Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Helló!
Tudtok mondani olyan játékot amiben sok kocsi van és szabadon lehet mászkálni a városban, de lehetőleg ne NFS legyen.Lehessen belsőnézetbe mert most kormánnyal játszok.Valami olyasmi mint a TDU de annál kisebb gépigényű játék.
THX! 😀
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valami sport játékot tudtok mondani ami elindul a gépemen? 😃
mind1 milyen sport 😃
0
0
0
0
no avatar
akos40 írta:
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem valami jó multit vagy olyasmit aminek jó a co-op-ja? Előre is köszi! 😆

killing floor.en azt nyomatom mar egy jo ideje
0
0
0
0
herbmann avatar
Cheese írta:
Sziasztok! Jó témájú single player kéne (mint a cod vagy a cod4) ami elmegy ezen Processzor: Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133) @3233Mhz (21 x 153)(Gyári hűtövel)

Memória: 2,5gb (PC3200 DDR SDRAM)

Videókártya: Ati Radeon 9600 Pro
Kilove:bf 1942, MOH:AA,arma
Előre is köszi!

Csak FPS lehet? Ha esetleg jó a TPS is, és egy tényleg élvezetes sztorival rendelkező játékot szeretnél, akkor Mafia 1. Elmegy a gépeden, és még csak nem is rövid. Ha nem ismered, próbáld ki, nem fogod megbánni. Én most is azzal játszom, már negyedszerre. Tolhatnám full grafon a crysis 3-at is, de ehhez a játékhoz az én szememben semmi nem érhet fel.
0
0
0
0
akos40 avatar
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem valami jó multit vagy olyasmit aminek jó a co-op-ja? Előre is köszi! 😆
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Valaki tud mondani olyan játékot ami simán elfut a gépemen?
Pl.: RPG, FPS, TPS, RTS, stb.
Előnyben részesítem az RPG játékokat.
Az mindegy hogy mikori, csak jó legyen (mármint játékélményben)
Előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
silverline007 avatar
AnonimMC írta:
silverline007 írta:
nekem tudna valaki ajánlani egy coop-os játékot? nem muszáj a hamachis cucc, mostohatesómmal játszanék 😃

Serious Sam: The Second Encounter

Köszi 😃 de valami komolyabbra gondoltam 😀
0
0
0
0
AnonimMC avatar
silverline007 írta:
nekem tudna valaki ajánlani egy coop-os játékot? nem muszáj a hamachis cucc, mostohatesómmal játszanék 😃

Serious Sam: The Second Encounter
0
0
0
0
silverline007 avatar
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Bioritmus írta:
Valami fain FPS játék kellene aminek hosszú a single player módja (és örülnék 1-2 olyannak is amiben van fedezékrendszer:$)

Brothers In Arm (magyarosítás kötelező mert a magyar szinkron kegyetlen jó)
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valami fain FPS játék kellene aminek hosszú a single player módja (és örülnék 1-2 olyannak is amiben van fedezékrendszer:$)
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok, tudnátok ajánlani olyan free2play fps játékot amiben hatalmas pályák vannak és sok jármű? Mint pl: planetside2,battlefield p4f,arma 2 free2play...
Előre is köszönöm a válaszokat.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Borderlands 1-2
F.E.A.R. 3
0
0
0
0
McHallx avatar
Valaki tudna nekem ajánlani egy co-op game-et FPSt ja és Aliens Colonal Marines,cod sorozat,bf sorozatot ismerem azon kívül kellene valami 😀 3-4 et ha valaki tudna
0
0
0
0
getcarter avatar
[url]http://hvg.hu/kkv/20130219_Mindent_vitt_a_magyar_fejlesztesu_videoja#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_2_19[/url]
0
0
0
0
no avatar
Beelzebul írta:
imperiusrex írta:
Sziasztok 😀
Ismét segítségeteket kérném. Szeretném ha ajánlanát6ok nekem egy nagy nyílt világú szórakoztató RPG-t pc-re, lehetőleg olyat amit visz a gépem.

Ami nem kell : The eldel scrolls összes része ; gothic összes ; risen 1-2 ; divinity 1-2 ;

Dragon Age 1-2, The Witcher 1-2, Fable 3 (mondjuk ez azért annyira nem nyílt de jó), Two World 2

Dragon Age első részénél nyíltabb...
0
0
0
0
neci avatar
Sziasztok!
Mivel a kérdésemmel kapcsolatos fórum témát nem találtam ezért itt tenném fel a kérdésemet hozzátok.
Mindenki segítségére számítok.
Jelenleg egy FPS Horror játék készítésén gondolkozunk, az UDK motor támogatásával készülne.
A kérdés az lenne , ki milyen elemeket , típusú jáékra lenne kíváncsi.
Egy alap ötletünk természetesen már van, egy-két karakteres játék lenne értem ez alatt főhős és egyéb modellek.
Mivel így is hosszadalmas időbe fog telni a modellezés és a programozás ennyi fért bele a keretünkbe sajnos.
Elég kevesen vagyunk a modellezésre , textúrázásra, zene és egyéb hangok elkészítése és programozásra meg sorolhatnám.
Így kérem azt aki tud értelmes hozzáfűzni valót szűkebb keretekben gondolkozzon, hogy játék példát mondjak Amnesia.
Köszönjük azoknak akik támogatják a magyar játék ipar fejlődését és hozzá járul egyéb ölteteivel.
Annyit tudunk jelenleg mondani , anyanyelven fog megjelenni elösszőr , szinkron hanggal, ingyenes lesz letölthető mindenki számára.
Ötleteiteket nálam privátban kéretik leadni.
Annyit hozzáfűzni való lenne, akinek vagy akiknek az ötleteit a játék készítés során is felhasználjuk be kerül egy külön szegmensre osztott "Készítő" listába.
Kellemes napot mindenkinek!

U.I.:Nyelvhelyességi kellemetlenségekért elnézést , kicsit fáradt vagyok már.
0
0
0
0
originalmartin97 avatar
Hellóztok valaki tudna esetleg nekem mondani egy Arma 2 coppintást csak mer maga a játék nem megy a gépemen!!!! PLSSSSSSS ÍÍÍRJATOOOOOOOOOOOOOKKKK!! 😃
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valami fain FPS játék kellene aminek hosszú a single player módja (és örülnék 1-2 olyannak is amiben van fedezékrendszer:$😃😉
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Remélem segítettem. Viszont.
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Beelzebul Köszönöm szépen További szép napot ! 😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Bedugod a kontrollert és amikor a játék elindul és a menübe vagy akkor elkezded használni a kontrollert és már fel is kell fogja a játék (legalább is nálam így volt). De ha nem akkor a játék beállításai között ott kell legyen, hogy mivel akarod játszani.

De ha ez se jó akkor ajánlom a xpadder nevű programot, evvel rá rakhatod a billentyűzet és az egér gombjait a kontrollerrel.
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Sziasztok !
Lehet hogy nem ide tartozik de lenne egy kérdésem a Call Of Duty Modern Warfare 3-ban lehet X360 kontrollerrel játszani és ha igen akkor azt hogy lehet beálítani ?
Előre is köszönöm !
0
0
0
0
Nogitsune avatar
imperiusrex írta:
Sziasztok 😀
Ismét segítségeteket kérném. Szeretném ha ajánlanát6ok nekem egy nagy nyílt világú szórakoztató RPG-t pc-re, lehetőleg olyat amit visz a gépem.

Ami nem kell : The eldel scrolls összes része ; gothic összes ; risen 1-2 ; divinity 1-2 ;

Dragon Age 1-2, The Witcher 1-2, Fable 3 (mondjuk ez azért annyira nem nyílt de jó), Two World 2
0
0
0
0
imperiusrex avatar
Sziasztok 😀

0
0
0
0
no avatar
Medal of Honorok főleg az Airborne
0
0
0
0
ulver01 avatar
Valami JÓ 2. vh-s játékot tudnátok mondani? woflenstein, h&d, blitzkrieg, cod, company of heroes, ezek kilőve.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
alex1997:
FPS: Az összes Call of Duty, Battlefield 3, PlanetSide 2 (ez online game).
Autós: NFS sorozat, Grid 1-2, Dirt 3.
Egyéb: Alan Wake (ez ilyen thriller game, de azért nézz róla videót hátha megtetszik), Rigonauts, Don't Starve, CraftFighter, Torchlight 1-2.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni 😀
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Valaki tudna olyan játékot mondani ami megy joystick-el??
Eddig két repülőset próbáltam de azok nem támogatták (Dogfight 1942, Dog Fighter)
Ha segít, ilyen joystick-om van: Genius F-17
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Nekem egy hogy is mondjam: Rendkívül változatos nem unalmas nem tul bonyolult játék kelene. (Autós FPS minden csak stratégiai meg horror ne.)
0
0
0
0
Nogitsune avatar
sunray20 írta:
Valami " stratégiai " játékot szeretnék amit lehet multizni is ( igazából lanozni akarnánk ). Itt most nem ilyen Age of Empire-ra gondolok hanem valami olyasmire mint pl a Starcraft.

Command & Conquer széria.
0
0
0
0
sunray20 avatar
Valami " stratégiai " játékot szeretnék amit lehet multizni is ( igazából lanozni akarnánk ). Itt most nem ilyen Age of Empire-ra gondolok hanem valami olyasmire mint pl a Starcraft.
0
0
0
0
no avatar
Daraox : Halo, Amnesia The Dark Descent, Half life 1-2,
Imperial Glory, Killing Floor
0
0
0
0
daraox avatar
tudtok ajánlani valami fps játékot az öreg harcos gépemre?
A procit most nyomtam fel 1,4GHz-ről 1,63GHz-re (csak addig sikerült mert magasabb órajelen nem bootolt be:/) azt használom mert már eladtam a gtx 650-et.
0
0
0
0
sneakers avatar
Bioritmus írta:
Üdv 😀
Valami stratégiai játék kellene 😃 illetve tudom hogy nem ide való de ez egy aktív fórumtéma (utolsó reményem) szóval: szerintetek elindulna nekem viszonylag élvezhetően a Bulletstorm? :$ 😃

hát nem tudom, hogy mit értesz azon, hogy élvezhetően..hát szerintem a vidi karid miatt enyhén laggolna
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Üdv 😀
Valami stratégiai játék kellene 😃 illetve tudom hogy nem ide való de ez egy aktív fórumtéma (utolsó reményem) szóval: szerintetek elindulna nekem viszonylag élvezhetően a Bulletstorm? :$ 😃
0
0
0
0
sneakers avatar
melyek a legjobb stratégiai játékok?
0
0
0
0
kalahari10 avatar
Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani ilyen Assassin's Creed vagy Prince of Persia féle játékot? Vagy valami Prototype és Hulk féle zúzós, rombolós játékot? Válaszotokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
pisti9123 avatar
A serious sam 3 bfe-t próbáld ki 😃 Igaz,hogy űrlényekre kell lövöldözni de nagyon pörgős gém 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
Spartan117 írta:
DCman :
Fear sorozat
The Walking Dead
DayZ mod
WarZ (sztem egy xar)
Amnesia a legjobb
Nosferatu Wrath of Malachi (de az régi)
Condemned Criminal Origins
Left 4 Dead 1-2
Kedvenc zombis játékom a Killing Floor erősen ajánlott
Most csak ennyit tudtam 😃
Szerkesztés:
Cry of Fear
Amnesiához erősen ajánlottak a Custom Story-k
Clive Barker's Jericho vagy Undying (sztem Undying jobb de szintén régi)

Nagyon szépen köszönöm!meg is nézegetem őket aztán párat le is szedek szerintem😀
0
0
0
0
kartosz98 avatar
hello tudnátok segíteni pls valami fps v tps ami el futna és ingyenes pls köszi
0
0
0
0
kistiko07a avatar
sneakers, sanya999: Rainbow Six Vegas 1-2. Iszonyat jó taktikai fps. Rengeteg modolható fegyverrel, akcióval. 😉
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok.
Tudtok olyan játékokat ajánlani amikben sok testreszabható fegyver van?
0
0
0
0
sneakers avatar
Tudtok olyan játékokat ajanlani amiben nem űrlényekre, mutansokra és robotokra kell lóvöldözni.😀
Azért nézzétek meg, hogy milyen gépem van és csak utána ha lehet kérni, mert az igen nagy jatekok úgyse mennek el..Köszi😃
0
0
0
0
Blatniczky avatar
Tudtok nekem PC játékot ajánlani, amit gamepad-del lehet irányítani (és van is értelme gamepad-et használni)?
0
0
0
0
no avatar
DCman :
Fear sorozat
The Walking Dead
DayZ mod
WarZ (sztem egy xar)
Amnesia a legjobb
Nosferatu Wrath of Malachi (de az régi)
Condemned Criminal Origins
Left 4 Dead 1-2
Kedvenc zombis játékom a Killing Floor erősen ajánlott
Most csak ennyit tudtam 😃
Szerkesztés:
Cry of Fear
Amnesiához erősen ajánlottak a Custom Story-k
Clive Barker's Jericho vagy Undying (sztem Undying jobb de szintén régi)
0
0
0
0
Nogitsune avatar
ceni98 írta:
vmi coopos gamet amit hamachin,tungglelön,gamerangersen vagy vmi programmal elhet tolni (ugyanis haverom az ország másik végében lakik 😆😉
azt h melyik progival lehet nyomni azt is pls írjátok oda 😀 THX előre is 😀

F.E.A.R.3
The Lord of The Rings War in The North
Borderlands 1-2
StarCraft 1-2
Halo 2
WarCraft 3 The Frozen Throne
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 1-2
Resident Evil 5
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Dead Island
Portal 1-2
SWAT 4
Saints Row The Third
Lord Planet 1-2
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Hirtelen ennyi amiket mi is toltunk Tungle-vel.
0
0
0
0
DCMAN avatar
tudnátok mondani valami nagyon durva horror vagy zombis gamet?😀
0
0
0
0
no avatar
Valaki nem tud valami lövöldőset vagy valami pörgőset Ami azért elindulna egy 2.2 ghz dualcore on meg egy
256 mb os Intel Gma 4500m-en?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció