Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
A lényeg hogy minimum 1GB RAM legyen benne, akkor fog futni a rendszer rendesen.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
toxicity:nagyon jok az Androidos tabok is de csak akkor nem fog belassulni ha nem valami nobrand olcso szart veszel.
Jok a nexusok,asus,lenovo,sony,samsung de te szerintem majd te utananezel, hogy melyik a legmegfelelobb szamodra.
0
0
0
0
toxicity avatar
Sziasztok táblagépet szeretnék egy ismerősömmel vásárolni

A kérdés: jók-e az androidosok nem lassulnak-e be nagyon hamar?
vagy inkább egy jó kis iPad-et vegyen?

Mit mondtok?
0
0
0
0
Bronson avatar
az sem lehet a célja egy játékfejlesztő cégnek sem hogy összetákolt 25 update-es játékokat vegyenek az emberek. és akkor sírnak hogy mindenki torrentezik. az addig oké hogy idővel kell fejlezteni, de ez más tészta. ahány játék idén katasztrofális állapotban jött ki, az példátlan eddig.
0
0
0
0
Bronson avatar
a crysis 3-nak is sokáig az ajánlott gépigénye, a minimumra ha elég volt... viszont legtöbb esetben el volt túlozva, és a minimálissal is lehetett high grafon tolni sok játékot... ha optimalizálva lenne sok aaa játék, a mai napig ez lenne az ábra, de mint tudjuk, más szelek fújnak egy ideje.
0
0
0
0
OriginalGrandpa avatar
Bronson: jó példa erre az Ark: Survival Evolved gépigénye. A minimum édeskevés a futtatáshoz, max 15 FPS érhető el vele low grafon 😃
0
0
0
0
no avatar
Értem köszi!Akkor inkább az ajánlott tartozik a 60FPS-hez
0
0
0
0
Liptik avatar
Attól függ, hogy melyik játékról van szó
0
0
0
0
Bronson avatar
a gépigényekre sokszor nem érdemes támaszkodni... sokszor ( a legtöbb esetben) nincs köze a valósághoz...
0
0
0
0
sisko avatar
A minimum ahhoz kell,hogy egyáltalán elinduljon a játék low grafikán,alacsonyabb felbontáson,de még játszható sebességgel.Az ajánlott már általában FullHD felbontáshoz,legalább magas grafhoz van,szóval azt kell figyelembe venni.Ha a kettő között vagy,akkor kisérletezhetsz a beállításokkal,hogy Neked megfelelő módon fusson(pl magas graf.-on,de csak 30FPS-el,vagy visszaveszel a minőségből(textúra,árnyék,látótávolság,stb),de cserébe meglehet akár a 60FPS is
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A megadott minimum gépigénybe és az ajánlottba a videókártya az pontosan mit takar?Mert nem mindegy ,hogy milyen felbontásba és hány monitoron játszok.Ha én full HD-ba és 24-es monitoron játszok akkor melyiket kell figyelembe venni a minimum vagy az ajánlott VGA-t,vagy a kettő köztit?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? [LINK]
Vagy tudnátok ajánlani valami jobb kormányt, ami váltós, 20ezer alatt?
0
0
0
0
Krissz avatar
Nem tuninng (szorzozár mentes) CPU, hanem normál, i5 vagy i3, az még kétséges, de biztos nem K-s.
Értem, köszi ! 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
H97 + 1600MHz. játékok alatt az ég világon semmit nem fogsz érezni z 1600 és az 1866-os ramok között... de ha egy árban van, akkor veheted a z-s lapot is, ha meg k-s prcoról van szó, akkor meg főleg az kell.
0
0
0
0
Krissz avatar
Skacok! Haswelles procik (i5 - i3 esetleg Pentium) kitud hajtani 1866MHzes RAM okat?
Eredeti alaplap: Asus H97M-PLUS : Csak ez elvileg nembirja, viszont ez: Asus Z97-P 2000+ fölött is bírja. (most találtam és egyárban van a két lap)

A kérdés, megéri ezt a Z97 es lapot venni a H97 es helyett, hog tudjak 1866MHZes RAMokat beletenni?

Vagy jó a H97 + 1600MHz es RAM?

Köszi
0
0
0
0
FoLey avatar
+2-3-ért meg már R9 270 használtan.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Itt van újonnan 36 ért. [LINK]

Ha mégsem akarsz használtat!
0
0
0
0
Krissz avatar
35 ért vannak Hardveraprón, használtan 750 Ti (ASUS, Gigabyte egyaránt) az a plussz 5k-t nagyon megéri.
0
0
0
0
Bronson avatar
ennyiből használt inkább...
0
0
0
0
Zoli73 avatar
[LINK] Nvidia téren

[LINK] Radeon téren

Ezek vannak 30 környékén.
0
0
0
0
visor261 avatar
janka2012
[LINK]-ezzel meg tudod nézni hogy mi van leterherve, akár most akár a jöcőben nézve meg tudod állapítani hogy mi tartja vissza a játékokat.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Kicsit több mint 30 ezer.
[LINK]
0
0
0
0
Arnybiro avatar
A mostanidhoz képest talán egy kicsivel jobbat tudnál venni. Amit most találtam az egy Gigabyte R7 250 2GB DDR3 GV-R725OC-2GI videókártya ami 29K HUF körül mozog újonnan PCX-en.
0
0
0
0
no avatar
ötlet 30000 ft körül?
van valami jobb?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Az a VGA gyengesége valóban!
0
0
0
0
no avatar
koszi chrono
kb 30e lehet venni valami élhetőt?
elindul minden de minimumon is élvezhetetlenül szaggat
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Már hogy érted hogy nem fut? El sem indul, vagy elindul csak nagyon szaggat?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Gyenge a videókártya, más első látásra nem tűnik rossznak.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok!
VAN EGY GÉPEM
szeretnék játszani de semmi nem fut rajta (FAR CRY3,BIOSHOCK,METRO LAST LIGHT REDUX)
6 GB DDR2 RAM
GIGABYTE GEFORCE 610 2GB DDR3
INTEL XEON 4 MAG 2830MHZ

MI LEHET A GONd?
köszi
0
0
0
0
winrar avatar
PatrikVagyok: Processzor nem szokott tönkremenni, abból nyugodtan vehetsz használtat.
De ha újat akarsz: B85 lap+i5-4460.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Használtba nem szeretnék belemenni 😀
0
0
0
0
ddkk22 avatar
PatrikVagyok
A pénztálca barát megoldás ha használt cuccot vásárolsz, én is így cseréltem a fx 8320-at.

Használtan processzor: i5 2500k 35ezer vagy i7 2600k 45-48ezer
Használtan alaplap: Egy Z77-es 20-25ezer
0
0
0
0
Krissz avatar
Értem.
Amugy SATA 2 most egy WD5000AAKX 500GB os teljesít 60GB System + ~400 Data
meg mellette egy 80GB os.

nincs 2.5"es helyem, mindegy vhova felragasztom, itt legalább nemkell egyenesbe lenni hogy ne sérüljön, mert nincs benne mozgó cucc 😃

Köszi mindenki! 😀
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! Én egy olyan kérdéssel fordulnék fordulnék hozzátok ,hogy milyen "pénztárca" barát lehetőséget tudnátok ajánlani mert leszeretném cseréni az AMD processzorom Intelre (legalább olyan színvonalra amilyen a 8350) ? A válaszokat előre is köszönöm szépen! Szép napot mindenkinek! 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Krissz: Tudja kezelni, mert van SATA az alaplapon. Hogy SATA vagy SATA2, azt nem tudom, de mindenképpen sokat gyorsítana, nem csak a magas szekvenciális írási/olvasási sebesség miatt, hanem a nagy IOPS miatt is.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Krissz:ha azt nezzuk akkor az SSD-k a regi gepeken dobnak a legtobbet teljesitmeny szempontjabol....azokon sokkal inkabb megerzodik ha a mar kioregedett HDD helyere beteszel egy SSD-t
0
0
0
0
Krissz avatar
Az én gépem "HP Compaq dc 7800 C.M.T " tudna kezelni egy Samsung SSD-t?
Lenne teljesítmény javulás? (igen vágom régi foss gép, igazából ez majd az új konfighoz lessz csak h addig is használni tudjam)

Kiszemeltek:
- Samsung 120GB => [LINK]
- Samsung 250GB => [LINK]

Köszönöm
0
0
0
0
no avatar
próbáltam a programot,jó minden. Mindenből a legújabb van fent
0
0
0
0
Puffin avatar
htcevo3d: driverek jók? Amint nézem az újabb rendszerekhez nincs is a gyártó honlapján driver. Próbáld meg Driver Booster vagy valami hasonló progival frisseket keresni a dolgokhoz.
0
0
0
0
no avatar
táp tökéletes,ram-okat már próbáltam felcserélni. Viszont egy másik oldalon azt írták,hogy lehethogy az alaplap lesz a bökkenő,mivel már nem mai darab,és amik vannak a gépbe (ssd) nincs rá felkészítve
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Thank you so much. 😃
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Szóval így. 😆😂 Szóval akkor pl. egy gamenél..ha szükséges, magától felteszi annyira amennyire kell/szükséges?
0
0
0
0
Bronson avatar
az a turbo frekvrenciája, ha szükség van rá, magától felteszi annyira...
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Állítólag felhúzhatom 3.3 ghz-ig.
0
0
0
0
Bronson avatar
persze. de mit akarsz tuningolni? laptopod nem is lehet.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Okey. Köszi. És még valami.. Ha egyszer felhúztam, akkor az még azt visszaállíthatom?
0
0
0
0
Bronson avatar
ha nincs megfelelő hűtés akkor túlmelegedés, ha túl sok kakaót adsz, akkor leállások/fagyások, rendetlen működés. kinyírni nem olyan egyszerű, szóval igazából nem olyan veszélyes... neten nézz utána mindennek mielőtt belefognál.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
alpyka2: Túlmelegedés/fagyás/kékhalál/újraindulás illetve az is lehet, hogy nem fog elindulni a gép.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció