Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Camaro SS írta:
cső ajánlanátok valami jo kis játékot ami hasonlít a Darksiders 2 re vagy a kingdoms of amalur Recknoingra ?
köszi !

hack n slash kell? Devil may Cry 3,4.
0
0
0
0
Camaro SS avatar
cső ajánlanátok valami jo kis játékot ami hasonlít a Darksiders 2 re vagy a kingdoms of amalur Recknoingra ?
köszi !
0
0
0
0
Bicike avatar
Jaga írta:
Sziasztok!
Engem egy jó vadászós játék érdekelne 😀 Többet is írhattok 😀 Előre is köszönöm! 😀

Hunter 2012 😀
0
0
0
0
Jaga avatar
Sziasztok!
Engem egy jó vadászós játék érdekelne 😀 Többet is írhattok 😀 Előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
Garnett94 avatar
kalahari10 írta:
Gerdzso írta:
Garnett94 írta:
kalahari10 írta:
Garnett94 írta:
Barátommal keresünk olyan játékokat amiket lehet tolni lanon keresztül hamachi-val vagy tunngle-el. Tudnátok ajánlani párat? Jöhet minden stílus.

LAN-ra csak azokat tudom neked leírni amikkel énis játszottam már ismerősömmel. Lövöldözés terén: CoD2, CoD4, CS, vagy autós játékot terén a GRiD.

A Grid-et próbáltuk összehozni, de nem ment. Leírnád ide vagy pm-be, hogy Ti hogyan csináltátok meg?

Grid-hez GameRanger a legjobb, ott egyszerűbb összehozni, bár sajátszerót még nem csináltam, de már játszottam mással

Routerről kötöttük össze a két gépet és az egyik gépen megcsináltuk a LAN szervert. A másik gép egyből meg is találta a szervert és így összetudtuk hozni a játékot.

Mi egymástól több száz méterre próbáljuk létrehozni a dolgot. A gameranger-t megpróbáljuk, kösz Gerdzso.
0
0
0
0
kalahari10 avatar
Gerdzso írta:
Garnett94 írta:
kalahari10 írta:
Garnett94 írta:
Barátommal keresünk olyan játékokat amiket lehet tolni lanon keresztül hamachi-val vagy tunngle-el. Tudnátok ajánlani párat? Jöhet minden stílus.

LAN-ra csak azokat tudom neked leírni amikkel énis játszottam már ismerősömmel. Lövöldözés terén: CoD2, CoD4, CS, vagy autós játékot terén a GRiD.

A Grid-et próbáltuk összehozni, de nem ment. Leírnád ide vagy pm-be, hogy Ti hogyan csináltátok meg?

Grid-hez GameRanger a legjobb, ott egyszerűbb összehozni, bár sajátszerót még nem csináltam, de már játszottam mással

Routerről kötöttük össze a két gépet és az egyik gépen megcsináltuk a LAN szervert. A másik gép egyből meg is találta a szervert és így összetudtuk hozni a játékot.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Garnett94 írta:
kalahari10 írta:
Garnett94 írta:

0
0
0
0
Garnett94 avatar
kalahari10 írta:
Garnett94 írta:

0
0
0
0
kalahari10 avatar
Garnett94 írta:

0
0
0
0
Garnett94 avatar
0
0
0
0
Diminan avatar
Valami jó rpg érdekes craftinggal?
0
0
0
0
ujjzalan avatar
Gerdzso írta:
ujjzalan írta:
Tankos stratégiai játékot tud valaki? A WoT-ot már próbáltam, tetszett, de nincs túl sok stratégia benne 😀 és az csak online... nekem meg jó lenne ha lenne benne valami egyszemélyes mód is.

Codename Panzer Phase One/Two
World War 3 Black Gold 😉
Men of War

Köszönöm szépen! Kipróbálom őket! 😀
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ujjzalan írta:
Tankos stratégiai játékot tud valaki? A WoT-ot már próbáltam, tetszett, de nincs túl sok stratégia benne 😀 és az csak online... nekem meg jó lenne ha lenne benne valami egyszemélyes mód is.

Codename Panzer Phase One/Two
World War 3 Black Gold 😉
Men of War
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Darius1013 írta:
Valami jó MMORPG ?

Silkroad Online ha betudsz jutni😃 Ha veszel premiumot akkor persze nem gond a bejutás😃 Cabal Online. Hellgate London.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Van valami MMA game pc-re srácok???? 😲 😃
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Fúh... nekem is van egy pont ilyen padem, de na várj tőle sokat, nagyon ócska (ha csak nem pont egy gyári hibásat fogtam ki). Szörnyűen reagál, ha a jobbrá-t lenyomom, felfelé is megy, a balra gombot erősen kell nyomni, hogy reagáljon. Újan vettem.
0
0
0
0
xXHELLERXx avatar
sziasztok! a gépemhez van egy MaxFire Grandias 12 gamepad tudnátok olyan lövöldözős vagy akció játékot amihez tudnám használni előre is kössz 😃
0
0
0
0
ujjzalan avatar
0
0
0
0
no avatar
http://steamgamesfree.org/index.php?id=20744
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Nekem pedig MX-es (motocross-os) játék kéne (terep motor) MX simjulator,MX vs ATV szeria meg ilyen quad os istenf... na szóval mindet ismerem de mégis hátha tudtok valami mondani.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Srácok tudtok valami bunyós játékot PC-re? 😃 valami bokszos vagy K1-es vagy valami ilyesmit? 😃
0
0
0
0
no avatar
Helló nekem kéne vmilyen hack n slash féle rpg-s game olyan mint pl a darksiders 2
0
0
0
0
no avatar
Valaki mondjon vmi jó gamet 😀 Gothic 4 ,stb maxon mennek ^^ Mass effect 3 is 😀 vmi ilyesmi legyen előre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
FreddyD: Hitman Absolution előtti részek is nagyon faják én asszondom ha az absolution nem megy akkor a Blood money,és a Hitman 2 Silent assasin az ami kötelező a Contracts ugyszintén
0
0
0
0
FreddyD avatar
TaylorXIII írta:
Splinter Cell játékok a Double Agentig bár az már lehet húzós lesz az integrált karinak. Thief részek. Más lopakodósat én sem tudok😃 Nem túl gyakoriak az ilyen játékok. Még az Assasin's Creed talán de az szerintem nem annyira lopakodós. Na meg még a Saboteur talán. Abba is lehet lopakodni. Annék sincs kis gépigénye.

Hááát igen ez az integrált kártya nem valami ***a 😀
már gondolkodtam egy másikon de egyenlőre nem lesz 😃
0
0
0
0
FreddyD avatar
bognar78 írta:
FreddyD: Dishonored,Hitman: Absolution

Köszi megnézem őket 😃
0
0
0
0
no avatar
humerot írta:
tudnátok ajánlani nekem egy aránylag jó kamionos játékot időjárás változással meg sok kamionnal valami olyasmit mint a german truck simulator

Euro Truck Simulator 2
0
0
0
0
humerot avatar
tudnátok ajánlani nekem egy aránylag jó kamionos játékot időjárás változással meg sok kamionnal valami olyasmit mint a german truck simulator
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Splinter Cell játékok a Double Agentig bár az már lehet húzós lesz az integrált karinak. Thief részek. Más lopakodósat én sem tudok😃 Nem túl gyakoriak az ilyen játékok. Még az Assasin's Creed talán de az szerintem nem annyira lopakodós. Na meg még a Saboteur talán. Abba is lehet lopakodni. Annék sincs kis gépigénye.
0
0
0
0
bognar78 avatar
FreddyD: Dishonored,Hitman: Absolution
0
0
0
0
FreddyD avatar
Tudnátok valami olyan játékot amiben sunyulni kell? 😀
Nem az a lényeg, hogy menny oda és lőj szét mindenkit hanem hogy szépen elbújva, halkan végezni egyenként mindenkivel.
A Far Cry 3 gépigényű játékok kiméljenek ! 😃
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
DarkSpy írta:
Hello!
Néhány játék kellene amit nem lehet hamar megunni, meg azért elég élvezet teljes játék legyen. Előre is köszi 😀

The Darkness 2 ezt tuti nem fogod megunni én nagyon szerettem nagyon király játék volt ! 😀
0
0
0
0
no avatar
köszi de a Crysis megvolt a Ghost Recon meg szaggat mint állat 😃
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
Spartan117 írta:
Hello ismertek valami olyasmi játékot ahol komolyabban lehet fegyvereket módosítani meg tuningolni? Resident Evil 4, Mass effect 1-2-3, és Far Cry 2 megvolt egyéb más ami futna egy:
2200mhz Intel Pentium Dualcore T4400
3GB RAM(4 csak az xp 3 at tud hasznosítani)
256 MB + 640Mhz gpu-órajeles VGA (Intel GMA 4500m)

Én mondjuk a Crysis részeket ajánlanám nekem abban nagyon teccet a fegyver módositás , ha komolyabat akarsz akkor próbáld ki a Tom Clancys Ghost Recon Future Soldiert abban elég sok fajta variáció van a fegyver alakitására.
0
0
0
0
EgyPartyarc avatar
Camaro SS írta:
Tudtok ajánlani valami jó kis autós játékot lehetöleg ne legyen tőbb mint féléves !!!
olyasmire Gondoltam h NFS meg a többi tudjátok ti !!!
előre is köszi !!

Én mondjuk a NFS Most Wanted 2 ajánlanám de szerintem már játszodtál vele,
meg a Dirt Showdownt igaz több mindt egy fél éves de jó játék megéri játszani vele na meg a Ridge Racer Unboundedot próbáld ki az is nagyon jó autós játék 😀
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Tudtok ajánlani valami jó kis autós játékot lehetöleg ne legyen tőbb mint féléves !!!
előre is köszi !!
0
0
0
0
no avatar
Valakinek nincsen meghívó dota 2-re? Nagyon meköszönném
Steam ID: BeRsErk
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Sziasztok Elsősorban is Boldog Új Évet Mindenkinek !!
előre is köszi !! 😃
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
tudtok olyan játékot amiben sok a fegyver?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Hát jó :-) eddig ahol most járok (15) re gondoltam.
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
alex1997: Még nem nőtél fel szerintem! 😀Pár évig még játszhatod addig a Colin Mcre Rally-t! 😜
0
0
0
0
The Emptiness avatar
ceni98 írta:
cod4ultra írta:
Sziasztok! :)

Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis Rallys játékot?
Olyasmi kellene ami tényleg a Rally-ról szól és nincs benne semmi más melléktörténet, hanem csak a versenzés!
Az évjárat legalább 2006 legyen! :)
(A Dirt-et ismeren!)

richard burn rally
wrc 1-2-3 (best gamek)
ennyi ugrik be hirtelen ami 2006tól későbbi game :)

Meg a Colin Mcre Rally Sorozat (kedvencem a specialitásom.azonnöttem fel keresztbe a havon a subaruval)
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
telac4: a haveromnak kell, mert neki nincs netje és szeretném leszedni neki!
0
0
0
0
no avatar
robinho89 írta:
ceni98: kösz, NEKEM csak simán vadászos játék kell, ahol lehet irtani az állatokat! Az egyik HAVEROMNAK kell, szeret vadászni a gyerek. 😀

na most akkor kinek?
0
0
0
0
ceni98 avatar
cod4ultra írta:
Sziasztok! 😀

Olyasmi kellene ami tényleg a Rally-ról szól és nincs benne semmi más melléktörténet, hanem csak a versenzés!
Az évjárat legalább 2006 legyen! 😀
(A Dirt-et ismeren!)

richard burn rally
wrc 1-2-3 (best gamek)
ennyi ugrik be hirtelen ami 2006tól későbbi game 😀
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Sziasztok! 😀

Az évjárat legalább 2006 legyen! 😀
(A Dirt-et ismeren!)
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
ceni98: kösz, nekem csak simán vadászos játék kell, ahol lehet irtani az állatokat! Az egyik haveromnak kell, szeret vadászni a gyerek. 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció