Ha ezt látja akkor nincs mese, mert a rendszerhez tartozó dx-et látja, viszont bekavar a patch amivel probáltál elérni dx10-et. 1 megoldás van újratelepiteni a windowst.
Aha értem!
Csak Azért mert leszedtem a netről a Age of Empires 2 -t és mindig ki irja ezt ha elakarnám inditani: Could not initialize graphics system. Make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw.
Mi lehet a gond??
Két rendszer akkor kompatibilis, ha az alkalmazások hordozhatóak egyikről a másikra. Létezik egyirányú kompatibilitás is. Kompatibilitás nem csak szoftver, hanem hardver alkatrészek témakörben is értendő. Két alkatrész kompatibilis egymással, ha azok probléma nélkül képesek együttműködni.
A nem kompatibilis, természetesen az amikor nem tudnak együtt működni.
"Az AM3 elmaradását némileg kompenzálja az a hír, miszerint az AM2+ visszafelé kompatibilis lesz az AM2-vel,"
Na de már mindegy! Kösz mindenkitől a segítséget!😀
Akkro tegyem visza a Dx9.c -t? Mert a 10 elött az volt!
Igen, próbáld meg úgy!
Ebben arrol van szo hogy nem tudja betölteni a vidókártya drivert mert nem a kártyához való van fent.
Pedig a kártyához valo van fenn! Ez felől semmi kétségem! 😜😃
Ha jól látom akkor a megbabrált DirectX 10-et használod az XP-n?
Mert DirectX problémája van, vagy a videókártyád túl új neki!
Akkro tegyem visza a Dx9.c -t? Mert a 10 elött az volt!
Mert DirectX problémája van, vagy a videókártyád túl új neki!
Csak Azért mert leszedtem a netről a Age of Empires 2 -t és mindig ki irja ezt ha elakarnám inditani: Could not initialize graphics system. Make sure that your video card and driver are compatible with DirectDraw.
Mi lehet a gond??
Két rendszer akkor kompatibilis, ha az alkalmazások hordozhatóak egyikről a másikra. Létezik egyirányú kompatibilitás is. Kompatibilitás nem csak szoftver, hanem hardver alkatrészek témakörben is értendő. Két alkatrész kompatibilis egymással, ha azok probléma nélkül képesek együttműködni.
A nem kompatibilis, természetesen az amikor nem tudnak együtt működni.
(MűkodJ!!!)😃