Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
50-ből akartam kihozni egy lapot és pár minőségi ramot 4-6 giga + egy proci hűtőt, na majd okoskodok egy kicsit, hogy kijöjjön, hűtő nélkül ki is jönne. Köszi még egyszer.
OFF/Egész olcsó ez a bolt és itt van a szomszédban, hogy nem vettem észre...
[LINK] <--- Akkor ez kell neked!😀
Végülis lehetne DDR2/DDR3 is egyben az olcsóbb, de olyanba nem találtam 1600 MHz-es memfrekiset...Ha létezik egyáltalán.
Igen, én is nézegettem ezt a lapot, de egy picit olcsóbb kéne, hogy kijöjjenek a kinézett ramok is.
Bár tudjátok, hogy megy hardver vásárlásnál az ember 20-ról indul és 50-nél fejezi be 😆
Ha rámész a válasz gomra, akkor nem kell odaírnod azt, amit elötted irtak😉
Igen, én is nézegettem ezt a lapot, de egy picit olcsóbb kéne, hogy kijöjjenek a kinézett ramok is.
Bár tudjátok, hogy megy hardver vásárlásnál az ember 20-ról indul és 50-nél fejezi be 😆
[url]http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=3Ps8dmpKZqQAt7fS&templete=2[/url]
-S775
-FSB mehet 1600-ig
-Ram DDR3, 1600MHz lenne az ideális
-Chipszet mondjuk P45 az még megfizethető
Én MSI-be gondolkoztam, de mindegy végülis, ha jó.
Előre is köszi.
meg mi a véleményetek rolla?:Ð
olyan alaplap kéne 10k körül amibe belemegy:
- intel dual core e5200
- ati radeon hd 4770
- ddr1-es és ddr2-es ram is (ddr1 nem fontos anyira)
Tyan Thunder n6550EX (S4989WG2NR)
128 gb ram fér el benne😃
Ár:336000 Ft
Vegyél😆
hol lehet beszerezni jó áron?😆😆😆
nez utana a neten,mire van interneted?nez utana,most mar mi sem tudunk mindent.
olyan alaplapot tudna mondani valaki ami AGP-s?
Én ezt találtam: [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=00038[/url]
Elég furcsa 1lap 😆
Vegyél😆
hol lehet beszerezni jó áron?😆😆😆
ÁÁ enyim jobb😆 Ezen csak 3 RAM slot van, tehát nemjó, mer cska GB ramot lehet bele tenni.
tied milyen olyat veszek!
Ilyet nem nagyon tudsz.. HP D530SFF ehez venned kell egy komplett gépet, és átíteni.. sztem S478-ba ennél jobb alaplap nincs. SATA akkor 4 ram hely, AGP 8x 3 pci jó lap! És márkás!
oks veszek mindent!
ÁÁ enyim jobb😆 Ezen csak 3 RAM slot van, tehát nemjó, mer cska GB ramot lehet bele tenni.
tied milyen olyat veszek!
Ilyet nem nagyon tudsz.. HP D530SFF ehez venned kell egy komplett gépet, és átíteni.. sztem S478-ba ennél jobb alaplap nincs. SATA akkor 4 ram hely, AGP 8x 3 pci jó lap! És márkás!
-Asus P5N73-AM
-Asus P5B-VM SE
-Gigabyte GA-73PVM-S2
-Gigabyte GA-P31-ES3G
-MSI P31 NEO-F V2
Szerk.: Én is azt ajánlom amit Dave. 😀