Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy GTA szerű játékot szeretnék ami megy a gépemen 😀😉 mert a GTA össze része megvolt már és az unalmas :/ 😃
előre is köszi 😃
Valaki tudna mondani játékokat ami elfut a gépemen?
Pl.: RPG, FPS, TPS
Mindegy mikori, csak jó legyen 😃
Köszi!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan a játékot, amiben pl egy saját bolygót vagy területet kell létrehozni ?
Nem tudom, hogy van-e ilyen játék, de ha lenne akkor megköszönném ha valaki leírná a nevét.
Unokaöcsémnek kéne kb egy hétig és beszélt valami olyasmiről, hogy földet kell létrehozni meg fejlődő civilizáció meg pusztító földi elemek... szóval valami olyasmi amiben meg lehet teremteni a földet 😃
Talán a From dust, vagy a Spore bár nem tudom....
Köszi! A from Dust talán tökéletes... Lehet, még engem is leköt 😃
vki egy battlefield szerű nyílt csataterű, mdern háborús játékot pc-re tudna mondani(single)
amit ismerek:
battlefront1-2
crysisek
delta force-ok
cs-k
codok
Arma részek kellenek neked 😀
Ja. Az rmed assault úgy akadozik mint a szar, de köszi meg az opflashpointok is.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan a játékot, amiben pl egy saját bolygót vagy területet kell létrehozni ?
Nem tudom, hogy van-e ilyen játék, de ha lenne akkor megköszönném ha valaki leírná a nevét.
Unokaöcsémnek kéne kb egy hétig és beszélt valami olyasmiről, hogy földet kell létrehozni meg fejlődő civilizáció meg pusztító földi elemek... szóval valami olyasmi amiben meg lehet teremteni a földet 😃
Talán a From dust, vagy a Spore bár nem tudom....
vki egy battlefield szerű nyílt csataterű, mdern háborús játékot pc-re tudna mondani(single)
amit ismerek:
battlefront1-2
crysisek
delta force-ok
cs-k
codok
Arma részek kellenek neked 😀
Enemy Territory Quake Wars (ez baromi jó! )
Esetleg még a Frontline Fuel of War
amit ismerek:
battlefront1-2
crysisek
delta force-ok
cs-k
codok
Üzibe valaki tud olyan játékokat ajánlani ami hasonlít a Dead Space-re?Igazándiból ilyen horror féle kellene belezéssel végtagok levagdosásával 😃 Elvonási tüneteim vannak e téren 😆
Előre is köszi!!
Beteg! 😃D
De szerintem egy Dead Island jól állna neked... vagy valami Fallout
Előre is köszi!!
Valami modern akció lövölde kéne cod bf moh és arma ezeken kívül 😀
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
Van valami olyan Rallyis játék ami olyanamiben pl. Lada VFTS, régebbi skoda van? meg inkább ilyen gagyibb kocsik?
Hali! valami olyan játékot tudtok ajánlani ami coop (haverral szeretném) és lehet ingyen tolni törtön, hamachin, garenan bármin?😃
Portal 2 elvileg megy co-opba😃
Sziasztok,akár hányszor játszok egy autós játékot csak ezt hallom: Menny nyugodtan,úgyse lesz belöle semmi baj...
Na most én egy olyat keresek,ahol lesz baj a vezetésünkből értem ezt: Hamarabb elfogy a benzin,lefullad a motor,elromlik meg ilyen dolgok,tudnátok valamit mondani. ?
Toca Race Driver 3
Ennél jobb nincs ! 😉
Végigvittem, kb 13x 😆
Na most én egy olyat keresek,ahol lesz baj a vezetésünkből értem ezt: Hamarabb elfogy a benzin,lefullad a motor,elromlik meg ilyen dolgok,tudnátok valamit mondani. ?
Üdv.
Engem 2 féle játék fajta érdekelne.
1.valami COD szerű,lövöldözős érdeklen
2.Bármilyen háborús stratégiai,de minimum II.világháború annál lejeb nem.
Köszi.
Udv!
2. Blitzkrieg 2
Szerintem egesz jo kis jatek! 😀
Tényleg jó,köszönöm 😃
Üdv.
Köszi.
Udv!
2. Blitzkrieg 2
Szerintem egesz jo kis jatek! 😀
Köszi.
Olyanokra gondoltam, amik elfutnának szépen a mostani gépemen! Dell Optiplex GX240!!! Szerintem a videókártyám most a legerősebb a gépben. 😀
Üdv!
Ingyen játék😀 :
1. Menj a shopba: [LINK] és válassz ki valamit max 10 EUR értékben. Régebbi Prince of Persia-k, Tom Clancy játékok, vagy kisebb címek, mint pl. a Shoot Many Robots, Mad Riders vagy Babel Rising (ez utóbbi három Steam kulcsot ad!)
2. Tedd a kosárba, majd a "Promo code" részhez írd be: UBIPGW10
3. Fejelzd be a vásárlást, a többi magától adódik.
Természetesen drágább játék árába is be lehet számolni, tehát ha pl. 20 eurós cuccot néztél ki magadnak, abból 10 euró lesz.
helló lehetne 1 kérdésem ezzel kapcsolatban? mégpedig hogy ez teljesen ingyenes a vásárlás meg a játék is? multyplayer-re is gondolok thx meg persze hogy tölthetem le vagy mi mert nézegettem de úgy nem merten hozzá nyúlni
Illetve tudtok ajánlani valami versenyzős, kaland vagy mászkálos játékot, amit lehet játszani gamepadon és menne a gépemen?
A Tomb Raider sorozatot tudom ajánlani!
Illetve a Trine is megy gamepaddal.
Ha pedig fejtörős kell Vessel!
Köszönöm. Esetleg a fent említett Harry Potter menne gamepaddal vagy az Assassin Creed valamelyik része?
Nos a Harry Potterekben nem vagyok biztos, mert sosem játszottam, velük!
Viszont az Assassin Creedek közül a Brotherhood és a Revelation támogatja a gamepadot!
(És természetesen az új rész is támogatja majd)
Illetve tudtok ajánlani valami versenyzős, kaland vagy mászkálos játékot, amit lehet játszani gamepadon és menne a gépemen?
Köszönöm. Esetleg a fent említett Harry Potter menne gamepaddal vagy az Assassin Creed valamelyik része?
Hawx hasonló gamet tudnátok mondani?
IL2
World of Plane
Az assassins creed sorozatok mennyire függenek össze egymással? Érdemes végig játszanom valamelyiket mielőtt ki jön a 3-as?
Sorban játszd ki őket másképp nem fogod érteni a sztorit.
hello tudnátok mondani egy olyan játékot :
-kicsi a mérete(pár száz mega)
-ingyen multi(tudok haveromal játszani aki a város másik részé n lakik)
-nem CS
Drakensang Ha böngészős kell. És ha nem akkor....Nemtudok mást (:
Vagy még talán a
Mechwarrior Online
Mechwarrior Online több GB....
Amúgy pár multis játék ami kis helyet foglal:
AirMech (max 50-10mb)
Bulletrun
Warrock
Memoir 44 Online
Heroes & Generals
Simeraceway
hello tudnátok mondani egy olyan játékot :
-nem CS
Drakensang Ha böngészős kell. És ha nem akkor....Nemtudok mást (:
Vagy még talán a
Mechwarrior Online
-nem CS
Ajánljatok nekem egy játékot!
Konkrét elképzelésem nincsen, de az FPS,TPS játékokat részesítem előnyben. Egy kikötésem lenne hogy új játék legyen, aminek szép a grafikája.
Ezekkel játszottam mostanában:
Call of Duty Modern Warfare 3
Call of Duty Black Ops
Sniper Elite v2
Dead Rising 2
Dead Island
Sleeping Dogs
Lucius
Mafia II
Gépem: Intel Core i3 2.6, 4gb ddr3, 1gb hd vid kari.
Danke!
feketemetin: Devil May Cry 3-4
köszi akor most le is töltöm 😃
Ajánljatok nekem olyan játékot ami hasonló irányítású mint a san andreas és szörnyek ellen keljen harcolni és kardal lehessen menni és olyan story legyen hogy a karakterem közeli ismerőséért keljen harcolni pl szerelméért 😃 és durva effektek legyenek benne és skillek 😀 ha lehetséges olyan legyen ez a játék hogy grafikája szép legyen ha nem nagy kérés :/
F.E.A.R. sorozat, Doom 3, ezek FPS-ek
Manhunt 1-2, SAW, ezek TPS-ek
Manhunt 1-2, SAW, ezek TPS-ek
Köszi előre is!
Valaki tud mondani olyan topicot amiben lehet képeket kérni mástol ? mert valamikor olvastam hogy nem tom ki képeket készit és kéne nekem 1 kép fontos lenne és még 1x bocs hogy ezt ide irtam nem tudom hova tegyem fel az ilyen kérdéseimet :$