Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
(link is elég ha tudtok olyan oldalt ahol az SLI működését bőven kifejtik, nem baj ha nem magyar)
Ha a kereted engedi akkor ajánlott vétel.
i7 4790 kihajt egy gtx 980at?
Amúgy szlovákiában lakok, ezért nem fogok magyar oldalról rendelni.
Csak az volt ráragasztva az elejére, hogy honnan kültdték és kinek.
De benne sincs semmi garanciás vagy ahol rá van írva az ár meg stb...
És a witcher 3-as kulcs sincs benne sehol?
Ilyenkor mi a teendő?
Felkell őket hívnom és megbeszélni?
Nem is értem, hogy ilyen hogyan fordulhat elő... 😠
bassus16:én is valami hasonlóra gondoltam 😀
Elég fura kérdés ugrott fel bennem,most fog kijönni nemsokára az AMD 3xx-es sorozata.erre az nVidia mit fog reagálni?Mármint nem indítanak egy új szériát?Értem én ,hogy most fog kijönni a 980ti meg egyebek,de ezután mi lesz?
később majd lesz csere, csak az lenne a kérdés, hogy az integrálttól jobb lenne?
Ha használt Intelt vennék az két Xeon lenne, procit nem játékra választok...
Valóban zárjuk az OFFot! 😀
Kérdem én és akkor mi van ha a 3770-et is 4.4GHz járatják ?
Akkor hol lesz az FX ? Én is AMD-ről váltottam és akkor döbbentem meg amikor a "kis" I5 2500K alapórajelen (3,3GHz) lealázta az FX-et ami 4,4GHz-n ment.
Szóval tesztek ide tesztek oda én a tényeknek és a tapasztalatnak hiszek, és én azt tapasztaltam hogy az AMD nem egy kategória az intel procikkal.
Mondhatjátok hogy de az intel mien drága......
Akkor csak azt tudom monndani hogy venni kel egy I7 920-at használtan kb 10k és hozzá egy lapot kb 20K és megint csak nincs olyan AMD proci ami azt a teljesítményt hozná mint az az ezeréves proci és még nem beszéltünk arról hogy az I7 920-ak is igen tuningbarátok 😀
És ezzel be is fejezem az OFF-ot
Ez a topik a VGA-k ról szól nem a procikrol 😀
Jaa, és mi a baj azzal ha valaki vesz egy komoly kártyát fullhd-ra? Szerintem is 60FPS fölött az igazi, az meg alap, hogy kimaxoljuk a grafikát 😆
Sok fx védő volt már itt,aztán vmi kapcsán cseréltek,és akkor jött hogy húú vazzeg nem gondoltam volna,i7 be még senki nem csalódott sztem!
Könyörgöm, ott a videó, lehet látni mennyivel jobb egy 5960X a FarCry 4 alatt, mint az FX9590.
Ott nem bevágott eredményeket látsz, hanem valójában játék alatt mit teljesít.
Természetesen jobb az 5960X, de milyen árral? Amennyivel drágább, annyival nem teljesít jobban.
És, ha a Titan X 5960X-el nem sok különbséget produkált, akkor a 4790K-val még annyit sem produkálna.
De lehet nálam van "limit" 😆
Amugy 5960x semmivel se jobb játékok alatt mint egy úgymond olcsó i7 sőt előfordul hogy a kis tesó a jobb!
És mennyivel lenne jobb, ha az 5960X sem teljesít egetrengetően sokkal jobban?
Ez a konfigja és mennyivel is teljesített jobban a Titan X (esetleg a 2db) ?
Intel Core i7 5960X EXTREME EDITION @ 4.10 ghz
EVGA X99 CLASSIFIED
ASUS Xonar Phoebus Sound Card
2X EVGA GEFORCE GTX TITAN X SLI
PC POWER & COOLING SILENCER MK III 1200W
16GB DDR4 G.SKILL RIPJAWS DDR4 2666
CORSAIR H105 HYDRO SERIES LIQUID COOLER
2X SAMSUNG 840 PRO SERIES SSD IN 512GB RAID-0
SAMSUNG 840 PRO SERIES SSD 512GB
NZXT PHANTOM SERIES 820
3TB Western Digital Caviar Black Edtion 7200 rpm
ACER B326HK 4K UHD MONITOR
ASUS Xonar Phoebus Sound Card
ASUS DRW-BLACK SATA 24X DVD BURNER
Hát látszik ész nem jár a pénzhez. És akárhogy nézem rohadtul limitel a Titan mellett.
Szinte fáj látnom amikor egy ilyen dicső kártya egy ilyen "felhasználóhoz" kerül.
Legyen neki nem azért,jó látni ilyen vga-kat,lehet nem csak játékra használja...!
De igaz sok ember van akik úgy vagdalóznak 100 ezrekkel észre se veszik,mer mind1😃
Nem limitel
csuz-li: 4.4Ghz-en már lényegesen a 8350-es fölött van a 8320, de teszt jól néz ki, remélem nem lesz gond normális játékok alatt.
Egyébként úgy áll a dolog, hogy GTX 690-esre váltok, egy jó barátomnál első kézből tapasztalhattam a CF viselkedését és nem nyűgözött le. Procit nem terveztem mostanában váltani de majd meglátjuk, lényeg, hogy a kártya hasítson. Újabb egymagos nV kártyára ami hozza szintet sajna nincs keretem.
Nem légből kapom, volt fx8350-em.