A minimum ahhoz kell,hogy egyáltalán elinduljon a játék low grafikán,alacsonyabb felbontáson,de még játszható sebességgel.Az ajánlott már általában FullHD felbontáshoz,legalább magas grafhoz van,szóval azt kell figyelembe venni.Ha a kettő között vagy,akkor kisérletezhetsz a beállításokkal,hogy Neked megfelelő módon fusson(pl magas graf.-on,de csak 30FPS-el,vagy visszaveszel a minőségből(textúra,árnyék,látótávolság,stb),de cserébe meglehet akár a 60FPS is
Sziasztok!
A megadott minimum gépigénybe és az ajánlottba a videókártya az pontosan mit takar?Mert nem mindegy ,hogy milyen felbontásba és hány monitoron játszok.Ha én full HD-ba és 24-es monitoron játszok akkor melyiket kell figyelembe venni a minimum vagy az ajánlott VGA-t,vagy a kettő köztit?
H97 + 1600MHz. játékok alatt az ég világon semmit nem fogsz érezni z 1600 és az 1866-os ramok között... de ha egy árban van, akkor veheted a z-s lapot is, ha meg k-s prcoról van szó, akkor meg főleg az kell.
Skacok! Haswelles procik (i5 - i3 esetleg Pentium) kitud hajtani 1866MHzes RAM okat?
Eredeti alaplap: Asus H97M-PLUS : Csak ez elvileg nembirja, viszont ez: Asus Z97-P 2000+ fölött is bírja. (most találtam és egyárban van a két lap)
A kérdés, megéri ezt a Z97 es lapot venni a H97 es helyett, hog tudjak 1866MHZes RAMokat beletenni?
A mostanidhoz képest talán egy kicsivel jobbat tudnál venni. Amit most találtam az egy Gigabyte R7 250 2GB DDR3 GV-R725OC-2GI videókártya ami 29K HUF körül mozog újonnan PCX-en.
sziasztok!
VAN EGY GÉPEM
szeretnék játszani de semmi nem fut rajta (FAR CRY3,BIOSHOCK,METRO LAST LIGHT REDUX)
6 GB DDR2 RAM
GIGABYTE GEFORCE 610 2GB DDR3
INTEL XEON 4 MAG 2830MHZ
Sziasztok! Én egy olyan kérdéssel fordulnék fordulnék hozzátok ,hogy milyen "pénztárca" barát lehetőséget tudnátok ajánlani mert leszeretném cseréni az AMD processzorom Intelre (legalább olyan színvonalra amilyen a 8350) ? A válaszokat előre is köszönöm szépen! Szép napot mindenkinek! 😀
Krissz: Tudja kezelni, mert van SATA az alaplapon. Hogy SATA vagy SATA2, azt nem tudom, de mindenképpen sokat gyorsítana, nem csak a magas szekvenciális írási/olvasási sebesség miatt, hanem a nagy IOPS miatt is.
Krissz:ha azt nezzuk akkor az SSD-k a regi gepeken dobnak a legtobbet teljesitmeny szempontjabol....azokon sokkal inkabb megerzodik ha a mar kioregedett HDD helyere beteszel egy SSD-t
Az én gépem "HP Compaq dc 7800 C.M.T " tudna kezelni egy Samsung SSD-t?
Lenne teljesítmény javulás? (igen vágom régi foss gép, igazából ez majd az új konfighoz lessz csak h addig is használni tudjam)
htcevo3d: driverek jók? Amint nézem az újabb rendszerekhez nincs is a gyártó honlapján driver. Próbáld meg Driver Booster vagy valami hasonló progival frisseket keresni a dolgokhoz.
táp tökéletes,ram-okat már próbáltam felcserélni. Viszont egy másik oldalon azt írták,hogy lehethogy az alaplap lesz a bökkenő,mivel már nem mai darab,és amik vannak a gépbe (ssd) nincs rá felkészítve
ha nincs megfelelő hűtés akkor túlmelegedés, ha túl sok kakaót adsz, akkor leállások/fagyások, rendetlen működés. kinyírni nem olyan egyszerű, szóval igazából nem olyan veszélyes... neten nézz utána mindennek mielőtt belefognál.
Akkor tehát pénz kérdése, ha kevesebbet sikerul gyűjteni akkor 750ti ha tobb akkormeg 960?
Többi cucc akkor ezekszerint jó. Tudnátok esetleg linkelni?
Köszönöm szépen mindenkinek!
htcevo:
Igen, olyasmit.
Teszelési lehetőségek:
táp: nemhiszem hogy ezlenne a hiba, ha nem hallasz ilyen cirregő hangot, vagy nemindul ujra random akkor ezt kizárnám.
Háttértár: HD Sentinelel megnézheted az állapotát a hdd nek, ssd re nemtok hirtelen mit, de ez is lehet a gond forrássa ha fut rendszer az ssd rol vagy van e egyáltalán.
RAM: itt csak cserélgetni lehet a slotok között a modult
Lap: nemhiszem.
A megadott minimum gépigénybe és az ajánlottba a videókártya az pontosan mit takar?Mert nem mindegy ,hogy milyen felbontásba és hány monitoron játszok.Ha én full HD-ba és 24-es monitoron játszok akkor melyiket kell figyelembe venni a minimum vagy az ajánlott VGA-t,vagy a kettő köztit?
Valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? [LINK]
Vagy tudnátok ajánlani valami jobb kormányt, ami váltós, 20ezer alatt?
Értem, köszi ! 😀
Eredeti alaplap: Asus H97M-PLUS : Csak ez elvileg nembirja, viszont ez: Asus Z97-P 2000+ fölött is bírja. (most találtam és egyárban van a két lap)
A kérdés, megéri ezt a Z97 es lapot venni a H97 es helyett, hog tudjak 1866MHZes RAMokat beletenni?
Vagy jó a H97 + 1600MHz es RAM?
Köszi
Ha mégsem akarsz használtat!
[LINK] Radeon téren
Ezek vannak 30 környékén.
[LINK]-ezzel meg tudod nézni hogy mi van leterherve, akár most akár a jöcőben nézve meg tudod állapítani hogy mi tartja vissza a játékokat.
[LINK]
van valami jobb?
kb 30e lehet venni valami élhetőt?
elindul minden de minimumon is élvezhetetlenül szaggat
VAN EGY GÉPEM
szeretnék játszani de semmi nem fut rajta (FAR CRY3,BIOSHOCK,METRO LAST LIGHT REDUX)
6 GB DDR2 RAM
GIGABYTE GEFORCE 610 2GB DDR3
INTEL XEON 4 MAG 2830MHZ
MI LEHET A GONd?
köszi
De ha újat akarsz: B85 lap+i5-4460.
A pénztálca barát megoldás ha használt cuccot vásárolsz, én is így cseréltem a fx 8320-at.
Használtan processzor: i5 2500k 35ezer vagy i7 2600k 45-48ezer
Használtan alaplap: Egy Z77-es 20-25ezer
Amugy SATA 2 most egy WD5000AAKX 500GB os teljesít 60GB System + ~400 Data
meg mellette egy 80GB os.
nincs 2.5"es helyem, mindegy vhova felragasztom, itt legalább nemkell egyenesbe lenni hogy ne sérüljön, mert nincs benne mozgó cucc 😃
Köszi mindenki! 😀
Lenne teljesítmény javulás? (igen vágom régi foss gép, igazából ez majd az új konfighoz lessz csak h addig is használni tudjam)
Kiszemeltek:
- Samsung 120GB => [LINK]
- Samsung 250GB => [LINK]
Köszönöm
Ha egyáltalán jár.😆
Többi cucc akkor ezekszerint jó. Tudnátok esetleg linkelni?
Köszönöm szépen mindenkinek!
htcevo:
Igen, olyasmit.
Teszelési lehetőségek:
táp: nemhiszem hogy ezlenne a hiba, ha nem hallasz ilyen cirregő hangot, vagy nemindul ujra random akkor ezt kizárnám.
Háttértár: HD Sentinelel megnézheted az állapotát a hdd nek, ssd re nemtok hirtelen mit, de ez is lehet a gond forrássa ha fut rendszer az ssd rol vagy van e egyáltalán.
RAM: itt csak cserélgetni lehet a slotok között a modult
Lap: nemhiszem.
Szerintem hardver hiba lesz. Lap, procc és táp amit jobban megvizsgálnék.