Emulátor-zóna

Szerző: NTSC Jani, 2011. February 21., téma
Fórum » Szoftver
Minden jöhet ide, ami az emulátorokkal kapcsolatos! :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Ha Xbox360-ra gondolsz, akkor nincs.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
XBOX emulátor van? és ha igen menne a gépemen? 😀

Processzor: Intel Core i5-2500k 3.3GHz LGA1155
Memória: Corsair DDR3 Dominator 4GB kit
Videókártya: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 PCI-E
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Hagrid írta:
Beszereztem egy Nfs collection-t ps1-re...Első 5 rész...A régi szép idők...😃 Nagyon jól lehet nosztalgiázni ezekkel.Találtam még egy rakás játékot amiket imádtam.

Nekem a high stakes, meg aporsche unleashed nem működött az epSxe 1.7.0-val. Elvileg a régebbivel megy a porsche unleashed.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Beszereztem egy Nfs collection-t ps1-re...Első 5 rész...A régi szép idők...😃 Nagyon jól lehet nosztalgiázni ezekkel.Találtam még egy rakás játékot amiket imádtam.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha gyors neted van, akkor akár az összes n64 játékot lekaphatod. 3,54 gb az egész! 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Egyre jobban tetszk ez a Harry Potter játék! 😃

Írd be youtube-ra, hogy N64 fighting games. Hátha kidob valami értelmeset.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez nyílvánvaló! 😃 Az 1 még nagyn kezdetleges. Nem is kell ugrani, mert magától ugrik. 😃
0
0
0
0
Hagrid avatar
NA találtam megauploados Pal verziósat...😃
Viszont a 2 sajna sehol nincs és nagyon sokban különböznek(az 1 is) a pc-s verziótól.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem egy megaupload-osl inket sikerült találnom. A pal-nak (eu régiósnak) más a neve, mint a NTSC-u-nak (amerikai régiósnak)

Harry Potter - The Sorcerer's Stone - (NTSC-U) (457MB) [Action-Adventure]
Harry Potter - The Philosopher's Stone - (PAL) (435MB) [Action-Adventure]
0
0
0
0
Hagrid avatar
Na az 1-et megtaláltam Rapidshare-s linkek.
De a 2 az jobb mint az 1 de sajna a 2 sehol nincs fent.😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Márpedig snesorama-n fent van az elsőről a megauplod-os. Most játszok az 1-gyel! 😃

Itt a bizonyíték:

https://screenshot.xfire.com/s/117297803-4.jpg
0
0
0
0
Hagrid avatar
Megtaláltam a 2-őt is snesorama-n és ott írja hogy működik emulátorral a 2 is.De megaupload-os linkek rosszak.Törölték őket.Máshol meg csak olyanokat találtam ami psp-re van konvertálva ps1-ről.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Harry Potter: The Philosophers Stone - PAL

Van megaupload-os! Snesorama

Ha megtalálod a fenti címmel, akkor a második oldalon lesz a link! Nincs hozzá password!

A Harry Potter 2-höz nem találtam én se snesorama-n, de úgy olvastam, hogy nem működik amúgy se ePSXe-vel.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Csak a megauploadeseket mind törölték.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Snesorama oldalán fent van. Ott megaupload-os linkeket kell majd keresned! Csak figyeld meg jól a linkeket, mert néha vannak rarpass-ok, amiket le is írnak, hogy mi az.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Nincs meg valakinek az első 2 Harry Potter Ps1-re sehol nem találom őket...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A ps2 emulátor is elég stabil már, csak egy erős gép kell neki. Főleg a processzorra gondolok.
0
0
0
0
foxbet avatar
edom789 írta:
Hát sztem a Wii emu jobban összevan rakva pl Batman Begins Pcsx 2 vel max a menüig jutok vagy addig se mert nem támogatja a játékot wii emu val meg már 4 szer kijátszottam és ez elég sok játéknál így van pl DBZ Budokai Tenkaichi 3 pcsx2-őn bugos néha lassú néha gyors nem lehet követni Wii emuval meg semmi baja!!! Sóval ha van olyan ps2-es játék ami megjelent wii-re is azt érdemesebb kipróbálni dolphin wii emu-val!

Azért itt a hardver drivereken van a hangsúly nagyrészt. Hisz a "Windows-s is azért fagy le mert sza*ok a driverek" mondta Bill Gates egy termék bemutatón.
Vagyis a drivereket 1 nap alatt összedobják a hardver gyártók és csodálkoznak hogy rossz ez olyan mint a kin ai cuccok amit gyorsan összedobnak és talán 1 hónapig ha bírja. A mchintos és a linux disztribucok se fagynak le azért mert normálisan megcsinálták a drivert lehet sok időbe telt de legalább normálisan működik és nem fagy le. Meg hát azért az is nagy különbség hogy a hardver kihasználtság milyen jó mivel hasonlításképpen a windows 80%-ig tudja kihasználni a procit míg a linux 110%-ig ez tudom hogy nem így van csak ezzel a hasonlítással jobban érzékeltetem hogy mi a különbség az egye oprendszerek között. Meg ezeknél a wii meg Ipod Iphon egyedi termékeknél úgy van hogy vettek egy nagyon erős hardver összeállítást és azzal adják el egy jó darabig majd mikorra már elavul akkor megint összeállítanak egyet és megint árulják egy jó darabig változtatás nélkül.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Csak a normális címek Wii-re nem jelentek meg.

Gran turismo, God of war, Killzone, Tekken stb.
0
0
0
0
edom789 avatar
Hát sztem a Wii emu jobban összevan rakva pl Batman Begins Pcsx 2 vel max a menüig jutok vagy addig se mert nem támogatja a játékot wii emu val meg már 4 szer kijátszottam és ez elég sok játéknál így van pl DBZ Budokai Tenkaichi 3 pcsx2-őn bugos néha lassú néha gyors nem lehet követni Wii emuval meg semmi baja!!! Sóval ha van olyan ps2-es játék ami megjelent wii-re is azt érdemesebb kipróbálni dolphin wii emu-val!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Melyik video plugint használod?
0
0
0
0
Hagrid avatar
Be van állítva minden.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Be kell állítani a video plugin-t! Meg a hang plugin-t!
0
0
0
0
Hagrid avatar
A mortal kombat trilogy hibátlanul ment de a gran turismo 2 meg fekete képernyőt dob...
0
0
0
0
no avatar
Nekem valahogy sosem sikerült eltalálni azt a beállítást, amivel normális sebességet tudtam volna elérni a ps2-es játékoknál.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mert nincs rajta a gépeden. Le kell töltened, majd be kell raknod az ePSXe főmappába, vagy a C/Windows/System32 mappába.
0
0
0
0
Hagrid avatar
Mikor elindítom az epsxe 1.7-et zilb1.dll-t hiányol.Miért?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Engem se érdekel a Wii.

Viszont a ps2-es crash bandicoot játékokat tudom tolni, mert ahhoz nem kell erős proci! 😆
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Na ezt sem megerősíteni, se megcáfolni nem tudom. Nem próbáltam még, meg amúgy sincsenek olyan Wii játékok, amik érdekelnének, nem igazán az én stílusom, esetleg GCről pár cím, de azokért se valószínű, hogy leszedném.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Wii emulátor meg szerintem nem gyorsabb, mivel újabb, így még nem forrt ki annyira, mint a pcsx2.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
A PCSX2 élből PS2 emulátor, míg a Dolphin Wii Emu egy GC/Wii emulátor, hol az átfedés?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha nem muszáj?

Ps2-es játékok csak azzal mennek. Ha bekapcsolod a speedhackeket, akkor jól fognak menni. Ha így se, akkor vagy nem kompatibilis a játék az emulátorral, vagy gyenge a géped hozzá.
0
0
0
0
edom789 avatar
Sztem ha nem muszály ne használjatok PCSX2-őt inkább Dolphin Wii Emu-t sokkal jobb és gyorsabb!!!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Torrenten fent van. 😃

Nekem is van egy kis kollekcióm! 😃
0
0
0
0
Lice avatar
Nem ám. Annakidején volt egy NES gépem. Nagyon jól el voltunk vele a két öcsémmel... Vettem a múltkor egy Logitech gamepad-ot! Mert rábukkantam egy weboldalra ahonnan le lehetett tölteni a járékokat (FreeROMs). Szuper volt. Egy kis nosztalgia. Azok a Nintendo focis játékok például sokkal nagyobb játékélményt nyújtottak a maguk idejében mint manapság bármelyik FIFA XX játék... Sajna az oldalt már nem találom a DVD-m meg eltűnődött...
De nem adom fel!! 😃
0
0
0
0
Lice avatar
próbálom-próbálom! 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nincs mit! 😀

Ki kell élvezni az emulátorok nyújtotta lehetőségeket! 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nes: [LINK]

Snes: [LINK]

Rom-okat torrentről lehet lekapni, így linket nem adok.
0
0
0
0
Lice avatar
Sziasztok!

NES és SNES emulátort keresnék! És olyan helyet ahol egyszerűen hozzá tudok jutni a ROM-okhoz.

Köszi előre is!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Luneth írta:
valaki mondja meg nekem légyszives hogy melyik a legfejleteb ps 1 emu.
linket kérekszépen
elöre is köszi

ePSXe 1.7.0

[LINK]

Bios és plugin fájlokat torrentről kell lekapni, így nem adok linket.
0
0
0
0
no avatar
valaki mondja meg nekem légyszives hogy melyik a legfejleteb ps 1 emu.
linket kérekszépen
elöre is köszi
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem dual core 3,5 ghz van! 😀
0
0
0
0
Hagrid avatar
Dual-Core 2.0ghz-s 2gb ramos ati hd 4330 -as config-al se jobb.Illetve 16-20 fps-el megy de lassú a mozgásuk.Érdekes hogy a háttérben meg nem lassú semmi csak a játékosok.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Már mondtam, hogy nem fogsz találni. Max, ha dx9-be teszed. 😜 De az nem hozz sokat a dx10-hez képest. A speedhackekkel lehet trükközni, de ha nem bírja a gép, akkor hiába. 😃
0
0
0
0
Hagrid avatar
Kéne egy jó beállítás a 0.98-as pcsx2-hez.Amivel gyorsabb.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Hát azokhoz nem kell.

Mondjuk az ePSXe-hez van olyan beállítás, hogy 256 mb-os vga kell. 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
De akkor se jó. Ha leesik 40-ra, akkor már jóval lassabb. Emulációnál csak a max fps a jó.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció