hunter93, enyi játékkal játszasz most 😆, én 2vel Fuel és cod2, ja és cod1 egy barátom kedvéért, mert netje miatt nemlenne jó neki a cod2, pedig nemszívesen játszok vele, cod2be lehet normálisan lőne, abba spriengfield kancsal, pedig azzal szoktma menni 2be, mp44, csoda ha eltalálod az ember auráját, ugy ránt vagy mit csinál, cod2be nemcsinál ilyet, meg az a grafika...😜 szal, na enyi 😆
Counter Strike: Source, Counter Strike 1.6, Call of Duty 2, Call of Duty United Offensive, Sniper Elite, GTA San Andreas, Medal of Honor Allied Assault, Half-Life 2, Call of Duty world At War (már amennyire bírja a gép)
Látom a COD valamelyik része szinte mindenkinél ott van. Kivétel én.😃😃 Én a COD2-vel jáccottam kb. 10 percet és annyi elég is volt belőle. Nem tom de minden lövöldözős játéktól pár perc után megfájdul a fejem. Talán a Battlefront 1-2 amit el tudok viselni.
Age of Empires I. Jupííí. Csak ez indul el ezen a csúcskategóriás P1-es gépen. Már rég meg kellett volna jönni az alaplapomnak. És akkor lehetne GRID-ezni.😞😞😞😞😞
én a SW jedi knight jedi academyvel jáccotam amig vmi baja nem lett , aztán republic commandoval most meg leszettem a knights of old republic-ot de nem indul szal nem jnagyon jáccok mos semmivel😞
általában ezzel nyomom,meg néha resident evil 4,devil may cry 3😃
Ha megkapom az új gépem (ami a mostani "Géped"-nek van beállítva) akkor:
Assassin's Creed
Far Cry 2
The Godfather II
Crysis
Prototype
Call of Juarez: Bound in Blood
Overlord II
Wheelman
:Ð:Ð:Ð
godfater 2