Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
LG Optimus 2x-et vagy a Black-et érdemes megvenni ?
A Blackről nem tudok nyilatkozni, de a 2X nagyon megéri mert a legolcsóbb 2 magos mobil.
Motorola Defy+ vélemény?
Ha nem fontos a vízállóság meg a többi, egy galaxy s szerintem jobb választás.
Sony Ericcson XPeria X8-ról vélemény?
Köszönöm! 😀
Használtan megéri azt a 15-20 ezret, újonnan viszont semmiképp mert ugyanannyiért van Samsung Galaxy Gio ami sokkal izmosabb.
A xperia neo szerintetek milyen telefon megéri az 50 ezret jó a tudása a játékok jól mennek rajta ?
jól optimalizált szoftverrel, és erős hardverrel dolgozik. Ha kártáysan annyi akkor mindenképpen vedd meg, persze nem kártyás csomagban.
Akkor kis helyre nem lehet olyan minőséget beszuszakolni, a DSLR gépek se véletlenül akkorák. 😃
sztem van olyan jó mint egy átlagos kamera
Egynél több magot majd csak az ICS fog tudni kihasználni a rendszer futtatásához, addig oly' mindegy hány magos a proci. Az nvidia meg odaadta a bivalyerős hardvert az LG-nek, nem ők a hibásak amiért nem tudnak kezdeni vele valamit. Egy HTC vagy egy Samu megcsinálta volna rendesen. A Tegra meg jó cucc, a legújabb durva grafos gameket mind arra írják.
shurk Egy telefonnal se lehet kameraszinten fotózni vagy videózni lehet hogy szép lesz de egy kamerába van optikai stabilizátor míg egy telóba ezt lehetetlen bele erőszakolni. De amúgy rohadt egyszerű a youtube tele van tesztvidikkel azt meglátod jó e neked vagy nem.
Elvileg az Optimus X2 egy rakás szar. Hamar lemerül, és töltés közben tojást lehetne sütni rajta. Meg magától újraindulgat. Azért kérdem amúgy mert haldoklik a Sony Ericsson W880i-m 😞. Nem tölti a töltő. És nem a töltővel van baj, hanem a telóval mert a nővéremét tölti. És 2 töltő is van, és egyik se tölti az enyém.
Elvileg az Optimus X2 egy rakás szar. Hamar lemerül, és töltés közben tojást lehetne sütni rajta. Meg magától újraindulgat. Azért kérdem amúgy mert haldoklik a Sony Ericsson W880i-m 😞. Nem tölti a töltő. És nem a töltővel van baj, hanem a telóval mert a nővéremét tölti. És 2 töltő is van, és egyik se tölti az enyém.
Ezeket én nem igazán nevezném problémának. A Galaxy S-em is forró töltés közben ha használom is, a hamar lemerülés meg minden okostelefon hátránya. 😃
Az újraindulás meg inkább szoftveres gond.
LG Optimus P970-t linkeltem már, csak nem írja ki. Az jó lenne 😃!%
Sztem sem rossz.
Jaja, a Black téll jó!😃 Főleg, hogy megkapja majd az ICS-t.😉
LG Optimus P970-t linkeltem már, csak nem írja ki. Az jó lenne 😃!%
Sztem sem rossz.
És ha ezt így megvenném: [url]https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSOrderProcess?langId=-11&krypto=m2u24g5uF0oetzi8qCeqgKNuvEaK2wMC38gi5G9u9sWftPx96MK%2FjEUUzy29MPN8Er6JU5rnDuDO%0APtLLuvUQSMFp8TRIghxtpowj1TBHy2q1CEy65CXIfA%3D%3D&ddkey=WSChoiceOrdServiceCmd[/url] Ezzel a MédiaMánia XS csomagban 2 év előfizetéssel akkor kifizetem a 62.000-et, és akkor minden hónapban 2 éven keresztül 3000-et kell hogy fizessek még?
Mennyi pénzed van összesen?
Motorola Defy+ 18 000Ft lenne, mediamania M-el. (8000Ft)
LG Optimus Black P970 26 000Ft, ugyan ebben.
Ha több van, akkor S Plus 53 000Ft.
[url]https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/WSPhoneSearchCmd?langId=-11&krypto=m2u24g5uF0oetzi8qCeqgKNuvEaK2wMC7yZTDNIPin60gf2ogk3fdA%3D%3D[/url]
Itt van ez, itt kiválaszthatod, a havidíjat.
Ha pl. ezt venném, [url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=219541[/url] Ebben a MédiaMánia XL csomagban 1 éves előfizetéssel akkor 41.000-et fizetek és még havonta 16.000-et? Vagy ez hogy van? Telefon terén hülye vagyok 😆!
Pontosan így van.
töltés közben egy s2-vel is előfordulhat ez. azzal ha pl játszol kikapcsol mert túl meelgszik
nekem is volt már ilyen az S302-vel, elvittem szervizbe, azt mondták 20 K a javítás 😞 Akkor vettem egy újat.
50-65 körül melyik teló a legjobb vétel?
Használt Galaxy S, Nexus S, Desire, ha nagy mákod van akkor Optimus 2X használtan.
Előfizuval meg újonnan ugyanezek ennyiért.
Hát, azért túlzás, hogy lassulásokat észleltek. Minden általam olvasott teszt szerint gyors a teló, sőt, az 1ghz-es Galaxy S is az volt már. 😀 Vagy szerinted pl a Defy+ lesimázza sebességben? 😃
Nem csak a hardver miatt lehet gyors teló ott van pl a HTC explorer kegyetlen jó sebessége van a hardvere hez képest. Nagyon jól optimalizálták míg pl az én LG optimus 2x em tele volt akadással a gyári 2.2 vel
Tehát te ebből a 3asból nem a W-t vennéd? 😀
Nem mert kicsi a kijelzője😆 Különben meg én már megvettem amit akartam szóval egyiket se venném😃
Hát, azért túlzás, hogy lassulásokat észleltek. Minden általam olvasott teszt szerint gyors a teló, sőt, az 1ghz-es Galaxy S is az volt már. 😀 Vagy szerinted pl a Defy+ lesimázza sebességben? 😃
Nem csak a hardver miatt lehet gyors teló ott van pl a HTC explorer kegyetlen jó sebessége van a hardvere hez képest. Nagyon jól optimalizálták míg pl az én LG optimus 2x em tele volt akadással a gyári 2.2 vel
Én enm írtam hogy a defy+ jobb, de mondjuk S-t már nem is nagyon lehet kapni, és a W az S Plus árában van, Ha nekem ennyi pénzem lenne, valszeg S plus-t vennék.
http://www.youtube.com/watch?v=AtIh4WLvsq4
csak mert kéne még egy teló
Szerintetek egy Motorola Defy+ vagy Samsung Galaxy S vagy Galaxy W? melyiket érdemesebb venni??
Defy+ ütésálló, de hardveresen gyengébb, mint pl a W. A két galaxy közül meg a W-t venném, mert szerintem használhatóbb a 3,7 colos méret, mint a 4 colos (de ez szubjektív), értelmesebb anyagokból van, és erősebb is a W. Van már S Plus, az ugyanúgy 1,4ghz-es, mint a W.
Sokat nem érsz vele, mert az 1400MHz-s Wnél a Mobilarénás tesztben tapasztaltak lassulásokat, és írták is h nem ezt várnák egy ilyen telótól.
Szerintetek egy Motorola Defy+ vagy Samsung Galaxy S vagy Galaxy W? melyiket érdemesebb venni??
Defy+ ütésálló, de hardveresen gyengébb, mint pl a W. A két galaxy közül meg a W-t venném, mert szerintem használhatóbb a 3,7 colos méret, mint a 4 colos (de ez szubjektív), értelmesebb anyagokból van, és erősebb is a W. Van már S Plus, az ugyanúgy 1,4ghz-es, mint a W.
ZTE Blade (30e.) vagy ZTE Skate(40e.) Tudás szempontjából egy 60 ezres htc-hez hasonlítanám, de nézzél utána, ha nem hiszed. minőségileg sokan fikázzák, de rendszerint csak olyanok, akik megvettek pl. egy Samsung Galaxy(bármilyen!!!) vagy egy bármilyen Xperiát. Akik pedig egy ZTE-t birtokolnak, csak dicsérik, hiszen valóban király. Nekem is ilyen van és csak szánakozni tudok a tesómon( Galaxy 3) és az osztálytársaimon( Xperia x8, x10, Galaxy, Galaxy mini). Ők bíztak a reklámokban, megfizették magát a márkát és irigykednek. 😀 A ZTE új a piacon telefonok terén, de valójában a világ egyik legnagyobb cége egyébként Kínából. Mellesleg a htc is Kínai, de minden telót Kínában raknak össze(vagy Koreában) attól függetlenül, hogy Európában van a cég székhelye. Minden esetre egy jó tanács: LG-t soha a büdös életbe ne vegyél!!!
Samsung: Dél-Korea
HTC: Tajvan
😉
ZTE Blade (30e.) vagy ZTE Skate(40e.) Tudás szempontjából egy 60 ezres htc-hez hasonlítanám, de nézzél utána, ha nem hiszed. minőségileg sokan fikázzák, de rendszerint csak olyanok, akik megvettek pl. egy Samsung Galaxy(bármilyen!!!) vagy egy bármilyen Xperiát. Akik pedig egy ZTE-t birtokolnak, csak dicsérik, hiszen valóban király. Nekem is ilyen van és csak szánakozni tudok a tesómon( Galaxy 3) és az osztálytársaimon( Xperia x8, x10, Galaxy, Galaxy mini). Ők bíztak a reklámokban, megfizették magát a márkát és irigykednek. 😀 A ZTE új a piacon telefonok terén, de valójában a világ egyik legnagyobb cége egyébként Kínából. Mellesleg a htc is Kínai, de minden telót Kínában raknak össze(vagy Koreában) attól függetlenül, hogy Európában van a cég székhelye. Minden esetre egy jó tanács: LG-t soha a büdös életbe ne vegyél!!!
Egyetértek, bár nekem az X8 is jó volt. Azzal hogy LG-t soha ne vegyél, nem tudom volt valami rossz élményed vele, de attól még jó márka, az egyik legjobb, nekem 2 telóm is volt LG, és nagyon jók voltak.
Lehet, de ha megnézed pl. sz Optimust, sokat kérnek érte, mégis keveset tud. Nekem régen KP500-am volt és úgy igazán baj nem volt vele,csak olyan semmilyen volt. Most nem fogok ilyenekkel érvelni, hogy elromlott, meg minden, ahogy a ZTE- t szokták egyesek, mert az még az ájfónnál is előfordulhat.
Egyetértek, bár nekem az X8 is jó volt. Azzal hogy LG-t soha ne vegyél, nem tudom volt valami rossz élményed vele, de attól még jó márka, az egyik legjobb, nekem 2 telóm is volt LG, és nagyon jók voltak.
[LINK]
tessék
Azért én egy részletesebb véleményt szeretnék kérni.
Hát nem gyönyörű? 😃
hardX Foglamam se lenne róla ha. Épp most volt itt haverom egy ismerőse mert vett egy sensationt és megmutattam neki mi hogy megy rajta a képe szép volt nem hiszem hogy nagy különbség lenne az ips-s és a közt bár annyira nem néztem de korrekt képe volt meg leszel elégedve vele. Na de ami brutális az a sense kezelő felület volt nagyon szép nagyon jó nagyon sok extrával turbózva és nagyon "smooth" osan megy a teló azaz szinte olyan érzés mintha repülnének a dolgok.