én most a texas hold'em poker 3D-t nyomom online!!
amúgy meg már kicsit unom, de a gtaIV-et is szoktam tolni..meg mostanába elég sokszor játszok a pes10-el..
már a dirt2-őt várom...
Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty 2, Star Wars: The Force Unleashed USE(PC), SAW: The Video Game, jelenleg ennyi és majd ha lentlesz és lesz hozzá crack és serial akkor a CoD:MW2!😀
Cod4
Prototype PC
NFS Pro Street Xbox
Fifa 09 Xbox
Cod5 PC
Cod2 PC
CS:1.6 PC
SWAT4 PC
GForce PC
GTA IV PC
Tegnap kiakasztottam a:
Halo 2 PC
Prototype Xbox
GTA IV Xbox
Mafia
Total Over Dose
Flatout2
MotoGP3
NFS Pro Street
Tony Hawk American Wasteland
COD 1
rFactor
Freedom Fighters
Company Of Heroes
Condemned
Most ezeket játszom 😃
Én most a Clear Sky-t kezdtem el nyomni, de nagyon leköt. Az előző részével ugyanígy voltam. Először szoknom kellett a stílust, de aztán nem bírtam róla leszakadni.
Nem olyan nehéz a Grid, csak szokni kell az irányítását... Nekem kb. 2-3 óra után már egész jól ment 😆 Bár a hegyi drift el még vannak gondjaim 😆😆
Én most ezekkel játszok: Grid, Prototype, Riddick Assault on Dark Athena, Ghostbusters, CoD WaW, X-Men Origins Wolverine, Crysis (mindennapra jut valami 😆😆😉
hunter93, enyi játékkal játszasz most 😆, én 2vel Fuel és cod2, ja és cod1 egy barátom kedvéért, mert netje miatt nemlenne jó neki a cod2, pedig nemszívesen játszok vele, cod2be lehet normálisan lőne, abba spriengfield kancsal, pedig azzal szoktma menni 2be, mp44, csoda ha eltalálod az ember auráját, ugy ránt vagy mit csinál, cod2be nemcsinál ilyet, meg az a grafika...😜 szal, na enyi 😆
ja es szerintem a prostreet a legjobb NFS ek kozul!!!
Call of duty 4 Moder warfare
Dragon Age Origins
Prince of persia 2008
World of warcraft (Netes)
amúgy meg már kicsit unom, de a gtaIV-et is szoktam tolni..meg mostanába elég sokszor játszok a pes10-el..
már a dirt2-őt várom...
Call of Duty 2 Multiplayer
ennyi😃
Call of Duty 4: Modern Warfare
Prototype PC
NFS Pro Street Xbox
Fifa 09 Xbox
Cod5 PC
Cod2 PC
CS:1.6 PC
SWAT4 PC
GForce PC
GTA IV PC
Tegnap kiakasztottam a:
Halo 2 PC
Prototype Xbox
GTA IV Xbox
Total Over Dose
Flatout2
MotoGP3
NFS Pro Street
Tony Hawk American Wasteland
COD 1
rFactor
Freedom Fighters
Company Of Heroes
Condemned
Most ezeket játszom 😃
A Crysis-sel ma végeztem.
Most jön majd a Warhead.
Call of Duty: World at War
Prototype
Street Fighter IV
FEAR 2
Devil May Cry 4
Spider-Man 3
Spider-Man - Web of Shadows
Far Cry 2
Prince of Persia - The Two Thrones
Prince of Persia
Én most ezekkel játszok: Grid, Prototype, Riddick Assault on Dark Athena, Ghostbusters, CoD WaW, X-Men Origins Wolverine, Crysis (mindennapra jut valami 😆😆😉
ennyi😀
PC-n: Prototype,World Of Warcraft(sajnos lejárt a GC-m😢),COD World At War multi,néha GTA 4 multi.
jelenleg ennyi😀