Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabee97 avatar
sunray20 írta:
gabee97 írta:
Lövöldözős és háborús játékokat keresek 2003-2007 közötti megjelenéssel
.COD-okat ismerem Battlefieldeket is.Tudnátok ajánlani valami mást?

Medal of honor- ok. A pacific assault szerintem kifejezetten jó játék. Na meg a Wolfenstein. Az is olyasmi játék csak az asszem régebbi mint 2003 de szerintem van már újabb része is.

Elfelejtettem írni hogy azokat is ismerem 😃
0
0
0
0
sunray20 avatar
gabee97 írta:

Medal of honor- ok. A pacific assault szerintem kifejezetten jó játék. Na meg a Wolfenstein. Az is olyasmi játék csak az asszem régebbi mint 2003 de szerintem van már újabb része is.
0
0
0
0
gabee97 avatar
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Bioritmus írta:
Hali mindenkinek 😀
nekem most PS2-re kellenének azok a játékok amik szerintetek a legjobb lettek ! 😃D előre is köszi 😃
Dragon Ball Budokai és Budokai Tenkaichi részek, Gran Turismo 3-4, Crash részek, Sly részek, Mortal Kombat Armageddon, Medal of Honor részek, összes fifa, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja részek, Need for Speed az Undercover-ig.
0
0
0
0
sunray20 avatar
Valaki nem tud egy jó autós játékot? Gondolok itt need for speed re ( MW).
Egy open world os kéne nem olyan zárt mint pl a grid. Amiket próbáltam az természetesen a nfs-k meg a burnout paradise-t.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Hali mindenkinek 😀
nekem most PS2-re kellenének azok a játékok amik szerintetek a legjobb lettek ! 😃D előre is köszi 😃
0
0
0
0
hell12324 avatar
Garnett94 írta:
Légyszíves ajánljatok nekem olyan játékokat amikben részletesen testre lehet szabni a saját karaktert, amiben jó fejlődési rendszer van, aminek nem lesz unalmas a játékmenete több tíz óra után sem. Nyilván a szerepjátékok vannak itt előtérben és az MMORPG-k, jöhetnek is ezek a címek, de ha más is eszetekbe jut, jöhet az is. Írhattok akár 10 játékot is ha tudtok annyit. Előre is köszönöm!

0
0
0
0
Garnett94 avatar
De én nem vagyok akkora MMORPG vagy WOW b*zi, hogy meg is vegyem.
0
0
0
0
no avatar
Garnett94 írta:
Én havonta biztos nem fogok fizetni egy játékért. 😃

2 havonta kellett, legalábbis régen 60napos gamecard volt 7k-ért, az semmi.
Aki sokallja megérdemli.😜
Nyomja törtön lámákkal ! 😂
0
0
0
0
Garnett94 avatar
Én havonta biztos nem fogok fizetni egy játékért. 😃
0
0
0
0
no avatar
Garnett94 írta:
Metin 2-t toltam fél évig, de annál azért most már jobb kéne. 😃 WOW-ot is kipróbáltam 1-2 hétre, de valahogy nem szívott be. AION-t még nem próbáltam, lehet lecsekkolom. Köszi a tippeket, de még jöhet több is.

1-2 hét semmi, lófaxt sem tudtál meg a játékról, feltételezem törtön játszottál, az valóban szánalmas...😆
0
0
0
0
alex13 avatar
Többen is írták már jó mmo kéne pl: Dekaron 😀
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Garnett94 írta:
Légyszíves ajánljatok nekem olyan játékokat amikben részletesen testre lehet szabni a saját karaktert, amiben jó fejlődési rendszer van, aminek nem lesz unalmas a játékmenete több tíz óra után sem. Nyilván a szerepjátékok vannak itt előtérben és az MMORPG-k, jöhetnek is ezek a címek, de ha más is eszetekbe jut, jöhet az is. Írhattok akár 10 játékot is ha tudtok annyit. Előre is köszönöm!
Dragon Ball Online 😃 van hozzá magyarosító patch, és a Taiwan szerverren nagyon sok magyar van
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Garnett94 írta:
Metin 2-t toltam fél évig, de annál azért most már jobb kéne. 😃 WOW-ot is kipróbáltam 1-2 hétre, de valahogy nem szívott be. AION-t még nem próbáltam, lehet lecsekkolom. Köszi a tippeket, de még jöhet több is.

Tera, SW:TOR, LOTRO, D&D, Neverwintr, Aion, Rift. Ennyi jutott még eszembe.
0
0
0
0
Garnett94 avatar
0
0
0
0
no avatar
Garnett94 írta:

WOW...ennél jobb nincs, bár 2 éve nem játszom vele, előtte 5 évig nyomtam napi minimum 12H-ban.😆
0
0
0
0
Garnett94 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
apetit1989 írta:
A mafia 1 kimondottan izgalmas, főleg a végefelé. Mondjuk a mafia első része az alapműveltség része, szóval gonndolom, hogy már kijátszottad

Még nem is játszottam, vele, kipróbálom, köszi! 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
A mafia 1 kimondottan izgalmas, főleg a végefelé. Mondjuk a mafia első része az alapműveltség része, szóval gonndolom, hogy már kijátszottad
0
0
0
0
Kokoakos avatar
Cod összes része, DC Universe online, Asssasin's Creed, Slender: The Arrival, F1 2012 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Ajánljatok nekem valami játékot, mindegy milyen, csak izgalmas legyen 😀
Az ilyen anime meg wow meg ilyenfajta ... kivételével minden jöhet, gépem nem akadály.
0
0
0
0
alex13 avatar
norbertsolider írta:
Nekem valami jó mmo játék kellene , ai leköt , mert most szinte minden játékot unok... :S

Ezeket ismerem: DCU online , Aion , Tera , Wow , SWTOR , War Thunder , Wot

Two Moons (másnéven Dekaron)
0
0
0
0
gabee97 avatar
nankacu írta:
Valami jó kis lövöldözős FPS játék kellene, ami nemcsak arról szól, hogy mész és lősz, hanem kicsit taktikusabb. Bf3, far cry 3-on kívül mondjatok!! Imperium gépemen menjen, gra lehet tőlem lowis.
Spoiler!
HAJRÁ BORUSSIA DORTMUND

Arma 2,3.Régi Medal of Honorokat próbáld ki 😀
0
0
0
0
hell12324 avatar
nankacu írta:
Valami jó kis lövöldözős FPS játék kellene, ami nemcsak arról szól, hogy mész és lősz, hanem kicsit taktikusabb. Bf3, far cry 3-on kívül mondjatok!! Imperium gépemen menjen, gra lehet tőlem lowis.
Spoiler!
HAJRÁ BORUSSIA DORTMUND

Stalker-t ismered? 😃

Nem mai darab, de elég jó..
0
0
0
0
Zelko315 avatar
chrono02 írta:
nankacu írta:
Spoiler!
HAJRÁ BORUSSIA DORTMUND

Borderlands talán.

Én S.W.A.T. 4-et ajánlanám,nekem az nagyon bejött. 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
nankacu írta:
Spoiler!
HAJRÁ BORUSSIA DORTMUND

Borderlands talán.
0
0
0
0
PoPet avatar
Spoiler!
HAJRÁ BORUSSIA DORTMUND
0
0
0
0
no avatar
Davezorrr írta:
SpeedMeUp írta:
Csáó! Tudnátok mondani nekem olyan autós játékokat, amikben van belső nézet, és jó a grafika? Test Drive-ot ismerem, az nem kell... 😃 Köszi! 😀

Grid,Dirt 2 és 3,Need for speed Shift 1 és 2 meg van egy olyan h Project Cars.Erről még csak videót láttam de nem rossz.
Konzolon meg Gran turismo 5 vagy Forza

Project Cars sajnos csúszik, idén már nem jön.😢

Pedig mekkora !!! rögtön elsírom magom, hogy nem játszhatok vele. 😂

0
0
0
0
Davezorrr avatar
Zelko315 írta:
Hello mindenki! Tudtok olyan játékokat,amikben vannak jó Quick Time Eventek? 😀

Fahrenheit
0
0
0
0
Zelko315 avatar
Hello mindenki! Tudtok olyan játékokat,amikben vannak jó Quick Time Eventek? 😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
SpeedMeUp írta:
Csáó! Tudnátok mondani nekem olyan autós játékokat, amikben van belső nézet, és jó a grafika? Test Drive-ot ismerem, az nem kell... 😃 Köszi! 😀

Grid,Dirt 2 és 3,Need for speed Shift 1 és 2 meg van egy olyan h Project Cars.Erről még csak videót láttam de nem rossz.
Konzolon meg Gran turismo 5 vagy Forza
0
0
0
0
Black Wolf avatar
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Savaxel írta:
akos40 írta:
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani egy jó MMORPG-t?😃
Nem igazán találok jókat sajnos. 😞
world of warcraft.. van magyar tört szerver amin 3500 player mindig megvan.

Tera, LOTRO, Rift, D&D, Neverwinter. Hirtelen ennyi jut eszembe még.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
akos40 írta:
Sziasztok!
world of warcraft.. van magyar tört szerver amin 3500 player mindig megvan.
0
0
0
0
susguy avatar
akos40 írta:
Sziasztok!

0
0
0
0
no avatar
Valaki tud megoldást the amasing spider man qva szaggatására? egy szaros gt440-el high médiumon tökéletesen ment lagg nélkül,mostani hd7770 totál játszhatatlan peddig 3szros erössebb... hihetetlen...
0
0
0
0
akos40 avatar
Sziasztok!
0
0
0
0
gabee97 avatar
nankacu írta:
Heló srácok, autós játékokat keresek,.
Ezek vannak meg:
DiRT2
DiRT3
DiRT Showdown
F1 2011
F1 2012
Need For Speed The RUN
Need for Speed Most Wanted
GRID
Ezeken kívül várok ajánlatokat.

Blur,Split Second,Burnout Ultimate,NFS World
0
0
0
0
PoPet avatar
Heló srácok, autós játékokat keresek,.
Ezek vannak meg:
DiRT2
DiRT3
DiRT Showdown
F1 2011
F1 2012
Need For Speed The RUN
Need for Speed Most Wanted
GRID
Ezeken kívül várok ajánlatokat.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
a játék katonás játékról letettem... 😃 van valami jó rallys vagy Nascaros játék pc-re? Dirt részeket ne írjatok, mert azok nem futnak.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Protein írta:
gabee97 írta:
Sziasztok!Keresek egy játékot!Egy lány(nő) a főszereplő benne,vele vagyunk azt hiszem akció vagy kalandjáték.2010 után jelent meg és PC-n is kinnt van.Nem a Tomb Raider az.Pár hete néztem még valahol nagyon megtetszett csak a címét elfelejtettem.Tudnátok segíteni?

[LINK]
Itt vannak női játékok főszereplőkkel, remélem itt megtalálod.

Köszi szépen de sajnos nem találtam meg 😞
0
0
0
0
petric avatar
chrono02 írta:
Darksiders pl. ha DmC-vel játszottál már.

Köszönöm a gyors választ, egész szemre való ez a játék is ! 😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Darksiders pl. ha DmC-vel játszottál már.
0
0
0
0
petric avatar
Szép napot ! Valami olyan játékot keresek amiben Démonok-Angyalok és / vagy bármilyen vallási téma megjelenik. Főként akció játékra gondolok, és olyanra aminek Grafikája is elég brutális ! ( Gondolok pl: DmC-re !) Esetleg valaki ismer hasonló játékot ? 😀
0
0
0
0
susguy avatar
gabee97 írta:
Sziasztok!Keresek egy játékot!Egy lány(nő) a főszereplő benne,vele vagyunk azt hiszem akció vagy kalandjáték.2010 után jelent meg és PC-n is kinnt van.Nem a Tomb Raider az.Pár hete néztem még valahol nagyon megtetszett csak a címét elfelejtettem.Tudnátok segíteni?

[LINK]
Itt vannak női játékok főszereplőkkel, remélem itt megtalálod.
0
0
0
0
gabee97 avatar
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Milyen típusú játék? FPS, RPG? Akkor már talán könnyebb kitalálni 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció