Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SyntaxXx avatar
Android SDK + ES file explorer vagy astro fájlkezelő kell.
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
Hát ez az, egy telefon hacker nem azzal foglalkozik hogy mondjuk lehallgatja barátnőddel vagy bárkivel folytatott beszélgetést. Az ilyeneket inkább a gazdag embereknél csinálnák. Átlag életmódú embereket nem fognak lehallgatni.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Bármilyen telefont le lehet hallgatni. Amúgymeg mit is érdekelne valami hackert egy kis magyar privát beszélgetése? Ez az sms es dolog hülyeség.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Nem akarok beleszólni, de nem mind1?
Ha neki az tetszik, akkor hagy vegye azt 😀
Nekem is lassan 4 éves a telóm, és tökéletesen meg vagyok az a gyökér veréb nélkül...
De inkább hagyjuk az okos telefonokat....lehallgatás, stb(tudom, bármelyiket le lehet...)
ZTE-ről is hallottam valami hibát, meg 1-2-ről, hogy lemaradt róla az sms, meg ébresztő. El küldesz egy, azaz 1DB sms-st, és a telefon még majd 400x ugyan azt....
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Komolyan nincs jobb teló már ezeknél? Az x8 meg a blade is tök régi már egy évesek szerintem csak jött ki már újabb és jobb teló hasonló áron.
0
0
0
0
loenus avatar
Havernak is olyan van és elég jó teló 😀 de az X10 mini is tetszik 😃
0
0
0
0
ProAkos avatar
Jalitor írta:
Szerintetek melyik a jobb? Sony Ericsson Xperia X8 vagy Nokia 500 ?? 😃

Én is a x8-at választanám a helyedben. 😀 Szerintem az android jobb mint a symbian.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Először elmondom ott az az isten megverte google. Nagyon szupi kis tesztek vannak ahol több oldalon át elmondják hogy mi a jó benne mi a rossz sokkal többet ér mint 1-2 embernek az a véleménye hogy jó vagy rosz
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
mégegyszer megkérdem LG OPTIMUS BLACK- ről vélemény?

Még egyszer mondjuk hogy jó a Black.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
matyu20 írta:

Csak az a baj, hogy te vagy a 20. ember aki már megkérdezi.😆 Csak vissza kéne olvasni!...😃 Amúgy nagyon ütős kis teló, ajánlom.😃
0
0
0
0
no avatar
Jalitor írta:

Én Xperia x8-at vennék a te helyedben
De én karácsony utánra tervezek egy ZTE Blade-t (újat vagy régit) és még olcsóbb is náluk (34.800 ért már tudsz venni)
0
0
0
0
loenus avatar
0
0
0
0
greenmelon avatar
dzsola írta:
Érintőképernyős telefonokhoz megéri venni ceruzát? Vagy teljesen fölösleges?

A rezisztív képernyősökhöz alapból adnak, ott néha a praktikus tud lenni. Kapacitív képernyőnél teljesen felesleges.
0
0
0
0
no avatar
Érintőképernyős telefonokhoz megéri venni ceruzát? Vagy teljesen fölösleges?
0
0
0
0
matyu20 avatar
0
0
0
0
meszes17 avatar
van lg kp500om es a hangerosseget akarom vovelni valahogyan?lehetseges?mit kell tennem ha igen,elvileg lehetseges ezt talaltam a gogleba:
http://mobile-mania.hu/forum/showthread.php?672-Hanger%F5-n%F6vel%E9se
de nekem lg kp500ba kéne ha valaki tudna segiteni igen megkoszonnem leci pls,igen halk mar a zene...segitsetek
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
scorpio96 írta:
Köszi Kmisi99.
DE úgyértem,melyik mappába másoljam át a játékot?
Mert összekötöm a gépel,és amikor megnyitom a cerélhető lemezt vagy hogy írja ki,nem jelzi külön a memóriakártyát meg a telefon belső memóriáját,hanem egybe.

Telefon belső memóját nem tudnád elérni. Az amit cserélhető lemezként ír az a memókari. Akárhova másolhatod aztán csak telón egy fájlkezelővel megkeresed és feltelepíted.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a gpst a beállításonál kell bekapcsolni és ingyenes mert műholdak alapján tájékozódik csak egy gps progi kell leszedni valahonnan. A telepítőt meg a memókarira másolod és fájlkezelővel megnyitod.
0
0
0
0
greenmelon avatar
shurk írta:
Ha a telefonom veszek valamit,akkor a telefonomról veszi le a pénzt ugye ?

Ha Marketról akarsz vásárolni, ott csak netes fizetésre alkalmas bankkártyával lehet.
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
shurk írta:

Telefonos vásárlásra gondolsz? ha arra, akkor igen. De általában van egy külön számla a simkártyán, ami külön a vásárlásra van, amennyit feltöltesz a kártyára annyit jelez ki a "levásárolható" cím mellet. De azt hiszem azt lehet szabályozni is.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hol veszel valamit? És nem nem a telóról.
0
0
0
0
shurk avatar
0
0
0
0
ujjzalan avatar
scorpio96: Beállítások-> (Egyéb hívásbeállítások) További beállítások-> Hívásazonosító
0
0
0
0
matyu20 avatar
Szerintetek egy LG optimus black jó választás?
0
0
0
0
Zergi0 avatar
LG Optimus Black árban is komolyabb azért ezt sem felejthetjük el .
0
0
0
0
shurk avatar
ors11 írta:
Szerintetek meik lenne jobb?
Samsung Galaxy Ace vagy LG Optimus Black

Szerintem Black,nekem most olyanom van és nagyon jó,szerintem jobb mint az Ace.
D4V1D:Kössz!
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
én adatok alapján írtam, ezért írtam hogy szinte, de így jobban utánanézve igazad van.
0
0
0
0
niteforce avatar
SyntaxXx írta:
ors11 írta:

Mind2 szinte egyforma. Annyi hogy ha nagy képernyőre vágysz akkor az Optimus Black a javasolt. De amúgy meg mind2 egyaránt jó.

Azért a black jóval komolyabb teló mint az Ace. Sokkal erősebb a black hardvere, és a kijelzője is sokkal szebb.
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
ors11 írta:

Mind2 szinte egyforma. Annyi hogy ha nagy képernyőre vágysz akkor az Optimus Black a javasolt. De amúgy meg mind2 egyaránt jó.
0
0
0
0
bigbeagle01 avatar
Szerintem a Black az jobb.
0
0
0
0
ors11 avatar
0
0
0
0
SyntaxXx avatar
dzsola írta:
Skate-t hol lehet kapni? Utána néztem de nem találtam sehol.

[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=354566&langId=-11[/url]
0
0
0
0
no avatar
Market onnan tudsz letölteni ilyesmiket
0
0
0
0
shurk avatar
Hogyan tudok az LG Optimus Blackemre játékot/zenét/hátteret ingyen letölteni ?
0
0
0
0
no avatar
Skate-t hol lehet kapni? Utána néztem de nem találtam sehol.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Már van tőle jobb használtan 25 000ft ért már lehet venni annyiért jó de a zte skate a blade régi árán van az sokkal jobb választás.
0
0
0
0
no avatar
ZTE Blade / orange san francisco jó telefon? lehet veszek egy ilyet karácsony után
0
0
0
0
no avatar
hát nekem az szippantotta le a pénzt a telórol ameddig nemkapcsoltam ki 😃
hát X8 on nemtudom hogy hol kell kikapcsolni :S
de nezd meg ugy hogy a képernyőn az ujjadat tartsd lenyomva egy kicsit és ha kijön olyan hogy alkalmazásfelületek menj rá arra és ot keress olyat hogy adatforgalom arra menj rá
0
0
0
0
no avatar
nekem nem haveromnak van X8 nekem XPeria Neo van
0
0
0
0
no avatar
addig szuper még rá nem jössz hogy miket tud és miket nem 😃
ám az az adatforgalom nem?mert nekem ha bevan az adatforgalom kapcsolva akkor 3g-t is ir meg H betűt is 😃
ha az az akkor csak az adatforgalmat kapcsold ki
0
0
0
0
greenmelon avatar
gyurmi írta:
greenmelon: Most az operának vagy a szolgáltatónak köszönhető ha nem számolja fel az adatforgalmat amikor használod? Egy ez opera mini vagy a normal browser?
Vagy miért nem számolja? Miben másabb mint az eredeti böngészőprogram ami az Android-on van?

A tarifacsomagom része, hogy nem számít fel adatforgalmat Opera Mini használata esetén.
0
0
0
0
Edem105 avatar
Hali! valaki meg tudná mondani nekem hogy kell egy Sony ericsson v630i-t frissíteni?? (szoftverfrissítés) jah és hogy kell-e hozzá valami más eszköz?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
greenmelon: Most az operának vagy a szolgáltatónak köszönhető ha nem számolja fel az adatforgalmat amikor használod? Egy ez opera mini vagy a normal browser?
Vagy miért nem számolja? Miben másabb mint az eredeti böngészőprogram ami az Android-on van?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Kmisi99 írta:
greenmelon írta:
Kmisi99 írta:
Hülyeség is itthon a mobilnet mert veszett drága ki is lehet kapcsolni. Wfifivel is tökéletesen megy és úgyis fogsz netezni mert nagyon jól jön ha ki van kapcsolva a gép stb.

Nem drága az, csak meg kell találni a normális csomagot. :-)
Én 2890 Ft-ot fizetek havonta mindenestöl (Telenor Okostarifa 90) és böven elég, pedig egész délelött a neten lógok.

És mekkora a mobileted azaz hány mb os? Amúgy igenis rohadt drága külföldön a töredékébe kerül itthon rablás amit a szolgálatók művelnek

90mb-om van, DE! Facebook nem számít bele, Google Maps nem számít bele, és ami a legfontosabb, ha Operával böngészek az sem számít. Túlforgalmazási díj sincs persze, csak lassulás (mely az említett dolgokat nem lassítja). Gyakorlatilag korlátlan netem van.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
én a djuice nál vagyok itt 500ft/100mb és egy hónapig érvényes. szerintem ez már Magyarországhoz úgy ahogy korrekt ár. De nekem nincs rá szükségem az iskolában megszereztük a wifi kódját és itthon is van wifim. A djuice nál 1500ft ért már 500mb van és nincs túlforgalmazás
0
0
0
0
Osynho avatar
Azért az 500mb/ 2gb rablás, akárhogy nézzük. 😀 Viszont mivel szerintem egy okostelefontól alapvető szolgáltatás, hogy bármikor nethez férjen, folyamatosan frissítse a levelezéseket, híreket, ha épp kell valami, bármikor szörfölhessek. Ezért énis előfizettem a 100mb-os csomagra, ami 1000Ft (és szintén nagyon drága). 😀
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Én nem tartom hülyeségnek, és nem veszett drága. Nekem megér havonta 2ezer Ft a mobilnet, mert nem arról netezek éjjel nappal. Nyilván ha csak arról neteznék semmire nem volna elég az 500Mb megengedett adatforgalom. Így viszont bőven elég (remélem) 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
azért nem olyan drága 2K-t fizetek havonta T mobile Go net L díjcsomag 500 mega, de bőven elég, pedig csomó böngészés, pár youtube videó, letöltések marketről minden volt. És ha túllépem a keretet, akkor is lehet netezni vele, csak korlátozzák, de még mindig meg lehet nézni vele egy e-mailt vagy szükségből megnézni valamit.
de van wifi itthon is, webrádió arról megy, megha itt vagyok akkor be van nyomva ne fogyassza a hálózatit.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció