Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
elfogadható áron + linkel!!😀
szeretnék venni egy ház hűtőt, ventilátornak a csatlakozóját hova kell be dugni, illesztenem?
ilyen a házam: Thermaltake V3 Black Edition Midi Tower Black
kép van a gépemnél.
előre is köszönöm a segítséget!
Ha van hozzá átalakító,akkor tápra.(Manapság már elterjedt)
Vagy a SYS_FAN,PWR_FAN,CHA_FAN-ra kötöd rá,ezek 3 tűsek!
oda kell dugni ahova az eredeti ventillátor kábele megy?
csak ott nincsen olyan pont ahova dughatnám a következőt!??
Vagy a SYS_FAN,PWR_FAN,CHA_FAN-ra kötöd rá,ezek 3 tűsek: pontosan hova hogyan, amatő vagyok....?
köszöntem a segítséget.
Ezek az alaplapon megtalálhatóak,csak nézd át szellősebben!
szeretnék venni egy ház hűtőt, ventilátornak a csatlakozóját hova kell be dugni, illesztenem?
kép van a gépemnél.
oda kell dugni ahova az eredeti ventillátor kábele megy?
csak ott nincsen olyan pont ahova dughatnám a következőt!??
Vagy a SYS_FAN,PWR_FAN,CHA_FAN-ra kötöd rá,ezek 3 tűsek: pontosan hova hogyan, amatő vagyok....?
köszöntem a segítséget.
kép van a gépemnél.
kép van a gépemnél.
oks elnézést, de azért elmondanátok a véleményetek a
Coolermaster Hyper 212 Plus CPU hűtőről?
köszi
Ebben a kategóriában szerintem az egyik legjobb, bátran veheted!
oks, akkor ez lesz, köszi szépen 😀
oks elnézést, de azért elmondanátok a véleményetek a
köszi
Ebben a kategóriában szerintem az egyik legjobb, bátran veheted!
köszi
A tuninghoz meg itt van egy elég részletes leírás:
[LINK]
[url]http://www.lingvin.hu/index.php?termekdesc_id=8658&back=Coolerek[/url]
vagy ha ez nem jó, erről az oldalról ajánlotok egyet max 10 ezerig?😀 köszi
másik: DDR 2-es 1066-os RAM-om van, és a proci húzáshoz annak az órajelével is babrálni kell, azt tudom hogy kell, de az időzítést meg az ilyenek hogy vannak?
aki ért ehez legyen kedves és beszéljük meg, mert nem szeretném a tuningal hazavágni a gépem, köszi 😀
Milyen 102 oldalt? 😀 Neten sok leírás van a dolgokról. Amúgy én tuti nem mernék piszkálgatni mindenféle dolgot a biosban, ha nem értenék hozzá, főleg egy ilyen értékű gépnél.
Én simán belepiszkáltam a Bios-ba, minden féle hozzá értés nélkül, azt sem tudtam, mi az a Bios.
De jó volt a mentorom. 😂
Nekemis jó volt, és persze utána megtanultam mindent😃
Milyen 102 oldalt? 😀 Neten sok leírás van a dolgokról. Amúgy én tuti nem mernék piszkálgatni mindenféle dolgot a biosban, ha nem értenék hozzá, főleg egy ilyen értékű gépnél.
Én simán belepiszkáltam a Bios-ba, minden féle hozzá értés nélkül, azt sem tudtam, mi az a Bios.
De jó volt a mentorom. 😂
1: Aki egyáltalán nem ért hozzá, az legalább először egy hozzáértő társaságában csinálja!
2: Ebben a témában csak én legalább 2x leírtam, hogy mit hogyan kell, és szerintem más is. Olvass vissza egy kicsit.
3: Ha a 2-eshez lusta vagy, gugli. 😀
Csak azért mondom ezt, mert nem 2 mondat leírni az egész folyamatot, és szerintem senkinek sincs kedve minden tagnak egyesével leírni a dolgot. 😀
2: Ebben a témában csak én legalább 2x leírtam, hogy mit hogyan kell, és szerintem más is. Olvass vissza egy kicsit.
3: Ha a 2-eshez lusta vagy, gugli. 😀
Csak azért mondom ezt, mert nem 2 mondat leírni az egész folyamatot, és szerintem senkinek sincs kedve minden tagnak egyesével leírni a dolgot. 😀
erről a kariról volna szó: [LINK]
eztet h tudnam felhuzni 4 GHz ra?Előre is köszönöm!
melyik típusról van szó?
8000ft lenne használt lemez nélkül! megérné?
mert ez akadályoz nagyon a tuningban...
Rendben. A lapom 1066-ot tud, szal az megvan, de a procit nemtudom hol kell állítani, meg mit. Nézegettem már a biost de nem találtam semmi processzorra utaló dolgot...😕
Sziasztok! Mi a különbség a RAMoknál a ganged és unganged módok között? Valamint, eddig egy 2 db 1 GB-ás ddr2-es ramom volt, az 1ik 800 Mhz-es, a másik meg 667, és mindkettő 667 órajelen működött, de pár napja vettem egy 2 GB-ás ddr2-es 800 Mhz-es ramot, de még mindig 667 Mhz-en megy mindkettő. Tehát ha manuálisra állítom, vagyis 800 Mhz-re, az milyen hatást gyakorol?
Értem, köszi, de azt tudom hogy a kissebb órajel fog üzemelni ha 2 különböző van benne, de ahogy mondtam, már nem különbözőek. 2 800 Mhz-es van, mégis 667 Mhz-en megy. Állítsam át, vagy jó így?
Sziasztok! Mi a különbség a RAMoknál a ganged és unganged módok között? Valamint, eddig egy 2 db 1 GB-ás ddr2-es ramom volt, az 1ik 800 Mhz-es, a másik meg 667, és mindkettő 667 órajelen működött, de pár napja vettem egy 2 GB-ás ddr2-es 800 Mhz-es ramot, de még mindig 667 Mhz-en megy mindkettő. Tehát ha manuálisra állítom, vagyis 800 Mhz-re, az milyen hatást gyakorol?
Értem, köszi, de azt tudom hogy a kissebb órajel fog üzemelni ha 2 különböző van benne, de ahogy mondtam, már nem különbözőek. 2 800 Mhz-es van, mégis 667 Mhz-en megy. Állítsam át, vagy jó így?
Hűteni kell joban tunigolás után?
- Geforce 9800gt 1gb VGA (gainward)
-Intel Core Quad q9400 2,66GHZ
-2*2 GB 800MHz RAM
-G31M-ES2C alaplap
min kellene újítanom? elképzeléseim közt volt új VGA egy erősebb vagy egy új alaplap amely 4 DB RAM-ot tudok elhelyezni és még akkor 2 GB ramot bele vagy procin húzzak és ahoz hűtő?? pls hellp!!😀