Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kétfajta 4130 van. A régi Bulldozer és az új Vishera. Viszont a Vishera példány egy leselejtezett fx6300, fx 8320 proci. Ezért is van 125-ös TDP-je.
Igaz. Pedig tegnap még volt egy pár. Akkor így jó ez is.
Legalább ez is Vishera proci.
i5-3570 1155 HD Graphics 2500 integrált grafikus vezérlő (IGP), 77 Watt fogyasztás.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ez a 2 proci között mi a különbség?
CPU INTEL Core i5-3570 BOX (3.4GHz, LGA1155, VGA)
CPU INTEL Core i5-4670 BOX (3,4GHz, LGA1150, VGA)
[url]http://pc-pc-pc.5mp.eu/web.php?a=pc-pc-pc&o=zGte1U67rB[/url]
A vinyó, nem IDE, a tápot meg majd le csekkolom. Amúgy én szívesen vennék AMD-t, csak az a baj hogy én kicsit jobban komálom az Intelt, nem tudom miért. Tehát valószínű hogy valamelyik "i"proci lesz, de azért még elfogadok tanácsokat. Nem akarom elsietni a dolgot.
20K alatt fejleszhetőségi lehetőséggel: Intel G2030 vagy használt Phenom 965
20K alatt, de nincs fejleszthetőség, viszont valamivel erősebb a G2030-tól: Athlon 750K
30K alatt: AMD FX 6300
38K alatt: AMD FX 8320
45K alatt: I5 4430
Innentől meg már csak Intel van.
Én gondolkoztam az FX4100-on, a 750K-n, és egy i3-as 3240-esen. De erősen gondolkozok még azon, hogy picit többet belefektetek, és veszek egy i5 3350p-t. Szerintetek?
Íme a két típus amit kiszemeltem:
Arctic Freezer 13 (Intel & AMD) processzorhűtő
Alpenföhn Sella
Elsősorban a teljesítmény, jól hűt-e, megéri-e, melyiket éri meg jobban kérdésekre érdekelne a válasz 😀. Köszönöm a segítséget!
Akkor beruházok egy erősebb Quad-ba.Köszönöm mindenkinek a segítséget!😀
AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3
Miért ilyen nagy a különbség a 2 processzor között? Az Intel Core i5 miért kerül 2x annyiba?
Intel Core i5-3570 3.4GHz LGA1155
A 2 processzor között mi a különbség?
i5-3570 OEM - 44.990Ft intel gyári hűtő ajándék
ASRock B75M-GL R2.0 (s1155) 14.990Ft
Itt:
[url]http://www.***/[/url]