Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dragon Age 2, Gothic 4,
Valaki mentsen meg és írjon olyan MMO-kat ami fut a gépemen (és egy laptopon is), jó maga az egész, és ingyenes. Akárhogy keresek nem találok semmi jót.
Silkroad Online, Cabal Online, Runescape,
Valaki mentsen meg és írjon olyan MMO-kat ami fut a gépemen (és egy laptopon is), jó maga az egész, és ingyenes. Akárhogy keresek nem találok semmi jót.
DC Universe
Megvolt. (MU, Champions online is, aion, lol, metin, wow, meg még pár ami annyira rossz volt hogy nem is emlékszek rájuk)
DC Universe
lécci valami hack n' slash-t (a dmc ket ismerem szeretem is szal azt ne irjátok le)
ja és fusson a gépemen:
t4400 2,2 ghz
intel gma x4500 640mhz gpu clock
4 gb ram
Darksiders 1-2
esetleg: Torclight 1-2, Prince of Persia sorozat
ja és fusson a gépemen:
t4400 2,2 ghz
intel gma x4500 640mhz gpu clock
4 gb ram
Tudtok ajánlani nekem valami RPG-t?
Az a lényeg hogy elinduljon a gépemen.
Ezekkel játszok most: Gothic 4, The Witcher 1-2, Dragon Age 2.
Fallout 3
mount and blade összes, fable, mass effect összes, kotor 1-2.
Fallout 3
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Ezen a gépen milyen játékok indulnának el ?
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz
32 bites op rendszer. 2 GB ram.
Fallout 3
Valami jó RPG-éket plz 😃
Mass Effect-eket , skyrim-ot obliviont és Dragon Age eket már játszottam 😃
Fallout 3, New Vegas esetleg.Szerintem még ezek se rosszak.
Mass Effect-eket , skyrim-ot obliviont és Dragon Age eket már játszottam 😃
köszi az area51 egész jól néz ki!
meg állítólag baromi nehéz is😃
ok köszi megnézem a mafia1-et !
Area 51.
Hello!
Valaki Valami Harcolós Lövöldözős horror vagy kalandjátékot nem tudna mondani? a lényeg hogy legyen jó és ne unjam meg 2 perc alatt!
És ha kérhetem olyat mondjatok ami elindul egy integrált
intel gma 4500m vga-n!
640MHZ gpu-órajel
3GB RAM
2.2 ghz Dualcore
alice madness returns esetleg
vagy mafia 1
Hello!
Valaki Valami Harcolós Lövöldözős horror vagy kalandjátékot nem tudna mondani? a lényeg hogy legyen jó és ne unjam meg 2 perc alatt!
intel gma 4500m vga-n!
640MHZ gpu-órajel
3GB RAM
2.2 ghz Dualcore
dead space1-2(majd ha kijön a 3-is
Köszi de Megvolt! 😃
Hello!
intel gma 4500m vga-n!
640MHZ gpu-órajel
3GB RAM
2.2 ghz Dualcore
dead space1-2(majd ha kijön a 3-is
intel gma 4500m vga-n!
640MHZ gpu-órajel
3GB RAM
2.2 ghz Dualcore
mondjatok már olyan játékot amiben lehet autót tuningolni és vannak benne régebbi fajta amcsi autók 😀 bár a tuningolás annyira nem fontos 😀
régebbi fajta amcsi autók?
Hát talán:
Juiced 1-2
Street Road
Street Legal Racing Redline (v2.4.1 LE, ha jól emlékszem)
És esetleg olyat amibe Nissan Skyline van ? 😀
Need for Speed: Underground 1-2. Ezekbe biztos van. Tuningolni is lehet de ezeket gondolom te is ismered😃
Kösz bár nem ilyen roncsderbi szerűre gondoltam
Akkor nem tudom😃
mondjatok már olyan játékot amiben lehet autót tuningolni és vannak benne régebbi fajta amcsi autók 😀 bár a tuningolás annyira nem fontos 😀
Flatout.
nekem elfutna valami játék focis jellegű vagy tök mindegy?
Fifa 98,99,2000,2001.2002, 2003, 2004, 2005(2005-nél újabb részek nem tudom, hogy elindulnának-e) Call of Duty, COD:UO,Cod2(dx7-be), The Elder Scrolls III:Morrowind és kiegészítői, harry potter 1-2, Half-Life, Half-Life 2(dx7-be), Heroes Of Might & Magic III-IV s korábbi részek is valószínűleg de oprendszer miatt már nem biztos😃, Re-Volt, Roller Coaster Tycoon: 1-2 úgy kb ennyi. Persze vannak még biztosan.
koszi kiprobalom az 1-et mert a 2 nem fogott meg egyaltalan
Mafia, Mafia II jó még😃 GFII szerintem tök jó volt bár tényleg más mint a GF😃
Sziasztok!
Szerintetek jo jatek a Godfather 1 vagy 2 ?
Az első rész nagyon hangulatos, a második már kevésbé jó, de az is élvezetes, kinek mi 😀
Szerintetek jo jatek a Godfather 1 vagy 2 ?
Hali
Tudnátok valami Cross motoros játékot?
MX vs ATV Unleashed/Reflex
az Unleashed-et letöltöttem és amikro tölti be a pályát akkor kidob egy hibaüzenettel...
mi lehet a baj?
Valószínűleg kompatibilitási probléma, esetleg próbáld meg a kompatibilitás-t átállítani.
és azt merre keressem?
Hali
Tudnátok valami Cross motoros játékot?
MX vs ATV Unleashed/Reflex
az Unleashed-et letöltöttem és amikro tölti be a pályát akkor kidob egy hibaüzenettel...
mi lehet a baj?
Valószínűleg kompatibilitási probléma, esetleg próbáld meg a kompatibilitás-t átállítani.
Sziasztok.Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami menne a gépemen?Mindegy milyen csak ne valami agyatlan hentelős játék legyen!!!
Portal(ügyességi logikai). Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Two Thrones, Supermeatboy(ügyességi), Colin Mcrae: Dirt, Saw: The Videogame(ez nem hentelős, persze kell benne ölni emberkéket mert csak úgy maradhatsz életben😃 de nem ez a fő dolog benne inkább elgondolkodtató, időre menő logikai feladatok vannak benne szerintem rohadt jó😃😉, Quantum Conundrum(ügyességi, logikai), Unmechanical, Mafia(kell benne ölni de jó a storyja s nehéz😃😉
Portalt már kijátszottam,a Supermeatboy-t is.Az Unmechanical, Mafia duóval is játszottam,eléggé jó játékok 😀.A Quantum Conundrum-ot,a Sawt meg a Dirt-t kipróbálom.
Kösz a választ.Ezer köszönet.
Ja és lenne még egy kérdésem.Tudsz mondani valami jó RPG-t ami elmegy a gépemen?
Quantum Conundrumnakelvileg két magos proci kell de szerintem túlzáz😃 Szerintem játszható lesz😀 Azt ugye tudod, hogy a Saw az a Fűrész című játék?😃 Szóval véres de vannak benne logikai feladatok😃 Dirt 2 és Dirt 3 is menne szerintem. Bár processzorod tényleg nem túl erős. RPG-nek Morrowind, Oblivion, Skyrim(ez már kérdéses proci miatt de VGA bőven elég neki)