az a gondom hogy azoknál a gépigényeknél ahol Gef 8800 at vagy 9800 at kér,kisárgázza a GTX 260 amat...GPU-Z szerint töltöttem ki,csak azt nem tudom hogy a gpu magok száma 1 kártyán mennyi...lehet hogy az a gond mert 1 et jelöltem
Tévedés! A 8500GT Shader Model 4.0-ás, zaaz a Pixel Shader az 4.0, mivel DirectX10-es a VGA! A 16Unified az pedig az árnyaló egységek száma! Ezek hivatottak a grafikai effektek pl.: árnyékok, füst, stb. számolására!
Zalan írta:
A videokártyám Pixel Shader-jét hol találom? (azóta leszedtem az everestet és a GPU-z-t is)
Vagy ha ez alapján meg lehet mondani, valaki itt is megmondhatja 😉 NVIDIA GeForce 8500 GT 512 MB
A GPU-Z azt írja ki: 16 Unified...ez mi?
A videokártyám Pixel Shader-jét hol találom? (azóta leszedtem az everestet és a GPU-z-t is)
Vagy ha ez alapján meg lehet mondani, valaki itt is megmondhatja 😉 NVIDIA GeForce 8500 GT 512 MB
Zalan írta:
Nekem csak annyi a kérdésem, mivel nem értek annyira ehhez, hogy hol tom megnézni, hogy milyen a gépem procija, stb 😳
A legegyszerűbb és legpontosabb megoldás, ha letöltöd az everest-et, az kiír minden adatot.
De a vezérlőpult/rendszer/általános menüpontban is találsz alap adatokat.
Zalan írta:
Nekem csak annyi a kérdésem, mivel nem értek annyira ehhez, hogy hol tom megnézni, hogy milyen a gépem procija, stb 😳
A legegyszerűbb és legpontosabb megoldás, ha letöltöd az everest-et, az kiír minden adatot.
képet nemtudok feltenni...
eddig ment minden kepfeltoltes.hu val vagy myimg.de-vel de most nemakar működni egyszerűen ezt a fájl sérült képe teszi ki és kész
valaki tud valami megoldást előrre is köszi😆
helosztok 😃
nekem a vga mhzeivel lenne próblémám vagyis nem próbléma csak mennyi az én vga m Gpu és órajele 😀 mert vmi most bevan irva csak tőbb honlapon mást láttok 😆 aki potnsosan meg tudja mondani megköszöném 😀
a 2.x et , mert nekem 4Pixel / 3vertex van nekem azert 3 mert 3.0-ást támogatja , neked meg azert 2vertex mert a 2.0-ást támogatja 😀 ám nincs bocsi azért h kicsit értetlen vagy , mert ezért van az oldal hogy segítsünk egymásnak , nemde ?😃
helló!
nekem van egy Ati Radeon 9600 XT, én nem tudom, hogy milyen az a Pixel shader verziója.Azt hol tudom megnézni? vagy valaki meg tudná mondani, köszi.
Kösz a segítséget mindenkinek!
a 8500GT-nek 3.0-s a Pixel Shaderje.
Hát csak nagyon alapot.😃
2. Kép címének másolása (Firefox)
3. ezt az adatlapba és kész
eddig ment minden kepfeltoltes.hu val vagy myimg.de-vel de most nemakar működni egyszerűen ezt a fájl sérült képe teszi ki és kész
valaki tud valami megoldást előrre is köszi😆
nekem a vga mhzeivel lenne próblémám vagyis nem próbléma csak mennyi az én vga m Gpu és órajele 😀 mert vmi most bevan irva csak tőbb honlapon mást láttok 😆 aki potnsosan meg tudja mondani megköszöném 😀
2. Lépés: Megjelenítés (Display)
3. lépés: GPU, itt minden adatot leír.
Nekem milyen pixel shader verzióm van?????
nézd meg GPU-z-be. De sztem 3.0
(bocsi ha kicsit értetlen vagyok)
nekem van egy Ati Radeon 9600 XT, én nem tudom, hogy milyen az a Pixel shader verziója.Azt hol tudom megnézni? vagy valaki meg tudná mondani, köszi.
nemtudom mennyi a VGA-m GPU és a memoria orajelét
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
GPU:550Mhz Memória:1800MHz
Soki: Pl. Everest, egyébként 700 Mhz.
Nvidia Gforce N9800GT 1GB
Videókártyám.:ATI RX3850 MSI
700MHz a memoria órejele (ha ddr3-as)
nincs mit 😀
???????????????