Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[url][/url]http://hoc.hu/Processzor/intel-haswell-melegebb-es-lassabb-a-vartnal.html
Azokhoz az uj alaplapok még nem nagyon tetszenek! 😃
Felhozatal Intel core i7 2600k VS Intel core i7 3770k VS Intel core i5 3570k???
Nekem a jelenlegi Radeon 6970-et hajtotta egy 965-ös Phenom II is , nagyon jó proci volt,de a legtöbb játékban jóval több fps-em van a jelenlegi 3570K-val!
Úgyhogy az Intelnél tényleg tudnak valamit, felső kategóriás VGA-hoz én is azt ajánlom!
Köszönöm a kisegítő példát és választ! Lényegében én is ezt mondom + ezért is váltanék INTEL-re! 😀
Úgyhogy az Intelnél tényleg tudnak valamit, felső kategóriás VGA-hoz én is azt ajánlom!
Frrari056: Az i5-3470-et csak ajánlani tudom 😃! Nekem Athlon 64 X2 4200+ volt előtte 😆
Igen én is arra hajazok! Olcsó + iszonyat erős! Amint lehet be is szerzem!
Sziasztok!
Jelenleg van egy Phenom ii x4 965 processzorom, ami 3,4GHz-en ketyeg. De a Crysis 3 alatt már nagyon erőlködik a processzor, és azon gondolkozom, hogy megérné-e lecserélni egy i5-3470 processzora vagy 3570-es processzora?
VGA: HD 7870 2GB GHZ EDITION.
Hogy érted, hogy erőlködik a Phenom ii x4 965 a Crysis 3 alatt?
Nyers erőben nagyon alul marad az INTEL procikkal szemben!
Jelenleg 1440x900-as felbontáson játszom és alap high grafikán (élsimítás nincs bekapcsolva + semmi más szinte, csak az alap high) és fps szám tekintetében eléggé harmatos a dolog.. amikor olyan pálya van, hogy a szabadban kell mennem pl az elején a vasúti pályarész ott örülök, ha tartós 30 fps-em van..
Itt egy Phenom x4 965 Black Edition 3.4Ghz, 4 gb ram és GTX 560-al, 1440x900 felbontáson hozza a 35 - 45 fps-t a Crysis 3. Nem értem nálad mi lehet a baj?
Én sem tudom, és pár piszkálja a csőrömet.. nagyon 😕
Legújabb driver van fent és egyszerűen nem tudom mi a baj..😕
Szerintem be is fogok újítani egy i5-re minimum.. Hosszútávon az még ütős processzor marad, de ez már küszködik a legújabb játékoknál már.. Egy erős középkategóriás gépbe jó a Phenom 965, de erős gépezetbe már nem nagyon..
Az tény, hogy egy i5-3470 processzora vagy 3570-es erősebb és jóval kevesebbet fogyaszt, de a HD 7870 2GB mellé még bőven jó az AMD Phenom II X4 965 3.4GHz processzor, szerintem.
De ez a processzor ilyen játék mellett már nem tudja teljesen kihajtani a VGA-t, INTEL mellett meg tudna gyorsulni kicsit, valahol olvastam is ezt vagy ehhez hasonlót. Hiába van 4 mag, ha a nyers erő nincs meg hozzá..😕
1-2 hete bementem a helyi legjobb pc boltba és ott is kikértem a véleményt processzorok terén és habozás nélkül rámondták, hogy INTEL!
Ha egyszer úgy adódik, akkor beújítanék még egy erősebb kártyára vagy lehet, hogy lenne 2 kártya.
Sziasztok!
Jelenleg van egy Phenom ii x4 965 processzorom, ami 3,4GHz-en ketyeg. De a Crysis 3 alatt már nagyon erőlködik a processzor, és azon gondolkozom, hogy megérné-e lecserélni egy i5-3470 processzora vagy 3570-es processzora?
Jelenleg 1440x900-as felbontáson játszom és alap high grafikán (élsimítás nincs bekapcsolva + semmi más szinte, csak az alap high) és fps szám tekintetében eléggé harmatos a dolog.. amikor olyan pálya van, hogy a szabadban kell mennem pl az elején a vasúti pályarész ott örülök, ha tartós 30 fps-em van..
Itt egy Phenom x4 965 Black Edition 3.4Ghz, 4 gb ram és GTX 560-al, 1440x900 felbontáson hozza a 35 - 45 fps-t a Crysis 3. Nem értem nálad mi lehet a baj?
Szerintem be is fogok újítani egy i5-re minimum.. Hosszútávon az még ütős processzor marad, de ez már küszködik a legújabb játékoknál már.. Egy erős középkategóriás gépbe jó a Phenom 965, de erős gépezetbe már nem nagyon..
Az tény, hogy egy i5-3470 processzora vagy 3570-es erősebb és jóval kevesebbet fogyaszt, de a HD 7870 2GB mellé még bőven jó az AMD Phenom II X4 965 3.4GHz processzor, szerintem.
Sziasztok!
Sziasztok!
[LINK]
miért nem húzol rajta egy kicsit?
Egyszer felemeltem 3.8GHz-re + a VGA-t is felhúztam kicsit (gpu 1000 -> 1150 @ ram 1200 -> 1300MHz-re) és így is a nyert képkockaszám nem volt több, mint 5-6 fps, de ez a max! AMD processzorok elvéreznek ez a játék alatt!
INTEL procit azért vennék, mert kevesebbet fogyaszt és sokkal erősebb!
Ezt pedig eladnám alaplappal együtt!
Sziasztok!
Sziasztok!
Üdv Mindenkinek! A gépemben hd7770-es kari,E8400-es proci,4gb ddr3-as ram,és egy 320-as sata2 vinyó van.
Hamarosan procit szeretnék cserélni,az alaplap max quad core-t támogat.Vegyek bele egy quadot,vagy egy amd-t,másik lappal,amd-k közül fx-4100,és phenomII x4-et néztem
Melyik lenne a jobb?Válaszokat előre is köszönöm!
A HD 7770-es, Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz-es proci, 4gb ddr3-as ram, és egy 320-as sata2 vinyó teljesen jó összeállítás, nem kell ide erősebb proci.
Hamarosan procit szeretnék cserélni,az alaplap max quad core-t támogat.Vegyek bele egy quadot,vagy egy amd-t,másik lappal,amd-k közül fx-4100,és phenomII x4-et néztem
Melyik lenne a jobb?Válaszokat előre is köszönöm!
szerintem igen ocval biztos
(ha egy 690et így meghajt akkor 1gpuval sem lehet gond😀
Vegyél egy x2-t.Az a biztos.Vagy egy x3-at.Ott legalább több a magfeloldhatóság esélye.Nálam volt 140 és 145-ből 8-10 darab.Abból egy sem volt oldható.x3 450-et a polcról vettem az Aqua-ba.1 ből 4 magos lett.Jó arány.
Most olyanom van, 4 magosan is tud menni, de nem kell ekkora, azért akarom lecserélni egy X2-re
Az amd Athlon 145 processzorok milyen gyakran 2 magosíthatók? Mennyi az esélye?
Vagy biztosabb ha veszek egy X2-t?
rég nem volt ilyen erős a forint.. túl sokat vártok.
Nem hiszem az árak az intelnél előre be vannak lőve nem nagyon változtatnak rajta, szinte mindegy mikor veszed, ráadásul az intel még meg is teheti hogy ne engedje lejjebb a proci árait.
Haswell kb 10% gyorsabb lesz
Köszönöm a választ!
Bár kétlem, hogy olyan olcsón érkeznének meg ezek a processzorok.., hogy azért a 10% sebesség különbségért megérje megvenni. Bár még nem lehet tudni az árát, de én kétlem, hogy az olcsóbbik fajta lesz az.
Neked lehet éredemes várni ugyanis ha jol látom amd-t váltasz le és a haswellhez uj deszka is kell a gépbe az mér nem lesz jo ami a sandyhez vagy ivyhez jo volt, de te ugy is cserélnél lapot is...
Igen, nagyon erősen gondolkozom azon, hogy leváltom az AMD-t! Leginkább a fogyasztás + teljesítmény miatt cserélném le. Igen alaplapot is kell vennem értelemszerűen, de ezt az új INTEL processzort csak akkor fogom figyelembe venni, hogy ha hasonló árkategóriában lesz, mint a jelenlegi processzorok, amiket írtam (i5-3470/3570/2500K..stb).
Nem hiszem az árak az intelnél előre be vannak lőve nem nagyon változtatnak rajta, szinte mindegy mikor veszed, ráadásul az intel még meg is teheti hogy ne engedje lejjebb a proci árait.
Köszönöm a választ!
Bár kétlem, hogy olyan olcsón érkeznének meg ezek a processzorok.., hogy azért a 10% sebesség különbségért megérje megvenni. Bár még nem lehet tudni az árát, de én kétlem, hogy az olcsóbbik fajta lesz az.
Neked lehet éredemes várni ugyanis ha jol látom amd-t váltasz le és a haswellhez uj deszka is kell a gépbe az mér nem lesz jo ami a sandyhez vagy ivyhez jo volt, de te ugy is cserélnél lapot is...
Köszönöm a választ!
utóbbi a tuning miatt.
Tuningot nem nagyon terveznék mivel eleve így is bitang erős processzorok! Állva hagyja a legtöbb AMD procikat mindkettő!
Ha lenne is tuning max annyi lenne, amennyi a turbo lenne, azaz 3470-nél 3,6 GHz ha jól emlékszem.
Inkább várj, max 1 hónap és itt a Haswell.
Erről nem is hallottam még 😲 Kicsit felvilágosítanál, hogy mennyiben lesz ez más, mint a jelenlegi processzorok? 😀 És, hogy megérné-e majd azt választani?
utóbbi a tuning miatt.
Tuningot nem nagyon terveznék mivel eleve így is bitang erős processzorok! Állva hagyja a legtöbb AMD procikat mindkettő!
Ha lenne is tuning max annyi lenne, amennyi a turbo lenne, azaz 3470-nél 3,6 GHz ha jól emlékszem.
Inkább várj, max 1 hónap és itt a Haswell.
utóbbi a tuning miatt.
i5-3470 vagy i5-2500K ? (Minden téren nézve)
Jelenleg van egy AMD PHENOM II X4 964 3,4Ghz-es processzorom, de egyre jobban fontolgatom, hogy áttérek INTEL-re (Nyers erő + kevesebb fogyasztás!). És az lenne a kérdésem, hogy Viszonylag elfogadható árban milyen processzort lenne érdemes helyette beszerezni ? Árban 50.000 Ft lenne a plafon, mert alaplapot is kellene cserélnem, így 60-ba benne lenne az jó lenne.
Videokártyám: Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB
RAM: 2 x 4GB Kingmax DDR3 1333 MHz
[url]http://www.google.hu/#sclient=psy-ab&q=q6600%2Bg31t-m2&oq=q6600%2Bg31t-m2&gs_l=serp.3...7048.8719.0.8957.2.2.0.0.0.0.62.123.2.2.0...0.0...1c.1.14.psy-ab.pJFRb4GGyEU&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&fp=3bb88a6be1be17f9&biw=1680&bih=925[/url]