Én megoldom könnyen a dolgot alt+f4 és nincs baj. 😆 Meg véletlenül egy kicsit szűkebben veszem a kanyart és megelőzök vkit egyből büntetés, mintha igazából ilyen gyorsan büntetnének. Igazából majdnem fél órát szórakoznak itt meg rögtön büntetés. 😆
huh, most nézem milyen sok game van fent a gépen
ezekkel játszom
Assasin's creed II, GTA IV Epidose from Liberty city, Crysis warhead, Manhunt 2, Saw, meg most raktam fel a Bionic Commandot
Warcraft III The Frozen Throne, Red Alert 2 Yuri's The Revenge, Red Alert 3, C&C 4 tiberian twilight, Dirt 2, Assassins Creed 2, Heroes of might and magic III, Need for speed underground 2, Need for speed Hot Pursuit
Spider Man:Friend or Foe
Spider Man:Web of Shadows
Mortal Kombat 4-ezt nem lehet megunni
Swat 4
Duke Nuke 3D-magyar szinkronosan
Gladiator Sword of Vengeance
hali all!
Vki tud nekem egy linket adni ahonnan le tom tölteni a Harry Potter and the Order of the Phonix magyarosítását?(az angol verzió van meg és nem akarom letölteni a magyart)
előre is kösz
Na most ezekkel játszok:
-Need For Speed Hot Pursuit
-Call Of Duty-Black Ops
-GTA 4
-Warcraft III- TheFrozen Throne
-Harry Potter and the Deathly Hallows Part1
-Assassin's Creed II
-C&C Red Alert 3
-Mafia II
és a Metro 2033!
Jelenleg ennyivel! De több játék is van a gépemen!
Nagyon fain játék 😃
Próbáljátok ki ... lehet hogy majd emlékeztetni fog egy másik nagy névre is ha teszteltétek ... 😆
Far Cry 2 Farming Simulator 2011 The Saboteur Dead Space
Akkor nem csak én játszom a trakis játékkal néha néha 😆 De leginkább COD6 multi meg Crysis
Meg várom már AC Brotherhood-ot😃
ezekkel játszom
Assasin's creed II, GTA IV Epidose from Liberty city, Crysis warhead, Manhunt 2, Saw, meg most raktam fel a Bionic Commandot
Spider Man:Web of Shadows
Mortal Kombat 4-ezt nem lehet megunni
Swat 4
Duke Nuke 3D-magyar szinkronosan
Gladiator Sword of Vengeance
Jelenleg ezekkel tolom most.
ages of empires 2 és vice city
Mindegyikbe bele bele kostolok!
Vki tud nekem egy linket adni ahonnan le tom tölteni a Harry Potter and the Order of the Phonix magyarosítását?(az angol verzió van meg és nem akarom letölteni a magyart)
előre is kösz
Legjobb! 😀
-Need For Speed Hot Pursuit
-Call Of Duty-Black Ops
-GTA 4
-Warcraft III- TheFrozen Throne
-Harry Potter and the Deathly Hallows Part1
-Assassin's Creed II
-C&C Red Alert 3
-Mafia II
és a Metro 2033!
Jelenleg ennyivel! De több játék is van a gépemen!
az avatar maradt a devil may cry 4 és végűl assassin's creed 2