Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Azért gondoltam , hogy konfigurációba építem ezt az alaplapot , mert támogat DDR2&DDR3 memóriákat egyaránt !
Szerintetek megéri az árát , lehet több lehetőséggel felszerelt lapot kapni ilyen árfekvésben ?
Üdv.
Grafikus processzor: ATI Radeon HD 4650
Videó memória: 1024 MB DDR2
Processzor órajel: 600 MHz
Memória órajel: 800 MHz
Memória interfész: 128 bit
Csatoló felület: AGP
Maximális felbontás: 2560x1600
VGA kimenet: 1db 15-pin D-sub
DVI Kimenet: 1db DVI-I
HDMI kimenet:1db HDMI
ez lenne az.
Tudnátok ajánlani egy tápot is? valamivel olcsóbbat.
Köszi az eddigi hasznos válaszokat😀
Alaplap MSI 785GM-E65 1 db 22.038 Ft
Processzor AMD Athlon II X3 445 3.10Ghz AM3 BOX 1 db 17.625 Ft
Memória KINGSTON 2048Mb DDR3 1066Mhz KVR1066D3N7/2G 1 db 7.938 Ft
Merevlemez HITACHI 320GB 7200rpm 8MB SATA2 1 db 8.976 Ft
Optikai egység SAMSUNG SH-D163C/BEBE fekete OEM 1 db 4.003 Ft
Ház DEER PCSKII386 1 db 6.312 Ft
Táp FSP Zen FSP400-60GNF 1 db 22.288 Ft
Kártyaolvasó DELOCK 91648 1 db 1.457 Ft
Összeszerelés 1.875 Ft
Összesen: 92.512 Ft (74.009 Ft + áfa)
valaki tudna ehhez a géphez olyan alaplapot ami ddr2 es vidikarit támogat? és van benne integrált hangkártya
kedves kollega, a VGA-knál nincs olyan mint a RAM-oknál h DDR2-t vagy 3-at támogat
az a lényeg h a csatlakozó ugyanolyan legyen a VGA-n és az alaplapon is, tehát tökmindegy h DDR hanyas a VGA-d
De amúgy nem értem, a fenti lap nem jó? és milyen VGA-d van?
Processzor AMD Athlon II X3 445 3.10Ghz AM3 BOX 1 db 17.625 Ft
Memória KINGSTON 2048Mb DDR3 1066Mhz KVR1066D3N7/2G 1 db 7.938 Ft
Merevlemez HITACHI 320GB 7200rpm 8MB SATA2 1 db 8.976 Ft
Optikai egység SAMSUNG SH-D163C/BEBE fekete OEM 1 db 4.003 Ft
Ház DEER PCSKII386 1 db 6.312 Ft
Táp FSP Zen FSP400-60GNF 1 db 22.288 Ft
Kártyaolvasó DELOCK 91648 1 db 1.457 Ft
Összeszerelés 1.875 Ft
Összesen: 92.512 Ft (74.009 Ft + áfa)
valaki tudna ehhez a géphez olyan alaplapot ami ddr2 es vidikarit támogat? és van benne integrált hangkártya
Szerintetek ez az alaplap bírja a CPU húzást?
[LINK]
8+1 fázisú a tápellátás vagyis proci húzáskor a stabilitással nem lessz gond ezzel a lappal az biztos! 😉
[LINK]
Amúgy jó kis lap...
http://www.pcdiszkont.hu/1448/gigabyte-h55m-ud2h-alaplap-s1156-
Olyan géptulajoknak, akik ddr2 rammal rendelkeznek, és phenom II processzorban gondolkoznak tudom ajánlani a
GIGABYTE MA 770-US3 (v2.0) alaplapot
Bisofrissítés nélkül felismerte a PHENOM II X4 955 BE processzort, és DDR2 1333 MHz ramokat is támogat.
Olyan alaplapot szeretnék venni, amiben belemegy a Phenom II x4 proci, és DDR2 memóriát tudjon fogadni. A PCX.HU oldalon szeretnék vásárolni, tudna vki ajánlani egy jó alaplapot?
Milyen alaplapot vegyek hogy egy AMD Athlon 64 (tm) 3800+ X2 Dual Core Processzor beleférjen?És mennyibe kerülne ?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Milyen alaplapot vegyek hogy egy AMD Athlon 64 (tm) 3800+ X2 Dual Core Processzor beleférjen?És mennyibe kerülne ?
nekem ez nem szimpi, vegyél inkább AsRock-ot, ha minőséget akarsz😉
sőt a DDR3 olcsóbb, de én meg arra gondoltam, ha majd egyszer el akarja adni, akkor több vevője lehet, mivel mindkettőt tudja használni
szerintetek melyik a jobb alaplap?😀
[LINK]
vagy
[LINK]
mert mindkettőt megtudnám venni, és nem tudom melyikkel járnék jobban, valamiért az Asrock szimpatikusabb, és jobban ismerem mint a gigabyte-ot, és érdekel a véleményetek 😀
am nekem is az AsRock tűnik jobbnak.
szerintetek melyik a jobb alaplap?😀
[LINK]
vagy
[LINK]
mert mindkettőt megtudnám venni, és nem tudom melyikkel járnék jobban, valamiért az Asrock szimpatikusabb, és jobban ismerem mint a gigabyte-ot, és érdekel a véleményetek 😀
én meg nem vennék ilyen DDR2-DDR3 kombós lapot...
szerintem te eleve nem vennél 10 ezer forint körül alaplapot, szal... 😃
am sztem jó dolog ha rakhat bele DDR2-t és 3-at is, de indokolhatod h miért nem jó...
én meg nem vennék ilyen DDR2-DDR3 kombós lapot...
szerintem te eleve nem vennél 10 ezer forint körül alaplapot, szal... 😃
am sztem jó dolog ha rakhat bele DDR2-t és 3-at is, de indokolhatod h miért nem jó...
akkor jó, köszi szépen😀
te nagyon sokat tudsz a gépekről, te is itt képezted magad?😃
mint most én tanulgatok
és úgy alapjában véve jó alaplap amit nézek?😀
NEM 😆
te nagyon sokat tudsz a gépekről, te is itt képezted magad?😃
mint most én tanulgatok
és úgy alapjában véve jó alaplap amit nézek?😀
Az összes újabb alaplappal lehet, de egy bios frissítéssel am2-től kezdve minddel lehet. Mondjuk az nvidiás chipszettekkel szerelt lapoknál nem tudom hogy van, de az AMDkel szeretnél egytől egyik működik a 7-es chipszettszéria óta.
Egyértelműen a proci miatt instabil 4 maggal... de azt is mglehet csinálni, hogy csak a 3. magot nyitod meg vagy épp csak a 4.-et, attól függ, hogy melyiktől lesz instabil.
igen, a mostani alaplapomban is pont így van, hogy csak a 3. van kinyitva, mert a 4.el instabil lesz, és ezt szeretném megtudni h ezzel a gigabyte alaplappal is lehet-e olyat, h csak a 3. magot nyitom ki
meg a tuningolhatóság is fontos lenne 😀
Egyértelműen a proci miatt instabil 4 maggal... de azt is mglehet csinálni, hogy csak a 3. magot nyitod meg vagy épp csak a 4.-et, attól függ, hogy melyiktől lesz instabil.
ezt gyorsan rávágtad 😃 bármelyik lappal lehet amiben 880G+SB850 van? és mindegyikkel lehet olyat h csak az egyik letiltott magot nyitom ?
Ezzel az alaplappal lehet nyitni magot.
Azt, hogy amiben 880G+SB850 van azt nem tudom,nem igazán értek az AMD Chipsetekhez/lapokhoz😢
aha értem, csak mert az lenne a jó ha egyessével lehetne nyitni a magokat, mert az én procimban csak a 3. mag működik a 4. instabil 😀
Az lehet alaplap miatt,sőt még maga a proci miatt is!
ezt gyorsan rávágtad 😃 bármelyik lappal lehet amiben 880G+SB850 van? és mindegyikkel lehet olyat h csak az egyik letiltott magot nyitom ?
Azt, hogy amiben 880G+SB850 van azt nem tudom,nem igazán értek az AMD Chipsetekhez/lapokhoz😢
aha értem, csak mert az lenne a jó ha egyessével lehetne nyitni a magokat, mert az én procimban csak a 3. mag működik a 4. instabil 😀