Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tehát összességében a gépeden javítana.
Az integrált videókártya: AMD RADEON HD 7660D
Amit szeretnék hozzá rakni: ASUS Radeon R7 250 1GB 128bit DDR5 PCI-E R7250-1GD5
ASUS Radeon R7 250 1GB 128bit DDR5 PCI-E R7250-1GD5 Tulajdonságai:
Grafikus chip sebessége 1000MHz
Grafikus memória sebessége 4600Mhz
1GB ddr5
Memória sávszélessége:128bit
Szóval szerintetek javítana a gépemen?
Itt a lista:
[LINK]
köszi a segitséget sikerült
ha játék közben elöjönne a fekete kép vagy a barna csíkok akkor elkell fogani de remélem a bios frissités kijavitotta ez ta hibát vagy nem
Egy gtx760 hogy futna fx4100 mellett?
[LINK]
lenne egy kérdésem van egy sapphire hd 7870 oc 2gb ddr5 ös ram-mal és alap bios 015.017.000 stb..
találtam a techpower oldalon hozzá új bios-t 015.031.000 stb...
a kérdésem az hogy megéri e feltenni ha igen akkor hogy kell mert ezt még nem csináltam
azé kérdezem hogy megéri e az új bios mert ritkán de előjön a széria hiba a fekete képernyő és a barna csíkok kép ami a széria sajnálatos hibája gari már nincs a kártyámon
GTX 650 ti oc verzió még 1 év garancia.Baranyaiak előnyben !!!
Minnél kisebb felbontásba játszol annál jobban terheli a procit,és annál kevesebbet megy a vga, azér megy 85% on,ezért is szokták a játékokat kis felbontáson tesztelni mer akkor jön ki a proci különbség!Beállítom a gépem kis felbontásra nekem se megy a vga,akkor kevés az i7 is?full hd ba meg tökéletes,hirtelen megerősödött biztos a proci😃
Komolyan mondom néha olyan hülyeségeket tudnak írni páran ááááá...
Nem tudom jó helyre írom e...Lényeg,hogy kb fél éve bedöglött vga-m (Gainward gt 240 DDR5-"gépeim"nél megtudjátok pontosan nézni) és szeretnék venni egy újat.Csak nem tudom eldönteni melyik legyen.
Geforce Gainward gt730 1GB DDR3-om filózok még,vagy hogy veszek egy ugyanilyen gt240-et.
Szerintetek melyik jobb játékra?(Persze nem far cry4,bf4 hez gondolom,hanem kicsit kisebb gépigényű játékokhoz,mert nem csúcskategóriában akarok vásárolni,pénzem sincs annyi,meg nincs is rá nagyon szükség.)
Aki tudna segíteni,van véleménye a kettő vga-ról légyszíves írjon!
Laptopomban lévő integrált vga-t szeretném játékoknál a dedikáltra cserélni. Az Nvidia vezérlóközpontban hiába váltom át a beállítás automatikusan visszaáll az alap beállításhoz, tehát az integráltat használja.
Valaki tudja a megoldást?
Most felraktam tört Far Cry 3-at,de ugyan úgy maxon 40-50 fps 😃
Az Geforce oldala ír 40 fps-t 2560-ba..
Full Hd-ra értem 😀
Ja és még azt szeretném kérdezni, hogy a procim kihajtaná rendesen, még ha nem is 100%-ra, de legalább 90-95%-ra? Nem lesz gondom Full HD-nál a kártyával?
Azért még plusz pont, hogy kevesebbet eszik, mint a mostani GTX 560-am.
Abban egyetértek, hogy nem most kell megvenni.
Teszt: [LINK]
Teszt Msi : [LINK]
bazsa918: Biztos vagy abban, hogy nem használják ki a kártyát? Csak mert a te gépedben, már ha az adatlapodon megadott gépről beszélünk, a kártya a szűk keresztmetszet. Persze lehet, hogy a RAM mennyisége a kevés, de ez játékfüggő.
VRAM elsősorban a textúrák felbontása (részletesebb autók, fák, házak, emberek, stb.) és a "látótávolság" miatt kell (Persze van még sok egyéb is).
Durván fogalmazva a gyorsabb, de 1 GB-es kártyával több fps-t kapsz, de csúnyábbak lesznek a játék "szereplői"; a lassabb, de 2 GB-ossal meg alacsonyabb FPS mellett szebb grafika lesz.
Én amúgy az egy gigást választanám. De ez csak egy vélemény.
Kiadó: Asus (mindenképpen)
Egyik verzió: [url]https://www.***/termek/asus-r7-260x-1gb-ddr5-r7260x-dc2oc-1gd5-videokartya-79832[/url] (1gb)
Másik verzió: [url]https://www.***/termek/asus-r7-260x-oc-2gb-ddr5-r7260x-oc-2gd5-videokartya-98383[/url] (2gb)
Ahogyan látom, a VRAM közti különbségen kívül, még a memória órajel különbözik (Egyik verzió: 6400mhz, Másik verzió: 5000mhz).
Mennyiben befolyásolják ezek a kártyát?
Tehát, 1Gb 6400mhz vagy 2gb 5000mhz?
ui: Nem vagyok egy TirexiHD, de azért egy Far Cry 4-el eljátszom! Több választ is szívesen olvasnék.
Köszönöm a válaszokat!
Az asus azt a nevet adta neki.
A válaszokat nagyon szépen köszönöm! 😀