Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
Mi a baj a 6850-el? el kéne hogy bírja, csak nem értem miért akarsz gyengébbre cserélni...
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!
Szerintetek a tápom elbírna egy HD5850/GTX 460-at?

[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
ezt úgy kaptad, vagy használtan vetted? Mert ez nem gyári szett, a woofer abból való, amit linkeltél is, a szatelitok meg egy másik rendszerből...
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Nincs HDMI a videókártyámon. DVI van csak. Olyan meg a TV-n nincs, de van az a kék ahhoz meg van átalakítóm. Így nem lehet baja?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
hali 1 telefonos kérdést szeretnék nektek feltenni mert igazából a telókhoz nem értek
nos kinéztem egy Lenovo A6000 telót
kérdésem a következő megbízható e ez a márka? vagy ilyen árban van e jobb ennél?
ez kártyásan 41e ft és nekem kártyás jöhet csak szóba
a lényeg hogy jó legyen a kamerája és ráférjen pár zene ha megyek edzeni

szerintetek jó ez vagy nézzek mást?
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Üdv!
Ha átalakítóval dugnám rá a gépet a TV-re, lenne valami baja?
0
0
0
0
Bronson avatar
nem tudod becserélni a házat? szerintem ne vacakolj a mini itx-szel, halott ügy...
0
0
0
0
xon377 avatar
cerkus:
1155 már kifutott széria nem igazán fogsz találni hozzá lapot újonnan, max használtan keresgélj valahol talán szerencséd lesz és el tudsz kapni egy jót de elég ritka dolog.
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm a válaszokat, hát igen eléggé benéztem...
Alaplapom: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3

Ehez tudnátok mondani Mini ITX et vagy valami megoldást? :s
0
0
0
0
Bronson avatar
ez kellemetlen... azért megnézhetted volna milyen alaplapokat támogat, mielőtt megveszed... 😊 én a helyedben inkább másik házat vennék, mint új alaplapot... most milyen van jelenleg? egy hogy nem lehet kapni, másik hogy használtan se nagyon van...
0
0
0
0
xon377 avatar
cekus: Az igen nehéz feladat lesz, már csak használtan kapsz hozzá lapot és csak ITX méretszabványút nézz az fog beleférni a házba, de nem sűrűn szokott előfordulni már ilyen lap.
0
0
0
0
no avatar
Üdv szeretnék segítséget kérni, jelenlegi nagy pc házamat leváltottam Cooler Master Elite 130-ra, sajnos az alaplap nagy bele. Tudnátok ajánlani egy középkategóriás vagy annál jobb alaplapot hozzá ami belefér? 😀

-Intel Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.30 GHz

Előre is köszönöm a válaszokat.

Dávid
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Kornel77:ha feltetlenul geprol akarod frissiteni ott van a Kies program...de amugy software-t azt magarol a telefonrol is lehet frissiteni.

Azonkivul ha customizalt softwaret akarsz ra telepiteni az mar egy teljesen mas tema.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Sziasztok. Vettem tegnap egy Galaxy a3-at és géppel szeretném párhuzamba hozni 😃 csak nem találok semmi épkézláb programot amin pl usb kapcsolaton keresztül birnék szoftvert frissiteni a telón. tudna valaki valamit mondani?
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
cpu-n dobna ha 4ghz re felhúznám, vagy felesleges lenne?
0
0
0
0
zolifa2 avatar
Köszi szépen, sokat segítettetek! 😂 😊 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
A Cpu-z írja azt hiszem
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Ha ez a sorozat száma akkor 95Wattos " HDT55TWFK6DGR ".Ha meg ez, akkor 125 Watt " HDT55TFBK6DGR".Remélem tudtam segíteni! 😉
0
0
0
0
zolifa2 avatar
Ó, hülye vagyok, kihagytam a lényeget kb.. A kinézett prociból van 95W és 125W-os verzió. És rá kéne jönni, hogy, neki most melyik van. (Phenom II X6 1055T)
0
0
0
0
winrar avatar
zolifa2: Ha Intel processzor: [LINK]
Ha AMD (vagy Intel): [LINK]
0
0
0
0
Zoli73 avatar
A gyártó oldalán a specifikáció alatt ki van írva a prociról minden! 😉
0
0
0
0
zolifa2 avatar
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Processzor vásárlás előtt vagyok (használtan sajnos, hardveraprón) és már ki is néztem egyet, felvettem a kapcsolatot az eladóval, ahol megkérdeztem, hogy a processzor az 95W vagy 125W-on működik-e, ugyanis az alaplapomba csak 95W processzor megy bele. Viszont nem tudta, hogy hol is kell ezt megnézni. Meg így belegondolva én se tudom 😆. Valaki tudja esetleg hogy lehet megnézni ezt?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Vagy esetleg a piros oldalról: [LINK]
0
0
0
0
Pixx avatar
Gigabyte a jobb ez egyértelmű de ha használt is szóba jöhet akkor valami garis hd7870 vagy r9 270-et nézzél vagy gtx660 ti
0
0
0
0
KRZT963 avatar
szerinted a kettő közül melyik jobb?
😃
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Picit több, 36k [LINK]

Vagy 37,5k-ért [LINK]
0
0
0
0
KRZT963 avatar
Ajánljatok egy max 35k-s videókártyát amivel elfutna a GTA5,Far Cry 4 😕
0
0
0
0
Krissz avatar
AIDA viszont Win 10 et is támogatja, és a régi Win 9x eket is, és annak hardvereit is.
Mint nekem a 17 éves alaplapomat, gondnélkül felismerte.
0
0
0
0
winrar avatar
Aida 64 újabb. Everest-et már nem fejlesztik, így újabb hardvereket könnyen nem ismer fel.
0
0
0
0
nokiacsabika avatar
chrono02
Az Aida64 és az Everest ugyanaz, annyi változott, hogy everest már nincs, Aida lett belőle.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Rakd föl Aida64-et vagy Everestet és az leír mindent a gépedről, és utána már csak a megfelelő helyre kell beírnod itt az oldalon, miután létrehoztál egy új eszközt 😀
Vagy használhatod a gyártó(k) oldalát is, ha tudod a hardverek pontos típusát.
0
0
0
0
farkas9314 avatar
Valaki segítene lekérdezni a gépem adatait hogy megkapjam, hogy milyen teljesítménnyel futna egy adott játék?
0
0
0
0
Puffin avatar
nono79: Xbox kontroller! Mi is úgy nyomjuk haverokkal.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Köszönöm a válaszokat!
Ismerősömnek kellene, ezek után egy 350-400W-os FSP tápot szeretne venni.
0
0
0
0
Bronson avatar
Elbírja, csak idővel azért vegyél majd valami jobbat...
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!
320W-os HP táp szerintetek elbírna egy Q8200 és HD 5670-t? Jelenleg e8400-zal üzemel.
0
0
0
0
McFly36 avatar
4 magosra állítottam és olyan játékoknál is, ami szerintem tuti futn, 75%-ot kapok minimumra.
0
0
0
0
winrar avatar
Nem számít semmit az X, ne erre alapozz.
Állítsd 4 magosnak és jó lesz.
0
0
0
0
McFly36 avatar
Sziasztok!
Új procim van, i3 4130-am, ami tudomásom szerint nem számít rossznak.
Ennek ellenére már elég poros játékokra is X-et kapok a procira, miért van ez?
Mégsem olyan jó a proci? 😕
0
0
0
0
Bronson avatar
A géped további paraméterit add meg, addig elég nehezen lehet segíteni...a 4gb ram nem féltétlenül akadály, én 4fb rammal toltam végig... egy erősebb vga mindenképpen az első, mennyi a keret?
0
0
0
0
no avatar
Kedves Lincoln!

Köszönöm válaszod, ezt az újítást már nyár óta terveztem szóval egyszerre szeretnék majd beépíteni mindent ami kell hozzá. Általában a proci meg a videokártya volt mindig a ludas miket javasolsz e kettőből? Mindig amúgy is jobbat szoktam venni a kelleténél hogy ne évente kelljen újítani. Ezért hasonlítottam össze a GTA 5-öt a battlefield 4el és a mortal kombat x-el.

Előre is köszi a választ.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
dezsmant87: hat ram az mindenkepp kell meg oda minimum +4gb ,de az annyira nem kerul sokba.
az is igaz ,hogy kell a vram a GTA-nak de meg ha beszerzel egy 4gb s vga-at akkor sem biztos ,hogy teljesen maxon fog futni procid miatt.
Szerintem egyelore eleg a +4gb ram,VGA-val ha gondolod es nem surgos varhatsz meg egy kicsit.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Most regisztráltam fel már 2 éve nem volt újítva a gépem és most szeretnék majd bővíteni. Nagyon szaggatósan sikerült feltenni a GTA 5-öt mit kéne bővíteni szerintetek a gépemen hogy normálisan fusson ill. hogy full grafon fusson?
Adatai:
Processor: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3,60GHz
Ram: 4giga
4magos
Videokártya: NVIDIA GTX 650
Alaplap: GA-990FXA-D3

Egyik haverom mondta, hogy videókártyából tuti kéne egy 4 gigás és még 4 giga ram a többit nem tudom és azt sem hogy egyáltalán jól mondta e.
A válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
winrar avatar
Szépen menne, felbontástól függően high grafikán.
0
0
0
0
Sheppy avatar
Sziasztok aki ért hozzá az írjon. Szeretnék játszani a Battlefrontal, az Újjal és nem tudom hogy menne normálisan.

Gép adatok

Video kártya
Asus HD7770 Series
ADM FX{tm}-8120 Eight-Core Proccesor 3.10 Ghz
Alaplap: Ga-970A-D3

válaszokat köszönöm
0
0
0
0
no avatar
Konkrétan a Fifára gondoltam, de nincs egy eredeti sem. Utána arra gondoltam, hogy esetleg két billentyűzettel, de az megint gázos, hogy külön érzékelje a számítógép a kettőt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció