Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bioritmus avatar
Heló all!😀
Egy GTA szerű játékot szeretnék ami megy a gépemen 😀😉 mert a GTA össze része megvolt már és az unalmas :/ 😃
előre is köszi 😃
0
0
0
0
tothkristof98 avatar
Hali!
Valaki tudna mondani játékokat ami elfut a gépemen?
Pl.: RPG, FPS, TPS
Mindegy mikori, csak jó legyen 😃
Köszi!
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
Haraposs írta:
MonsterKillerB írta:
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan a játékot, amiben pl egy saját bolygót vagy területet kell létrehozni ?

Nem tudom, hogy van-e ilyen játék, de ha lenne akkor megköszönném ha valaki leírná a nevét.

Unokaöcsémnek kéne kb egy hétig és beszélt valami olyasmiről, hogy földet kell létrehozni meg fejlődő civilizáció meg pusztító földi elemek... szóval valami olyasmi amiben meg lehet teremteni a földet 😃

Talán a From dust, vagy a Spore bár nem tudom....

Köszi! A from Dust talán tökéletes... Lehet, még engem is leköt 😃
0
0
0
0
jumpen97 avatar
Bear Grylls írta:
jumpen97 írta:
vki egy battlefield szerű nyílt csataterű, mdern háborús játékot pc-re tudna mondani(single)
amit ismerek:
battlefront1-2
crysisek
delta force-ok
cs-k
codok

Arma részek kellenek neked 😀

Ja. Az rmed assault úgy akadozik mint a szar, de köszi meg az opflashpointok is.
0
0
0
0
Haraposs avatar
MonsterKillerB írta:
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan a játékot, amiben pl egy saját bolygót vagy területet kell létrehozni ?

Nem tudom, hogy van-e ilyen játék, de ha lenne akkor megköszönném ha valaki leírná a nevét.

Unokaöcsémnek kéne kb egy hétig és beszélt valami olyasmiről, hogy földet kell létrehozni meg fejlődő civilizáció meg pusztító földi elemek... szóval valami olyasmi amiben meg lehet teremteni a földet 😃

Talán a From dust, vagy a Spore bár nem tudom....
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
Sziasztok!

0
0
0
0
Bear Grylls avatar
jumpen97 írta:
vki egy battlefield szerű nyílt csataterű, mdern háborús játékot pc-re tudna mondani(single)
amit ismerek:
battlefront1-2
crysisek
delta force-ok
cs-k
codok

Arma részek kellenek neked 😀
0
0
0
0
no avatar
Jumpen:
Enemy Territory Quake Wars (ez baromi jó! )
Esetleg még a Frontline Fuel of War
0
0
0
0
jumpen97 avatar
amit ismerek:
battlefront1-2
crysisek
delta force-ok
cs-k
codok
0
0
0
0
FreddyD avatar
Spider007 írta:
Üzibe valaki tud olyan játékokat ajánlani ami hasonlít a Dead Space-re?Igazándiból ilyen horror féle kellene belezéssel végtagok levagdosásával 😃 Elvonási tüneteim vannak e téren 😆

Előre is köszi!!

Beteg! 😃D
De szerintem egy Dead Island jól állna neked... vagy valami Fallout
0
0
0
0
Spider007 avatar
Üzibe valaki tud olyan játékokat ajánlani ami hasonlít a Dead Space-re?Igazándiból ilyen horror féle kellene belezéssel végtagok levagdosásával 😃 Elvonási tüneteim vannak e téren 😆

Előre is köszi!!
0
0
0
0
dzsanni94 avatar
Bear Grylls írta:
Valami modern akció lövölde kéne cod bf moh és arma ezeken kívül 😀

Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Valami modern akció lövölde kéne cod bf moh és arma ezeken kívül 😀
0
0
0
0
FreddyD avatar
Sziasztok!
Van valami olyan Rallyis játék ami olyanamiben pl. Lada VFTS, régebbi skoda van? meg inkább ilyen gagyibb kocsik?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
dzsola írta:
Hali! valami olyan játékot tudtok ajánlani ami coop (haverral szeretném) és lehet ingyen tolni törtön, hamachin, garenan bármin?😃

Portal 2 elvileg megy co-opba😃
0
0
0
0
no avatar
Hali! valami olyan játékot tudtok ajánlani ami coop (haverral szeretném) és lehet ingyen tolni törtön, hamachin, garenan bármin?😃
0
0
0
0
no avatar
BRUgamer írta:
Sziasztok,akár hányszor játszok egy autós játékot csak ezt hallom: Menny nyugodtan,úgyse lesz belöle semmi baj...

