őő nem találtam mást így hát ide írom. Tudtok nekem mondani egy jó processzor hűtőt max 4.5 e Ft ért ami nagyon jó. 1155 ös foglalatú lapra kéne (egy core i3 2100 hoz), Én a CM Hyper TX3 at néztem de nem tudom hogy ennél van e jobb meg hogy ez felmegy e a lapra/procóra mert nem írják hogy 1155 re kompatibilis lenne, de láttam olyan tesztet ahol 1155 ös procira volt rakva.
hát a codegen nem birja :/ azért kell cserélnem .. Amikor elkezdek játszani el sötétül a kép vagy színes lesz és leáll ...A többiek mondták hogy ez Táp hiba lesz mert nem ad elég kakaó -t amikor elkezdek kockulni:/
Mugen3 se rossz ugyan azt tudja mint a 2 csak picit kisebb bár annak már 1600rpm es ventije van némileg hangosabb bár az kb elenyésző. És a mugen 3 2-5 fokkal még hűvösebb is
A corsair percenként 2000 el visít ráadásul két venti. A mugen csak terhelve hallható és akkor is csendesnek mondható kb csak szélzaj. A többit nem ismerem
Ja mert vga ra gondoltam meg viszább mások arról beszélgettek és így összezavarodtam. Na de a táp az magának szabályozza. Ha már nem garis a táp érdemes kitakarítani is de szigorúan kihúzott konnektorral mert bedugva életveszélyes lehet ha a tápba nyúlkálsz.
jó akkor nem kell 100 ra 😆 hát most kevesebben is jó. Amúgy ajánlom az msi afterburnert be lehet benne állítani hogy hány fokokn hány % on menjen a venti így alapjáraton halk és ahogy melegszik úgy kezd el az igényeid szerint felkapcsolni így jó hűvös is marad és max akkor lesz kicsit hangos ha játszol.
hogyan is írhatná. Hisz a táp semmi módon nem kommunikál a géppel csupán csakis áramot küld semmi mást. Milyen tápod van? Gondolom valami régi aminek hátsó 8 centis ventije van a modern tápok 12 centis ventije már szinte hangtalan ha nincsenek leterhelve.
Annyira vízhűtéshez nem értek. De csak egy halk vgat kell venni megy 10 000 ért olyan cpu hűtőt veszel amit csak terhelve hallasz de hangsúlyozom hogy hallasz vagyis hallod hogy működik amúgy azt hihetnéd áll.
Igen majd a bulldozer mellé kéne hogy jól lehessen húzni, de nem akarok füldugóval gépezni😆
Am mi kell egy vízhűtéshez?
-csövek gondolom nem nagy tétel
-hőcserélő
-fedlapka a cpu-ra és gpu-ra
-szivattyú(?)
és még mi? Am tudtok adni egy linket hogy hol tudnék nézelődni?
Hát extrém tuningot és 0 hangot akarsz? Amúgy szerintem ha már vízhűtés akkor nem kell spórolni de szerintem 30-40 000
20 000 körül kapsz kis komplett rendszert pl a corsairnak van. De szerintem 15000 körül olyan ventis hűtésrendszert rakhatsz a gépedbe hogy meg se hallanád 😆
Hali! Tanácstalan vagyok igazából hűtő ügyben. Nemsokára meglesz az új i5 2500K-m és valami olyan hűtőt szeretnék rá ami a későbbi tuning során is helyt fog állni! Aki tud, javasolhatna valami jót, de ne a méregdrága fajtából lehetőleg! Köszi előre is! 😃
Sziasztok! Most szereltem be egy Cooler Master Hyper TX3 -at . És azt szeretném tudni h nem baj h a vga felé van a venti arra fújja a levegőt? Vagy úgy jobb lenne ha felfelé lenne a venti,mert felül van egy szellőzőnyílás és ott ki tud menni a levegő. Melyik a jobb?
a gépem amikor játszok 3-4 akár 5 órát kilépek (World of warcraft) vilog a mopnitor nemcsinal semmit majd egy nagy szürkeség az egész windows, 600 as felbontás és azt irja hogy az nvidia hibát észlelt vagy mi ez lehet azért mert a vgam nagyon felmelegedett?? (nemtudom hogy ez lehet e baj meg nemtudom hány fokos)....
niteforce írta:
ha nem akarod húzni akkor elég a gyári, persze terhelés alatt megemelkedhet a hangja, de túlmelegedni tuning nélkül nem fog.
a paszta az rá van kenve, ahhoz nem kell nyúlni, csak rá kell tenni 😀
DoN_BeNCe22 írta:
nehéz beszerelni egy tápot, hozzá vágjak így egyedül otthon? vagy hivjak ink egy hozzá értőt?
Nagyon egyszerű ahogyan a régi táp fel volt fogatva úgy kell felfogatni az újat is.
megfigyeled a réginek a vezetékei hogyan voltak bekötve és akkor ugy kell az ujat is hisz szabványosak a csatlakozok.
celeront phenomra persze De i3-mat athlon XP-re ne.
milyen procid van, és milyet vennél?
és a 370 -es fogalaton kívül nem megy egy foglalatba intel és amd is, úgyhogy új procihoz új alaplap is kell.
Szerintetek cseréljem el a 2.4 Ghz Inteles procimat egy 2.2-es Amd-s re?
Valaki nem tud nvidia videókártyákhoz kihajtó programot olyat mint prociknál az Orthost?Előre is köszi.
Választ előre is köszi!
Sziasztok!
Ez a táp : Chicony Hipro 430W OEM kábelileg jó az én gépemhez és Elég watt-ot ad?
ha a codegen bírja akkor ez tuti fogja 😃
Ez a táp : Chicony Hipro 430W OEM kábelileg jó az én gépemhez és Elég watt-ot ad?
Akkor jó 😀
Mostani 7000-ret pörgő AMD venti után minden csöndes nekem 😃
nem 380-ra kell kötni a 12V-os ventit 😆
Am jobban megéri a "gagyi" venti mint a ledes isten tudja miket tudó hülyeségekkel 2szer annyiért lévő venti?
Mostani 7000-ret pörgő AMD venti után minden csöndes nekem 😃
Scythe Mugen 2
Arctic Cooling Freezer 13 Pro
Arctic Cooling Freezer Xtreme
Corsair A70
Amúgy az előbb a tápról volt szó nem????????
A problémám az lenne hogy tudom állítani a táp ventijének a sebességét ,de nem írja hogy mennyi rpm el forog.Speedfan 4.44 et használok
Am mi kell egy vízhűtéshez?
-csövek gondolom nem nagy tétel
-hőcserélő
-fedlapka a cpu-ra és gpu-ra
-szivattyú(?)
és még mi? Am tudtok adni egy linket hogy hol tudnék nézelődni?
20 000 körül kapsz kis komplett rendszert pl a corsairnak van. De szerintem 15000 körül olyan ventis hűtésrendszert rakhatsz a gépedbe hogy meg se hallanád 😆
Az lenne a kérdésem hogy egy legalapabb vízhűtés amiben a CPU és a VGA is vízhűtéses az mennyibe kerülne, és hogy megérné-e az árát?
amoblix-et majd írd egybe.
Sztem elég giccses, de biztos van fényereje, és 12-es enermax
Már működik a link, megcsináltam!
a gépem amikor játszok 3-4 akár 5 órát kilépek (World of warcraft) vilog a mopnitor nemcsinal semmit majd egy nagy szürkeség az egész windows, 600 as felbontás és azt irja hogy az nvidia hibát észlelt vagy mi ez lehet azért mert a vgam nagyon felmelegedett?? (nemtudom hogy ez lehet e baj meg nemtudom hány fokos)....
ha nem akarod húzni akkor elég a gyári, persze terhelés alatt megemelkedhet a hangja, de túlmelegedni tuning nélkül nem fog.
a paszta az rá van kenve, ahhoz nem kell nyúlni, csak rá kell tenni 😀
Bocsi a késői reagáláséért!
Köszönöm a válaszodat!
nehéz beszerelni egy tápot, hozzá vágjak így egyedül otthon? vagy hivjak ink egy hozzá értőt?
Nagyon egyszerű ahogyan a régi táp fel volt fogatva úgy kell felfogatni az újat is.
megfigyeled a réginek a vezetékei hogyan voltak bekötve és akkor ugy kell az ujat is hisz szabványosak a csatlakozok.