Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
az SII ben is 2 magos a proci, és a kamerájával fullHD videót is lehet felvenni, és alapból 2.3 van rajta....
sokkal jobb teló az hidd el.
0
0
0
0
online22 avatar
de azért egy gs II drágább mint egy optimus 3d meg az optimusnak 2 magos procija van és asszem hamarosan kiadnak sok lg telóhoz android 2.3 at ebbe benne van ez is mert amivel most a 3d megy az 2.2 asszem és az nem támogat 2 magot 😜 meg azért elég durva h 3d-s lehet 3d képet vidit csinálni és hd videó felvevős
0
0
0
0
niteforce avatar
mert a 3D telefonban szerintem marhaság. tényleg nagy élmény lehet egy olyan kicsi kijelzőn 3D filmet nézni.
És a sensation és az SII gyorsabb is.
+nem LG ami szerintem nagy előny 😃
és így van, mindkettő kezelőfelület jobb, szebb (a sense és a touckwiz is)
mint az LG -é.
és az LG rohadt lassan adja ki saját átszabott droidjait, ezért e legtöbb LG-n még mindig froyo 2.2 fut az optimus blacken is. (szerintem a 3d-n is, de abban nem vagyok biztos)
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
online22 írta:
és mivel jobb egy sensation vagy egy gs II?? mért érné meg inkább azokat megvenni?

Hát egyrészt az SGSII kijelzője Super Amoled +, amin olyan szépek a színek, hogy még leírni is nehéz.😆 Ráadásul egy nagyon erős hardver van alatta, és jelenleg a legerősebb telefon...😉
Ráadásul a TouchWiz legújabb verzióját, a 4.0-t futtatja, ami nagyon gyors/szép, sokkal jobb, mint a 3.0 ahogy láttam.😃
niteforce:bocs, azt nem láttam, hogy írtál a 3D helyett😃
0
0
0
0
online22 avatar
és mivel jobb egy sensation vagy egy gs II?? mért érné meg inkább azokat megvenni?
0
0
0
0
niteforce avatar
én a black helyett javasoltam az S-t 😀
a 3D helyett mondtam már HTC sensation vagy galaxy SII

black-nek meg ez a szenzoros vezérlése semmire sem jó csak lassítja.
lassú is miatta én videókból úgy láttam.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
niteforce írta:
szerintem egyiket sem.
inkább a black helyett egy galaxy S
3D meg minek? főleg telóba...
De hát ez az én véleményem.

Jó, igaz a 3D az tényleg fölösleges, de abba az Optimus 3D-be egy 2magos proci ketyeg, ami azért nem mindegy.😃 Galaxy S-nél szerintem jobb...SZERINTEM!😀
0
0
0
0
niteforce avatar
szerintem egyiket sem.
inkább a black helyett egy galaxy S
3D meg minek? főleg telóba... helyette inkább HTC sensation vagy SGSII
De hát ez az én véleményem.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
online22 írta:
lehet hülye kérdés de szerintetek egy LG Optimus Black vagy egy LG Optimus 3D-t érdemesebb megvenni? 😀

Igen hülye kérdés, 3D!😉
0
0
0
0
online22 avatar
lehet hülye kérdés de szerintetek egy LG Optimus Black vagy egy LG Optimus 3D-t érdemesebb megvenni? 😀
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Kmisi99 írta:
valóban lassú a symbian elavult idióta elgondolás alapján van egy android sokkal rugalmasabb ésszerűbb gyorsabb

Igaz,symbianak már nincs jövöje
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
valóban lassú a symbian elavult idióta elgondolás alapján van egy android sokkal rugalmasabb ésszerűbb gyorsabb
0
0
0
0
niteforce avatar
nem csak a játék miatt. rengeteg hibája van.
0
0
0
0
Core2 avatar
nem akarok én játszani...a symbian nekem tökéletes.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Xsii írta:
Core2 írta:
tehát nem elég komoly a vivaz pro? Nekem semmi bajom a symbiannal. Mit gondoltok az x10-ről? Az elég komoly?

De ez sem segített, mivel mindenki az androidra hajtott.

Ezalatt mit értesz? Az X10 androidos.

Symbian halott rendszer, azért is nem éri meg Vivazt venni. A symbian is csak addig fog tetszeni míg ki nem próbálsz egy normálisabb androidos telót és látod, hogy milyen appok, játékok vannak rá, na meg mennyivel gyorsabb, sokoldalúbb. 😀
0
0
0
0
Xsii avatar
Core2 írta:
tehát nem elég komoly a vivaz pro? Nekem semmi bajom a symbiannal. Mit gondoltok az x10-ről? Az elég komoly?

Haverom ballagására X10-et kapott. (2 éve), akkoriban szerintem az X10 volt a legkomolyabb, de csak addig míg nem jöttek a kemény androidos telók. AZ X10-et akkor arral próbálták megmenteni hogy drasztikusan levitték az árát 100K-ról 60-80-ra. De ez sem segített, mivel mindenki az androidra hajtott. És azért is mert az X10-nek sok a hibája.
Én azt tudom mondani hogy az X10 a maga idejében egyeduralkodó volt, de most már nem.
0
0
0
0
Core2 avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
greenmelon írta:
Elég jó kis masina ez az X5 (hát még a Pro), kíváncsi leszek milyen árban hozzák forgalomba.

Szerk.: Ebay-en 263 dollárért kapható legolcsóbban.

Az kb. 55k. Élőfizuval nem lesz rossz.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Elég jó kis masina ez az X5 (hát még a Pro), kíváncsi leszek milyen árban hozzák forgalomba.

Szerk.: Ebay-en 263 dollárért kapható legolcsóbban.
0
0
0
0
Xsii avatar
Quadgame94 írta:
Nem tudja valaki mikor jelenik meg Magyarországon a
huawei ideos X5?

A tartozékai már árazva vannak, és kaphatóak de a telefon-t még sehol nem láttam hogy lehetne kapni. Pontos időt meg nem hoztak közzé.

[LINK]
0
0
0
0
thug85 avatar
Amikor én akartam venni még nem volt. De ezért is írtam, hogy azóta talán már változott a helyzet.
0
0
0
0
Devis avatar
egyébként is van benne magyar
0
0
0
0
thug85 avatar
greenmelon írta:
thug85 írta:
Core2 írta:
mert mi baj van a vivaz-al? Szoftveres problémák? Esetleg valami nem túl nagy, aránylag gyors telefon? Nokia...

Alapvetően a Vivazzal nincs nagy gond egyedül az, hogy Symbian fut rajta, ami a mai okostelefon piacon köztudottan nem szolgál előnyére. De amíg nem használsz egy Androidot, vagy egy Iphone-t, addig nem feltétlen fogod ezt hátránykánt megélni.
A W8 egyedül a szoftveres támogatottsága miatt élvez előnyt a Vivazhoz képest, mivel android van rajta, így a végtelenségig variálható. A Vivaz viszont egész jó hardveres specifikációkkal rendelkezik, mint pl. a 360 x 640 (sajnos rezisztív) kijelző, a 720 MHz-es processzor, és a HD videó képes 5 megapixeles kamera. Tehát itt tényleg az számít, hogy nálad mik a szempontok. Nokiából esetleg a C5-03 jöhet még szóba, annak egész jó ára van, vagy a Nokia 500, ami már egy újabb generációs Symbiannal rendelkezik.

Amit még esetleg figyelmedbe tudok ajánlani, az SE-ből az Xperia mini, ami az X10 minihez képest sokkal használhatóbb tulajdonságokkal bír, én az X10 minit elfelejteném a helyedben. Vagy a ZTE Blade, ami nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezik, elég népszerű Androidos készülék. Ha Symbian párti vagy, akkor nagyon jó lesz a Vivaz.
Nem az Androidot szeretném sztárolni, de kérj kölcsön egy Androidos mobilt egy időre és rájössz, hogy a Symbian mennyire egyszerű, és zárt hozzá képest. Én Nokiáról tértem át rá, amit nagyon szerettem, de egy teljesen új világ nyílt meg előttem.

Kmisi99 írta:
matyu20 írta:
Helló tudtok ajánlani egy androidos telót?
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- fussanak rajta az új alkalmazások/játékok
- Wi-Fi
- 40-45ezer Ft (MAX: 50ezer)
(Eddig a Samsung Galaxy Ace-t és a Motorola Defy-t néztem ki)

A defy ajánlom mindenképp. Strapa telefon. 1 méterig vízálló gorilla glass üvegje van azaz ütés és karcálló üveglapja 3,7 colos kijelző. Itt egy teszt róla.
[LINK]

Tudtommal a Defy angolt. tehát ha nem mókol a telefonon, akkor nem kap magyar nyelvet. Bár azóta lehet, hogy már változott a szitu.

És ki kérte h magyar legyen? Az Ace kevés az új játékokhoz szal mindenképp Defy.

Jaa bocsánat, hogy feltételezni mertem a magyar nyelv igényét magyar anyanyelvű embereknél. Elnézésedet kérem az információ megosztásomért, legközelebb nem fordul elő. Segítsenek inkább a hozzád hasonló sokkal tapasztaltabb emberek. Köszönöm, hogy hozzászólhattam.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Quadgame94 írta:
huawei ideos X5?

Még nem jöt volna ki? Mobilarénán már augusztusban tesztelték, söt, a Pro változatot is nemrég.
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:
jólvan bocsánat, tudom hogy a defy jobban megéri, de ne szarozzad már le greenmelon azt a telót amit nem is vagy alig használtál.
mert nem szar, vannak jobbak is.

Látom nem tudsz értelmezni, azt szajkózom már mióta, hogy ár/érték arányban rossz, butaság nem Defy-t venni ugyanannyiért. Ha meg megkérdezed, hogy milyen telefonom van ne neked álljon már feljebb, ha válaszolok...
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
huawei ideos X5?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
jólvan bocsánat, tudom hogy a defy jobban megéri, de ne szarozzad már le greenmelon azt a telót amit nem is vagy alig használtál.

Hát mondjuk igaz nem szar teló az, haveromnak olyan van, még fehér hátlappal elegáns nagyon.
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Egyéként nem tudom mi a bajod a motorolával,, a Defy nagyon jó telefon, jobb mint az Ace!! És ugyan annyit kell otthagyni.

Niteforce

Ne kapd fel a vizet, csak el mondta a véleményét greenmelon, egyébként igaza van az Ace rohadt drága, a Defy-vel szemben meg nem éri meg. Jah és pont hogy ti kérdezdétek milyen telója van, ő megcsak elmondta hogy nem 100ezreket adott ki érte hanem 47-t, mert kérdeztétek.
0
0
0
0
niteforce avatar
galaxy s-ed van hova szarjak?
nekem is lehetne, de nem tudom kifizetni az árát.
az ace-t pedig t-nél 34 ezer forintért vettem. 2500 a havidíja.
nem egy csúcstelefon, de nem is egy ótvar szar hulladék.
Mindent tud amit egy galaxy s, csak gyengébb kijelzővel.
használt árakat meg ne hasonlítsunk már új árakhoz.
0
0
0
0
greenmelon avatar
tothricsi95 írta:
greenmelon írta:
niteforce írta:
amúgy mondd már meg hogy neked milyen telefonod van? Talán galaxy ace hogy ennyire nagyon jól tudod hogy "szar"?

Azért szar, mert egy tuningolt ezeréves hardver van a telefonban kis felbontású kijelzővel megspékelve, mellesleg horror áron. Galaxy S-em van.
320x480-on meg sokkal rosszabb netezni mint 480x800-on.

Ha Galaxy S-em lenne én is fikáznák mindent...😊 De tudod nem mindenki engedheti meg magának.😉

Mindegy, úgysem érted. A Defy-t is fikáztam igaz?😊
Egyébként 47 000 forintomba került használtan ami meg bőven olcsóbb mint az Ace. Miről is beszélünk?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
greenmelon írta:
niteforce írta:
amúgy mondd már meg hogy neked milyen telefonod van? Talán galaxy ace hogy ennyire nagyon jól tudod hogy "szar"?

Azért szar, mert egy tuningolt ezeréves hardver van a telefonban kis felbontású kijelzővel megspékelve, mellesleg horror áron. Galaxy S-em van.

Ha Galaxy S-em lenne én is fikáznák mindent...😊 De tudod nem mindenki engedheti meg magának.😉
0
0
0
0
greenmelon avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a gpu lazán bírná itt a cpun múlik egyébként még 800x400 at is lazán bírna ha a blade is bírja jó optimalizációval
0
0
0
0
niteforce avatar
még ott sem zavaró annyira 😀
megpróbálom lefotózni 😃
0
0
0
0
Osynho avatar
Netezésnél nagyon jól jön a nagyobb felbontás. Játék nem érdekel. 😀

[LINK]

Tegyél mellé egy 480x800-as telefont és nyisd meg mind a kettőn ugyanazt az oldalt. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
annyira nem vészesen kicsi a felbontás, nagyon kicsit pixeles, de a felbontás nekem nem kell nagyobb. Nagyobbat már nem nagyon bírna a GPU-ja. játékoknál van ameyiknél még így is akad . mondjuk én nem játszom rajta, max filmet nézek, arra pedig jó.
0
0
0
0
Osynho avatar
online22 írta:
mert mért lenne rossz az Ace? monddmár meg -.-

Nekem a 320x480-as felbontása nem tetszik, főleg ekkora képátlón. Amúgy jó teló.
0
0
0
0
online22 avatar
Osynho: nah szal az ace meg az optimus ugytudom kisebb külömbséggel de árban megegyeznek és mind 2 nél 5k/hónap a havidíj de az ace-nél 30.000-ret rögtön kikell fizetni az optimusnál meg 50.000 ret
és sajnos csak ez miatt nem veszek optimust 😜
0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
online22 avatar
mert mért lenne rossz az Ace? monddmár meg -.-
0
0
0
0
Osynho avatar
az Ace-nél csak 30k-t kell otthagyni kp-ban a többi megy havidíjra de most ku*vára felbaxott hogy ugyanannyi az optimus is de ott 50k-t kel otthagyni annyim megmár nincsen de azt nem lehet átrakni havidíjra de ugy h maradjon az 5k/hónap??

Ezt sajnos nem tudom értelmezni. Részletre fizetnéd ki a telefont?
0
0
0
0
niteforce avatar
Azért ne mondjátok hogy a galaxy ace rossz telefon...
Nem az!
0
0
0
0
greenmelon avatar
online22 írta:
kösz de a motorola-t kihagyom... 😜 akkor már inkább htv wildfire s de akkor is az Ace jobb a wilfire s-nél
az Ace-nél csak 30k-t kell otthagyni kp-ban a többi megy havidíjra de most ku*vára felbaxott hogy ugyanannyi az optimus is de ott 50k-t kel otthagyni annyim megmár nincsen de azt nem lehet átrakni havidíjra de ugy h maradjon az 5k/hónap??

Csak azért mert Moto... Rendben akkor vedd meg a legótvarabb Samut annyiért amennyiért már telefont is kapni. 😃
Végülis magaddal szúrsz ki nem velünk. 😀
0
0
0
0
online22 avatar
kösz de a motorola-t kihagyom... 😜 akkor már inkább htv wildfire s de akkor is az Ace jobb a wilfire s-nél
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
online22 írta:
ezt az lg optimus p970 csak úgy lehet előfizetésesen megveni ha 50k-t kp-ban fizetsz és még utána az 5k-s havidíj 😜
ezt akartam megvenni de akkor mostmár sajnos a Galaxy Ace maradt 😜

És az mennyi? Akkor már Motorola Defy, 37 000Ft ezzel a csomaggal.
0
0
0
0
online22 avatar
ezt az lg optimus p970 csak úgy lehet előfizetésesen megveni ha 50k-t kp-ban fizetsz és még utána az 5k-s havidíj 😜
ezt akartam megvenni de akkor mostmár sajnos a Galaxy Ace maradt 😜
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
a samsung alatt nem a galaxy ace-t értettem hanem egy galaxy s plus-t például vagy a google nexus s-t.
esetleg ha jó a WP7 akkor samsung omnia 7 érdemes venni.

Hol veszel te Nxus S-t, és S plus-t 60 alatt? Nexus S 91000Ft a mátrix 2 csomaggal, az Optimus meg 57 000Ft.
0
0
0
0
niteforce avatar
a samsung alatt nem a galaxy ace-t értettem hanem egy galaxy s plus-t például vagy a google nexus s-t.
esetleg ha jó a WP7 akkor samsung omnia 7 érdemes venni.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
niteforce írta:
az optimus black jobb, de ez a gesztus alapú vezérlés eléggé lelassítja. És az LG lassan készíti el (már ha elkészíti) a saját gyagyi kezelőfelületű androidját. ezen egy 2.2 van.
Én samsungot vennék.
Vodánál én a Google nexus S-t venném.

ebből kihagyták hogy 1 GHz a procija.

Miért lenne gagyi?

[url]http://www.youtube.com/watch?v=oeR2Qc_o2Bk&feature=player_embedded#![/url]

jobb az Ace-nél.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció