Koszonom a lenti valaszokat! már csak annyi lenne a kerdesem hogy hogyan tudok wifit használni,merthogy nincs netkábel a gép leendő helyén 😃(nyelvészektől elnezest az ékezetekert telorol irok 😉 )
Pixx Nekem is tört volt egyszer tudtam aktiválni még 8.1 alatt,de 10-en a valamiért nem tudom beaktiválni,bármelyik verziót felrakom akkor is. Bandicam lenne a jó,de ha videót veszek fel,visszajátszáskor meg nem mutatja az AB OSD kijelzőt.
igazából nem is tudom hova írjam, a topic címe nem igazán fedi a dolgot de mást nem találtam ezért ide pötyögtem. No szóóóval. Van nekem 2 darab HDD-m a gépbe (jelenlegi gépem, Samsung HD250HJ és egy HD200HJ) plusz vettem a mai nap folyamán egy Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezt. Ezek mellett lenne egy HD6870-es VGA. A kérdésem a szokásos és egész egyszerű. Az FSP HEXA 500W-os tápom elbírja a plusz winyót vagy vegyek ki egyet? (játszok is azért szóval használatban van a gép). Remélem meg tudtok nyugtatni, és nem kell aggódnom (a táp 80P+-os).
RedWolf0019: Általában így van:
-táphoz, ha nem OEM kiszerelés, adnak tápkábelt
-alaplaphoz jár SATA kábel (én 2-t kaptam)
-videokártyához egy molex to pci-express 6 pin (ha kell plusz tápcsati a kártyának) és DVI-I to D-Sub átalakító
-processzorhoz processzorhűtőhűtő, ha BOX és nem OEM kiszerelés, meg Intelhez biztosan hűtőpaszta is (AMD-hez is valószínűleg, de abban nincs tapasztalatom).
Pluszba kell billentyűzet és egér, továbbá egy hangszóró és/vagy fülhallgató, mikrofon sem hátrány. Meg monitor is, ha akarsz képet 😆
SuperGirl: Nem biztos, hogy monitor hiba, okozhatja a kár videokártya VRAM hiba. Először próbáld azt, hogy a monitort másik gépre kötöd rá, ha nem segít, akkor próbáld másik videokártyával ebben a gépben és ezzel a monitorral.
Hali mindenki! csak annyi lenne a kérdésem hogyha custom PC-t akarok építeni akkor a kábeleket előre meg kell vennem vagy azokat adják pl a videókártyához stb.? valamint milyen perifériákat kell még pluszba venni?
Sziasztok 😀 Röviden az a helyzet,hogy laptop-ot szeretnék venni játszani meg sketchup-on modellezni.
S nem vagyok tisztába,hogy milyent vegyek. Erről az oldalról rendelném meg 😀 Leheltőleg 2000-3000 lej között,de minél olcsóbban ha lehet 😀 [LINK]
Román oldal,szóval linkelek egy valuta váltós oldalt is,bár itt dágábbak egy kicsit a dolgok nálunk 😜 [LINK]
Lényeg,hogy nem kell olyan rettenetes gép,mert úgy is csak Leauge of Legends-et nyomnék meg ilyeneket(bár az nem kéne akadjon) és hogy a sketchupot is vigye,és lehetőleg az se akadjon 😀 Szóval spórolnék ha lehet.
Én ezt értem h nem drága,de ha már az megadta magát,akkor egy olyan "még" müködö kariért nem adnék egy dinárt se....de hát nem igen teheti meg h vegyen másikat egyenlöre,de majd akar,csak hát na addig is legyen kép meg hát én is kisérletezhetek....😂
google! rengeteg videó és tipp van magyarul is, itt hosszas lenne leirni pontosan mit meddig... de nálunk 2-3ezer dinár egy olyan kártya, én nem vesződnék vele...
Hali.Kolegámnak meghalt a vga-ja,becsikoz.Mig nem bir venni másikat,gondoltuk megsüssük,vesziteni nemtud,igy legalább én is kipróbálatom....( 😆 )Na most mein höfokon kell ill mennyi ideig??? Müanyag részek nemolvadnak meg?Gondolok itt a pcie táp csatikra,mivel a hütést ugyis leveszem elötte...a kártya egy 4850es radeon lenne.
Titan Killer; A 270 erősebb, mint a 370. Nem hiába az egyik r9, a másik r7, amivel a Radeonoknál az "osztályokat" jelölik. Kicsit átverősre sikeredett a 300-as széria számozása, könnyen megtéveszti az embert.
KRZT963:Igen jó
De szerintem egy ilyen jobban megérné.
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-r7-370-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-pci-e-11240-04-20g-p284302419/
GodSie: A Mantle nem nagyon fog elterjedni, bár az open GL utódjaként a Vulkan API igen, ami Mantle alapú. Viszont a dx eddig is mindent vitt és ezután sem gondolom, hogy változni fog a helyzet. (Régebben én is azt gondoltam, hogy majd a Mantle nagyot fut, de tévedtem)
Pixx: Nem egészen:[LINK]
Persze a kép messze nem tiszta: [LINK]
De azért, ha ma veszek egy gépet/VGA-t, akkor a dx12-vel igen is számolok, mivel 2016-ban már elkezdenek megjelenni dx12-es játékok...
Én úgy tudom hogy GCN 1.0 nak azaz HD7700 széria (kivétel a 7790 az ugye GNC 1.1) Azoknak nem lesz jobb a dx12 supportja mint a maxwellnek semmivel sem szóval ez sem áll mellette.
De ezt a dx12-t hagyjuk ez még csak találgatás az egész meg lutri lesz ami lesz ha minden képen dx12re meg előre tervez valaki akkor r9 380 (GCN 1.2) meg elvileg most jön az r9 380x (azaz a teljes értékű Tonga) ami 70-75 ezer körül indul majd.
GodSie: Nekem r9 270-em van, szóval nekem Zoli73-al ellentétben nincsenek amúgy fenntartásaim a Radeon kártyákkal, de nem biztos, hogy váltanék.
Valamivel jobb a 280x, de nem eget verő. Játéktól függően ~5-10 +fps. Viszont az Nvidia zárt specifikus effektjei értelem szerűen ezt a kis különbséget is el tudják mosni egyes játékokban. Szóval annyival nem lenne jobb, mint amennyivel drágább. Az AMD mellett szól a komolyabb dx12-es és (11.1, 11.2, stb) támogatás, de még emiatt sem cserélném le feltétlenül ha lenne egy 960-am. Szóval, ha már meg van az a 960, akkor akár maradhatna is.
Na sikerült 400 as táppal kipróbálnom most már nem indul újra de képem az nincsen
videó kártya tuti jó megnéztem másik lapon meg a ramokat is. a lapból kiszedtem a procit akkor feljött az alaplap logója ott írt mihez mit kell nyomni bios boot stb viszont a bill nem reagált semmire nem is világított bele tettem a régi core 2 duos procimat de mivel a tápon amit kaptam nincsen csak ide csatlakozó nem tudtam rá dugni a vinyót ezért ugye csak addig ment hogy ezt közölje velem(***a hogy vasárnap semmi nincs nyitva) ezek után gondolom az alaplap jó mert vissza tettem bele a másik procit de azzal semmi nem történt csak pörgött a sok venti de kép sehol majd vissza a core 2 duot gép bekapcs ventik pörögnek kép megint sehol kéz ökölben szem becsuk sóhajtás 1 perc eltelt és akkor egy bip gép bekapcsol MAJD MEGINT KI holnap megy a ............ szervizbe megnézésre.
vaaaaaaagy valaki nem vesz nagyon jó lapot procival most akciósan 25000+pk 😀
valakinek volt már hason/ló?
Szabad használni, azért van. De ha az SSD reális sebességére vagy kíváncsi, akkor úgy mérd le, hogy a Rapid mode ki van kapcsolva. Régebben én is kipróbáltam a 850 PRO SSD-mmel, de megette csak a ramot, úgyhogy inkább kikapcsoltam.
Hali!
Az miért van,hogy Bandicam program nem tud rendesen működni MSI Afterburner-el? Fel akarnák venni videót Bandicam-al és az OSD kijelzőt eltünteti.
igazából nem is tudom hova írjam, a topic címe nem igazán fedi a dolgot de mást nem találtam ezért ide pötyögtem. No szóóóval. Van nekem 2 darab HDD-m a gépbe (jelenlegi gépem, Samsung HD250HJ és egy HD200HJ) plusz vettem a mai nap folyamán egy Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezt. Ezek mellett lenne egy HD6870-es VGA. A kérdésem a szokásos és egész egyszerű. Az FSP HEXA 500W-os tápom elbírja a plusz winyót vagy vegyek ki egyet? (játszok is azért szóval használatban van a gép). Remélem meg tudtok nyugtatni, és nem kell aggódnom (a táp 80P+-os).
-táphoz, ha nem OEM kiszerelés, adnak tápkábelt
-alaplaphoz jár SATA kábel (én 2-t kaptam)
-videokártyához egy molex to pci-express 6 pin (ha kell plusz tápcsati a kártyának) és DVI-I to D-Sub átalakító
-processzorhoz processzorhűtőhűtő, ha BOX és nem OEM kiszerelés, meg Intelhez biztosan hűtőpaszta is (AMD-hez is valószínűleg, de abban nincs tapasztalatom).
Pluszba kell billentyűzet és egér, továbbá egy hangszóró és/vagy fülhallgató, mikrofon sem hátrány. Meg monitor is, ha akarsz képet 😆
Mire gondolsz? Monitorhoz adnak kábelt, az egérhez is, a billentyűhöz is, a táphoz is... talán sata kábelt kell egyedül venni
Segítségeteket szeretném kérni!Valaki megtudná mondani mi baja lehet a monitoromnak?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Az miért van,hogy Bandicam program nem tud rendesen működni MSI Afterburner-el? Fel akarnák venni videót Bandicam-al és az OSD kijelzőt eltünteti.
S nem vagyok tisztába,hogy milyent vegyek. Erről az oldalról rendelném meg 😀 Leheltőleg 2000-3000 lej között,de minél olcsóbban ha lehet 😀 [LINK]
Román oldal,szóval linkelek egy valuta váltós oldalt is,bár itt dágábbak egy kicsit a dolgok nálunk 😜 [LINK]
Lényeg,hogy nem kell olyan rettenetes gép,mert úgy is csak Leauge of Legends-et nyomnék meg ilyeneket(bár az nem kéne akadjon) és hogy a sketchupot is vigye,és lehetőleg az se akadjon 😀 Szóval spórolnék ha lehet.
[LINK]
De szerintem egy ilyen jobban megérné.
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-r7-370-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-pci-e-11240-04-20g-p284302419/
Szerintetek jó ez:ASUS R9 270 2GB GDDR5 OC
[LINK]
300W-os tápegység szerintetek elég lesz egy I3-nak? A gépem marad ez csak alaplap és proci csere lesz. Minőségi táp, nem gagyi.
Pixx: Nem egészen:[LINK]
Persze a kép messze nem tiszta: [LINK]
De azért, ha ma veszek egy gépet/VGA-t, akkor a dx12-vel igen is számolok, mivel 2016-ban már elkezdenek megjelenni dx12-es játékok...
De ezt a dx12-t hagyjuk ez még csak találgatás az egész meg lutri lesz ami lesz ha minden képen dx12re meg előre tervez valaki akkor r9 380 (GCN 1.2) meg elvileg most jön az r9 380x (azaz a teljes értékű Tonga) ami 70-75 ezer körül indul majd.
Valamivel jobb a 280x, de nem eget verő. Játéktól függően ~5-10 +fps. Viszont az Nvidia zárt specifikus effektjei értelem szerűen ezt a kis különbséget is el tudják mosni egyes játékokban. Szóval annyival nem lenne jobb, mint amennyivel drágább. Az AMD mellett szól a komolyabb dx12-es és (11.1, 11.2, stb) támogatás, de még emiatt sem cserélném le feltétlenül ha lenne egy 960-am. Szóval, ha már meg van az a 960, akkor akár maradhatna is.
úgyhogy legegyszerűbb ha holnap asszony elviszi szervizbe.
videó kártya tuti jó megnéztem másik lapon meg a ramokat is. a lapból kiszedtem a procit akkor feljött az alaplap logója ott írt mihez mit kell nyomni bios boot stb viszont a bill nem reagált semmire nem is világított bele tettem a régi core 2 duos procimat de mivel a tápon amit kaptam nincsen csak ide csatlakozó nem tudtam rá dugni a vinyót ezért ugye csak addig ment hogy ezt közölje velem(***a hogy vasárnap semmi nincs nyitva) ezek után gondolom az alaplap jó mert vissza tettem bele a másik procit de azzal semmi nem történt csak pörgött a sok venti de kép sehol majd vissza a core 2 duot gép bekapcs ventik pörögnek kép megint sehol kéz ökölben szem becsuk sóhajtás 1 perc eltelt és akkor egy bip gép bekapcsol MAJD MEGINT KI holnap megy a ............ szervizbe megnézésre.
vaaaaaaagy valaki nem vesz nagyon jó lapot procival most akciósan 25000+pk 😀
valakinek volt már hason/ló?