Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
greenmelon avatar
shurk írta:
LG Optimus 2x-et vagy a Black-et érdemes megvenni ?

A Blackről nem tudok nyilatkozni, de a 2X nagyon megéri mert a legolcsóbb 2 magos mobil.
0
0
0
0
shurk avatar
LG Optimus 2x-et vagy a Black-et érdemes megvenni ?
0
0
0
0
niteforce avatar
randal írta:
Motorola Defy+ vélemény?

Ha nem fontos a vízállóság meg a többi, egy galaxy s szerintem jobb választás.
0
0
0
0
randal avatar
Motorola Defy+ vélemény?
0
0
0
0
greenmelon avatar
scorpio96 írta:
Sony Ericcson XPeria X8-ról vélemény?
Köszönöm! 😀

Használtan megéri azt a 15-20 ezret, újonnan viszont semmiképp mert ugyanannyiért van Samsung Galaxy Gio ami sokkal izmosabb.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
gabi86 írta:
A xperia neo szerintetek milyen telefon megéri az 50 ezret jó a tudása a játékok jól mennek rajta ?

jól optimalizált szoftverrel, és erős hardverrel dolgozik. Ha kártáysan annyi akkor mindenképpen vedd meg, persze nem kártyás csomagban.
0
0
0
0
gabi86 avatar
A xperia neo szerintetek milyen telefon megéri az 50 ezret jó a tudása a játékok jól mennek rajta ?
0
0
0
0
shurk avatar
LG Optimus Blackről valami tapasztalatok ?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Nem csak a stabilizátor, az a legkevesebb. 😀
Akkor kis helyre nem lehet olyan minőséget beszuszakolni, a DSLR gépek se véletlenül akkorák. 😃
0
0
0
0
shurk avatar
Jó,köszönöm a segítségeteket.
0
0
0
0
niteforce avatar
nagyon jó kamerája van az biztos 😀
sztem van olyan jó mint egy átlagos kamera

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
greenmelon írta:
Egynél több magot majd csak az ICS fog tudni kihasználni a rendszer futtatásához, addig oly' mindegy hány magos a proci. Az nvidia meg odaadta a bivalyerős hardvert az LG-nek, nem ők a hibásak amiért nem tudnak kezdeni vele valamit. Egy HTC vagy egy Samu megcsinálta volna rendesen. A Tegra meg jó cucc, a legújabb durva grafos gameket mind arra írják.
Az nvidia is hibás olyan részről hogy a titkolózik össze vissza pedig csak a forráskódot adnák ki aztán olyan rendszereket adnának kifele erre a telóra hogy csak szállna

shurk Egy telefonnal se lehet kameraszinten fotózni vagy videózni lehet hogy szép lesz de egy kamerába van optikai stabilizátor míg egy telóba ezt lehetetlen bele erőszakolni. De amúgy rohadt egyszerű a youtube tele van tesztvidikkel azt meglátod jó e neked vagy nem.
0
0
0
0
shurk avatar
A Samsung Galaxy S II-vel lehet olyan jó videót felvenni mint egy kamerával ?
0
0
0
0
shurk avatar
100k-ból valaki tud ajánlani egy jó telefont?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Egynél több magot majd csak az ICS fog tudni kihasználni a rendszer futtatásához, addig oly' mindegy hány magos a proci. Az nvidia meg odaadta a bivalyerős hardvert az LG-nek, nem ők a hibásak amiért nem tudnak kezdeni vele valamit. Egy HTC vagy egy Samu megcsinálta volna rendesen. A Tegra meg jó cucc, a legújabb durva grafos gameket mind arra írják.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
lapartman997 írta:
Elvileg az Optimus X2 egy rakás szar. Hamar lemerül, és töltés közben tojást lehetne sütni rajta. Meg magától újraindulgat. Azért kérdem amúgy mert haldoklik a Sony Ericsson W880i-m 😞. Nem tölti a töltő. És nem a töltővel van baj, hanem a telóval mert a nővéremét tölti. És 2 töltő is van, és egyik se tölti az enyém.
Pár napja vettem optimus 2x et. Töltés közben kézmeleg. A zte blademen pl tényleg sütni lehetett volna néha mert volt kb 40-50fokos az optimus sose volt eddig kézmelegnél melegebb még ha wifin gyűrten 1 órán át multis 3d-s játékot. Az akksija egy brutál telónak se jó. Ha kíméljük meg jó rendszer van rajta 2 nap de 1 nap az átalg már a legerősebb telókon. Egy baja van az hogy az nvidia egy retkedéd szutyok köcsög megírta a jó fos forráskódot amivel a szerencsétlen lg nem tud jól bánni mert maga se csinál jó programot így vannak akadások az optimusban. Szóval hiába dobog a két mag szoftver téren nem tökéletes. Módosított rendszerekkel már egész király de nem az igazi.
0
0
0
0
greenmelon avatar
lapartman997 írta:
Elvileg az Optimus X2 egy rakás szar. Hamar lemerül, és töltés közben tojást lehetne sütni rajta. Meg magától újraindulgat. Azért kérdem amúgy mert haldoklik a Sony Ericsson W880i-m 😞. Nem tölti a töltő. És nem a töltővel van baj, hanem a telóval mert a nővéremét tölti. És 2 töltő is van, és egyik se tölti az enyém.

Ezeket én nem igazán nevezném problémának. A Galaxy S-em is forró töltés közben ha használom is, a hamar lemerülés meg minden okostelefon hátránya. 😃
Az újraindulás meg inkább szoftveres gond.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Quadgame94 írta:
lapartman997 írta:
LG Optimus P970-t linkeltem már, csak nem írja ki. Az jó lenne 😃!%

Sztem sem rossz.

Jaja, a Black téll jó!😃 Főleg, hogy megkapja majd az ICS-t.😉
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
lapartman997 írta:
LG Optimus P970-t linkeltem már, csak nem írja ki. Az jó lenne 😃!%

Sztem sem rossz.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
lapartman997 írta:
És ha ezt így megvenném: [url]https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSOrderProcess?langId=-11&krypto=m2u24g5uF0oetzi8qCeqgKNuvEaK2wMC38gi5G9u9sWftPx96MK%2FjEUUzy29MPN8Er6JU5rnDuDO%0APtLLuvUQSMFp8TRIghxtpowj1TBHy2q1CEy65CXIfA%3D%3D&ddkey=WSChoiceOrdServiceCmd[/url] Ezzel a MédiaMánia XS csomagban 2 év előfizetéssel akkor kifizetem a 62.000-et, és akkor minden hónapban 2 éven keresztül 3000-et kell hogy fizessek még?

Mennyi pénzed van összesen?
Motorola Defy+ 18 000Ft lenne, mediamania M-el. (8000Ft)
LG Optimus Black P970 26 000Ft, ugyan ebben.
Ha több van, akkor S Plus 53 000Ft.
[url]https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSPhoneSearchCmd?langId=-11&krypto=m2u24g5uF0oetzi8qCeqgKNuvEaK2wMC7yZTDNIPin60gf2ogk3fdA%3D%3D[/url]
Itt van ez, itt kiválaszthatod, a havidíjat.
0
0
0
0
Osynho avatar
Elég sok pénz ez egy Galaxy S-ért... :S
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
lapartman997 írta:
Ha pl. ezt venném, [url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=219541[/url] Ebben a MédiaMánia XL csomagban 1 éves előfizetéssel akkor 41.000-et fizetek és még havonta 16.000-et? Vagy ez hogy van? Telefon terén hülye vagyok 😆!

Pontosan így van.
0
0
0
0
no avatar
az nemjó ha felmelegszik 😃 de mi a véleményetek a Nokia n9 röl?
0
0
0
0
Devis avatar
Elvileg az Optimus X2 egy rakás szar. Hamar lemerül, és töltés közben tojást lehetne sütni rajta.

töltés közben egy s2-vel is előfordulhat ez. azzal ha pl játszol kikapcsol mert túl meelgszik
0
0
0
0
niteforce avatar
lapartman997 írta:

nekem is volt már ilyen az S302-vel, elvittem szervizbe, azt mondták 20 K a javítás 😞 Akkor vettem egy újat.
0
0
0
0
greenmelon avatar
lapartman997 írta:
50-65 körül melyik teló a legjobb vétel?

Használt Galaxy S, Nexus S, Desire, ha nagy mákod van akkor Optimus 2X használtan.
Előfizuval meg újonnan ugyanezek ennyiért.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát én nem tudom miből volt a galaxy s így a w tényleg jobb lehet de pl nálam nagyon nagy hátrány lenne a kis kijelző most váltottam 3,5 col ról 4 re és sokkal sokkal jobb gyorsabban gépelek és minden kényelmesebben megy.
0
0
0
0
Osynho avatar
Kmisi99: Hogy kisebb a kijelzője, az nekem pl előny, de ez teljesen egyénfüggő. 😀 Viszont pl az esetemben van egy Galaxy S, 1ghz proci, 2.1es android, eldobható műanyagpohár hátsó borítás nyál-lakkal leöntve, vs 1,4ghz proci, TW 4.0 kezelőfefelüet, 2.3as android, normálisabb anyaghasználat. És a kettő ugyanannyiba kerül. Nekem nem kérdés. Ismétlem, ezek az én szempontjaim, van akinek kell a 4colos kijelző, és nem zavar a gagyi műanyag.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Osynho írta:
Kmisi99 írta:
Osynho írta:
Hát, azért túlzás, hogy lassulásokat észleltek. Minden általam olvasott teszt szerint gyors a teló, sőt, az 1ghz-es Galaxy S is az volt már. 😀 Vagy szerinted pl a Defy+ lesimázza sebességben? 😃

Nem csak a hardver miatt lehet gyors teló ott van pl a HTC explorer kegyetlen jó sebessége van a hardvere hez képest. Nagyon jól optimalizálták míg pl az én LG optimus 2x em tele volt akadással a gyári 2.2 vel

Tehát te ebből a 3asból nem a W-t vennéd? 😀

Nem mert kicsi a kijelzője😆 Különben meg én már megvettem amit akartam szóval egyiket se venném😃
0
0
0
0
Osynho avatar
A Telenornál van sima S, meg W, egy árban. Ebben a felállásban meg szerintem simán a W a jobb. Legalább is én azt tervezek venni. 😀
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Osynho írta:
Kmisi99 írta:
Osynho írta:
Hát, azért túlzás, hogy lassulásokat észleltek. Minden általam olvasott teszt szerint gyors a teló, sőt, az 1ghz-es Galaxy S is az volt már. 😀 Vagy szerinted pl a Defy+ lesimázza sebességben? 😃

Nem csak a hardver miatt lehet gyors teló ott van pl a HTC explorer kegyetlen jó sebessége van a hardvere hez képest. Nagyon jól optimalizálták míg pl az én LG optimus 2x em tele volt akadással a gyári 2.2 vel

Én enm írtam hogy a defy+ jobb, de mondjuk S-t már nem is nagyon lehet kapni, és a W az S Plus árában van, Ha nekem ennyi pénzem lenne, valszeg S plus-t vennék.
0
0
0
0
Osynho avatar
Kmisi99 írta:
Osynho írta:

0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Osynho írta:

0
0
0
0
no avatar
nah Nokia N9 röl mi a véleményetek?😃

http://www.youtube.com/watch?v=AtIh4WLvsq4

csak mert kéne még egy teló
0
0
0
0
Osynho avatar
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Osynho írta:
online22 írta:
Szerintetek egy Motorola Defy+ vagy Samsung Galaxy S vagy Galaxy W? melyiket érdemesebb venni??

Defy+ ütésálló, de hardveresen gyengébb, mint pl a W. A két galaxy közül meg a W-t venném, mert szerintem használhatóbb a 3,7 colos méret, mint a 4 colos (de ez szubjektív), értelmesebb anyagokból van, és erősebb is a W. Van már S Plus, az ugyanúgy 1,4ghz-es, mint a W.

Sokat nem érsz vele, mert az 1400MHz-s Wnél a Mobilarénás tesztben tapasztaltak lassulásokat, és írták is h nem ezt várnák egy ilyen telótól.
0
0
0
0
Osynho avatar
online22 írta:
Szerintetek egy Motorola Defy+ vagy Samsung Galaxy S vagy Galaxy W? melyiket érdemesebb venni??

Defy+ ütésálló, de hardveresen gyengébb, mint pl a W. A két galaxy közül meg a W-t venném, mert szerintem használhatóbb a 3,7 colos méret, mint a 4 colos (de ez szubjektív), értelmesebb anyagokból van, és erősebb is a W. Van már S Plus, az ugyanúgy 1,4ghz-es, mint a W.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
davidka931127 írta:
ZTE Blade (30e.) vagy ZTE Skate(40e.) Tudás szempontjából egy 60 ezres htc-hez hasonlítanám, de nézzél utána, ha nem hiszed. minőségileg sokan fikázzák, de rendszerint csak olyanok, akik megvettek pl. egy Samsung Galaxy(bármilyen!!!) vagy egy bármilyen Xperiát. Akik pedig egy ZTE-t birtokolnak, csak dicsérik, hiszen valóban király. Nekem is ilyen van és csak szánakozni tudok a tesómon( Galaxy 3) és az osztálytársaimon( Xperia x8, x10, Galaxy, Galaxy mini). Ők bíztak a reklámokban, megfizették magát a márkát és irigykednek. 😀 A ZTE új a piacon telefonok terén, de valójában a világ egyik legnagyobb cége egyébként Kínából. Mellesleg a htc is Kínai, de minden telót Kínában raknak össze(vagy Koreában) attól függetlenül, hogy Európában van a cég székhelye. Minden esetre egy jó tanács: LG-t soha a büdös életbe ne vegyél!!!

Samsung: Dél-Korea
HTC: Tajvan
😉
0
0
0
0
online22 avatar
0
0
0
0
davidka931127 avatar
Azért csak nem volt annyira lent. De nem is arról beszéltem, hanem a GEN2-ről. Amúgy a régiket hamar lecserélték.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Azért az elsö szériás ZTE Bladek minösége konkrétan a béka feneke alatt volt...
0
0
0
0
davidka931127 avatar
Quadgame94 írta:
davidka931127 írta:
ZTE Blade (30e.) vagy ZTE Skate(40e.) Tudás szempontjából egy 60 ezres htc-hez hasonlítanám, de nézzél utána, ha nem hiszed. minőségileg sokan fikázzák, de rendszerint csak olyanok, akik megvettek pl. egy Samsung Galaxy(bármilyen!!!) vagy egy bármilyen Xperiát. Akik pedig egy ZTE-t birtokolnak, csak dicsérik, hiszen valóban király. Nekem is ilyen van és csak szánakozni tudok a tesómon( Galaxy 3) és az osztálytársaimon( Xperia x8, x10, Galaxy, Galaxy mini). Ők bíztak a reklámokban, megfizették magát a márkát és irigykednek. 😀 A ZTE új a piacon telefonok terén, de valójában a világ egyik legnagyobb cége egyébként Kínából. Mellesleg a htc is Kínai, de minden telót Kínában raknak össze(vagy Koreában) attól függetlenül, hogy Európában van a cég székhelye. Minden esetre egy jó tanács: LG-t soha a büdös életbe ne vegyél!!!

Egyetértek, bár nekem az X8 is jó volt. Azzal hogy LG-t soha ne vegyél, nem tudom volt valami rossz élményed vele, de attól még jó márka, az egyik legjobb, nekem 2 telóm is volt LG, és nagyon jók voltak.

Lehet, de ha megnézed pl. sz Optimust, sokat kérnek érte, mégis keveset tud. Nekem régen KP500-am volt és úgy igazán baj nem volt vele,csak olyan semmilyen volt. Most nem fogok ilyenekkel érvelni, hogy elromlott, meg minden, ahogy a ZTE- t szokták egyesek, mert az még az ájfónnál is előfordulhat.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
davidka931127 írta:

Egyetértek, bár nekem az X8 is jó volt. Azzal hogy LG-t soha ne vegyél, nem tudom volt valami rossz élményed vele, de attól még jó márka, az egyik legjobb, nekem 2 telóm is volt LG, és nagyon jók voltak.
0
0
0
0
davidka931127 avatar
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát bocs 😃 😃
[LINK]

tessék
0
0
0
0
randal avatar
Kösz.
Azért én egy részletesebb véleményt szeretnék kérni.
0
0
0
0
randal avatar
HTC wildfire S-ről mi a véleményetek?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Kmisi: Ez a sense nekem is bejön nagyon, szóval ha ezt igy leirtad.. EGY ILYEN MINDENKÉPP KELL NEKEM 😃 😃
https://www.eurodroid.com/pics2/htc_sensation_xe_high-res.jpghttps://whythetech.com/wp-content/uploads/2011/09/htc-sensation-xe-2-1.jpg

Hát nem gyönyörű? 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Quadgame94 Egy *** jó alkalmi vétel keretében 60k volt és csak fél éves a teló gyári gari van rá és kiváló állapotú. Az ilyeneket min 70k ért vesztegetik

hardX Foglamam se lenne róla ha. Épp most volt itt haverom egy ismerőse mert vett egy sensationt és megmutattam neki mi hogy megy rajta a képe szép volt nem hiszem hogy nagy különbség lenne az ips-s és a közt bár annyira nem néztem de korrekt képe volt meg leszel elégedve vele. Na de ami brutális az a sense kezelő felület volt nagyon szép nagyon jó nagyon sok extrával turbózva és nagyon "smooth" osan megy a teló azaz szinte olyan érzés mintha repülnének a dolgok.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció