Ingyen elvihető
Olyan dolgokat (ajánlott: hardver, szoftver) hirdethettek itt, aminek már nem sok vagy már nincs is sok értéke, és ezért ingyen odaadnátok annak, akinek esetleg még tudná hasznosítani egy régi gépben, vagy netalán gyűjti az ilyesmit.
A kéregetést mellőzétek!
A kéregetést mellőzétek!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MSN: papp.martin1326@gmail.com
e-mail: martincraft@citromail.hu
#19 Intel Pentium IV 631 3.0Ghz L2: 2MB FSB : 800Mhz.
Működik is?
Vagy már elvitték?
És miért ingyen ? mert le lehet tölteni, de nekem kell... X)
keresek rosz winchestert. tökmindegy milyen (sata, sataII....) csak rosz és ingyen legyen .
itt nézem kinek mi ég le 😃 nekem még 1cuccom se égett le meg ment igy tönkre 😃
A régi laptopomban valamilyen satás wincserszter való (állítólag Standard sata) és kölcsön kéne valamilyen RACK hogy az adataimat lementsem (azért nem akarok venni mert nincs olyan cuccom amihez használnám)
Aki (lehet hogy) tudna segíteni az írjon PM-t
Köszönöm!!!😀
az hogy tudott meggörbülni?😃
nem tudom hogy görbült meg ahol van a hűtés megcsinálva a procira ott az elgörbítette szerintem... de attol még lehet hogy működik😃 mikor mi kivontuk a forgalomból még működött csak az alaplapi VGA hokizott be azóta meg kitudja ... DDR1es alaplap különben
nekem most pl 1 vinyó jóljönne 😃
bakker most jövök rá h ez is off, szal van 1 SD RAM-om, a márkáját nem tudtam kideríteni, meg most azt se tudom megmondani h mekkora, de el lehet vinni ha kell vkinek😃
szerk:van néhány steam-es játékom, már aktiválva vannak szal használni nem lehet őket, viszont jól mutatnak a polcon stb, lehet elvinni(HL2,HL2EP1,FEAR2,SIN,DARK MESSIAH of MM)
NE térjetek el a témától, mert elvesznek a felajánlások a sok hsz között!
😆