Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2038&lid=1[/url]
ja és még annyi h az a vga beférne-e egy zalman z11 házba ? 😃 ilyen mellékes kérdés 😃
egy gyors kérdés meg van a kiszemelt vga áldozat 😃 SAPPHIRE R9 270X 2GB GDDR5 Toxic Boost PICE
csak nm tudok h ami proci van a gépemben össze-e tud szinkronizálni a kettő (AMD A8 X4 5600K 3.6GHz FM2 Processzor)
ha nm akkor talán ez ? AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2
az alaplapom meg GIGABYTE GA-F2A88XM-HD3
és ha a felsorolt 2 proci közül egyik sem mit ajánlatos venni (nm nagy összegben)
Számitógépház: Zalman Z11 Plus
GIGABYTE GA-Z97P-D3 Alaplap
CPU : Intel Core i5-4460 3,2GHz
Tápegység: FSP HYPER 600
RAM : Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz
Viszont videókártya téren kérnék egy kis segitséget. A következő két kártya közül tervezek választani:
Főként játékra tervezem használni a gépet. Köszönöm!!
VGA:Sapphire Radeon R9 280 3GB GDDR5
VGA2:Sapphire Radeon R9 270X 4GB GDDR5
Nálam R9 280X-el volt tesztelve, 1680x1050-en very high és high keverékű beállításokkal megvolt a 40-45 képkocka másodpercenként.
De a kérdésed persze hibás, mivel felbontást nem írtál, így gondolhatnék UHD-re vagy SVGA-ra is...
Milyen felbontáson használnád a kártyát?
GTX 960 jóval újabb, kicsivel lassabb, de az tuningal simán megoldható, fogyasztása pedig csak 120w.
És ugye az utóbbira azaz a Nvidiára nagyobb a támogatás játékok terén és jobb drivereket is csinálnak rövidebb időn belül az AMD-vel szemben.
jelenleg i3-as procival és 6 gb rammal használnám de nyár végén cserélem egész gépemet a vidi kártya kivételével
én gtx960 r9 280 gtx 660 kártyákat nézegetem
melyiket érdemes megvenni játékra vagy ilyen árban van ezeknél jobb?
Szóval annak mennie kellene.
A videó felbontása szar, de szerintem érezni, hogyan ment.
Régi gép, kevés FPS, de látni hogy konstans ugyanannyival megy vezetés közben is.
Spoiler!
légyszíves inkább ne írj semmit hozzá, hogyha nem tudod elolvasni/értelmezni az egészet
mint már írtam, mindkettőjüknek 4gb van
nem én csodálkozom mivel nem nekem van olyan gépem
Gigabyte GTX 650 2GB OC vagy Gigabyte GTX 750 1GB OC
1280x1024 re lenne ha ez számít E8400 és 4GB ram mellé
Ez lett volna 35k-ba Postával együtt oem Gari nincs és Középen venti ki van cserélve másikra mer gyári tönkre ment.És az egész neten nincs eladó 7870 xt / tahiti csak ez az 1db
[LINK]
Asus gtx 660 ti dc II oc meg dobozos garis 1 év és 2 hónap iponba 39k-ba
http://cdn.overclock.net/f/fd/fd45cb6e_powercolor-7870-myst-pcs_internal.jpeg
Vásárlásnál sosem szabad kapkodni még ha sürgős is...pont itt az eredménye....persze jó mindkét kártya csak itt nem csak az ár/érték arányról van szó...nem árt hozzátenni hogy kb 30% teljesítménnyel jobb a 7870XT
Az hogy jobban melegszik nem csak kártyafüggő...egy játékos gépnél nem csak a teljesítményt adó hardverekre kell figyelni és költeni hanem egy megfelelő szellőzésű házra + ventire is!