Milyen alaplapot vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha van előre kiszemelt alaplap de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hy.
Lenen egy kérdésem! Ha van egy lapom amibe 1066/1333/1600*/1800*/2000*/2133 mhz -es ramok mennek bele és a proci az 1066/1333 -at tud. akkor ha 1600 -at veszek bele lesz valami cink?
nincs köze az FSB-nek a RAM frekihez. vagyis van (nem is kevés) de attól hogy a procid 1066on fut, pakolhatsz hozzá 2000res RAM-okat.
Lenen egy kérdésem! Ha van egy lapom amibe 1066/1333/1600*/1800*/2000*/2133 mhz -es ramok mennek bele és a proci az 1066/1333 -at tud. akkor ha 1600 -at veszek bele lesz valami cink?
Csak nem is egy árkategória a kettő.
Sziasztok.
Quadgame94-től kaptam ezt a ajánlatot hogy ilyen alaplapra érdemes összerakni gépet: GA-MA78LMT-US2H
Mi erről a véleményetek?? Elég ez az alaplap Amd Phenom II-es procinak? vagy inkább vegyek ilyet: MSI 870A-G54.
760G chipszettes deszka? Az nagyon budget kategória. 😃 Szerintem jobban jársz az MSI deszkával. 😀
Quadgame94-től kaptam ezt a ajánlatot hogy ilyen alaplapra érdemes összerakni gépet: GA-MA78LMT-US2H
Mi erről a véleményetek?? Elég ez az alaplap Amd Phenom II-es procinak? vagy inkább vegyek ilyet: MSI 870A-G54.
http://www.asrock.com/mb/overview.hu.asp?Model=760GM-GS3
köszönöm a válaszokat
lössz srácok 😃 szerintem átcserélem 1155 re megnézem mit tud a következö meg az 1366 lessz
szabyy: jön a kártya is egy gtx580 vagy majd egy gtx590-95 attolfügg mikor lessz raktáron
Én továbbra is azt mondom, hogy pénzkidobás. Pláne 1155-ről 1366-ra váltani. Az 1366-osok gyengébbek, csak van 3 csatornás memória támogatásuk... Mondom, ha ennyi pénzed van, akkor már várd meg az LGA-2011-eseket, aztán vegyél egy 12 magos szörnyeteget, annál tuti nem lesz jobb egy jó darabig! 😃
szabyy: jön a kártya is egy gtx580 vagy majd egy gtx590-95 attolfügg mikor lessz raktáron
esetleg egy hydra-s lapot, abban kedvesen ki lehet használni egymás mellett a VGA-kat
Hydrás deszkába se érdemes egy gyenge karit egy erősebbel párosítani.
esetleg egy hydra-s lapot, abban kedvesen ki lehet használni egymás mellett a VGA-kat
Hydrás deszkába se érdemes egy gyenge karit egy erősebbel párosítani.
most tervezek venni egy intel alaplapot ami socket 1155 azt mondják gyorsabb mint a jelenlegi socket 1156 os ez igaz ? mert ha nem akkor nemcserélek és persze a proci ugyan csak i7 marad csak kicsivel jobb
Annyival gyorsabb, hogy már az i5-ös és az i7-es procik is 32nm-es technologiávak készülnek, ami szerint kisebb fogyasztás/melegedés, amivel jobban húzhatóka procik, de ha most 1165-ös foglalat van, arra azt mondják nem éri meg lecserélni, annyival nem tud jobbat
Szerk: Ink vegyél egy bika vga-t😉
Vagy csak DDR5-ös megy bele?
thug85, akkor mitől lesz az 5.1 valóban 5.1?
Régen volt egy hangfalszettem, meg olyan alaplapom aminek a hátulján volt három hangkimenet, viszont nem szólt csak 2.1ben (2 front és a mélynyomó, vagy 2 hátsó és a mélynyomó) Azért is írtam a fenti kérdésemet.
amugy köszönöm a válaszokat.
Ha alkalmas a hangkártyád, rátudod kötni az 5.1-es hangfalszettedet! De csak azoknál a hanganyagoknál fog ténylegesen 5.1-ben szólni, amit olyan forrásból rögzítettek! Ilyenek a filmek, és több koncertfelvétel, illetve néhány zenei lemez! Azért van az, hogy hiába kötöd jól be, de nem szól csak 2.1-ben, mert az sima kétcsatornás hanganyag amit épen hallgatsz rajta!
Am a Tuning Műhelybe van ennek a helye 😉
Az egy dolog, hogy az összes hangszórón szól az adott hangforrás, de attól még nem 5.1! Az csak sztereó, 5 hangszóróra kiosztva!
Igaz ...
Sokaknak van egy eléggé egyszerű 5.1 es szettje ami dekóder nélküli és az alaplapjukon csak egy szimpla kimenet van ...
De 5.1 -t szeretnének mindenáron hallgatni ...
Nekik mindegy ..... csak szóljon mind az 5 csepp hangszóró meg a 580 Watt-s 3 kilós mélynyomó ...
Sokaknak ez az 5.1 ...
Ezért írtam le az egyszerűbb végletet ... 😀
Régen volt egy hangfalszettem, meg olyan alaplapom aminek a hátulján volt három hangkimenet, viszont nem szólt csak 2.1ben (2 front és a mélynyomó, vagy 2 hátsó és a mélynyomó) Azért is írtam a fenti kérdésemet.
amugy köszönöm a válaszokat.
Üdv mindenkinek!
Ilyen alaplapokra (MSI P55-GD65, Asus P5P43TD PRO, Gigabyte GA-P55A-UD3, MSI 870A-G54) raknék össze gépet, és az lenne a kérdésem hogy integrált 7.1es hangchippel szólni fog-e az 5.1 es hangfalrendszer?
Mostanában eléggé gyakoriak ezek a kérdések :
-5.1
-7.1
Na meg persze az elmaradhatatlan ,,minőségi '' hangszettek ...
Az 5.1 , AZÉRT 5.1 mert van benne egy olyan dekóder ami ezt a hangzást képes előállítani ... 😲
Itt értelmét veszti a kérdésed ...... 😕
Ha csak a ,,zöld'' színűbe dugod az alaplapon a dugót ami ugye ,,stereo'' kimenet vagy a gépház elején található ,,headphones'' aljzatba akkor is 5.1 be fog szólni a hangosításod , azért mert lebontja-konvertálja-átalakítja-nemtudompontosananevéthogymitcsinálvele !
Ez a legegyszerűbb mód-út a népszerű 5.1-hez
Ilyen alaplapokra (MSI P55-GD65, Asus P5P43TD PRO, Gigabyte GA-P55A-UD3, MSI 870A-G54) raknék össze gépet, és az lenne a kérdésem hogy integrált 7.1es hangchippel szólni fog-e az 5.1 es hangfalrendszer?
Köszi szépen:-)
Nemrégiben néztem a honlapját,de nem akart bejönni,de most már jó szerencsére.
Csak azért kérdeztem,mert vettem egy ilyen lapot..és nem akar indulni.
Akitől vettem..ott ment.
Gondoltam lehet a procim miatt nem indul.
Sztem is BIOS frissétés a gond 😀 Nekem is ugyan ez volt mikor megvettem a mostani alaplapomat.
Dinnye ez a lap:-)....lassan megvan 2 hete..és még csak most sikerült beindítanom.
Jelenleg még most is megy-eget:-)
Köszi szépen:-)
Akitől vettem..ott ment.
Sztem is BIOS frissétés a gond 😀 Nekem is ugyan ez volt mikor megvettem a mostani alaplapomat.
Akitől vettem..ott ment.
* Supports Intel® Pentium 4/ Pentium 4-D LGA775 Processor with 1066/800MHz FSB
* Supports Intel® Hyper-Threading/ 😆-bit/ EM64T Technology
* Supports Intel® SpeedStep Technology
ezt inen szettem [url]http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NI8-SLI+GR&fMTYPE=LGA775[/url]
Ehhez milyen procik valók?
Gépeim oldalon van egy gép Core2 Duo néven. Kérnék arról jellemzést. Főként internetézésre. filmnézésre kellene, illetve egy picit játszani is szeretnék majd rajta.
A többi gépre sajna nem lesz pénzem, azok maradnak tervek.
Szóval Core2 es gépről kérnék szépen véleményt.
Előre is köszönöm mindenkinek.
A Win7 driver szopó azt jelenti, hogy a drága Creative nem szeret a régebbi modellekhez új meghajtót írni. a Xi-fi modellekhez van rendes tá,mogatás, de pl az én Audigy-mhez nincs. Viszont tallni alternatív megoldásokat, én kx drivert használok most.
Asus Xonar DX egy korrekt hangkártya (bár nekem még nem volt 😀 ). Tömören jobb a hangja, mint egy olcsóbb karinak + szolgáltatásokban is többet nyújt, mint egy egyszerűbb verzió (előbbi a fontos az én szememben 😃 ).