BOMB.
Az jó film. Én is szeretem a régieket. 2 hónapja tartottam Texasi láncfűrészes maratont. 😀 (mind a 7 részt egyhuzamban. 😀 )
Tegnap este néztem a 13 óra. Bengázi titkos katonái című filmet. Elment egynek.
Lucifer nekem is bejön 😀 2 nap alatt ledaráltam 12 rész 5 illetve 7 rész egy nap. Most viszonylag sokat kell várni.
De azért írok, hogy mondanátok e modern háborús jellegű filmeket ( bombák földjén , iraki misszió stb és társaik kivételek, mert láttam már )
Ez valami borzalmas, a film 90% abból áll hogy megismerjük a főszereplőket, de valahogy ez nem jött össze, csak annyi hogy ismerkednek, de mi nem ismerjük meg őket... Aztán a végén kapunk EGY 3 PERCES AKCIÓ JELENETET! Az egész olyan sötét hogy az már fáj, a marveles filmek általában sötétek, hiába vidámak, így a felszínen tartják a feszültséget. Ez a film sötét és követhetetlen, és nem úgy sötét HANEM NEM VOLT PÉNZ VILÁGÍTÁSRA!
Hát ez elég gyenge film lett, szinte csak annyi hogy mennek beszélnek, batmant elfogják, kiszabadul, és ilyen 3 perces csata jelenet kapunk. Ráadásul több mint két óra hossza az egész, és még e mellé kiadtak egy hosszabb változatot... A történet felépítés borzalmas, a csata jelenetek egyszerűen unalmasak. És a "csavar" nem is olyan meglepő.
Qrva naagy film 😆 😆
Az jó film. Én is szeretem a régieket. 2 hónapja tartottam Texasi láncfűrészes maratont. 😀 (mind a 7 részt egyhuzamban. 😀 )
Tegnap este néztem a 13 óra. Bengázi titkos katonái című filmet. Elment egynek.
szeretem a régi filmeket 😆
Creed
Pillangóhatás
Nagyon jó film lett tetszett 😃
Igazán méltó, folytatásnak!!
Spoiler!
Spoiler!
Azért eközben rá lehet érni.
De azért írok, hogy mondanátok e modern háborús jellegű filmeket ( bombák földjén , iraki misszió stb és társaik kivételek, mert láttam már )
Spoiler!
Spoiler!
De amúgy igazad van, mert Spoiler!