Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nemhiszem h 1 szaros procit nemlehet 2.5ghznél tovább húzni!😞
Feloldottam a processzoromat négymagosra, minden jól működik, de ha elindítok egy játékot (konkrétan a split/secondot indítottam el) akkor a menü befagy, a windows kiírja hogy a Split second executable működése leállt, aztán pár másodperc múlva kékhalállal kikapcsol.
Mit csináljak!?
ASrock alaplappal egyik ügyfelemnek az Athlon II x2 260-át sikerült felhúznom úgy nagyából 15%-al azaz 3,2ről 3.68 GHz-ra.
Az lenne a kérdésem hogy ugyan ekkora GHz emelést el lehet végezni egy 3-4-6 magos AMD-n?
a legdrágább alaplappal meg a legjobb hűtővel addig amíg engedi az FSB szerintem, de úgysem bírná a kis proci
Az lenne a kérdésem hogy ugyan ekkora GHz emelést el lehet végezni egy 3-4-6 magos AMD-n?
ok kösz😃 akkor csak a Phenom-okban lehet magot feloldani?😃
elvileg megszünnek a 6 magosok de kijönnek a 4 magosra tákolt 6 magosok amiket ugyan úgy fel lehet oldani de lesz turbo benne
prohardveren vagy iponon van/volt hogy 6 magos phenomok 4 agon azért hogy legyen turbo core vagy mi benne... fel is lehet oldani
elvileg megszünnek a 6 magosok de kijönnek a 4 magosra tákolt 6 magosok amiket ugyan úgy fel lehet oldani de lesz turbo benne
3 magos athlonba is de olyan lesz mintha egy L3 tár nélküli phenom
szerintetek meddig lehet húzni egy AMD Athlon II X2 250-t gyári hűtővel?😃és egy új hűtővel?😃
kösz😃és magot lehet rajta feloldani?😃
szerintetek meddig lehet húzni egy AMD Athlon II X2 250-t gyári hűtővel?😃és egy új hűtővel?😃
kösz😃és magot lehet rajta feloldani?😃
szerintetek meddig lehet húzni egy AMD Athlon II X2 250-t gyári hűtővel?😃és egy új hűtővel?😃ja és ezen lehet magot feloldani? és ha lehet akkor mennyit?😃
Nem lehet rajta magot oldani, ezeket 2 maggal gyártják L3 cache nélkül
a Phenom II X4 B55 és a Phenom II X4 955 ugyan az nem?
csak az X4 B55, X2 555-ből unlockolt nem?
szerk.: visszaolvastam pár oldalt, megvan a válasz.😆😃
nem tunningoltam semmit alap orajel 3.3ghz volt az i5 2500k-mon és most valamiért 1.6ghz en fut 😆 hozzá se nyultam nem tudjátok mi baja lehet?😢
UI.:HELP ME!!!
Valószínű energiatakarékos módba kapcsolt,nyugi ha kell hozza a 3.3Ghz-et.😉
Megijedtem azthitem szervizbe kell vinni és anyi neki még 1 honapos sincs a gép.
Megnyugodtam köszönöm a segitséget!
UI.:HELP ME!!!
AMD Phenom II X2 555 3.20GHz BOX Black Edition-t ha 4 magosítok akkor kell hozzá külön hűtő?
ezt itt megosztom veletek, az én pici AMD Athlon II X2 250-es procim, gyári hűtéssel, felhúztam 3.6GHZ-ig, és nem megy max terhelés alatt sem, 45-50 fok fölé 😀
hát az a 0,6ghz pedig egy pár fokot adna rá, mondjuk nekem sem megy 60 fölé ezzel a hűtéssel 3,8GHZ-n pedig 2,8 az alap
hali az én jelenlegi négy magosomat meddig és milyen hűtéssel?
olyan 3,3-3,4ig max 3,5ig valami álló hűtéssel csinálld
Sziasztok! Még soha nem csináltam ilyet, most először próbáltam meg.
Adott a Core2 Quad 2.5GHz-s processzor, amit 2.55GHz-re sikerült max felhúzni BIOSból, de akkor is már eléggé pörgött, és hangosabb volt a hűtő. Milyen hűtőt ajánlotok, és azzal kb. mennyire lehetne felhúzni, vagy egyáltalán: melyik a legnagyobb frekvencia amelyre akárhogy is de fel lehetne húzni?
Előre is köszi a választ! 😀
Hyper TX3 3000Mhz-ig
Ha nagyobbat akarsz akkor Corsair A70 3300Mhz
Sziasztok!
A "géptermemben" van egy Bátyámé (terv) nevű gép.
Abban lehetne a procit 4 magosítani?
Ja lehet 😃
A "géptermemben" van egy Bátyámé (terv) nevű gép.
Abban lehetne a procit 4 magosítani?
Adott a Core2 Quad 2.5GHz-s processzor, amit 2.55GHz-re sikerült max felhúzni BIOSból, de akkor is már eléggé pörgött, és hangosabb volt a hűtő. Milyen hűtőt ajánlotok, és azzal kb. mennyire lehetne felhúzni, vagy egyáltalán: melyik a legnagyobb frekvencia amelyre akárhogy is de fel lehetne húzni?
Ráadásul láttam procimat, hogy valaki már 4 ghz-ig felhúzta.
nekem is csaj a 218-at birja, 219-nel mar nem indul. Valaki tudja mitol?
van az alaplapnak egy fsb limit... szerintem elérte
Alapon a proci 2200mhz-en jár(11x220), és ha felhúzom kb.2541mhz-ig (11x231) adok neki egy kis feszt és az újraindítás után nemindul a monitor!
Sztem a proci többre is képes mint 2.5ghz!!
Szerintetek eddig bírja a proci???
nekem 580rol 700ra simány megy vagy még 750-re is