Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek gamelni melyik proci jobb ?
AMD FX-6300 vs Intel Core i3-3225
Én az Fx-et venném mindenképpen, bár abból sem a 6300-ast, de ha a kettő közül kell választani akkor az AMD
AMD FX-6300 vs Intel Core i3-3225
Csak azért mert daraox hd7770et fog elvileg venni és nem értettem miért írtad😀
na akkor AMD-ATI párosítás lessz (újonnan) 😃
jobban utánna néztem a HD 7770-nek és van akinek kis tuninggal elment a bf3 ultra-n 2x élsimítással 20 fps-el 😆😃 azt hittem gyengébb....
neked nem hd 5770ed van? egyébként bf3nak elég sokat számít milyen proci van mögötte.
jobban utánna néztem a HD 7770-nek és van akinek kis tuninggal elment a bf3 ultra-n 2x élsimítással 20 fps-el 😆😃 azt hittem gyengébb....
neked nem hd 5770ed van? egyébként bf3nak elég sokat számít milyen proci van mögötte.
http://www.youtube.com/watch?v=hlN4WrR0uyo
Csak Word nem volt a legojbb példa erre, de nem kötekedésből írtam. 😀
Játékokban ahol fontos a 4 mag szóval az újabb játékokban ott jobb az AMD meg olyan programokban ahol a több mag jól skálázódik de pl irodai alkalmazásokban microsoft word stb illetve 1 vagy két magot használó alkalmazásokban ahol a magonkénti teljesítmény számít inkább ott a g860 a jobb de játékra inkább az Athlon II x4 740 mert mégis csak 4 mag meg jó kis proci az. S persze modellezésre is Athlon II inkább mert renderelés tipikus multithreading feladat. De alaplapot is kell akkor cserélned bár ezt gondolom tudod😃
A Word-nél kell is a bivaly proci. 😆
Játékokban ahol fontos a 4 mag szóval az újabb játékokban ott jobb az AMD meg olyan programokban ahol a több mag jól skálázódik de pl irodai alkalmazásokban microsoft word stb illetve 1 vagy két magot használó alkalmazásokban ahol a magonkénti teljesítmény számít inkább ott a g860 a jobb de játékra inkább az Athlon II x4 740 mert mégis csak 4 mag meg jó kis proci az. S persze modellezésre is Athlon II inkább mert renderelés tipikus multithreading feladat. De alaplapot is kell akkor cserélned bár ezt gondolom tudod😃
A Word-nél kell is a bivaly proci. 😆
És estleg egy erősebb Intel Core 2 Duo -t nem bírna el?
Az alaplapodba csak AM2-es foglalatú AMD processzorok mehetnek pontosabban a következők[LINK]. S tényleg a maximum van benne😃 Sőt az oldalukon ott sincs a 6000+ de ha működik a gép akkor mind1😃 Szóval csak alaplap cserével lehetne fejleszteni. Videokártyát meg attól függ milyen tápod van de valami Codegen féle lehet szóval az sem ajánlott.
INTEL PENTIUM
G860
3,0GHz/3MB
Vagy
AMD ATHLON II
X4 740
3,2GHz éri meg jobban?
ha az amd jobb lecserélem meg veszek hozzá hd7770 az intelt meg nvidiat meg eladom 😃
Tudom már ki is választottam az alapot 😃
INTEL PENTIUM
G860
3,0GHz/3MB
Vagy
AMD ATHLON II
X4 740
3,2GHz éri meg jobban?
ha az amd jobb lecserélem meg veszek hozzá hd7770 az intelt meg nvidiat meg eladom 😃
Inkább az AMD-t venném a 4 mag + magasabb órajel miatt.
intel core i5-3330 jó vétel volt?
Jó hát!! 😆
NTEL PENTIUM
G860
3,0GHz/3MB
Vagy
AMD ATHLON II
X4 740
3,2GHz éri meg jobban?
Remélem jól fog működni egy Geforce 8800GT mellett és +4gb ram társaságában. 1024x768-as felbontáson kell, h a helyét meg állja. Gondolom akkor szépen kell, h vigye a mostani játékokat is majd a proci!😀
A procival biztosan nem lesz gond , és a VGA-val sem azon a felbontáson kivéve az újabb játékok amik már dx11 esek oda kevés lesz a kártya 😞
Az szerintem már elég lesz 😀
AMD Phenom X4 9500 2,2 Ghz 15.000 forint ha számoltam!
Melyik köré érdemesebb konfigot építeni? AMD FX-4170 vagy INTEL Core i3-3220. (játékra)
Játékra kellene legjobban, vagyis counter strike-ra. A mostani procinál 95-100% volt a kiterheltség counter alatt. Egy kicsit furcsálom azért, nem szabadna h így kihasználja a gépet azért sztem az a játék!😞
Szerintem vegyél minimum x4-et az manapság úgyis kell 😀
Igen csak nincs olyan proci itt használtan. De gondolom azért erősebb a x2 7850-es az 5000+ procitól pár fokkal!😃
Nem vennéd észre a különbséget a napi használat során.
Esetleg még egy kisebb 2. generációs PHENOM abbol egy X2-es is javulást hozna az L3 miatt 😀
ASUS M2N SLI Deluxe alaplapba akarunk venni procit használtan! 5000+ proci van jelenleg benne és kezd gyengélkedni!
Melyik lenne a legjobb, kinéztem párat?
x2 6000+ 3,0 Ghz
x2 7450 2,4 Ghz
x2 7750 2,7 Ghz
x2 7850 2,8 Ghz
Abba a lapba mehet az első generációs PHENOM x4 is akkor már inkább arra cseréld szerintem 😀
http://www.asus.com/Motherboard/M2NSLI_Deluxe/#support_CPU
Melyik lenne a legjobb, kinéztem párat?
x2 6000+ 3,0 Ghz
x2 7450 2,4 Ghz
x2 7750 2,7 Ghz
x2 7850 2,8 Ghz
Cserfahoróba van drága tezsvírem.😃
Azt hittem parafahordó...akkor nem érdekel.😜
Bor nem érdekel?Van 500 liter eladó 2 éves.
Érdekel, de csak fahordóba, 6 gyűrűsbe.😆
Meg ha gondolod adok 2 pótkocsi marhatrágyát is mellé. [LINK] Meg igen szép nagy ludaim is vannak,meg vannak tömve azt is szívesen adok akár fölpucolva is.
MTZ érdekel, de csak van van mellé fűkasza, nagy a kert nincs kedvem tologatni a mostanit.
Lúd csakis gyorsfagyasztott érdekel, toll is jöhet jó lex a paplanba.😂
Inkább ott az Off.😂
De VGA-t is kéne vennem sajnos.Meg tudnád toldani még + 60000FT-al?😊
Meg, mi a fedezet ? 😊
Sajnos nem vicc.Kérem aki tudna küldeni 50000FT-ot i5-ös procira az jelezzen.Köszike....😃
Én adok, de 3 hónap hónap futamidőre, 300%Thm mellett.😆