Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sonymeans avatar
Nekem annál erősebb Intel-em van de nemmegy az első része se
0
0
0
0
Haraposs avatar
ors11 írta:
orodreath írta:
Sims 3
Mass Effect 1, 2, lehet a 3 is
Half Life 1, 2
NFS Underground és a 2, Most Wanted, Carbon
Star Wars Jedi Knight összes
Star Wars Battlefrontok
Battlefield 2 talán
Tom Clancy's Splinter Cell

Ezekből megfogok próbálni párat 😆

De a Mass E-ből csak az 1-es indulna el...

Ha az első rész elindul akkor a többi rész is fog futni, régi p4-esemen is a 2 meg a 3 jobban futott mint az 1.
0
0
0
0
ors11 avatar
orodreath írta:
Sims 3
Mass Effect 1, 2, lehet a 3 is
Half Life 1, 2
NFS Underground és a 2, Most Wanted, Carbon
Star Wars Jedi Knight összes
Star Wars Battlefrontok
Battlefield 2 talán
Tom Clancy's Splinter Cell

Ezekből megfogok próbálni párat 😆

De a Mass E-ből csak az 1-es indulna el...
0
0
0
0
ors11 avatar
sachme írta:
far cry 1?

Az már megvolt 😆
0
0
0
0
ors11 avatar
sachme írta:
crysis 1?

😆 túl nagyra értékeled a laptopomat,kedves vagy...de nem azt is próbáltam...de nem indul el,inkább GTA SA szerű gamek indulnak el,vagy mint a Leauge of Legends
0
0
0
0
ors11 avatar
sachme írta:
cs s

Fingom nincs mire gondoltál,de ha a Counter Strike Source-re akkor megsúgom,hogy a kicsikébe nincs elég teafilter,me kakaónak nem nevezném a képességeit,és laggol mint álat...ha más ötleted van szivesen meghalgatom 😆
0
0
0
0
ors11 avatar
Mondanátok valami 2010-től gyártott jatékot,ami ellindul ezen a konfigon: C2D T5500 1,66 Ghz. GMA 945. 1.5 Gb RAM (laptop,és tudom,hogy fos,de most is csinálnak alacsony gépigényű játékokat). Előre is köszönöm.

U.I. Az se baj,hogy ha régebbi,csak elfogadható legyen a grafikálya(már amennyire ezen a laptopon lehet annak venni).
0
0
0
0
istike29 avatar
Spartan117 írta:
istike:
Wolfeinstein
Return To The Castle Wolfeinstein
Battlefield 1942
Battlefield 2
Battlefield 2142 + Northern Strike
Killing Floor
Left 4 Dead 1-2
Unreal Tournament 3
Hááát most igy nem tudok többet max
Sniper Ghost Warrior 1-2 ( figyelem city-s játék 😃😉

A left 4 dead-et probaltam de laggol meg lowon is :/
Es a KillingFlooral mar jatszodtam es ment.
Koszi a Battlefield 2 megy eleg jol 😃
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Tudtok mondani a The Cave-hez hasonló játékokat?
0
0
0
0
Garnett94 avatar
Tud valaki olyan játékokat ajánlani amiikben olyan brutális rombolhatóság van, mint a Red Faction Armageddon-ban?
0
0
0
0
no avatar
istike:
Wolfeinstein
Return To The Castle Wolfeinstein
Battlefield 1942
Battlefield 2
Battlefield 2142 + Northern Strike
Killing Floor
Left 4 Dead 1-2
Unreal Tournament 3
Hááát most igy nem tudok többet max
Sniper Ghost Warrior 1-2 ( figyelem city-s játék 😃😉
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Tudtok hasonló játékokat mondani mint a Mortal Kombat?
A lényeg hogy verekedős legyen és hogy elfusson a gépemen.
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
istike29 avatar
Sziasztok, remelem valaki tudna segiteni mert kellene egy olyan jatek amivel elvagyok, vagyis hogy nem unalmas van tortenet vagy jo multi. Valami lovoldozos FPS vagy TPS.
Call of Duty ne legyen mar mar vegigvittem azokat a reszeket amiket tudtam(1-2-4-6).
Lehet valami rallys jatek is csak valami olyan ami nem konnyu. 😀
Valami izgalmas jatek kellene mert csak Junius vegen kapok uj gepet szoval adig ne unatkozak 😉
(Bocsanat hogy nincs ekezetem...)
Itt van a gepem: 512 MB ram DDR2, Intel(R) Celeron(R) 2.80 GHz, NVIDIA GeForce 6200 Turbocache 256 MB. 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
nankacu írta:
Tudtok olyan játékot ami jó, és lehet coppban tolni nem eredetivel is?

Nem tudom Borderlandset ismered-e. Azt tudom ajánlani most így hirtelenjében. Nekem bejött és haverommal is jól elvoltunk vele. Tunngle kell hozzá de amúgy minden jó.
0
0
0
0
PoPet avatar
Tudtok olyan játékot ami jó, és lehet coppban tolni nem eredetivel is?
0
0
0
0
MrParadoxon avatar
mondanátok nekem valami játékot ami gondtalanul futna a gépemen. Pls a profilomba írjátok thx

Leginkább tps játékokra gondoltam
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
MacHiMal írta:
Ha tud valaki egy jó gamet, olyant mint pl a Dragon Age-ek vagy a Fablek ilyen kalandos rpg félét és amiben lehet íjjásszal menni 😃

(pls valami olyant javasoljatok ami elfut a gépemen)
Előre is köszi 😃

Ha olyan kell ami a gépeden is fut akkor The Elder Scrolls 4 Oblivion, ha majd lesz egy ütősebb vasad akkor majd az 5 azaz a Skyrim 😃
0
0
0
0
wicktor avatar
MacHiMal írta:
Ha tud valaki egy jó gamet, olyant mint pl a Dragon Age-ek vagy a Fablek ilyen kalandos rpg félét és amiben lehet íjjásszal menni 😃

Előre is köszi 😃

Witcher ennek van magyarszinkronos változata is. Nagyon jó.
0
0
0
0
MacHiMal avatar

Előre is köszi 😃
0
0
0
0
Joker avatar
megaone6 írta:
Valami jó játék kéne amit 7000 forintért megtudok venni. Stílus mindegy ha a játék jó. Legyen jó singleje és lehetőleg szórakoztató multija

Call of Duty Modern Warfare 1-2.Call of Duty Black Ops.
0
0
0
0
megaone6 avatar
Valami jó játék kéne amit 7000 forintért megtudok venni. Stílus mindegy ha a játék jó. Legyen jó singleje és lehetőleg szórakoztató multija
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Ha tudtok ajánljatok már játékokat a gépemre (S-L-E-N-D-E-R)
Stratégiai játékokat ha lehet kerüljük meg az autósat.
0
0
0
0
KeXxX avatar
Tudtok mondani egy pár játékot? A tavaly év szentem kilőve mert ott mindent kipróbáltam. De azért jöhetnek onnan is. Szinte mind1 a gépigény mert szerintem mindig elfut a mostani gépemen. Jöhetnek, akció, kaland, tps, fps, autós, mászkálós, 2D-s (oldalnézetes pl. shank 1-2, mark of the ninja, deadlight), építkezős (az új simcity tervben van) stb..
0
0
0
0
wicktor avatar
Tudtok olyan játékot, ami kereskedő fillinges? Amibe vannak ingatlanok (házak, gyárak stb) amiket meglehet vásárolni és igy nő a bevétel, de mindehez hogy ezeket megtudjuk venni azért nekünk is elkell menni dolgozni , küldetéseket csinálni hogy legyen pénzünk stb... (olyasmi ami plk a FAble -be van, de ez inkább erről szólna)
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Wolpheus írta:
sziasztok! 4gb ram gf 6600gt 1mag 2.5 ghz-s gépre dobjatok multiplayeres játékot ami élvezhető pls
cod2 ha mmo is érdekel akkor WoW
0
0
0
0
no avatar
Spartan117 írta:
Wolpheus írta:
sziasztok! 4gb ram gf 6600gt 1mag 2.5 ghz-s gépre dobjatok multiplayeres játékot ami élvezhető pls

Áhhh na végre még 1 6600a s csávó! üdv a klubban 😃
Killing Floor
Unreal Tounrament-ek
Counter Strike (bár én nem szeretem)

😃D köszi! cs:s ezünk egész nap és meguntuk haverokkal.... most crysis 1-ben gondolkodtunk de csúnya :S az a baj h ők most újítgatják gépüket és én meg lemaradok mert csak nyáron lesz meg atomkonfigom :SS márha kijön a hd 8k és jobb mind a 7950 3gb 😃D
0
0
0
0
Bicike avatar
A CoD 4 is menne.

yugioh: TrialX2, az vagány 😆...nekem is Skate-em van 😜
0
0
0
0
no avatar
Wolpheus írta:

Áhhh na végre még 1 6600a s csávó! üdv a klubban 😃
Killing Floor
Unreal Tounrament-ek
Counter Strike (bár én nem szeretem)
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
ha mobil is játszik a témába... tudtok valami 3D-s jó játékot ZTE Skate-re? most már valami kéne arra is 😀 ( eddig Dead Space-t, Shift-et, HP-t, Modern Combat-ot, Mass Effect-et próbáltam, ami úgy komolyabb, legalábbis ennyire emlékszem 😜 )
0
0
0
0
Sicu33 avatar
basshunter2 írta:
Egy Pentium 3-as gépre melyek a legjobb autús és FPS játékok? 😃
Gép:
Intel Celeros-S 1.2Ghz (Tualatin)
768Mb Ram
Ati Radeon 9200LE 128mb 64 bit
Alaplap: Abit VH6T

FPS:COD1,Talán meg a Far Cry 1
Autós: Colin McRae Rally 2,Re-Volt
0
0
0
0
no avatar
Savaxel írta:
Tekken 5 😃D régen én is sokat nyomtam ps2 vel

valami jó Singles rpg-t tudtok? ami hasonlít a skyrimhez csak nincs akkora gépigénye

Skyrimnek kicsi a gépigénye. ''FPS gyorsító'' moddal régi gépem vitte 640x480 lowon 30FPS-el 😆!

TES III: Morrowind, TES IV: Oblivion, The Witcher. Ha szereted a régi stílusú RPG-ket akkor még Amnézia. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
0
0
0
0
PoPet avatar
Olyan játékok kellenének, amik nem oylan nagyon híresek, de azért tűrhetők. 😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
xXHecsaXx írta:
Üdv,valamilyen értelmes stratégiai játék érdekelne,II.Világháború-ig,egyedül a Rome:Total War-t ismerem meg a Company of Heroest 😀

Na meg ott a Total War többi része.. Empire, Napoleon, Shogun.. stratégiából a Total War a kedvencem! 😀 de még talán mondanám az XCOM - Enemy Unknown-t is, ha jól tudom körökre osztott strat..
És ez is régi kedvencem: Empire Earth sorozat ( I II III ), jöhetne már belőle új rész : S
0
0
0
0
no avatar
sziasztok 😃 valaki aki képbe van megnézné a gépem és üzenetbe küldene olyan játékot ami fut rajta nem túl régi és jó? lehetőleg minnél többet 😃 köszi
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Tekken 5 😃D régen én is sokat nyomtam ps2 vel

valami jó Singles rpg-t tudtok? ami hasonlít a skyrimhez csak nincs akkora gépigénye
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Dragonball-t beszereztem 😀 köszönöm 😃
Annyit kérdeznék még hogy szeritnetek Def Jam Fight for NY vagy Tekken 5?? 😃
0
0
0
0
Sonymeans avatar
Bioritmus írta:
Valaki valami fain PS2 játékot tudna írni nekem? 😃 aminek nagyon jó a 2 játékos módja de a single se unalmas :$ 😃D mind1 h milyen fajta játék 😃

Freedom Fighters,Timesplitters sorozat
0
0
0
0
szalamispizza avatar
basshunter2: nfs underground 1-2, fps meg a Medal of Honor Allied Assault + 2kiegészítője

0
0
0
0
no avatar
Egy Pentium 3-as gépre melyek a legjobb autús és FPS játékok? 😃
Gép:
Intel Celeros-S 1.2Ghz (Tualatin)
768Mb Ram
Ati Radeon 9200LE 128mb 64 bit
Alaplap: Abit VH6T
0
0
0
0
sunray20 avatar
JackBauer írta:
Szükségem volna egy RPG játékra, olyanra amihez van magyarítás.
Lehetőleg ezekenkívül:
Mass Effect 3
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Risen/Risen 2 Dark Waters
Fallout 3
Mass Effect
Witcher, Witcher 2

Ajánlom a Fable 1,3 részét. Az egy hez van magyarosítás a 3- mat meg alapból magyar felirattal adták ki.
0
0
0
0
neci avatar
Szia

Dragonball összes részee, de alegjobb a budokai tenkachi 3.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valaki valami fain PS2 játékot tudna írni nekem? 😃 aminek nagyon jó a 2 játékos módja de a single se unalmas :$ 😃D mind1 h milyen fajta játék 😃
0
0
0
0
sachme avatar
Sziasztok!Ajánlana nekem valami jó coop játékokat, amit lehet tolni lan-ba?Sniperes játékok előnyben ,de jöhet más is.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Valaki tud mondani valami jó játékot?
Pl.: Online játékok, RPG, FPS, TPS, RTS, stb.
A lényeg hogy fusson a gépemen, és hogy játékélményben jó legyen 😀
( Ha lehet akkor sokat írjatok, mert alig van játék a gépemen )
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
Köszönöm szépen a válaszokat 😀
0
0
0
0
no avatar
Warcraft se Diablo nem stratégai 😃 és az már futurisztikus.....
kivéve a diablo-t
Hát Stronghold 1,Stronghold Crusader.
Imperial Glory
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció