Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
_AsheXp avatar
IPS? az jóó 😃 😃

S-LCD is szép nem?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Kmisi99 írta:
És a fülhallgatóért veszed meg? Nem lenne több értelme venni valami kevésbé brutál telót és ahhoz egy jó fülhallgatót?

Nem azért veszem 😃 😃 😃 CSak maxi irta hogy "azért nem veszem meg mert szarul szól"... én pedig irom hogy leszarom hogy szól (ez alatt azt értem h mivel nagyon brutál teló ezért nem fogom a hangszórója miatt nem megvenni) mert én ugyis fülhallgaóval zenélek ami jól szól 😃
0
0
0
0
no avatar
Davezorrr: haveromnak olyan van és ő folyton aztmondja "minek vettem meg ezt a telót" mindig lefagy neki meg sok gondja van vele...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
És a fülhallgatóért veszed meg? Nem lenne több értelme venni valami kevésbé brutál telót és ahhoz egy jó fülhallgatót?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
MaximumGame írta:
greenmelon írta:
hardX írta:
Kmisi99 írta:
Hát annyiért milyen véleményt vársz? Lassú szar gagyi? Amennyibe kerül annyiért rohadt gyors rohadt jó rohadt jó minőségű és rohadt jó a HTC sense kezelő felület.

Kosz😉 en ugy gondoltam h meger e annyit, stb 😀 de ezek szerint igen 😃

Brutál egy teló, gyakorlatilag ugyanaz mint a sima Sensation, csak más színű házban. Nekem ez az álomtelefonom /pill. 😃

Sensation akartam én is , de utána olvastam milyen gagyin szólnak a HTC-k 😞 hát 50k dse érne meg olyan gagyi a hangzás...

Leszarom, én fülhallgatóval zenélek 😃
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Samsung Galaxy Ace-ről vélemények ?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
greenmelon írta:
hardX írta:
Kmisi99 írta:
Hát annyiért milyen véleményt vársz? Lassú szar gagyi? Amennyibe kerül annyiért rohadt gyors rohadt jó rohadt jó minőségű és rohadt jó a HTC sense kezelő felület.

Brutál egy teló, gyakorlatilag ugyanaz mint a sima Sensation, csak más színű házban. Nekem ez az álomtelefonom /pill. 😃

Sensation akartam én is , de utána olvastam milyen gagyin szólnak a HTC-k 😞 hát 50k dse érne meg olyan gagyi a hangzás...
0
0
0
0
randal avatar
HTC Wildfire S-ről mi a véleményetek?
Netezésre (Youtube, Facebook stb), GPS, angry birds szintű játékokkal játszanék (szóval nem nagy igényűekkel, de ezt is csak ritkán) és telefonálásra használnám. Fontos, hogy jó ideig bírja az akksija , és jó anyagokból legyen összerakva.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
+ adnak hozzá Beats fülest 😃 Nekem is most egy ilyen KELL 😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
hardX írta:
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
_AsheXp avatar
Kmisi99 írta:

0
0
0
0
randal avatar
D4V1D írta:
azért nagy ***as hogy a market-on a jó játékok csak pénzért vannak mint pl bfbc2, dead space,nfs shift,hot pursuit meg egy gears of war 3
stilusu game is 😃 szar az egész :S
de majd egyszer talán azokat is letöltöm 😃

Lennél a helyemben. iTunes store-ban a free-knél az angry birds butított verzióját tudom leszedni a telómra. A full verzió fizetős...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
_AsheXp avatar
donceleger írta:
hardX írta:
Én HZX Sensation XE-t tervezek venni, vélemények? Tesztek alapján JÓÓ 😃

HZX??? Az milyen telefon? Még jó, hogy van javítási lehetőség.

Khm... HTC akart lenni..khm. 😃

Na szoval velemenyek?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Samsung Galaxy W teszt:
[LINK]
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
Kmisi99: óó tényleg 😃

greenmelon: hát igen de én akkor sem szeretek játékokra költeni 😃

Egyébként én se, de ne mondd, hogy ez a game nem ér meg 300 forintot. 😃

2 sör áráért nagy királyság. 😀
Mondjuk ezt is lehet törttel tolni.
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99: óó tényleg 😃

greenmelon: hát igen de én akkor sem szeretek játékokra költeni 😃
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
azért nagy ***as hogy a market-on a jó játékok csak pénzért vannak mint pl bfbc2, dead space,nfs shift,hot pursuit meg egy gears of war 3

Hát ja, a jó gamekért fizetni kell. 😃
De vannak néha elég komoly leárazások, olyankor megéri rákölteni azt a pár száz forintot. Halloweenkor például az Order & Chaos, ami egy nagyon zsír MMORPG, összvissz 300 forint volt, 1600 helyett, annyit meg bőven megér. 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
kis segítség ami még nem ütközik warezba. Ha megtetszik valami fizetős program csak beírod a google ba hogy mittudom én pl doodle jump.apk akkor kiad jópár letöltő oldalt ahol ingyen leszedheted majd telóra másolva és felrakva használhatod.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
és honnan lehet letölteni még a doodle jump-ot nemtudod?:S

Küldök PM-et mivel itt tilos a warez. 😉
0
0
0
0
greenmelon avatar
A Symbiannak az érintős telefonok megjelenésével leáldozott, azelőtt tényleg jó volt (Nokiából nem is vettem volna mást), de amit most nyújt az édeskevés.

A BT fájküldést a legalapabb fájlkezelő megoldja (ami mostmár minden új droidos telón ott figyel, de ha urambocsá' mégsem, akkor Market-ról pikk-pakk le lehet tölteni egyet). Mondjuk engem speciel nem zavarna még akkor sem, ha tényleg nem lehetne küldeni, kb. 3 éve nem küldtem semmit kékfoggal.

A Nokia jól tette, hogy váltott WP7-re, nagyon zsír platform, a zártságán kívül semmi rosszat nem tudok felhozni negatívumként.
0
0
0
0
no avatar
és honnan lehet letölteni még a doodle jump-ot nemtudod?:S
0
0
0
0
greenmelon avatar
D4V1D írta:
a Marketen nincs fent a doodle jump ingyen?😃

Sajna Market-on fizetős az app. :S
0
0
0
0
no avatar
a Marketen nincs fent a doodle jump ingyen?😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
molfer98 írta:
a samsung galaxy spica megéri 20.000FT ért használtan?? 😃

Szerintem igen nekem is az van én 36.000Ft-ért vettem újan és jó telefon (géptermemben fel is van tüntetve).
0
0
0
0
molfer98 avatar
a samsung galaxy spica megéri 20.000FT ért használtan?? 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem szerdán jön az LG optimus 2x
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Core2 írta:
addig android ide, symbian oda hogy egy sony C905-öt vettem.

Jó kis teló az is.
0
0
0
0
Core2 avatar
addig android ide, symbian oda hogy egy sony C905-öt vettem.
0
0
0
0
Devis avatar
egyébként azt mondják a wp7-es telefonok nem roszak
0
0
0
0
no avatar
randal írta:
Valahol hallottam hogy a nokia telókón jővőre már Windows phone lesz. Ez igaz vagy hülyeség?

Nem hülyeség. MeeGo val csak egy telefon jött, ez az N9, és ezzel itt be is fejeződik a történet. Sajnos! Én többre tartom mint a WP7-et! Ennek a telefonnak lesz egy WP7-es megfelelője is, ez lett volna a Sea Ray kódnéven futó telefon, de megjelenni majd Lumia 800 néven fog. Gondolom utána majd jön több is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
randal írta:
Valahol hallottam hogy a nokia telókón jővőre már Windows phone lesz. Ez igaz vagy hülyeség?

Hát a nokia már szerződést kötött a microfost al és már jönni fognak a win phone os nokiák. Sőt már elő is lehet rendelni winphone os nokiát. Itt egy pl
[url]http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=1486[/url]
0
0
0
0
niteforce avatar
randal írta:

ha az N9-et nézem akkor MeeGo, amit az Intel fejleszt.
0
0
0
0
randal avatar
0
0
0
0
no avatar
hardX írta:

HZX??? Az milyen telefon? Még jó, hogy van javítási lehetőség.
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Egyáltalán nem aranyárú az apple csak ameriákba elég olcsó. Ott 60k ért a megejelenése napján kaptál ihone 4s-t bár gondolom előfizuval de akkor is olcsó. Európában amúgy is drágább minden elektronikai cikk volt is róla hír az indexen.

Már bocs, de ez itt Európa szívében egy cseppet sem érdekel. Attól még nem lesz kis hazánkban filléres termék, mert Amerikában olcsó! Ott a ilyennel koldulnak, ettől még Mo-on aranyár!
0
0
0
0
no avatar
Quadgame94 írta:
donceleger írta:
Lehet hogy a legértékesebb, de hogy nem a legjobb, az biztos. Az Apple még a szart is eladná aranyáron, ehhez nagyon értenek. Számítástechnikában ott vannak, bár ott is indokolatlanul magasak az árak, de telefonnak iPhone-t venni??? Hát nem tudom. Ezért a drága cuccért kapunk egy iszonyatosan korlátolt telefont, szinte csak az Apple termékekkel kompatibilis, szóval a hátam közepére sem kéne!
Korábban Samsungom volt, most Nokiám van. Symbian nyugdíjazása ide vagy oda, nagyon kellemesen csalódtam az N8-ban. Ahhoz képest, hogy csak 680 MHz-es és 256MB RAM-os, akadás mentesen megy rajta minden. 720p HD-t is tud, a kamera verhetetlen! Örök életű navigáció alapból, és nagyon jó. Az android meg erőlködik itt a 2 magos procikkal, de semmi értelme sincs. Szóval Nokia! És N8, ha a legjobb kell!

😆 Apple-t leszólod hogy korlátolt, miért a symbian nem? Amúgy meg nem kell egy prémium kategóriás céget, más közép és alsó szegmensbe is gyártó céget összehasonlítani, mert nem releváns.

Hát a Symbian nem korlátolt egy cseppet sem. Már bocs, de 2011 végén egy telefonnal nem lehet BT-on adatokat küldeni, az milyen már? De ez csak egy a sok közül. Mondhatnám a mappák szerkeszthetőségét, főképernyő stb... és JB-t most hagyjuk! No komment a továbbiakban!
És ezer bocs! Többet nem fogom a Nokiát a közép vagy alsó kategóriába tartozó Apple-el összehasonlítani! 😆
0
0
0
0
_AsheXp avatar
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egyáltalán nem aranyárú az apple csak ameriákba elég olcsó. Ott 60k ért a megejelenése napján kaptál ihone 4s-t bár gondolom előfizuval de akkor is olcsó. Európában amúgy is drágább minden elektronikai cikk volt is róla hír az indexen.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
donceleger írta:
Lehet hogy a legértékesebb, de hogy nem a legjobb, az biztos. Az Apple még a szart is eladná aranyáron, ehhez nagyon értenek. Számítástechnikában ott vannak, bár ott is indokolatlanul magasak az árak, de telefonnak iPhone-t venni??? Hát nem tudom. Ezért a drága cuccért kapunk egy iszonyatosan korlátolt telefont, szinte csak az Apple termékekkel kompatibilis, szóval a hátam közepére sem kéne!
Korábban Samsungom volt, most Nokiám van. Symbian nyugdíjazása ide vagy oda, nagyon kellemesen csalódtam az N8-ban. Ahhoz képest, hogy csak 680 MHz-es és 256MB RAM-os, akadás mentesen megy rajta minden. 720p HD-t is tud, a kamera verhetetlen! Örök életű navigáció alapból, és nagyon jó. Az android meg erőlködik itt a 2 magos procikkal, de semmi értelme sincs. Szóval Nokia! És N8, ha a legjobb kell!

😆 Apple-t leszólod hogy korlátolt, miért a symbian nem? Amúgy meg nem kell egy prémium kategóriás céget, más közép és alsó szegmensbe is gyártó céget összehasonlítani, mert nem releváns.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Symbian se csak nokiára van. Van symbianos sony e. meg samsung is. Különben a symbian már meghalt amikor az 5800 al próbálkozott egyszerűen már sokkal jobb van nála. AZ n8 nál a felélesztés se lett valami hűde nagy siker bár jobb lett de a nokia is letett róla és a win phone hoz menekült. Az android meg akkor mutatja meg az igazi tudását ha módosított rendszert pakolunk fel amivel jóval gyorsabb lesz de alapból is van pár gyártó aki nagyon jól optimalizál androidod mint pl samsung és a htc nemrég jött ki pl a htc explorer kis szar 600mhz es proci de kegyetlenül hasít rajta az android.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ki lehet szűrni azért ami tényleg jó. Abban viszont igazad van, hogy a marketen levő appok 80%-a egy agyatlan marhaság.
0
0
0
0
no avatar
apetit1989 írta:
Értem. Azért annyit megjegyeznék, hogy az optimalizáltság nem önmagában az android hibája. A gyártók cseszhetik el, de őszintén megmondva, én nem nagyon tapasztalok "kókány" dolgokat a telefonomon. Az Angry Birds-szel pont beletrafáltál, mert az bizony nekem is szaggat néha, maga a rendszer, a cucc "telefon" része nagyon is jól működik. Nem beszélve arról, hogy a modderek kánaánja az android, mert teljesen személyre lehet szabni. Egy zárt rendszertől ellentétben itt mindent meg lehet csinálni.
Remélem nem azt szűröd le ebből, hogy az iOs, meg symbian akármi nem jó. Bár szerintem egyedül az androidnak jövője mindközül, az, hogy nincs optimalizálva, nem egy életreszóló dolog. Majd lesz tökéletes is.

Természetesen nem ezt szűröm le. Sajnos a Symbianról a Nokia is lemondott, állítólag 2016-ig lesz támogatás. Bár meglátjuk még mi lesz itt, mert a Nokia N9 a MeeGo-val a vártnál jobban teljesített, a WP7 meg a vártnál alacsonyabban. Lehet még a végén marad a Symibian.
Az androiddal az a baj, hogy nincs egységesítve. Minden gyártó rátolja a saját kezelőfelületét. Pont a nyíltsága a hátránya, boldog boldogtalan fejleszt rá, kevés a minőségi és tényleg hasznos progi, ami meg van, az meg elveszik a sok szemét között. A kókányt leginkább így értettem. Persze hasznos progikkal fel lehet turbózni a kinézetét, mint asszony tette azt és így már eléggé felhasználóbarát lett. Bár engem még így sem győzött meg. Ízlések és pofonok!
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Értem. Azért annyit megjegyeznék, hogy az optimalizáltság nem önmagában az android hibája. A gyártók cseszhetik el, de őszintén megmondva, én nem nagyon tapasztalok "kókány" dolgokat a telefonomon. Az Angry Birds-szel pont beletrafáltál, mert az bizony nekem is szaggat néha, maga a rendszer, a cucc "telefon" része nagyon is jól működik. Nem beszélve arról, hogy a modderek kánaánja az android, mert teljesen személyre lehet szabni. Egy zárt rendszertől ellentétben itt mindent meg lehet csinálni.
Remélem nem azt szűröd le ebből, hogy az iOs, meg symbian akármi nem jó. Bár szerintem egyedül az androidnak jövője mindközül, az, hogy nincs optimalizálva, nem egy életreszóló dolog. Majd lesz tökéletes is.
0
0
0
0
no avatar
apetit1989 írta:
Az android nem erőlködik, hanem nemes egyszerűséggel minden más platformot maga mögé utasított. Most nyilván nekem állsz majd, de ez attól még így van.

Igen, maga mögé utasította, ez így van! De Symbian csak Nokián van, ios meg iPhone, WP7 most bontogatja szárnyait, Android meg több mint 5 gyártó készülékein figyel! Ahhoz képest nem olyan rossz a Symbian teljesítménye, akit csak nemrégiben tudott letaszítani a trónról. Ez a sok lúd disznót győz tipikusa esete, viszont a mennyiség a minőség rovására megy! Optimalizálni is kellene, nemcsak a számok a bűvöletében élni. Körülöttem van android is meg ios is, szóval van összehasonlítási alapom. Az ios egy jól összerakott rendszer, szó se róla, de hát korlátolt nagyon, de ez az andorid egy nagyon kókány munka. Tehát az, hogy egy Angry Birds akad, elfogadhatatlan a mai világban. Symibanon meg a 400 megás HD-s játékok is tökéletesen futnak, 680 MHz-en! Na ez a nem mindegy!
És igaza van a Nokiának, aki még jövőre sem gondolkozik a 2 magos telefonokban, csak 2013-tól akarják meglépni ezt. Azonkívül, hogy drágábban lehet eladni a telefonokat, semmi érdemi haszna sincs. Parasztvakítás az egész.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Az android nem erőlködik, hanem nemes egyszerűséggel minden más platformot maga mögé utasított. Most nyilván nekem állsz majd, de ez attól még így van.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
davidegp9999 avatar
Iphone 4S 16-32-64GB a TOP!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció