Nekem az AMD AthlonII X3 procim alapon 26 fokos. Ennyit is ki az everest. De 3 ora NFS Hot pursuit utan se ir tobbet 30 foknal. Ez lehetseges? Vagy az everest szur el valamit?
Mert az lehetseges, mert a max 1800-as ventimre 8900 rpm-et irt, a prociera pedig 9000ret, es nem vettem eszre repulo ventilatordarabokat..
Feki1991 írta:
Én ma faragtam le kerek 20 fokot a VGA hőmérsékletéből (MAX 83-ról 63-ra) egy roppant egyszerű megoldással... 😀
és mi az? vagy ez valami reklám, hogy ez az első két sor, és ha a többit meg akarom tudni, akkor fizessek X zsetonnyi összeget?😂
így van, pontosan így képzeltem el! 😆 aki a legtöbb adja annak mondom el! 😆
ám a megoldás tényleg egyszerű, megoldottam (egy fan tunellel) hogy kintről a hűvös levegőt szívja ne az általa felmelgítettet s az eredmény engem is meglepett, a 65öt éppen súrolja Kombustorral + húzott órajelekkel... 😀
ezt ki fogom próbálni, mit ajánlasz, gégecsövet, vagy WC papír gurigákat?😂
Feki1991 írta:
Én ma faragtam le kerek 20 fokot a VGA hőmérsékletéből (MAX 83-ról 63-ra) egy roppant egyszerű megoldással... 😀
és mi az? vagy ez valami reklám, hogy ez az első két sor, és ha a többit meg akarom tudni, akkor fizessek X zsetonnyi összeget?😂
ám a megoldás tényleg egyszerű, megoldottam (egy fan tunellel) hogy kintről a hűvös levegőt szívja ne az általa felmelgítettet s az eredmény engem is meglepett, a 65öt éppen súrolja Kombustorral + húzott órajelekkel... 😀
Cooley írta:
Be kell vágni az egész gépet egy akváriumnyi olajba, aztán csókolom. 😃 Esetleg egy keringetőt még rá lehet kötni, hogy egyáltalán ne melegedjen maga az olaj sem. ^^
egyszerűbb ha be se kapcsolod a gépet, a módszer hatásosságától leesik az állad is
tomaszka88 írta:
Az nem gáz,hogy nekem különbőző márkájú ház hűtő ventilátoraim vannak? 1db Thermaltake,és 2 db Cooler Master😀
nem gáz, ha csak nem kezdenek el márkaharcot vívni az alaplapon ugrálva éjszaka
Be kell vágni az egész gépet egy akváriumnyi olajba, aztán csókolom. 😃 Esetleg egy keringetőt még rá lehet kötni, hogy egyáltalán ne melegedjen maga az olaj sem. ^^
Sheriff írta:
ÉS ezt a korlátozást fel tudom oldani valahogyMMert egy Intel Pentiam D 820 az 1.8 ról felraktam 3 GHz re és terhelés alatt 59Cfokos 2400 fordulatos hűtéseel
nézelődj biosba ilyesmi opciók után, azt nemtom h P D nek mi az ideális hőmérséklet, de nálam a P4 HT 3.4 Ghz en max terhelésen 65 fok körül van, és tökéletesen működik
ÉS ezt a korlátozást fel tudom oldani valahogyMMert egy Intel Pentiam D 820 az 1.8 ról felraktam 3 GHz re és terhelés alatt 59Cfokos 2400 fordulatos hűtéseel
Sheriff írta:
porosnak nem poros az tuti de akkor mivel tudnám beállítani h forogjon megint annyival?Ja egyébként alaplap csre volt azota talán azota iylan segíts pls mert tuningoltam eggy kicsit és kellene az a 1000RPH a hűtéshez!
akk valszleg az új alaplap nem pörgeti fel teljes fordulatra, lehet nem találja elég forrónak a procit, vagy le van korlátozva
porosnak nem poros az tuti de akkor mivel tudnám beállítani h forogjon megint annyival?Ja egyébként alaplap csre volt azota talán azota iylan segíts pls mert tuningoltam eggy kicsit és kellene az a 1000RPH a hűtéshez!
Ruslan írta:
Hali
egy kérdésem lenne. Egy Intel Core i7 990X-re milyen hűtőt lenne érdemes rakni? vízhűtésest vagy sima ventiset? és milyet konkrétan. konkrétan a tuning nem annyira érdekel mert programozáshoz fog kelleni, csak az a lényeg hogy jól hűtsön.
Választ(okat) előre is köszönöm.
Scythe Ninja 3 pl nagyon szépen hűt, durva OC nélkül bőven elég lesz
Ha ennyi pénzt kiadsz a tervezett gépedre szerintem vegyél akkor már vízhűtést, én azt javasolnám inkább!
Corsair H70
ThermalTake CL-W0171d
ezek még árban is elfogadhatóak!
Ruslan írta:
Hali
egy kérdésem lenne. Egy Intel Core i7 990X-re milyen hűtőt lenne érdemes rakni? vízhűtésest vagy sima ventiset? és milyet konkrétan. konkrétan a tuning nem annyira érdekel mert programozáshoz fog kelleni, csak az a lényeg hogy jól hűtsön.
Scythe Ninja 3 pl nagyon szépen hűt, durva OC nélkül bőven elég lesz
Hali
Kmisi99 írta:
Az a kis vacak nem hiszem hogy jobb lenne jelentősen. Ha már cserélsz cserélj valami normális nagydarab hűtőre
igazad lett mert leteszteltem és a TX3-asom lepipálta a Zalman hűtőt. Így szerintem veszek egy Scythe Ninja 3-at, Szerintem ez lesz az igazi egy jó tuninghoz😆
de ha azt mondod, hogy a TX3-as jobb akkor miért van az, hogy a TX3-as az 4800Ft, a Zalman pedig 10.500-12.000Ft között mozog? Az a szerencse, hogy letesztelhetem mielőtt döntök. 1-2 napon belül kiderül melyik a jobb
Kmisi ezt 3k-ért adnák nekem oda. azért lehet megérné nem? hétvégén ki is tudnám próbálni, hogy mit tud a TX3-assal szemben. Így már jobban hangzik nem?
Nekem az AMD AthlonII X3 procim alapon 26 fokos. Ennyit is ki az everest. De 3 ora NFS Hot pursuit utan se ir tobbet 30 foknal. Ez lehetseges? Vagy az everest szur el valamit?
Mert az lehetseges, mert a max 1800-as ventimre 8900 rpm-et irt, a prociera pedig 9000ret, es nem vettem eszre repulo ventilatordarabokat..
Az nem gáz,hogy nekem különbőző márkájú ház hűtő ventilátoraim vannak? 1db Thermaltake,és 2 db Cooler Master😀
MSI Afterburner ?
Nvidia Inspector ?
😆
Ha nagyon olcsó de jó kell Arctic F12 Ha kicsit drágább Collink Swif 2 mindkettő az árkategóriájuk egyik legjobbja
Az Arctic F12 jobban tetszik,valószinűleg abból beszerzek 5 darabot. Már csak azt kell eldöntenem,hogy melyik hogy álljon...
Kellenének valami jó ventillátorok.
120mm-sből kell 5db.
Mennyit szánsz rá?
Enermax Cluster Twister 4300/Db
Cooler Master Excalibur 120 3900/Db
ThermalTake A2449 3200/Db
Scythe Ultrakaze DFS123812L-2000 2700/Db
ThermalTake AF0018 2400/Db
Enermax Apollish 2100/Db
Zalman ZM-F3 1500/Db
Arctic Cooling F12 1500/Db
Ezek 120 milisek
Hát nem sokat,melyik a legolcsóbb és melyik ezek közül a legjobb?
Jah ls nem kell semmi extra,ilyen LED, meg hasonlók, csak sima ventillátor.
120mm-sből kell 5db.
A rendszerhuto ventillatort hogy erdemes berakni? Ugy hogy befele fujjon a hazba, vagy kifele fujjon a hazbol?
ha nem tervezel brutal tuningot akkor igen, de ha sokat huzol (tobb mint 1 GHz) akkor mar nem tudja jo hofokon tartani
Mien hűtőt ajánlassz max 8 ezer forintért???
A Q8300-as procimat akarom felhúzni 3.5Ghz-ig kb.
Arra TX3-meg megfelel, ha csak mondjuk 3.2 GHz-re huzod. Szerintem azt meg le tudja huteni. Ilyen arkategoriaban a tx 3 verhetetlen
Értem! Köszi!
ha nem tervezel brutal tuningot akkor igen, de ha sokat huzol (tobb mint 1 GHz) akkor mar nem tudja jo hofokon tartani
Arra TX3-meg megfelel, ha csak mondjuk 3.2 GHz-re huzod. Szerintem azt meg le tudja huteni. Ilyen arkategoriaban a tx 3 verhetetlen
Hali
Ha ennyi pénzt kiadsz a tervezett gépedre szerintem vegyél akkor már vízhűtést, én azt javasolnám inkább!
Corsair H70
ThermalTake CL-W0171d
ezek még árban is elfogadhatóak!
Hali
1: Thermaltake CL-P0564D Frio 4in1
2: Scythe Mugen 2
a válaszokat várom nagyon😂
Szerinted mi a különbség?
Szín/világít/Ár
Más a felépítése is, és míg a Frio 220W TDP-ig alkalmazható, az OCK 240-ig...
Az a kis vacak nem hiszem hogy jobb lenne jelentősen. Ha már cserélsz cserélj valami normális nagydarab hűtőre
igazad lett mert leteszteltem és a TX3-asom lepipálta a Zalman hűtőt. Így szerintem veszek egy Scythe Ninja 3-at, Szerintem ez lesz az igazi egy jó tuninghoz😆
Helósztok nem tudjátok hogy lehet e már az országban Thermaltake Frio OCK -t kapni??? És ha igen akkor hol?
Előre is Kösz!
hy jó kis hűtő utánanéztem a hivatalos oldalán még csak 1 magyarországi eladót találtam http://www.cedruskft.hu