Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
az optimus black jobb, de ez a gesztus alapú vezérlés eléggé lelassítja. És az LG lassan készíti el (már ha elkészíti) a saját gyagyi kezelőfelületű androidját. ezen egy 2.2 van.
Én samsungot vennék.
Vodánál én a Google nexus S-t venném.
ebből kihagyták hogy 1 GHz a procija.
Ne emlegessük már egy lapon a Blacket meg az Ace-t, a Samu a középkategóriát is alig üti meg, az LG pedig egy felsö kategóriás cucc.
mert mi baj van a vivaz-al? Szoftveres problémák? Esetleg valami nem túl nagy, aránylag gyors telefon? Nokia...
Alapvetően a Vivazzal nincs nagy gond egyedül az, hogy Symbian fut rajta, ami a mai okostelefon piacon köztudottan nem szolgál előnyére. De amíg nem használsz egy Androidot, vagy egy Iphone-t, addig nem feltétlen fogod ezt hátránykánt megélni.
A W8 egyedül a szoftveres támogatottsága miatt élvez előnyt a Vivazhoz képest, mivel android van rajta, így a végtelenségig variálható. A Vivaz viszont egész jó hardveres specifikációkkal rendelkezik, mint pl. a 360 x 640 (sajnos rezisztív) kijelző, a 720 MHz-es processzor, és a HD videó képes 5 megapixeles kamera. Tehát itt tényleg az számít, hogy nálad mik a szempontok. Nokiából esetleg a C5-03 jöhet még szóba, annak egész jó ára van, vagy a Nokia 500, ami már egy újabb generációs Symbiannal rendelkezik.
Amit még esetleg figyelmedbe tudok ajánlani, az SE-ből az Xperia mini, ami az X10 minihez képest sokkal használhatóbb tulajdonságokkal bír, én az X10 minit elfelejteném a helyedben. Vagy a ZTE Blade, ami nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezik, elég népszerű Androidos készülék. Ha Symbian párti vagy, akkor nagyon jó lesz a Vivaz.
Nem az Androidot szeretném sztárolni, de kérj kölcsön egy Androidos mobilt egy időre és rájössz, hogy a Symbian mennyire egyszerű, és zárt hozzá képest. Én Nokiáról tértem át rá, amit nagyon szerettem, de egy teljesen új világ nyílt meg előttem.
Helló tudtok ajánlani egy androidos telót?
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- fussanak rajta az új alkalmazások/játékok
- Wi-Fi
- 40-45ezer Ft (MAX: 50ezer)
(Eddig a Samsung Galaxy Ace-t és a Motorola Defy-t néztem ki)
A defy ajánlom mindenképp. Strapa telefon. 1 méterig vízálló gorilla glass üvegje van azaz ütés és karcálló üveglapja 3,7 colos kijelző. Itt egy teszt róla.
[LINK]
Tudtommal a Defy angolt. tehát ha nem mókol a telefonon, akkor nem kap magyar nyelvet. Bár azóta lehet, hogy már változott a szitu.
És ki kérte h magyar legyen? Az Ace kevés az új játékokhoz szal mindenképp Defy.
Én samsungot vennék.
Vodánál én a Google nexus S-t venném.
ebből kihagyták hogy 1 GHz a procija.
leírnál 1-2? mondjuk én is megtudom nézni de már 2 napja nézegetem a vodafone-t és nem találtam lg optimust 😃 tudom béna vagyok... 😜
Oda mentem hogy telefonok és tarifák majd előfitetéses készülékek, és kiválasztottam az LG-t, és ott volt.
[LINK]
"Kosárba" erre katt, és válaszd ki a mátrix 2 csomagot, töltsd ki és rendeld meg. ennyi, asszem még kedvezményt is kapsz ha ott rendelsz.
mien jó telókat tudtok a vodafonnál 60.000 ft-ig ami androidos és wifi is van benne?
Hát előfizetéssel van egy pár..
LG Optimus Black P970
Vodafone Matrix 2
Készülékár: 56 990 Ft
Havidíj: 4700 Ft
Előfizetésben:
150 percre és SMS-re felhasználható egység
500 MB leforgalmazható adatmennyiség
mien jó telókat tudtok a vodafonnál 60.000 ft-ig ami androidos és wifi is van benne?
Ami androidos, abban mindegyikben van wifi. Ez előírás.
Én is vivaz pro-t akartam venni (vagy vivaz-t), de az elavult Symbian miatt inkább x10 mini pro lett belőle 😀 hiába van olyan erős hardvere a vivazoknak.. de a symbian eléggé korlátozza :/ ha Androidos lenne szerintem simán lehetett volna siker készülék.. de így nem nagyon...
Igen, nekem kinézetre is nagyon bejön a vivaz, de sajnos az op. rendszer az ami nem jó.
Akkor DEFY lessz. És az lenne még a kkérdésem hogy hol érdemes megvenni?
Én is azt veszek, de azt tudod, hogy dominoban, és más kártyás csomagban, 50-en felül van?
T-mobile-nál Médiamánia S-el érdemes venni 5000Ft havidíj, 500MB net, és csomó perc és sms, amit nem fogsz tudni lebeszélni annyira sok,így a teló ha webshopon rendeled 36000Ft.
Akkor DEFY lessz. És az lenne még a kkérdésem hogy hol érdemes megvenni?
szolgáltatót tekintve a T-mobilnál.
boltban a VIP-tech-nél.
És a Vivaz pro ?
Gyakorlatilag az csak a kihúzható billentyűzet meglétében különbözik az alaptól, nem tudom jelenleg mennyi felárral árulják. De állítólag macerás vele írni.
Nem rossz a C5 se...megszoktam már a Symbiant, semmi problémám vele. A lényeg, hogy minél gyorsabb legyen, nem számit a képernyő mérete, a kamera sem számit...
Ha jó, és szereted a Symbiant, akkor inkább a Vivazt vedd meg szerintem, mint a C5-öt, mert a C5-03 egy kissé lassú tud lenni. A Vivazzal alapvetően nincsenek gondok, bár az sem lesz egy rakéta.
mert mi baj van a vivaz-al? Szoftveres problémák? Esetleg valami nem túl nagy, aránylag gyors telefon? Nokia...
Alapvetően a Vivazzal nincs nagy gond egyedül az, hogy Symbian fut rajta, ami a mai okostelefon piacon köztudottan nem szolgál előnyére. De amíg nem használsz egy Androidot, vagy egy Iphone-t, addig nem feltétlen fogod ezt hátránykánt megélni.
A W8 egyedül a szoftveres támogatottsága miatt élvez előnyt a Vivazhoz képest, mivel android van rajta, így a végtelenségig variálható. A Vivaz viszont egész jó hardveres specifikációkkal rendelkezik, mint pl. a 360 x 640 (sajnos rezisztív) kijelző, a 720 MHz-es processzor, és a HD videó képes 5 megapixeles kamera. Tehát itt tényleg az számít, hogy nálad mik a szempontok. Nokiából esetleg a C5-03 jöhet még szóba, annak egész jó ára van, vagy a Nokia 500, ami már egy újabb generációs Symbiannal rendelkezik.
Amit még esetleg figyelmedbe tudok ajánlani, az SE-ből az Xperia mini, ami az X10 minihez képest sokkal használhatóbb tulajdonságokkal bír, én az X10 minit elfelejteném a helyedben. Vagy a ZTE Blade, ami nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezik, elég népszerű Androidos készülék. Ha Symbian párti vagy, akkor nagyon jó lesz a Vivaz.
Nem az Androidot szeretném sztárolni, de kérj kölcsön egy Androidos mobilt egy időre és rájössz, hogy a Symbian mennyire egyszerű, és zárt hozzá képest. Én Nokiáról tértem át rá, amit nagyon szerettem, de egy teljesen új világ nyílt meg előttem.
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- Wi-Fi
A defy ajánlom mindenképp. Strapa telefon. 1 méterig vízálló gorilla glass üvegje van azaz ütés és karcálló üveglapja 3,7 colos kijelző. Itt egy teszt róla.
[LINK]
Tudtommal a Defy angolt. tehát ha nem mókol a telefonon, akkor nem kap magyar nyelvet. Bár azóta lehet, hogy már változott a szitu.
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- Wi-Fi
[LINK]
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- Wi-Fi
Mitől nagyobb, és mitől gyorsabb?😀
A Galaxy Ace-et tudom javasolni, én is ilyet használok már 8 hónapja. Apró-cseprő szoftveres hibái akadnak, de együtt lehet élni vele. Ráadásul már egy rakás gyári, és főzött rom van hozzá.
Hát minimum 3.5 colos kijelző és 800mhz-es proci
Nekem is Ace-m van, 2.3-as Androiddal, 800MHz proci, HVGA 3,5"-ös képernyő. 😃 Nekem tökéletesen megfelel, nagyon szuper kis teló.😉 Samsungék talán kicsit túlárazták, de manapság melyik nincs túlárazva..😃 Csak ajánlani tudom.😉 Jah, és az új alkalmazások futnak rajta, játékok is (már ha le van konvertálva HVGA-ba, mert ugye HD játékokat nem futtat--> de nagyon sok olyan oldal van, ahol az új gameket HVGA-ban le tudod tölteni). Szal, nem akarom ragozni, de nagyon szuper kis teló!😉
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- Wi-Fi
A Galaxy Ace-et tudom javasolni, én is ilyet használok már 8 hónapja. Apró-cseprő szoftveres hibái akadnak, de együtt lehet élni vele. Ráadásul már egy rakás gyári, és főzött rom van hozzá.
Hát minimum 3.5 colos kijelző és 800mhz-es proci
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- Wi-Fi
SE VIVAZ Pro vagy X10 mini pro vagy W8? Nem akarok semmit frissíteni.
A három közül én a W8-at venném. de én szeretem agyonvariálni a telefont. Ha képes vagy kompromisszumokat kötni, akkor viszont a Vivaz jobb paraméterekkel rendelkezik. Az X10 mini nagyon kicsi, már-már zavaróan.
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- Wi-Fi
Link: [LINK] (mint mondtam majd megváltozik)
na kész van, már csak esztétika meg egy pár beállítás kell. magyarán kb 1 óra 😃
Ha gondolod majd írok pár hasznos gondolatot a fórumba. 😀
szerintetek egy Galaxy Ace vagy egy HTC Wild Fire S a jobb így összeségében???
Galaxy.
[LINK]
a root lehetőséget már leírtam, van még az unroot.
ezt nem próbáltam ki, de mint a nevéből is látszik visszafordítja az egészet.
Nincs semmi kockázat benne.
egyébként magának az androidnak nem kell ilyen rootolás, 1-2 program igényli csak. Pl. Darktremor a2sd.
-ez visszafordítható? szóval ha meggondolom magam, vissza todum rootolni?
-ez kockázatos?
Eclipse: igen azt a progit rakd fel lehet h az a baja
Okés! Köszönöm! 😀 majd megpróbálom úgy is 😃
Eclipse: igen azt a progit rakd fel lehet h az a baja
online: inkább ace, szebb a kép, felbontás is szebb
online: neked már amúgy leírtam 😀