Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sokkal jobb teló az hidd el.
És a sensation és az SII gyorsabb is.
+nem LG ami szerintem nagy előny 😃
és így van, mindkettő kezelőfelület jobb, szebb (a sense és a touckwiz is)
mint az LG -é.
és az LG rohadt lassan adja ki saját átszabott droidjait, ezért e legtöbb LG-n még mindig froyo 2.2 fut az optimus blacken is. (szerintem a 3d-n is, de abban nem vagyok biztos)
és mivel jobb egy sensation vagy egy gs II?? mért érné meg inkább azokat megvenni?
Hát egyrészt az SGSII kijelzője Super Amoled +, amin olyan szépek a színek, hogy még leírni is nehéz.😆 Ráadásul egy nagyon erős hardver van alatta, és jelenleg a legerősebb telefon...😉
Ráadásul a TouchWiz legújabb verzióját, a 4.0-t futtatja, ami nagyon gyors/szép, sokkal jobb, mint a 3.0 ahogy láttam.😃
niteforce:bocs, azt nem láttam, hogy írtál a 3D helyett😃
a 3D helyett mondtam már HTC sensation vagy galaxy SII
black-nek meg ez a szenzoros vezérlése semmire sem jó csak lassítja.
lassú is miatta én videókból úgy láttam.
szerintem egyiket sem.
inkább a black helyett egy galaxy S
3D meg minek? főleg telóba...
De hát ez az én véleményem.
Jó, igaz a 3D az tényleg fölösleges, de abba az Optimus 3D-be egy 2magos proci ketyeg, ami azért nem mindegy.😃 Galaxy S-nél szerintem jobb...SZERINTEM!😀
inkább a black helyett egy galaxy S
3D meg minek? főleg telóba... helyette inkább HTC sensation vagy SGSII
De hát ez az én véleményem.
lehet hülye kérdés de szerintetek egy LG Optimus Black vagy egy LG Optimus 3D-t érdemesebb megvenni? 😀
Igen hülye kérdés, 3D!😉
valóban lassú a symbian elavult idióta elgondolás alapján van egy android sokkal rugalmasabb ésszerűbb gyorsabb
Igaz,symbianak már nincs jövöje
tehát nem elég komoly a vivaz pro? Nekem semmi bajom a symbiannal. Mit gondoltok az x10-ről? Az elég komoly?
De ez sem segített, mivel mindenki az androidra hajtott.
Ezalatt mit értesz? Az X10 androidos.
Symbian halott rendszer, azért is nem éri meg Vivazt venni. A symbian is csak addig fog tetszeni míg ki nem próbálsz egy normálisabb androidos telót és látod, hogy milyen appok, játékok vannak rá, na meg mennyivel gyorsabb, sokoldalúbb. 😀
tehát nem elég komoly a vivaz pro? Nekem semmi bajom a symbiannal. Mit gondoltok az x10-ről? Az elég komoly?
Haverom ballagására X10-et kapott. (2 éve), akkoriban szerintem az X10 volt a legkomolyabb, de csak addig míg nem jöttek a kemény androidos telók. AZ X10-et akkor arral próbálták megmenteni hogy drasztikusan levitték az árát 100K-ról 60-80-ra. De ez sem segített, mivel mindenki az androidra hajtott. És azért is mert az X10-nek sok a hibája.
Én azt tudom mondani hogy az X10 a maga idejében egyeduralkodó volt, de most már nem.
Elég jó kis masina ez az X5 (hát még a Pro), kíváncsi leszek milyen árban hozzák forgalomba.
Szerk.: Ebay-en 263 dollárért kapható legolcsóbban.
Az kb. 55k. Élőfizuval nem lesz rossz.
Szerk.: Ebay-en 263 dollárért kapható legolcsóbban.
Nem tudja valaki mikor jelenik meg Magyarországon a
huawei ideos X5?
A tartozékai már árazva vannak, és kaphatóak de a telefon-t még sehol nem láttam hogy lehetne kapni. Pontos időt meg nem hoztak közzé.
[LINK]
mert mi baj van a vivaz-al? Szoftveres problémák? Esetleg valami nem túl nagy, aránylag gyors telefon? Nokia...
Alapvetően a Vivazzal nincs nagy gond egyedül az, hogy Symbian fut rajta, ami a mai okostelefon piacon köztudottan nem szolgál előnyére. De amíg nem használsz egy Androidot, vagy egy Iphone-t, addig nem feltétlen fogod ezt hátránykánt megélni.
A W8 egyedül a szoftveres támogatottsága miatt élvez előnyt a Vivazhoz képest, mivel android van rajta, így a végtelenségig variálható. A Vivaz viszont egész jó hardveres specifikációkkal rendelkezik, mint pl. a 360 x 640 (sajnos rezisztív) kijelző, a 720 MHz-es processzor, és a HD videó képes 5 megapixeles kamera. Tehát itt tényleg az számít, hogy nálad mik a szempontok. Nokiából esetleg a C5-03 jöhet még szóba, annak egész jó ára van, vagy a Nokia 500, ami már egy újabb generációs Symbiannal rendelkezik.
Amit még esetleg figyelmedbe tudok ajánlani, az SE-ből az Xperia mini, ami az X10 minihez képest sokkal használhatóbb tulajdonságokkal bír, én az X10 minit elfelejteném a helyedben. Vagy a ZTE Blade, ami nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezik, elég népszerű Androidos készülék. Ha Symbian párti vagy, akkor nagyon jó lesz a Vivaz.
Nem az Androidot szeretném sztárolni, de kérj kölcsön egy Androidos mobilt egy időre és rájössz, hogy a Symbian mennyire egyszerű, és zárt hozzá képest. Én Nokiáról tértem át rá, amit nagyon szerettem, de egy teljesen új világ nyílt meg előttem.
Helló tudtok ajánlani egy androidos telót?
feltétel:
- nagyobb kijelző
- gyorsabb
- fussanak rajta az új alkalmazások/játékok
- Wi-Fi
- 40-45ezer Ft (MAX: 50ezer)
(Eddig a Samsung Galaxy Ace-t és a Motorola Defy-t néztem ki)
A defy ajánlom mindenképp. Strapa telefon. 1 méterig vízálló gorilla glass üvegje van azaz ütés és karcálló üveglapja 3,7 colos kijelző. Itt egy teszt róla.
[LINK]
Tudtommal a Defy angolt. tehát ha nem mókol a telefonon, akkor nem kap magyar nyelvet. Bár azóta lehet, hogy már változott a szitu.
És ki kérte h magyar legyen? Az Ace kevés az új játékokhoz szal mindenképp Defy.
Jaa bocsánat, hogy feltételezni mertem a magyar nyelv igényét magyar anyanyelvű embereknél. Elnézésedet kérem az információ megosztásomért, legközelebb nem fordul elő. Segítsenek inkább a hozzád hasonló sokkal tapasztaltabb emberek. Köszönöm, hogy hozzászólhattam.
Nem tudja valaki mikor jelenik meg Magyarországon a
huawei ideos X5?
Még nem jöt volna ki? Mobilarénán már augusztusban tesztelték, söt, a Pro változatot is nemrég.
jólvan bocsánat, tudom hogy a defy jobban megéri, de ne szarozzad már le greenmelon azt a telót amit nem is vagy alig használtál.
mert nem szar, vannak jobbak is.
Látom nem tudsz értelmezni, azt szajkózom már mióta, hogy ár/érték arányban rossz, butaság nem Defy-t venni ugyanannyiért. Ha meg megkérdezed, hogy milyen telefonom van ne neked álljon már feljebb, ha válaszolok...
huawei ideos X5?
jólvan bocsánat, tudom hogy a defy jobban megéri, de ne szarozzad már le greenmelon azt a telót amit nem is vagy alig használtál.
Hát mondjuk igaz nem szar teló az, haveromnak olyan van, még fehér hátlappal elegáns nagyon.
Niteforce
Ne kapd fel a vizet, csak el mondta a véleményét greenmelon, egyébként igaza van az Ace rohadt drága, a Defy-vel szemben meg nem éri meg. Jah és pont hogy ti kérdezdétek milyen telója van, ő megcsak elmondta hogy nem 100ezreket adott ki érte hanem 47-t, mert kérdeztétek.
nekem is lehetne, de nem tudom kifizetni az árát.
az ace-t pedig t-nél 34 ezer forintért vettem. 2500 a havidíja.
nem egy csúcstelefon, de nem is egy ótvar szar hulladék.
Mindent tud amit egy galaxy s, csak gyengébb kijelzővel.
használt árakat meg ne hasonlítsunk már új árakhoz.
amúgy mondd már meg hogy neked milyen telefonod van? Talán galaxy ace hogy ennyire nagyon jól tudod hogy "szar"?
Azért szar, mert egy tuningolt ezeréves hardver van a telefonban kis felbontású kijelzővel megspékelve, mellesleg horror áron. Galaxy S-em van.
320x480-on meg sokkal rosszabb netezni mint 480x800-on.
Ha Galaxy S-em lenne én is fikáznák mindent...😊 De tudod nem mindenki engedheti meg magának.😉
Mindegy, úgysem érted. A Defy-t is fikáztam igaz?😊
Egyébként 47 000 forintomba került használtan ami meg bőven olcsóbb mint az Ace. Miről is beszélünk?
amúgy mondd már meg hogy neked milyen telefonod van? Talán galaxy ace hogy ennyire nagyon jól tudod hogy "szar"?
Azért szar, mert egy tuningolt ezeréves hardver van a telefonban kis felbontású kijelzővel megspékelve, mellesleg horror áron. Galaxy S-em van.
Ha Galaxy S-em lenne én is fikáznák mindent...😊 De tudod nem mindenki engedheti meg magának.😉
megpróbálom lefotózni 😃
[LINK]
Tegyél mellé egy 480x800-as telefont és nyisd meg mind a kettőn ugyanazt az oldalt. 😀
mert mért lenne rossz az Ace? monddmár meg -.-
Nekem a 320x480-as felbontása nem tetszik, főleg ekkora képátlón. Amúgy jó teló.
és sajnos csak ez miatt nem veszek optimust 😜
Ezt sajnos nem tudom értelmezni. Részletre fizetnéd ki a telefont?
Nem az!
kösz de a motorola-t kihagyom... 😜 akkor már inkább htv wildfire s de akkor is az Ace jobb a wilfire s-nél
az Ace-nél csak 30k-t kell otthagyni kp-ban a többi megy havidíjra de most ku*vára felbaxott hogy ugyanannyi az optimus is de ott 50k-t kel otthagyni annyim megmár nincsen de azt nem lehet átrakni havidíjra de ugy h maradjon az 5k/hónap??
Csak azért mert Moto... Rendben akkor vedd meg a legótvarabb Samut annyiért amennyiért már telefont is kapni. 😃
Végülis magaddal szúrsz ki nem velünk. 😀
az Ace-nél csak 30k-t kell otthagyni kp-ban a többi megy havidíjra de most ku*vára felbaxott hogy ugyanannyi az optimus is de ott 50k-t kel otthagyni annyim megmár nincsen de azt nem lehet átrakni havidíjra de ugy h maradjon az 5k/hónap??
ezt az lg optimus p970 csak úgy lehet előfizetésesen megveni ha 50k-t kp-ban fizetsz és még utána az 5k-s havidíj 😜
ezt akartam megvenni de akkor mostmár sajnos a Galaxy Ace maradt 😜
És az mennyi? Akkor már Motorola Defy, 37 000Ft ezzel a csomaggal.
ezt akartam megvenni de akkor mostmár sajnos a Galaxy Ace maradt 😜
a samsung alatt nem a galaxy ace-t értettem hanem egy galaxy s plus-t például vagy a google nexus s-t.
esetleg ha jó a WP7 akkor samsung omnia 7 érdemes venni.
Hol veszel te Nxus S-t, és S plus-t 60 alatt? Nexus S 91000Ft a mátrix 2 csomaggal, az Optimus meg 57 000Ft.
esetleg ha jó a WP7 akkor samsung omnia 7 érdemes venni.
az optimus black jobb, de ez a gesztus alapú vezérlés eléggé lelassítja. És az LG lassan készíti el (már ha elkészíti) a saját gyagyi kezelőfelületű androidját. ezen egy 2.2 van.
Én samsungot vennék.
Vodánál én a Google nexus S-t venném.
ebből kihagyták hogy 1 GHz a procija.
Miért lenne gagyi?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=oeR2Qc_o2Bk&feature=player_embedded#![/url]
jobb az Ace-nél.