Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ha neki az tetszik, akkor hagy vegye azt 😀
Nekem is lassan 4 éves a telóm, és tökéletesen meg vagyok az a gyökér veréb nélkül...
De inkább hagyjuk az okos telefonokat....lehallgatás, stb(tudom, bármelyiket le lehet...)
ZTE-ről is hallottam valami hibát, meg 1-2-ről, hogy lemaradt róla az sms, meg ébresztő. El küldesz egy, azaz 1DB sms-st, és a telefon még majd 400x ugyan azt....
Szerintetek melyik a jobb? Sony Ericsson Xperia X8 vagy Nokia 500 ?? 😃
Én is a x8-at választanám a helyedben. 😀 Szerintem az android jobb mint a symbian.
Még egyszer mondjuk hogy jó a Black.
mégegyszer megkérdem LG OPTIMUS BLACK- ről vélemény?
Csak az a baj, hogy te vagy a 20. ember aki már megkérdezi.😆 Csak vissza kéne olvasni!...😃 Amúgy nagyon ütős kis teló, ajánlom.😃
Szerintetek melyik a jobb? Sony Ericsson Xperia X8 vagy Nokia 500 ?? 😃
Én Xperia x8-at vennék a te helyedben
De én karácsony utánra tervezek egy ZTE Blade-t (újat vagy régit) és még olcsóbb is náluk (34.800 ért már tudsz venni)
Érintőképernyős telefonokhoz megéri venni ceruzát? Vagy teljesen fölösleges?
A rezisztív képernyősökhöz alapból adnak, ott néha a praktikus tud lenni. Kapacitív képernyőnél teljesen felesleges.
http://mobile-mania.hu/forum/showthread.php?672-Hanger%F5-n%F6vel%E9se
de nekem lg kp500ba kéne ha valaki tudna segiteni igen megkoszonnem leci pls,igen halk mar a zene...segitsetek
Köszi Kmisi99.
DE úgyértem,melyik mappába másoljam át a játékot?
Mert összekötöm a gépel,és amikor megnyitom a cerélhető lemezt vagy hogy írja ki,nem jelzi külön a memóriakártyát meg a telefon belső memóriáját,hanem egybe.
Telefon belső memóját nem tudnád elérni. Az amit cserélhető lemezként ír az a memókari. Akárhova másolhatod aztán csak telón egy fájlkezelővel megkeresed és feltelepíted.
Ha a telefonom veszek valamit,akkor a telefonomról veszi le a pénzt ugye ?
Ha Marketról akarsz vásárolni, ott csak netes fizetésre alkalmas bankkártyával lehet.
Ha a telefonom veszek valamit,akkor a telefonomról veszi le a pénzt ugye ?
Telefonos vásárlásra gondolsz? ha arra, akkor igen. De általában van egy külön számla a simkártyán, ami külön a vásárlásra van, amennyit feltöltesz a kártyára annyit jelez ki a "levásárolható" cím mellet. De azt hiszem azt lehet szabályozni is.
Szerintetek meik lenne jobb?
Samsung Galaxy Ace vagy LG Optimus Black
Szerintem Black,nekem most olyanom van és nagyon jó,szerintem jobb mint az Ace.
D4V1D:Kössz!
Mind2 szinte egyforma. Annyi hogy ha nagy képernyőre vágysz akkor az Optimus Black a javasolt. De amúgy meg mind2 egyaránt jó.
Azért a black jóval komolyabb teló mint az Ace. Sokkal erősebb a black hardvere, és a kijelzője is sokkal szebb.
Mind2 szinte egyforma. Annyi hogy ha nagy képernyőre vágysz akkor az Optimus Black a javasolt. De amúgy meg mind2 egyaránt jó.
Skate-t hol lehet kapni? Utána néztem de nem találtam sehol.
[url]http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=354566&langId=-11[/url]
hát X8 on nemtudom hogy hol kell kikapcsolni :S
de nezd meg ugy hogy a képernyőn az ujjadat tartsd lenyomva egy kicsit és ha kijön olyan hogy alkalmazásfelületek menj rá arra és ot keress olyat hogy adatforgalom arra menj rá
ám az az adatforgalom nem?mert nekem ha bevan az adatforgalom kapcsolva akkor 3g-t is ir meg H betűt is 😃
ha az az akkor csak az adatforgalmat kapcsold ki
greenmelon: Most az operának vagy a szolgáltatónak köszönhető ha nem számolja fel az adatforgalmat amikor használod? Egy ez opera mini vagy a normal browser?
Vagy miért nem számolja? Miben másabb mint az eredeti böngészőprogram ami az Android-on van?
A tarifacsomagom része, hogy nem számít fel adatforgalmat Opera Mini használata esetén.
Vagy miért nem számolja? Miben másabb mint az eredeti böngészőprogram ami az Android-on van?
Hülyeség is itthon a mobilnet mert veszett drága ki is lehet kapcsolni. Wfifivel is tökéletesen megy és úgyis fogsz netezni mert nagyon jól jön ha ki van kapcsolva a gép stb.
Nem drága az, csak meg kell találni a normális csomagot. :-)
Én 2890 Ft-ot fizetek havonta mindenestöl (Telenor Okostarifa 90) és böven elég, pedig egész délelött a neten lógok.
És mekkora a mobileted azaz hány mb os? Amúgy igenis rohadt drága külföldön a töredékébe kerül itthon rablás amit a szolgálatók művelnek
90mb-om van, DE! Facebook nem számít bele, Google Maps nem számít bele, és ami a legfontosabb, ha Operával böngészek az sem számít. Túlforgalmazási díj sincs persze, csak lassulás (mely az említett dolgokat nem lassítja). Gyakorlatilag korlátlan netem van.
de van wifi itthon is, webrádió arról megy, megha itt vagyok akkor be van nyomva ne fogyassza a hálózatit.