Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Attól függ, hogy melyik játékról van szó
0
0
0
0
Bronson avatar
a gépigényekre sokszor nem érdemes támaszkodni... sokszor ( a legtöbb esetben) nincs köze a valósághoz...
0
0
0
0
sisko avatar
A minimum ahhoz kell,hogy egyáltalán elinduljon a játék low grafikán,alacsonyabb felbontáson,de még játszható sebességgel.Az ajánlott már általában FullHD felbontáshoz,legalább magas grafhoz van,szóval azt kell figyelembe venni.Ha a kettő között vagy,akkor kisérletezhetsz a beállításokkal,hogy Neked megfelelő módon fusson(pl magas graf.-on,de csak 30FPS-el,vagy visszaveszel a minőségből(textúra,árnyék,látótávolság,stb),de cserébe meglehet akár a 60FPS is
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
A megadott minimum gépigénybe és az ajánlottba a videókártya az pontosan mit takar?Mert nem mindegy ,hogy milyen felbontásba és hány monitoron játszok.Ha én full HD-ba és 24-es monitoron játszok akkor melyiket kell figyelembe venni a minimum vagy az ajánlott VGA-t,vagy a kettő köztit?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? [LINK]
Vagy tudnátok ajánlani valami jobb kormányt, ami váltós, 20ezer alatt?
0
0
0
0
Krissz avatar
Nem tuninng (szorzozár mentes) CPU, hanem normál, i5 vagy i3, az még kétséges, de biztos nem K-s.
Értem, köszi ! 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
H97 + 1600MHz. játékok alatt az ég világon semmit nem fogsz érezni z 1600 és az 1866-os ramok között... de ha egy árban van, akkor veheted a z-s lapot is, ha meg k-s prcoról van szó, akkor meg főleg az kell.
0
0
0
0
Krissz avatar
Skacok! Haswelles procik (i5 - i3 esetleg Pentium) kitud hajtani 1866MHzes RAM okat?
Eredeti alaplap: Asus H97M-PLUS : Csak ez elvileg nembirja, viszont ez: Asus Z97-P 2000+ fölött is bírja. (most találtam és egyárban van a két lap)

A kérdés, megéri ezt a Z97 es lapot venni a H97 es helyett, hog tudjak 1866MHZes RAMokat beletenni?

Vagy jó a H97 + 1600MHz es RAM?

Köszi
0
0
0
0
FoLey avatar
+2-3-ért meg már R9 270 használtan.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Itt van újonnan 36 ért. [LINK]

Ha mégsem akarsz használtat!
0
0
0
0
Krissz avatar
35 ért vannak Hardveraprón, használtan 750 Ti (ASUS, Gigabyte egyaránt) az a plussz 5k-t nagyon megéri.
0
0
0
0
Bronson avatar
ennyiből használt inkább...
0
0
0
0
Zoli73 avatar
[LINK] Nvidia téren

[LINK] Radeon téren

Ezek vannak 30 környékén.
0
0
0
0
visor261 avatar
janka2012
[LINK]-ezzel meg tudod nézni hogy mi van leterherve, akár most akár a jöcőben nézve meg tudod állapítani hogy mi tartja vissza a játékokat.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Kicsit több mint 30 ezer.
[LINK]
0
0
0
0
Arnybiro avatar
A mostanidhoz képest talán egy kicsivel jobbat tudnál venni. Amit most találtam az egy Gigabyte R7 250 2GB DDR3 GV-R725OC-2GI videókártya ami 29K HUF körül mozog újonnan PCX-en.
0
0
0
0
no avatar
ötlet 30000 ft körül?
van valami jobb?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Az a VGA gyengesége valóban!
0
0
0
0
no avatar
koszi chrono
kb 30e lehet venni valami élhetőt?
elindul minden de minimumon is élvezhetetlenül szaggat
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Már hogy érted hogy nem fut? El sem indul, vagy elindul csak nagyon szaggat?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Gyenge a videókártya, más első látásra nem tűnik rossznak.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok!
VAN EGY GÉPEM
szeretnék játszani de semmi nem fut rajta (FAR CRY3,BIOSHOCK,METRO LAST LIGHT REDUX)
6 GB DDR2 RAM
GIGABYTE GEFORCE 610 2GB DDR3
INTEL XEON 4 MAG 2830MHZ

MI LEHET A GONd?
köszi
0
0
0
0
winrar avatar
PatrikVagyok: Processzor nem szokott tönkremenni, abból nyugodtan vehetsz használtat.
De ha újat akarsz: B85 lap+i5-4460.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Használtba nem szeretnék belemenni 😀
0
0
0
0
ddkk22 avatar
PatrikVagyok
A pénztálca barát megoldás ha használt cuccot vásárolsz, én is így cseréltem a fx 8320-at.

