, azok már lehet, hogy nem fognak menni fullban vga miatt de biztos jól fognak futni azok is.
0
0
0
0
Kyrito avatar
0
0
0
0
gohanof avatar
Sziasztok!
Ezen a Laptopon milyen játékok mennének szaggatás nélkül?
http://www.***/webshop/product/samsung_series_3_np300e5x_s02hu_ezust/290110
Mindenféle játék jöhet, sokat írjatok! Köszönöm előre is!😀
0
0
0
0
David the killer avatar
A gépemhez valami jó játékot? NFS PoP CoD MoH Raimbow 6 Prototype flatotutokon kivül? Ha van valami hasonló stratégia,mint a halo 3 az xboxra ilyen modern fényes és menne a gépemen...de akármi más is jöhet. Köszönöm 😀
0
0
0
0
PcBYTE avatar
Ezt mindenkinek ki kell próbálnia:
0
0
0
0
no avatar
a prototype 1 nem mejen a gepemen es valami feszultseglevezetost vagy valami evoluciost ojasmit mind a spore valaszokat elore koszonom
0
0
0
0
no avatar
Nekem kellene valami verekedős játék aminek brutál grafikája van. Pankráció féle legyen vagy valami kemény ne sima box.
0
0
0
0
Kyrito avatar
Raptor14 írta:
sziasztok nekem egy vagy ha lehet tobb olyan jatek kell amin lehet rombolni targyakat epuleteket valami jo feszultseglevezetos amibe osze lehet torni mindenet es mejen a gepemen. valaszokat elore is megkoszonomnem

probáld ki a Prototype 1 et szerintem azt élvezni fogod 😃 lehet benne apritani rendesen 😀
0
0
0
0
kartosz98 avatar
ors11 írta:
kartosz98 írta:
tudnátok egy olyan ingyenes fps-t ami multiba és coop ban megy és a tesóm gépén: 1800MHz 512ram és 1 kicsit kissebb vidi kari pls segítsetek

Counter Strike-ot próbáld meg.(csak el kéne induljon)

köszönöm a válaszod de már próbáltuk ment is de negyon gyökér game de ha tudjátok hogy a hl1-2 coop os multis változatát hát annnak annnnnnnyyyiira örülnék persze ingyenes de a cs-t már prób 😞
0
0
0
0
no avatar
sziasztok nekem egy vagy ha lehet tobb olyan jatek kell amin lehet rombolni targyakat epuleteket valami jo feszultseglevezetos amibe osze lehet torni mindenet es mejen a gepemen. valaszokat elore is megkoszonomnem
0
0
0
0
ors11 avatar
kartosz98 írta:
tudnátok egy olyan ingyenes fps-t ami multiba és coop ban megy és a tesóm gépén: 1800MHz 512ram és 1 kicsit kissebb vidi kari pls segítsetek

Counter Strike-ot próbáld meg.(csak el kéne induljon)
0
0
0
0
kartosz98 avatar
0
0
0
0
kl_akos avatar
Sziasztok!
Tudnátok mondani 1-2 autos jatekot ahol van belso nezet(pl.Dirt 1-2-3,GRID,NFS Shift 1-2),ha lehet legyen optimalizalt
0
0
0
0
Kyrito avatar
TaylorXIII írta:
feketemetin írta:
valaki tud egy jó zúzós játékot ?
Gépem :
1gb ati hd 6450 videókártya
5gb ram
2 mag 3.4 processzor

Prototype, Prototype 2, The Incridible Hulk

Prototype 1 meg a 2 már toltam a gépemen és nem rosszak 😃 de valami olyanra gondoltam amin nagyon szép grafika és jó játék élményes és van benne kard és skillek amiket fel tundák fejleszteni ( hasonlo legyen mint a Darksider 1 meg a 2 ) amugy kössz az ötletet 😃 prototype most jön le 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
robot fiu írta:
Cursed crusade,nekem nagyon tetszik,és jó játék! Keresztes lovaggal kell lenni,de néha átlehet változni ördöggé,és a halál a nyomunkba van,a játék folyamán!https://www.co-optimus.com/images/upload/image/2011/cursed-crusade-box-cut.jpghttps://www.mobygames.com/images/shots/l/543484-the-cursed-crusade-playstation-3-screenshot-you-can-also-upgrade.jpg

Hű ez tényleg jó lehet😃 Ezt muszáj kipróbálni😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
feketemetin írta:
Gépem :
5gb ram
2 mag 3.4 processzor

Prototype, Prototype 2, The Incridible Hulk
0
0
0
0
alratar avatar
feketemetin írta:
Gépem :
5gb ram
2 mag 3.4 processzor

Zúzos? Az milyen?
0
0
0
0
Kyrito avatar
Gépem :
5gb ram
2 mag 3.4 processzor
0
0
0
0
Zedz avatar
arnold012 írta:
Fable 3-ról mi a véleményetek?

Sokakkal ellentétben nekem kifejezetten tetszett. A grafika, a hangulat, meg úgy az egész. Mondjuk lehetne egy kicsit hosszabb, de ettől eltekintve én még egyszer ki fogom játszani! 😀
0
0
0
0
no avatar
Fable 3-ról mi a véleményetek?
0
0
0
0
alratar avatar
arnold012 írta:
Üdv nekem valami szintlépős fejleszthető játék kellene előre is köszi (A gépigénye nem számít)

Rpg családból válassz!
0
0
0
0
no avatar
Üdv nekem valami szintlépős fejleszthető játék kellene előre is köszi (A gépigénye nem számít)
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
tudtok valami viszonylag realisztikus játékot amit még a gépem is elvisz? 😃
0
0
0
0
alratar avatar
mlan0 írta:
alratar írta:
mlan0 írta:
Olyan játék kéne ami hasonlit a Gta sorozatokhot... vagy valamilyen lövöldőzős játékhoz...

Cod modern warfare 3
Saint row 3 már megvólt... 😃

Akkor próbáld ki a
Saints Row előző részeit
Call of Duty előző részeit

Sleeping Dogs
Battlefield sorozat
Medal of Honor

Ezekn is mind játszóttam 😀 ... valami más?

Akkor

Gangstar: West Coast Hustle
THE SABOTEUR
Team Fortress 2
SiN
0
0
0
0
mlan0 avatar
alratar írta:
mlan0 írta:
Olyan játék kéne ami hasonlit a Gta sorozatokhot... vagy valamilyen lövöldőzős játékhoz...

Cod modern warfare 3

Akkor próbáld ki a
Saints Row előző részeit

Sleeping Dogs
Battlefield sorozat
Medal of Honor

Ezekn is mind játszóttam 😀 ... valami más?
0
0
0
0
alratar avatar
mlan0 írta:

Cod modern warfare 3

Akkor próbáld ki a
Saints Row előző részeit

Sleeping Dogs
Battlefield sorozat
Medal of Honor
0
0
0
0
mlan0 avatar

Cod modern warfare 3
0
0
0
0
kartosz98 avatar
tudnátok valam fps-t ami multiplayer és coop ba megy de pls ne olyat mint a swat vagy ilyesmi de ami a gépemen elfut és a tesóm gépén ami 1800MHz 512Mb ram és 1 nem olyan nagy videó kari kb mint az enyém csak gyengébb. ja ami játékot tudtok javasolni hogy ingyenes legyen 100%-ban ha valaki tudja hogy a hl2-őt hogy kell úgy megcsin hogy ingyenesen tudjunk coop-ba menni nagyon kösz pls segítsetek ithon halál és puszta már a unalom😕
0
0
0
0
atrox95 avatar
Hello!
Kéne nekem egy Iphone simulator amivel tudnék különböző játékokkal játszani.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció