zsolty87 írta:
Sziasztok.
Mi a véleményetek az Intel Core i3-2120as proci gyári hűtőjéről?
Hűtési hatásfok, zaj stb...
Gyenge és hangos, de mivel egy csak minimálisan tuningolható prociról van szó, bőven elég neki a gyári is. Persze lehet pár ezerért venni olyan hűtőt, ami alacsony fordulatszámú minőségi ventilátorral jobban hűt, és hangja sincs, de a gyári sem olyan vészesen hangos.
Szerinted egy Cooler Master 430 Elite Black házba elférne egy Cooler Master Hyper TX3, vagy egy Cooler Master Hyper 212 Plus hűtő?
zsolty87 írta:
Sziasztok.
Gyenge és hangos, de mivel egy csak minimálisan tuningolható prociról van szó, bőven elég neki a gyári is. Persze lehet pár ezerért venni olyan hűtőt, ami alacsony fordulatszámú minőségi ventilátorral jobban hűt, és hangja sincs, de a gyári sem olyan vészesen hangos.
Szerinted egy Cooler Master 430 Elite Black házba elférne egy Cooler Master Hyper TX3, vagy egy Cooler Master Hyper 212 Plus hűtő?
zsolty87 írta:
Sziasztok.
nekem amikor a regi gepem volt, akkor xpvel mukodott jol, 7 meg olyanokat csinalt, hogy kinyitottam egy programot, azt lattam hogy a kepernyon kivulre kirakja, nem tudtam visszahozni.
niteforce írta:
csak az a baj, hogy ezek a regebbi deszkak nem nagyon boldogulnak a win7-tel. ettol van a sok rejtelyes hiba...
az XP a jo valasztas arra.
mostani a vírusírtó zerint tiszta szerintem meg tele van hulladékkal....
XP azon elindult minden és ment minden úgy ahogy kelett neki.ezen nem szeretnek indulni (32es home)
Még 512 vel is nagyon is használhatóan megy a win7 csak nem kell vele nagy ramzabáló cuccokat használni. És vannak még lecsupaszított windows7 ek azok még kevesebbel is mennek
754es sempron 3000+ 2,3ghz-n járna benne, 1 giga rammmal
remélem elég lesz a win7nek csak meg kéne venni meg ami benne van VGA remélem elég lesz vagy megy mellé egy 6600gt
(Én sok olyat olvastam, hogy a Phenomx II X4-esekre rakott hűtő egy év után zajosabb volt stb.)
Igazából felesleges ezen vitatkozni mindkét procira elfér egy aftermarket cooler, hűvösebb és halkabb. (ha nagyon nincs pénze valakinek hűtőre akkor is ott van a CM TX3 4ezerért, a Xigmatek Gaia pedig csak 6ezer és már OC is mehet vele)
szerintem forditva van ez, mert a sandy bridge procikhoz adott gyari hutokrol azt.hallottam sokszor, hogy tulmelegszik a proci vele mindenfele tuning nelkul. en amd hutom meg gyari, siman kibirja a 4 magositott procit amit meg egy kicsit huztam is. jatek utan gyorsan biosban megnezve meg nem ment 60 fok fole. szoval az amd gyari jobb mint az intel.
Szerintem ez jó lesz rá! 5 k körül van! 😜
őtlet h mi kéne rá?
és h mennyiért?
de most nem annyira a videokari a fontos inkább a proci
mert nme szeretném ha megsülne
intel géppel ne hasonlitgassuk
de sztem is sok:S
nem tom mit csináljak vele
viszont a vga-d 51 fok alapbol
terhelve még nem volt
51 fok? 😜
Mondjuk az nem sok annyira! 😜
Amúgy nekem is mostanában 45-47 volt. Télen volt 42 terhelés nélkül a VGA. 😜 A GTX 460 meg 40 fok körül van terhelés nélkül. 😜
Max 65 fok volt nekem a VGA tuninggal (9500 GT-ről van szó)!
A GPU 550-ről 650-re volt húzva
A Memórai 400-ról 475-re (effektív így 800-ról 950-re)
A shader meg 1375-ről, 1600-ra
Sziasztok.
Bőven. 😀
Sziasztok.
Sziasztok.
azt csak ugy megemlitettem lom***k mert ővé volt a kari
lompi nak hoppá csunya szó 😆
intel géppel ne hasonlitgassuk
terhelve még nem volt
alapbol a RV535ös maggal nekem 50 fokos... ha unatkozok 40, ha egy 2 órás játék megy (pl titan quest full grafon) már visít a hűtő és 90 fokos
terhelve még nem volt
Alapból 50 fok? 😲
Az nem sok?
hát alapbol nekem tuningal 48 fokos... tuning nélkül 40
100% terhelésen ez 65 és 60 fok
Az nem sok?
AMD 5200+
Hát nem tudom nekem a 6000+os AMD-m igenn izzik a gyári hűtésével :/ 😞 Míg intel-nél ien problémám sosem volt 😀
a régi AMD-k közül csak ez ment 3,2GHZ-n
csak az a baj, hogy ezek a regebbi deszkak nem nagyon boldogulnak a win7-tel. ettol van a sok rejtelyes hiba...
mostani a vírusírtó zerint tiszta szerintem meg tele van hulladékkal....
XP azon elindult minden és ment minden úgy ahogy kelett neki.ezen nem szeretnek indulni (32es home)
akkor inkabb tegyel XP-t, es akkor 1 giga eleg
nana... erre is az kéne mert a win7töl kivagyok....
1 giga elég a win7nek, de másra nem nagyon fogod használni akkor a gépet. Bár 768-ra is belehet állítani vhogy, de... nah mind1 te tudod
msn meg a net menjen rajta annyi kell
faxa kis deszka 😀
754es sempron 3000+ 2,3ghz-n járna benne, 1 giga rammmal
remélem elég lesz a win7nek csak meg kéne venni meg ami benne van VGA remélem elég lesz vagy megy mellé egy 6600gt
szerintem belemegy mert ugyanolyan elven rogzul az amd huto a legregebbi tokozas ota.
http://www.***/asrock-k8a780lm-alaplap-98187.html
aqua . hu ha kicsillagozza
ez jó alaplapnak tűnik a hibrid CF miadt 😃
szerintem igen
mert nekem valahol lenne egy 754 hűtőm de az szerintem kevés egy 2,5GHZ-s OCra, ezért bemennék és vennék egy gyárit AM2+ost vagy sima AM2-t
Igazából felesleges ezen vitatkozni mindkét procira elfér egy aftermarket cooler, hűvösebb és halkabb. (ha nagyon nincs pénze valakinek hűtőre akkor is ott van a CM TX3 4ezerért, a Xigmatek Gaia pedig csak 6ezer és már OC is mehet vele)
de ha huzni is akarod amit megértek meg black akkor már nem biztos
en athlonomat 4 magositottam, huztam, tok jol birja
gyari hutes
Üdv!
Egy ilyen procira elég a hozzá kapott hűtő?
AMD Phenom- 2 955 X4 BOX Black
Vagy kéne venni egy másikat? Ha igen, mit ajánlotok?
De ilyen rohadt melegben is? 😃
Köszönöm! 😀
Üdv!
4.5 perc után 64 fok a max amd 5200+
az jó??
alapbol 45 fok körül van
Maxnak még épp türhető