Melyek a kedvenc játékfejlesztőid?
Szerinted melyik a legjobb játékkészítő cég? Melyik játékával tudnád ezt bizonyítani?
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Szerintem a legjobb az Ubisoft, meg az Infinity Wards, azért, mert tőlűk vannak az Assassin's Creed-ek és Call of Duty MW2.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem hogy szereted a crysis warheadot?
mert akkor nem utálhatod😜
Ki mondta, hogy szeretem?Am. messze nincs olyan jó, mint amilyenre számítottam!Igaz csak a Warhead-del játszottam, de nekem nem tetszett annyira!
Mirror's Edge sokkalta jobb!És a Mirror's Edge-nél is az EA csak kiadó volt!A DICE games csinálta!Vagyis fejlesztette!Szal még hozzátenném a Digital Illusions (CE) -T (DICE) a listámhoz!Nagoyn jó FPS-eket csinál, mint Pl. a Mirror's Edge és a Bad Company 2!
hát végülis te tudod😀
én EA,code master,bioware,infity,activision,disney ennyi😆
nem hogy szereted a crysis warheadot?
Ki mondta, hogy szeretem?Am. messze nincs olyan jó, mint amilyenre számítottam!Igaz csak a Warhead-del játszottam, de nekem nem tetszett annyira!
Mirror's Edge sokkalta jobb!És a Mirror's Edge-nél is az EA csak kiadó volt!A DICE games csinálta!Vagyis fejlesztette!Szal még hozzátenném a Digital Illusions (CE) -T (DICE) a listámhoz!Nagoyn jó FPS-eket csinál, mint Pl. a Mirror's Edge és a Bad Company 2!
Boccs kicsit durva voltam az activisional mert kiadod egy jo játékot a Prototype ot , de ha meg horror játék kell Doom 3 (hagyukmár) Monolith Productions: F.E.A.R
Ubisoft
Take Two @ Rockstar Games
Electronic Arts
Infinty Ward
Rebellion
Na meg a THQ benne lehet esetleg!
és setleg az EA
Kiadó: UbiSoft (vita nincs)😆
Fejlesztő:Infinity Ward volt,most már Respawn Entertainment
Psychosocial:Gears of Wart k*rvára nem Midway csinálta!Fejlesztője a GoW-nak : Epic Games
Kiadója GoW-nak:Microsoft
tényleg😆
Semmi baj!😆
THQ
Ubisoft
EA
EA, Activision , Rockstargames , Capcom, Ubisoft
Egyetértek 😀, nem akartam én is leírni ezeket újra 😀
kiadó: EA, mert a rengeteg szemét mellett is nekik a legjobb a kínálatuk
terjesztő (Mo.n): CD Projekt, mert rájöttek, h megéri annyit kérni egy játékért amennyit ér
Kiadó: UbiSoft (vita nincs)😆
Psychosocial:Gears of Wart k*rvára nem Midway csinálta!Fejlesztője a GoW-nak : Epic Games
tényleg😆
infity ward
Ubisoft
CAPCOM
és az EA
na meg az ubisoft
Rockstar Games😃
Ubisoft-ot is szeretem de a DRM most nagyon beakasztott nekik. 😆
EA-n belül Criterion Games a Burnout Paradise miatt.
És ha a Black Ops jó fog sikerülni akkor a Treyarch-ot is szeressük majd! 😂😂