Na most én egy olyat keresek,ahol lesz baj a vezetésünkből értem ezt: Hamarabb elfogy a benzin,lefullad a motor,elromlik meg ilyen dolgok,tudnátok valamit mondani. ?

Toca Race Driver 3

Ennél jobb nincs ! 😉

Végigvittem, kb 13x 😆
https://kepfeltoltes.hu/121124/RD3_2012-11-24_13-01-34-31_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
bravesoul avatar
Nekem vmi Prince of Persia v mondjuk a Darksidershez hasonló kéne😀
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Sziasztok,akár hányszor játszok egy autós játékot csak ezt hallom: Menny nyugodtan,úgyse lesz belöle semmi baj...

Na most én egy olyat keresek,ahol lesz baj a vezetésünkből értem ezt: Hamarabb elfogy a benzin,lefullad a motor,elromlik meg ilyen dolgok,tudnátok valamit mondani. ?
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
trancemaster írta:
xXHecsaXx írta:
Üdv.
Engem 2 féle játék fajta érdekelne.
1.valami COD szerű,lövöldözős érdeklen
2.Bármilyen háborús stratégiai,de minimum II.világháború annál lejeb nem.
Köszi.

Udv!

2. Blitzkrieg 2

Szerintem egesz jo kis jatek! 😀

Tényleg jó,köszönöm 😃
0
0
0
0
trancemaster avatar
xXHecsaXx írta:
Üdv.
Köszi.

Udv!

2. Blitzkrieg 2

Szerintem egesz jo kis jatek! 😀
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
Üdv.
Köszi.
0
0
0
0
kusimark1 avatar
Hali üzibe dobjon már valaki nekem egy fallout 3 hoz hasonló mászkálgatós ölöklős gyüjtöögetős szörnyes játékot légyszives megköszönném:$
0
0
0
0
trancemaster avatar
Ajánljatok nekem valami jó kis stratégiai (ami a mai korban játszódik, wargame, stb.) játékot és pár fps-t (ez mindegy, lehet COD klón is)! 😀
Olyanokra gondoltam, amik elfutnának szépen a mostani gépemen! Dell Optiplex GX240!!! Szerintem a videókártyám most a legerősebb a gépben. 😀
0
0
0
0
kartosz98 avatar
rafferd írta:
Üdv!
Ingyen játék😀 :
1. Menj a shopba: [LINK] és válassz ki valamit max 10 EUR értékben. Régebbi Prince of Persia-k, Tom Clancy játékok, vagy kisebb címek, mint pl. a Shoot Many Robots, Mad Riders vagy Babel Rising (ez utóbbi három Steam kulcsot ad!)
2. Tedd a kosárba, majd a "Promo code" részhez írd be: UBIPGW10
3. Fejelzd be a vásárlást, a többi magától adódik.
Természetesen drágább játék árába is be lehet számolni, tehát ha pl. 20 eurós cuccot néztél ki magadnak, abból 10 euró lesz.

helló lehetne 1 kérdésem ezzel kapcsolatban? mégpedig hogy ez teljesen ingyenes a vásárlás meg a játék is? multyplayer-re is gondolok thx meg persze hogy tölthetem le vagy mi mert nézegettem de úgy nem merten hozzá nyúlni
0
0
0
0
alratar avatar
zsolty87 írta:
alratar írta:
zsolty87 írta:
Illetve tudtok ajánlani valami versenyzős, kaland vagy mászkálos játékot, amit lehet játszani gamepadon és menne a gépemen?

A Tomb Raider sorozatot tudom ajánlani!
Illetve a Trine is megy gamepaddal.

Ha pedig fejtörős kell Vessel!

Köszönöm. Esetleg a fent említett Harry Potter menne gamepaddal vagy az Assassin Creed valamelyik része?

Nos a Harry Potterekben nem vagyok biztos, mert sosem játszottam, velük!
Viszont az Assassin Creedek közül a Brotherhood és a Revelation támogatja a gamepadot!
(És természetesen az új rész is támogatja majd)
0
0
0
0
zsolty87 avatar
alratar írta:
zsolty87 írta:
Illetve tudtok ajánlani valami versenyzős, kaland vagy mászkálos játékot, amit lehet játszani gamepadon és menne a gépemen?

Köszönöm. Esetleg a fent említett Harry Potter menne gamepaddal vagy az Assassin Creed valamelyik része?
0
0
0
0
alratar avatar
zsolty87 írta:

0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok. Szerintetek a Harry Potter és a Halál Ereklyéi c. játék játszható gamepadon vagy billentyűzetre van optimalizálva?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Tudnátok nekem valami szép grafikájú izgalmas és újabb játékot mondani ami elmegy a gépemen? Az akcio fps-ek nem érdekelnek most.
0
0
0
0
no avatar
Kellene nekem valami Lövöldözős,Akció (Nem Metro2033) Meg ha lehet ne horror game legyen. Mérete se legyen túl nagy.
0
0
0
0
alratar avatar
Matyi10 írta:
Hawx hasonló gamet tudnátok mondani?

IL2
World of Plane
0
0
0
0
Matyi10 avatar
Hawx hasonló gamet tudnátok mondani?
0
0
0
0
Haraposs avatar
Bershka írta:
Az assassins creed sorozatok mennyire függenek össze egymással? Érdemes végig játszanom valamelyiket mielőtt ki jön a 3-as?

Sorban játszd ki őket másképp nem fogod érteni a sztorit.
0
0
0
0
Bershka avatar
Az assassins creed sorozatok mennyire függenek össze egymással? Érdemes végig játszanom valamelyiket mielőtt ki jön a 3-as?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
alex1997 írta:
Warrior1001HD írta:
hello tudnátok mondani egy olyan játékot :
-kicsi a mérete(pár száz mega)
-ingyen multi(tudok haveromal játszani aki a város másik részé n lakik)
-nem CS

Drakensang Ha böngészős kell. És ha nem akkor....Nemtudok mást (:

Vagy még talán a
Mechwarrior Online

Mechwarrior Online több GB....

Amúgy pár multis játék ami kis helyet foglal:
AirMech (max 50-10mb)
Bulletrun
Warrock
Memoir 44 Online
Heroes & Generals
Simeraceway
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Warrior1001HD írta:
-nem CS

Drakensang Ha böngészős kell. És ha nem akkor....Nemtudok mást (:

Vagy még talán a
Mechwarrior Online
0
0
0
0
Warrior1001HD avatar
-nem CS
0
0
0
0
jasko avatar
összes eddigi assassin's creed
0
0
0
0
cseszka avatar
Crysis 2,annyira nem uj,de ha nem toltad,vidd ki,MOH Warfighter ez a kettö ugrott be,de majd a többiek megtoldják.
0
0
0
0
mrlife avatar
Sziasztok.

Konkrét elképzelésem nincsen, de az FPS,TPS játékokat részesítem előnyben. Egy kikötésem lenne hogy új játék legyen, aminek szép a grafikája.
Ezekkel játszottam mostanában:
Call of Duty Modern Warfare 3
Call of Duty Black Ops
Sniper Elite v2
Dead Rising 2
Dead Island
Sleeping Dogs
Lucius
Mafia II

Gépem: Intel Core i3 2.6, 4gb ddr3, 1gb hd vid kari.

Danke!
0
0
0
0
Kyrito avatar
Kazuma írta:
feketemetin: Devil May Cry 3-4

köszi akor most le is töltöm 😃
0
0
0
0
Kazuma avatar
feketemetin: Devil May Cry 3-4
0
0
0
0
Kyrito avatar
Szevasztok 😀
Ajánljatok nekem olyan játékot ami hasonló irányítású mint a san andreas és szörnyek ellen keljen harcolni és kardal lehessen menni és olyan story legyen hogy a karakterem közeli ismerőséért keljen harcolni pl szerelméért 😃 és durva effektek legyenek benne és skillek 😀 ha lehetséges olyan legyen ez a játék hogy grafikája szép legyen ha nem nagy kérés :/
0
0
0
0
Bershka avatar
Max Payne 3-ról mi a véleményetek? Jobb mint a Sleeping Dogs?
0
0
0
0
FrostOff avatar
Beba írta:
F.E.A.R. sorozat, Doom 3, ezek FPS-ek
Manhunt 1-2, SAW, ezek TPS-ek
Köszi
0
0
0
0
Diablo666 avatar
F.E.A.R. sorozat, Doom 3, ezek FPS-ek
Manhunt 1-2, SAW, ezek TPS-ek
0
0
0
0
FrostOff avatar
Valami brutális (véres , stb) gamet ha lehet akkor FPS és ne legyen jövőbeli.
Köszi előre is!
0
0
0
0
Kyrito avatar
ÖÖ bocsesz hogy ide irok nem ide illő kérdést . :/
Valaki tud mondani olyan topicot amiben lehet képeket kérni mástol ? mert valamikor olvastam hogy nem tom ki képeket készit és kéne nekem 1 kép fontos lenne és még 1x bocs hogy ezt ide irtam nem tudom hova tegyem fel az ilyen kérdéseimet :$
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció