Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MSI B75A-G41 alaplap ~ 19000Ft
Intel Core i7-3770 processzor ~ 71000Ft
Zgamer93: i5-3470, 3570k, 4570, 4670k, FX 6300, FX 8320, FX 8350. Igazából a pénztől függ😃
és az új ház: http://www.sharkoon.com/?q=en/content/t5-value
már kivan nézve. Milyen procit ajánlanál ehhez a párosításhoz. Nem muszáj FM2 lenni.
Szeretnék fm2 re váltani erre a procira gondoltam megérős?
http://hu.msi.com/product/mb/FM2-A85XA-G65.html#/?div=Overview
Vagy érdemes várni a FM2+-ra?
Cooler Master Hyper 412slim(160mm magas).
lesz később jobb lapom ez biztos, van olyan 9 cm-es hűtő ami elbírna 4 ezer mhz-es i5-öt?
COOLERMASTER Hyper 212 EVO=9000 FT 😃
csak hozzáértők válaszát várom a következő kérdésre:
van egy ilyen gépházam: cooler master elite knight 350, egy intel core i5 3570k processzorral és egy sima asus p8 h 61m le 2.0 lappal.
olyan kérdésem lenne, hogy milyen processzor hűtőt vegyek, amiben van elegendő kraft hűteni e procit akár alapjáraton, akár majd a későbbiekben ha húznám (olyan 4ghz körül)
azért kérdezem, mert olvastam olyat hogy ebben az elite knight házba nem fér el minden hűtő a mérete miatt, nem szeretnék úgy járni hogy megveszem aztán nem tudom beletenni mert nem fér bele!
köszi előre is
ja az árra olyan 7500-11000 gondoltam
ez egy gtx 690 ami ugye sli.
és látod hogy fx 6300 i7 2600k seggében holott egyáltalán nem ugyan az a kategoria-.
de általánosságban elfogadott hogy az intel stabilabb és egyeletesebb sebességet nyújt, aminek szerintem van alapja.
a következtetést mindenki maga vonja le, rajtad múlik mit veszel.
Intel szászor jobb sli-Crossfire rendszerre azt csá! -.-"
A minőséget meg megkell fizetni! 😃
Amit nem tudok arról meg semmit sem írok...😉
Mert a legtöbben elsősorban még mindig játékra vesznek vga-t, és nem szintetikus tesztek(pl. 3dmark, passmark) futtatására
Elárulom, játékra 7990 a jelenleg kapható leggyorsabb kártya.
[LINK]
A táblázat sok teszt átlagát mutatja.BUMM.Még valami?
[LINK]
Te az alapján veszel meg valamit, hogy egy táblázatban milyen helyet tölt be ?
Én teszteket nézek, nem egy táblázatot.😜
Ráadásul Crossfire-ről van szó.
Tudom, hogy nem hiszed, de tudd, hogy csakis a templomban kell hinni... 😂