Használtan processzor: i5 2500k 35ezer vagy i7 2600k 45-48ezer
Használtan alaplap: Egy Z77-es 20-25ezer
0
0
0
0
Krissz avatar
Értem.
Amugy SATA 2 most egy WD5000AAKX 500GB os teljesít 60GB System + ~400 Data
meg mellette egy 80GB os.

nincs 2.5"es helyem, mindegy vhova felragasztom, itt legalább nemkell egyenesbe lenni hogy ne sérüljön, mert nincs benne mozgó cucc 😃

Köszi mindenki! 😀
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! Én egy olyan kérdéssel fordulnék fordulnék hozzátok ,hogy milyen "pénztárca" barát lehetőséget tudnátok ajánlani mert leszeretném cseréni az AMD processzorom Intelre (legalább olyan színvonalra amilyen a 8350) ? A válaszokat előre is köszönöm szépen! Szép napot mindenkinek! 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Krissz: Tudja kezelni, mert van SATA az alaplapon. Hogy SATA vagy SATA2, azt nem tudom, de mindenképpen sokat gyorsítana, nem csak a magas szekvenciális írási/olvasási sebesség miatt, hanem a nagy IOPS miatt is.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Krissz:ha azt nezzuk akkor az SSD-k a regi gepeken dobnak a legtobbet teljesitmeny szempontjabol....azokon sokkal inkabb megerzodik ha a mar kioregedett HDD helyere beteszel egy SSD-t
0
0
0
0
Krissz avatar
Az én gépem "HP Compaq dc 7800 C.M.T " tudna kezelni egy Samsung SSD-t?
Lenne teljesítmény javulás? (igen vágom régi foss gép, igazából ez majd az új konfighoz lessz csak h addig is használni tudjam)

Kiszemeltek:
- Samsung 120GB => [LINK]
- Samsung 250GB => [LINK]

Köszönöm
0
0
0
0
no avatar
próbáltam a programot,jó minden. Mindenből a legújabb van fent
0
0
0
0
Puffin avatar
htcevo3d: driverek jók? Amint nézem az újabb rendszerekhez nincs is a gyártó honlapján driver. Próbáld meg Driver Booster vagy valami hasonló progival frisseket keresni a dolgokhoz.
0
0
0
0
no avatar
táp tökéletes,ram-okat már próbáltam felcserélni. Viszont egy másik oldalon azt írták,hogy lehethogy az alaplap lesz a bökkenő,mivel már nem mai darab,és amik vannak a gépbe (ssd) nincs rá felkészítve
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Thank you so much. 😃
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Szóval így. 😆😂 Szóval akkor pl. egy gamenél..ha szükséges, magától felteszi annyira amennyire kell/szükséges?
0
0
0
0
Bronson avatar
az a turbo frekvrenciája, ha szükség van rá, magától felteszi annyira...
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Állítólag felhúzhatom 3.3 ghz-ig.
0
0
0
0
Bronson avatar
persze. de mit akarsz tuningolni? laptopod nem is lehet.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Okey. Köszi. És még valami.. Ha egyszer felhúztam, akkor az még azt visszaállíthatom?
0
0
0
0
Bronson avatar
ha nincs megfelelő hűtés akkor túlmelegedés, ha túl sok kakaót adsz, akkor leállások/fagyások, rendetlen működés. kinyírni nem olyan egyszerű, szóval igazából nem olyan veszélyes... neten nézz utána mindennek mielőtt belefognál.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
alpyka2: Túlmelegedés/fagyás/kékhalál/újraindulás illetve az is lehet, hogy nem fog elindulni a gép.
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Helló. Az lenne a kérdésem hogy ha felhúzom a procim, az milyen kockázatokkal jár?
Ha egyáltalán jár.😆
0
0
0
0
Krissz avatar
Akkor tehát pénz kérdése, ha kevesebbet sikerul gyűjteni akkor 750ti ha tobb akkormeg 960?
Többi cucc akkor ezekszerint jó. Tudnátok esetleg linkelni?
Köszönöm szépen mindenkinek!

htcevo:
Igen, olyasmit.
Teszelési lehetőségek:
táp: nemhiszem hogy ezlenne a hiba, ha nem hallasz ilyen cirregő hangot, vagy nemindul ujra random akkor ezt kizárnám.
Háttértár: HD Sentinelel megnézheted az állapotát a hdd nek, ssd re nemtok hirtelen mit, de ez is lehet a gond forrássa ha fut rendszer az ssd rol vagy van e egyáltalán.
RAM: itt csak cserélgetni lehet a slotok között a modult
Lap: nemhiszem.
0
0
0
0
no avatar
vizsgálat alatt mit értetek? Próbáljak meg mindent lekötni,és utánna újbol bekötni mindent?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Egy próbát mindenképp megér.
Szerintem hardver hiba lesz. Lap, procc és táp amit jobban megvizsgálnék.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
htcevo3d: Bios frissítéssel próbálkoztál? Lehet hogy helyre tenne egy két dolgot. Csak egy kósza ötlet.
0
0
0
0
no avatar
az nem lehetséges,mivel tegnap raktam újra a rendszert. Már arra is gondoltam,hogy valami program nem tetszik neki vagy én nem tudom
0
0
0
0
no avatar
hali, srácok, ha paypal onlinera regisztrálok, kapok 5 dollárt vagy eurót kezdésként?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció