Látom a COD valamelyik része szinte mindenkinél ott van. Kivétel én.😃😃 Én a COD2-vel jáccottam kb. 10 percet és annyi elég is volt belőle. Nem tom de minden lövöldözős játéktól pár perc után megfájdul a fejem. Talán a Battlefront 1-2 amit el tudok viselni.
Age of Empires I. Jupííí. Csak ez indul el ezen a csúcskategóriás P1-es gépen. Már rég meg kellett volna jönni az alaplapomnak. És akkor lehetne GRID-ezni.😞😞😞😞😞
én a SW jedi knight jedi academyvel jáccotam amig vmi baja nem lett , aztán republic commandoval most meg leszettem a knights of old republic-ot de nem indul szal nem jnagyon jáccok mos semmivel😞
Crysis, Turok, Far Cry 2, Burnout Paradise! Ezek vannak a gépen. Megyek rajtuk szépen sorban! A Crysist már letudtam, most a Far Cry 2-t hajtom. Még nagyon az elején járok.
Grand Theft Auto 4,Need For Speed Undercover,Battlefield 2, Counter strike source,test drive unlimited,gtr evo,el matador, crysis warhead,empire earth 3,command & conquer red alert 3
ezek vannak a gépen nem szoktam mindegyikkel játszani de legtöbbet gta 4 rulezzz 😆
én most a Hello Kitty-t tolom 😆😆😆 amugy ezekkel gamelek:
Crysis
Crysis WarHead
CoD 2
Gothic 3
CS:S
a hello kittyből van game?😆😆😆
biztos van! ilyen sz*r okbol mindig van...😆
én most a Hello Kitty-t tolom 😆😆😆 amugy ezekkel gamelek:
Crysis
Crysis WarHead
CoD 2
Gothic 3
a hello kittyből van game?😆😆😆
Crysis
Crysis WarHead
CoD 2
Gothic 3
De majd nyáron elkezdem meging a San Andreas-t 😃 annyira jóaz a játék 😃
Burnout Paradise
Nfs-ek
CS-source
World in Conflict
A.R.S.E.N.A.L Taste the power
Battlefield 2
Men of War
Még ritkán a Crysis-al
Ja és a Emergency3-al 😆
Én most: GTA SA (multi), GunMetal, Mirror's Edge, Burnout Paradise (olykor multi, olykor karier,
Pár honapig eltart amíg kiakasztod az összest.😀
ezek vannak a gépen nem szoktam mindegyikkel játszani de legtöbbet gta 4 rulezzz 😆
és star wars battlefront II
Jelenleg:
- RYL2 - Incomplete Union
- UFO Extraterrestrial
A RYL2 az mi? 😃
- RYL2 - Incomplete Union
- UFO Extraterrestrial