Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lövöldözős és háborús játékokat keresek 2003-2007 közötti megjelenéssel
.COD-okat ismerem Battlefieldeket is.Tudnátok ajánlani valami mást?
Medal of honor- ok. A pacific assault szerintem kifejezetten jó játék. Na meg a Wolfenstein. Az is olyasmi játék csak az asszem régebbi mint 2003 de szerintem van már újabb része is.
Elfelejtettem írni hogy azokat is ismerem 😃
köszi 😃
Lövöldözős és háborús játékokat keresek 2003-2007 közötti megjelenéssel
Medal of honor- ok. A pacific assault szerintem kifejezetten jó játék. Na meg a Wolfenstein. Az is olyasmi játék csak az asszem régebbi mint 2003 de szerintem van már újabb része is.
Hali mindenkinek 😀
nekem most PS2-re kellenének azok a játékok amik szerintetek a legjobb lettek ! 😃D előre is köszi 😃
Egy open world os kéne nem olyan zárt mint pl a grid. Amiket próbáltam az természetesen a nfs-k meg a burnout paradise-t.
nekem most PS2-re kellenének azok a játékok amik szerintetek a legjobb lettek ! 😃D előre is köszi 😃
Légyszíves ajánljatok nekem olyan játékokat amikben részletesen testre lehet szabni a saját karaktert, amiben jó fejlődési rendszer van, aminek nem lesz unalmas a játékmenete több tíz óra után sem. Nyilván a szerepjátékok vannak itt előtérben és az MMORPG-k, jöhetnek is ezek a címek, de ha más is eszetekbe jut, jöhet az is. Írhattok akár 10 játékot is ha tudtok annyit. Előre is köszönöm!
Én havonta biztos nem fogok fizetni egy játékért. 😃
2 havonta kellett, legalábbis régen 60napos gamecard volt 7k-ért, az semmi.
Aki sokallja megérdemli.😜
Nyomja törtön lámákkal ! 😂
Metin 2-t toltam fél évig, de annál azért most már jobb kéne. 😃 WOW-ot is kipróbáltam 1-2 hétre, de valahogy nem szívott be. AION-t még nem próbáltam, lehet lecsekkolom. Köszi a tippeket, de még jöhet több is.
1-2 hét semmi, lófaxt sem tudtál meg a játékról, feltételezem törtön játszottál, az valóban szánalmas...😆
Légyszíves ajánljatok nekem olyan játékokat amikben részletesen testre lehet szabni a saját karaktert, amiben jó fejlődési rendszer van, aminek nem lesz unalmas a játékmenete több tíz óra után sem. Nyilván a szerepjátékok vannak itt előtérben és az MMORPG-k, jöhetnek is ezek a címek, de ha más is eszetekbe jut, jöhet az is. Írhattok akár 10 játékot is ha tudtok annyit. Előre is köszönöm!
Metin 2-t toltam fél évig, de annál azért most már jobb kéne. 😃 WOW-ot is kipróbáltam 1-2 hétre, de valahogy nem szívott be. AION-t még nem próbáltam, lehet lecsekkolom. Köszi a tippeket, de még jöhet több is.
Tera, SW:TOR, LOTRO, D&D, Neverwintr, Aion, Rift. Ennyi jutott még eszembe.
AION 😀
WOW...ennél jobb nincs, bár 2 éve nem játszom vele, előtte 5 évig nyomtam napi minimum 12H-ban.😆
A mafia 1 kimondottan izgalmas, főleg a végefelé. Mondjuk a mafia első része az alapműveltség része, szóval gonndolom, hogy már kijátszottad
Még nem is játszottam, vele, kipróbálom, köszi! 😀
Az ilyen anime meg wow meg ilyenfajta ... kivételével minden jöhet, gépem nem akadály.
Nekem valami jó mmo játék kellene , ai leköt , mert most szinte minden játékot unok... :S
Ezeket ismerem: DCU online , Aion , Tera , Wow , SWTOR , War Thunder , Wot
Two Moons (másnéven Dekaron)
Valami jó kis lövöldözős FPS játék kellene, ami nemcsak arról szól, hogy mész és lősz, hanem kicsit taktikusabb. Bf3, far cry 3-on kívül mondjatok!! Imperium gépemen menjen, gra lehet tőlem lowis.
Spoiler!
Arma 2,3.Régi Medal of Honorokat próbáld ki 😀
Valami jó kis lövöldözős FPS játék kellene, ami nemcsak arról szól, hogy mész és lősz, hanem kicsit taktikusabb. Bf3, far cry 3-on kívül mondjatok!! Imperium gépemen menjen, gra lehet tőlem lowis.
Spoiler!
Stalker-t ismered? 😃
Nem mai darab, de elég jó..
Spoiler!
Borderlands talán.
Én S.W.A.T. 4-et ajánlanám,nekem az nagyon bejött. 😃
Spoiler!
Borderlands talán.
Spoiler!
Csáó! Tudnátok mondani nekem olyan autós játékokat, amikben van belső nézet, és jó a grafika? Test Drive-ot ismerem, az nem kell... 😃 Köszi! 😀
Grid,Dirt 2 és 3,Need for speed Shift 1 és 2 meg van egy olyan h Project Cars.Erről még csak videót láttam de nem rossz.
Konzolon meg Gran turismo 5 vagy Forza
Project Cars sajnos csúszik, idén már nem jön.😢
Pedig mekkora !!! rögtön elsírom magom, hogy nem játszhatok vele. 😂
Hello mindenki! Tudtok olyan játékokat,amikben vannak jó Quick Time Eventek? 😀
Fahrenheit
Csáó! Tudnátok mondani nekem olyan autós játékokat, amikben van belső nézet, és jó a grafika? Test Drive-ot ismerem, az nem kell... 😃 Köszi! 😀
Grid,Dirt 2 és 3,Need for speed Shift 1 és 2 meg van egy olyan h Project Cars.Erről még csak videót láttam de nem rossz.
Konzolon meg Gran turismo 5 vagy Forza
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani egy jó MMORPG-t?😃
Nem igazán találok jókat sajnos. 😞
Tera, LOTRO, Rift, D&D, Neverwinter. Hirtelen ennyi jut eszembe még.
Sziasztok!
Sziasztok!
Heló srácok, autós játékokat keresek,.
Ezek vannak meg:
DiRT2
DiRT3
DiRT Showdown
F1 2011
F1 2012
Need For Speed The RUN
Need for Speed Most Wanted
GRID
Ezeken kívül várok ajánlatokat.
Blur,Split Second,Burnout Ultimate,NFS World
Ezek vannak meg:
DiRT2
DiRT3
DiRT Showdown
F1 2011
F1 2012
Need For Speed The RUN
Need for Speed Most Wanted
GRID
Ezeken kívül várok ajánlatokat.
Sziasztok!Keresek egy játékot!Egy lány(nő) a főszereplő benne,vele vagyunk azt hiszem akció vagy kalandjáték.2010 után jelent meg és PC-n is kinnt van.Nem a Tomb Raider az.Pár hete néztem még valahol nagyon megtetszett csak a címét elfelejtettem.Tudnátok segíteni?
[LINK]
Itt vannak női játékok főszereplőkkel, remélem itt megtalálod.
Köszi szépen de sajnos nem találtam meg 😞
Darksiders pl. ha DmC-vel játszottál már.
Köszönöm a gyors választ, egész szemre való ez a játék is ! 😉
Sziasztok!Keresek egy játékot!Egy lány(nő) a főszereplő benne,vele vagyunk azt hiszem akció vagy kalandjáték.2010 után jelent meg és PC-n is kinnt van.Nem a Tomb Raider az.Pár hete néztem még valahol nagyon megtetszett csak a címét elfelejtettem.Tudnátok segíteni?
[LINK]
Itt vannak női játékok főszereplőkkel, remélem itt megtalálod.