hali 1 telefonos kérdést szeretnék nektek feltenni mert igazából a telókhoz nem értek
nos kinéztem egy Lenovo A6000 telót
kérdésem a következő megbízható e ez a márka? vagy ilyen árban van e jobb ennél?
ez kártyásan 41e ft és nekem kártyás jöhet csak szóba
a lényeg hogy jó legyen a kamerája és ráférjen pár zene ha megyek edzeni
cerkus:
1155 már kifutott széria nem igazán fogsz találni hozzá lapot újonnan, max használtan keresgélj valahol talán szerencséd lesz és el tudsz kapni egy jót de elég ritka dolog.
ez kellemetlen... azért megnézhetted volna milyen alaplapokat támogat, mielőtt megveszed... 😊 én a helyedben inkább másik házat vennék, mint új alaplapot... most milyen van jelenleg? egy hogy nem lehet kapni, másik hogy használtan se nagyon van...
cekus: Az igen nehéz feladat lesz, már csak használtan kapsz hozzá lapot és csak ITX méretszabványút nézz az fog beleférni a házba, de nem sűrűn szokott előfordulni már ilyen lap.
Üdv szeretnék segítséget kérni, jelenlegi nagy pc házamat leváltottam Cooler Master Elite 130-ra, sajnos az alaplap nagy bele. Tudnátok ajánlani egy középkategóriás vagy annál jobb alaplapot hozzá ami belefér? 😀
Sziasztok. Vettem tegnap egy Galaxy a3-at és géppel szeretném párhuzamba hozni 😃 csak nem találok semmi épkézláb programot amin pl usb kapcsolaton keresztül birnék szoftvert frissiteni a telón. tudna valaki valamit mondani?
Ó, hülye vagyok, kihagytam a lényeget kb.. A kinézett prociból van 95W és 125W-os verzió. És rá kéne jönni, hogy, neki most melyik van. (Phenom II X6 1055T)
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Processzor vásárlás előtt vagyok (használtan sajnos, hardveraprón) és már ki is néztem egyet, felvettem a kapcsolatot az eladóval, ahol megkérdeztem, hogy a processzor az 95W vagy 125W-on működik-e, ugyanis az alaplapomba csak 95W processzor megy bele. Viszont nem tudta, hogy hol is kell ezt megnézni. Meg így belegondolva én se tudom 😆. Valaki tudja esetleg hogy lehet megnézni ezt?
Rakd föl Aida64-et vagy Everestet és az leír mindent a gépedről, és utána már csak a megfelelő helyre kell beírnod itt az oldalon, miután létrehoztál egy új eszközt 😀
Vagy használhatod a gyártó(k) oldalát is, ha tudod a hardverek pontos típusát.
Sziasztok!
Új procim van, i3 4130-am, ami tudomásom szerint nem számít rossznak.
Ennek ellenére már elég poros játékokra is X-et kapok a procira, miért van ez?
Mégsem olyan jó a proci? 😕
A géped további paraméterit add meg, addig elég nehezen lehet segíteni...a 4gb ram nem féltétlenül akadály, én 4fb rammal toltam végig... egy erősebb vga mindenképpen az első, mennyi a keret?
Köszönöm válaszod, ezt az újítást már nyár óta terveztem szóval egyszerre szeretnék majd beépíteni mindent ami kell hozzá. Általában a proci meg a videokártya volt mindig a ludas miket javasolsz e kettőből? Mindig amúgy is jobbat szoktam venni a kelleténél hogy ne évente kelljen újítani. Ezért hasonlítottam össze a GTA 5-öt a battlefield 4el és a mortal kombat x-el.
dezsmant87: hat ram az mindenkepp kell meg oda minimum +4gb ,de az annyira nem kerul sokba.
az is igaz ,hogy kell a vram a GTA-nak de meg ha beszerzel egy 4gb s vga-at akkor sem biztos ,hogy teljesen maxon fog futni procid miatt.
Szerintem egyelore eleg a +4gb ram,VGA-val ha gondolod es nem surgos varhatsz meg egy kicsit.
Most regisztráltam fel már 2 éve nem volt újítva a gépem és most szeretnék majd bővíteni. Nagyon szaggatósan sikerült feltenni a GTA 5-öt mit kéne bővíteni szerintetek a gépemen hogy normálisan fusson ill. hogy full grafon fusson?
Adatai:
Processor: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3,60GHz
Ram: 4giga
4magos
Videokártya: NVIDIA GTX 650
Alaplap: GA-990FXA-D3
Egyik haverom mondta, hogy videókártyából tuti kéne egy 4 gigás és még 4 giga ram a többit nem tudom és azt sem hogy egyáltalán jól mondta e.
A válaszokat előre is köszönöm.
Konkrétan a Fifára gondoltam, de nincs egy eredeti sem. Utána arra gondoltam, hogy esetleg két billentyűzettel, de az megint gázos, hogy külön érzékelje a számítógép a kettőt.
Szerintetek a tápom elbírna egy HD5850/GTX 460-at?
[LINK]
nos kinéztem egy Lenovo A6000 telót
kérdésem a következő megbízható e ez a márka? vagy ilyen árban van e jobb ennél?
ez kártyásan 41e ft és nekem kártyás jöhet csak szóba
a lényeg hogy jó legyen a kamerája és ráférjen pár zene ha megyek edzeni
szerintetek jó ez vagy nézzek mást?
Ha átalakítóval dugnám rá a gépet a TV-re, lenne valami baja?
1155 már kifutott széria nem igazán fogsz találni hozzá lapot újonnan, max használtan keresgélj valahol talán szerencséd lesz és el tudsz kapni egy jót de elég ritka dolog.
Alaplapom: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3
Ehez tudnátok mondani Mini ITX et vagy valami megoldást? :s
-Intel Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz 3.30 GHz
Előre is köszönöm a válaszokat.
Dávid
Azonkivul ha customizalt softwaret akarsz ra telepiteni az mar egy teljesen mas tema.
Ha AMD (vagy Intel): [LINK]
Segítséget szeretnék kérni!
Processzor vásárlás előtt vagyok (használtan sajnos, hardveraprón) és már ki is néztem egyet, felvettem a kapcsolatot az eladóval, ahol megkérdeztem, hogy a processzor az 95W vagy 125W-on működik-e, ugyanis az alaplapomba csak 95W processzor megy bele. Viszont nem tudta, hogy hol is kell ezt megnézni. Meg így belegondolva én se tudom 😆. Valaki tudja esetleg hogy lehet megnézni ezt?
😃
Vagy 37,5k-ért [LINK]
Mint nekem a 17 éves alaplapomat, gondnélkül felismerte.
Az Aida64 és az Everest ugyanaz, annyi változott, hogy everest már nincs, Aida lett belőle.
Vagy használhatod a gyártó(k) oldalát is, ha tudod a hardverek pontos típusát.
Ismerősömnek kellene, ezek után egy 350-400W-os FSP tápot szeretne venni.
320W-os HP táp szerintetek elbírna egy Q8200 és HD 5670-t? Jelenleg e8400-zal üzemel.
Állítsd 4 magosnak és jó lesz.
Új procim van, i3 4130-am, ami tudomásom szerint nem számít rossznak.
Ennek ellenére már elég poros játékokra is X-et kapok a procira, miért van ez?
Mégsem olyan jó a proci? 😕
Köszönöm válaszod, ezt az újítást már nyár óta terveztem szóval egyszerre szeretnék majd beépíteni mindent ami kell hozzá. Általában a proci meg a videokártya volt mindig a ludas miket javasolsz e kettőből? Mindig amúgy is jobbat szoktam venni a kelleténél hogy ne évente kelljen újítani. Ezért hasonlítottam össze a GTA 5-öt a battlefield 4el és a mortal kombat x-el.
Előre is köszi a választ.
az is igaz ,hogy kell a vram a GTA-nak de meg ha beszerzel egy 4gb s vga-at akkor sem biztos ,hogy teljesen maxon fog futni procid miatt.
Szerintem egyelore eleg a +4gb ram,VGA-val ha gondolod es nem surgos varhatsz meg egy kicsit.
Most regisztráltam fel már 2 éve nem volt újítva a gépem és most szeretnék majd bővíteni. Nagyon szaggatósan sikerült feltenni a GTA 5-öt mit kéne bővíteni szerintetek a gépemen hogy normálisan fusson ill. hogy full grafon fusson?
Adatai:
Processor: AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3,60GHz
Ram: 4giga
4magos
Videokártya: NVIDIA GTX 650
Alaplap: GA-990FXA-D3
Egyik haverom mondta, hogy videókártyából tuti kéne egy 4 gigás és még 4 giga ram a többit nem tudom és azt sem hogy egyáltalán jól mondta e.
A válaszokat előre is köszönöm.
Gép adatok
Video kártya
Asus HD7770 Series
ADM FX{tm}-8120 Eight-Core Proccesor 3.10 Ghz
Alaplap: Ga-970A-D3
válaszokat köszönöm