Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Far Cry 2-3
GTA IV
STALKER
Just Cause 2
Ennyit tudok most.
Autós: Flatout 1,2,Toca Race Driver 1,2,3,Driver 3,Driver Parallel Lines
valaki tudna mondani olyan játékot ami elfut a gépemen? lehetőleg pixelshared 2 verziójú vidikari keljen h másik gépemre is mennyen, az is kb olyan kategória (nem a kisgép aminek megvannak adva az adatai a profilomban)
egyébként FPS főként TPS érdekelne , de jöhetnek jó autósak kivéve NFS 😀
köszönöm előre is
mondjatok olyan játékokat amiknek jo a történetük vagy beszippantják az embert. nem multis játékokra gondolok hanem singleplayeresekre. pl:elderscrolls Dishonored Sc2 fabble3 (ezeket játszottam ki mostanság)
Fain zombis játékokat írna nekem valaki? 😃 megköszönném 😃
Van valami olyan Crossos/Quados játék ami inkább simulátor mintsem arcados?
MX vs. ATV kilőve.
Zombis open-world játék érdekelne, ha van olyan.😀 State of Decay-ről már tudok.
Dead Rising
DayZ
Dead Island
Fable-höz hasonlít a Gothic , talán még a 3. része is elfutna csak vigyázz hogy minden patch-et telepíts hozzá
Még tudom javasolni szintén a Elder Scrolls sorozatot Morrowind-et, még talán az Oblivion is elfutna.
Előre is köszi 😀
a Vas:
Processzor: AMD Athlon XP 2600+
Memória: Kingston 2GB
Videókártya: nVidia GeForce FX 5200 128MB
DirectX-verzió: DirectX 9
Op. rendszer: Windows XP
Ha RTS játékot keresel:
Age of empires 1-3
Empire Earth
Settlers sorozat
Starcraft
Olyan Stratégiai játékot vagy az Arx Fatalishoz hasonló játékokat keresek amelyek futnak az alábbi adatok szerint:
Proci: 3.2 Ghz
Memóra: 1 Gb
Videó kártya: 128 Mb
Winchester: 40 Gb
Köszönöm a segítséget! 😀
BMW M3 van a régi Mostwanted-ben, de ha jól emlékszek tuningolni nem lehet, nem vagyok benne biztos!
Majd a többiek megmondják 😀.
hát igen azt tudom de nekem olyan kell ami nagyjából új 😀
NFS Shift 1/2 Bár ezeket érdemesebb joy-al vagy kormánnyal tolni. 😀
BMW M3 van a régi Mostwanted-ben, de ha jól emlékszek tuningolni nem lehet, nem vagyok benne biztos!
hát igen azt tudom de nekem olyan kell ami nagyjából új 😀
tudnátok írni autós játékokat max 2006os megjelenéssel?? Need for Speedeket ne írjatok, azokat ismerem.
Toca Race Driver 2,3
Dirt1 (2007)
Flatout 1,2 Ultimate Carnage(2007)
Driver 3,Parallel Lines
Szerintem a Might And Magic Heroes sorozattal megpróbálkozhatsz, esetleg még a Civilization.
Nekem is javasolhatna valami olyan játékot amit nem unok meg 2 óra játék után 😀, főként RPG-k érdekelnének vagy valami Koreai vagy Japán MMORPG (lehet anime grafika is) .
TES , Gothic sorozat felejtős mert azokat már végigjátszottam, gothic esetén többször is.
Alpha Protocol
Mass Effect
Witcher 1-2
Dark Souls
Nekem is javasolhatna valami olyan játékot amit nem unok meg 2 óra játék után 😀, főként RPG-k érdekelnének vagy valami Koreai vagy Japán MMORPG (lehet anime grafika is) .
TES , Gothic sorozat felejtős mert azokat már végigjátszottam, gothic esetén többször is.
valaki nem ismer egy olyan autó játékot aminek a lanja megy Törtbe?
NFS Underground csak egy kis progi kell hozzá ha jól emlékszem egyszer Lan-on toltuk haverokkal.
vagy flatout 1-2
Lövöldözős és háborús játékokat keresek 2003-2007 közötti megjelenéssel
.COD-okat ismerem Battlefieldeket is.Tudnátok ajánlani valami mást?
Esetleg a Brother's in arms sorozatot kipróbálhatod :-D
Igen próbálgatom csak nem sikerül elindítani valamiért 😃 de azért köszi 😀
Medal of Honor Airborne
Wolfenstein 2009 (tudom tudom 2009 deee hátha mégis 😉)
Return To Castle Wolfenstein
Aliens vs Predator 2 (ez kicsit kilóg de a Marine kampányba végül is van lövöldözés rendesen 😃😉
Far Cry 1-2 (a 2-t nem tudom mikor jött ki....)
Payday : The Heist (Sajnos a Payday 2011-es de jobb mintha nem írnám le 😃😉
SWAT 4
Hát ha dátum szerint nézem akkor csak a Medal of Honor Airborne meg a SWAT 4 marad mert a többi mind kilóg 😀 Bocs haver!😃
Köszi szépen csak az a gáz hogy a mostani fostalicskámnak csak 2.0-ás shaderje és 128 MB-os vRamja van szóval Wolfeinstein Airbone Far Cry 2 kilőve 😃 Far Cry 1-en 1 órát játszottam nem jött be sajna,Paydayról nem is álmodok a mostani gépemmel majd a kövivel 😀 AVP 2 és RTC Wolfeinstein szintén nem jött be.De ez a SWAT 4 nagyon tetszik már töltöm is le 😃 Köszi 😀
Medal of Honor Airborne
Wolfenstein 2009 (tudom tudom 2009 deee hátha mégis 😉)
Return To Castle Wolfenstein
Aliens vs Predator 2 (ez kicsit kilóg de a Marine kampányba végül is van lövöldözés rendesen 😃😉
Far Cry 1-2 (a 2-t nem tudom mikor jött ki....)
Payday : The Heist (Sajnos a Payday 2011-es de jobb mintha nem írnám le 😃😉
SWAT 4
Hát ha dátum szerint nézem akkor csak a Medal of Honor Airborne meg a SWAT 4 marad mert a többi mind kilóg 😀 Bocs haver!😃
Engem autós szimulátorok érdekelnének , amit kormánnyal jó játszani és sok versenysorozat van benne. (Ezeket ismerem: rfactor1-2 , race 07 , f1 2012 , nfs shift 1-2 )
Dirt 1-2-3
A rally-t nem nagyon szeretem sajnos...
serious sam-hez hasonló játékot tudtok mondani??
crysis,Duke Nukem Forever
Engem autós szimulátorok érdekelnének , amit kormánnyal jó játszani és sok versenysorozat van benne. (Ezeket ismerem: rfactor1-2 , race 07 , f1 2012 , nfs shift 1-2 )
Dirt 1-2-3
Heló!
Tudnátok ajánlani valami jó kis Stratégiai/RTS játékot ami az űrben játszódik? A lényeg hogy jó legyen és fusson a gépemen.
Előre is köszönöm!
DoW 1 vagy 2 akár bár nem szó szerint az űrben játszódik.
Köszönöm! Ezzel el leszek egy darabig 😃
sok sikert a henteléshez 😃
Köszi! 😆
Heló!
Tudnátok ajánlani valami jó kis Stratégiai/RTS játékot ami az űrben játszódik? A lényeg hogy jó legyen és fusson a gépemen.
Előre is köszönöm!
sok sikert a henteléshez 😃
Heló!
Előre is köszönöm!