Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cső ajánlanátok valami jo kis játékot ami hasonlít a Darksiders 2 re vagy a kingdoms of amalur Recknoingra ?
köszi !
hack n slash kell? Devil may Cry 3,4.
köszi !
Sziasztok!
Engem egy jó vadászós játék érdekelne 😀 Többet is írhattok 😀 Előre is köszönöm! 😀
Hunter 2012 😀
Engem egy jó vadászós játék érdekelne 😀 Többet is írhattok 😀 Előre is köszönöm! 😀
Barátommal keresünk olyan játékokat amiket lehet tolni lanon keresztül hamachi-val vagy tunngle-el. Tudnátok ajánlani párat? Jöhet minden stílus.
LAN-ra csak azokat tudom neked leírni amikkel énis játszottam már ismerősömmel. Lövöldözés terén: CoD2, CoD4, CS, vagy autós játékot terén a GRiD.
A Grid-et próbáltuk összehozni, de nem ment. Leírnád ide vagy pm-be, hogy Ti hogyan csináltátok meg?
Grid-hez GameRanger a legjobb, ott egyszerűbb összehozni, bár sajátszerót még nem csináltam, de már játszottam mással
Routerről kötöttük össze a két gépet és az egyik gépen megcsináltuk a LAN szervert. A másik gép egyből meg is találta a szervert és így összetudtuk hozni a játékot.
Mi egymástól több száz méterre próbáljuk létrehozni a dolgot. A gameranger-t megpróbáljuk, kösz Gerdzso.
Barátommal keresünk olyan játékokat amiket lehet tolni lanon keresztül hamachi-val vagy tunngle-el. Tudnátok ajánlani párat? Jöhet minden stílus.
LAN-ra csak azokat tudom neked leírni amikkel énis játszottam már ismerősömmel. Lövöldözés terén: CoD2, CoD4, CS, vagy autós játékot terén a GRiD.
A Grid-et próbáltuk összehozni, de nem ment. Leírnád ide vagy pm-be, hogy Ti hogyan csináltátok meg?
Grid-hez GameRanger a legjobb, ott egyszerűbb összehozni, bár sajátszerót még nem csináltam, de már játszottam mással
Routerről kötöttük össze a két gépet és az egyik gépen megcsináltuk a LAN szervert. A másik gép egyből meg is találta a szervert és így összetudtuk hozni a játékot.
Tankos stratégiai játékot tud valaki? A WoT-ot már próbáltam, tetszett, de nincs túl sok stratégia benne 😀 és az csak online... nekem meg jó lenne ha lenne benne valami egyszemélyes mód is.
Codename Panzer Phase One/Two
World War 3 Black Gold 😉
Men of War
Köszönöm szépen! Kipróbálom őket! 😀
Tankos stratégiai játékot tud valaki? A WoT-ot már próbáltam, tetszett, de nincs túl sok stratégia benne 😀 és az csak online... nekem meg jó lenne ha lenne benne valami egyszemélyes mód is.
Codename Panzer Phase One/Two
World War 3 Black Gold 😉
Men of War
Valami jó MMORPG ?
Silkroad Online ha betudsz jutni😃 Ha veszel premiumot akkor persze nem gond a bejutás😃 Cabal Online. Hellgate London.
Splinter Cell játékok a Double Agentig bár az már lehet húzós lesz az integrált karinak. Thief részek. Más lopakodósat én sem tudok😃 Nem túl gyakoriak az ilyen játékok. Még az Assasin's Creed talán de az szerintem nem annyira lopakodós. Na meg még a Saboteur talán. Abba is lehet lopakodni. Annék sincs kis gépigénye.
Hááát igen ez az integrált kártya nem valami ***a 😀
már gondolkodtam egy másikon de egyenlőre nem lesz 😃
FreddyD: Dishonored,Hitman: Absolution
Köszi megnézem őket 😃
tudnátok ajánlani nekem egy aránylag jó kamionos játékot időjárás változással meg sok kamionnal valami olyasmit mint a german truck simulator
Euro Truck Simulator 2
Nem az a lényeg, hogy menny oda és lőj szét mindenkit hanem hogy szépen elbújva, halkan végezni egyenként mindenkivel.
A Far Cry 3 gépigényű játékok kiméljenek ! 😃
Hello!
Néhány játék kellene amit nem lehet hamar megunni, meg azért elég élvezet teljes játék legyen. Előre is köszi 😀
The Darkness 2 ezt tuti nem fogod megunni én nagyon szerettem nagyon király játék volt ! 😀
Hello ismertek valami olyasmi játékot ahol komolyabban lehet fegyvereket módosítani meg tuningolni? Resident Evil 4, Mass effect 1-2-3, és Far Cry 2 megvolt egyéb más ami futna egy:
2200mhz Intel Pentium Dualcore T4400
3GB RAM(4 csak az xp 3 at tud hasznosítani)
256 MB + 640Mhz gpu-órajeles VGA (Intel GMA 4500m)
Én mondjuk a Crysis részeket ajánlanám nekem abban nagyon teccet a fegyver módositás , ha komolyabat akarsz akkor próbáld ki a Tom Clancys Ghost Recon Future Soldiert abban elég sok fajta variáció van a fegyver alakitására.
Tudtok ajánlani valami jó kis autós játékot lehetöleg ne legyen tőbb mint féléves !!!
olyasmire Gondoltam h NFS meg a többi tudjátok ti !!!
előre is köszi !!
Én mondjuk a NFS Most Wanted 2 ajánlanám de szerintem már játszodtál vele,
meg a Dirt Showdownt igaz több mindt egy fél éves de jó játék megéri játszani vele na meg a Ridge Racer Unboundedot próbáld ki az is nagyon jó autós játék 😀
előre is köszi !!
Steam ID: BeRsErk
Tudtok ajánlani valami jó kis autós játékot lehetöleg ne legyen tőbb mint féléves !!!
előre is köszi !! 😃
Sziasztok! :)
Tudnátok nekem ajánlani egy jó kis Rallys játékot?
Olyasmi kellene ami tényleg a Rally-ról szól és nincs benne semmi más melléktörténet, hanem csak a versenzés!
Az évjárat legalább 2006 legyen! :)
(A Dirt-et ismeren!)
richard burn rally
wrc 1-2-3 (best gamek)
ennyi ugrik be hirtelen ami 2006tól későbbi game :)
Meg a Colin Mcre Rally Sorozat (kedvencem a specialitásom.azonnöttem fel keresztbe a havon a subaruval)
ceni98: kösz, NEKEM csak simán vadászos játék kell, ahol lehet irtani az állatokat! Az egyik HAVEROMNAK kell, szeret vadászni a gyerek. 😀
na most akkor kinek?
Sziasztok! 😀
Olyasmi kellene ami tényleg a Rally-ról szól és nincs benne semmi más melléktörténet, hanem csak a versenzés!
Az évjárat legalább 2006 legyen! 😀
(A Dirt-et ismeren!)
richard burn rally
wrc 1-2-3 (best gamek)
ennyi ugrik be hirtelen ami 2006tól későbbi game 😀
Az évjárat legalább 2006 legyen! 😀
(A Dirt-et ismeren!)