Én a 4-es mozillát használom, jó gyors, de sajnálom hogy megváltozott a kezelőfelülete. A régihez már hozzászoktam, kézreállt minden. Szerencsére a billentyű parancsok megmaradtak. Ami még mínusz pont, hogy néha összeomlik a flash plugin. De amúgy jó.
Az oldal tetején írjak h IE vel homokoran van emg sajnaéljak!Ők nem tudom hol élnek vagy milyen gépük van de szeretném jelezni h az IE9 ott van a chrome nyomában és sokkal jobb mint a Firefox4 és az opera 11
apetit1989 írta:
Senkit nem szeretnék megsérteni, de nagyon sajnálom azokat, akik explorerrel neteznek.
Én is mivel a fele idejüket amit internetezésre fordítanak, homokórával töltik és csak töltés van, a Chorme a legjobb, csak sokat használ RAM-ot, de akinek van 2GB RAM-ja az egyből tegye föl és meglátja h hasít😂
Én kipróbáltam az összeset és úgy döntöttem visszatérek Google Chrome-ra.
A Firefoxban sok a kis fika alkalmazás és ha egy üres lapon beírsz valamit hogy keresse meg a gugli, vagy 8 másodpercig tölt.
Az Opera nagyon jó volt, de sajnos a flash dolgokat nagyon szarul kezelte.
A Chrome valamiért belassult régebben, lehet hogy tesóm telerakta valami szarral, úgyhogy inkább maradok ennél, ennél csak a lassúság volt a hiba. 😀
Az Opera volt az első nagy pozitív élményem egy ideig.
Az IE értelemszerűen a ringig se jutna el, ezért nincs is a képen. 😃
Én is mivel a fele idejüket amit internetezésre fordítanak, homokórával töltik
😂
Mondjuk ez az igazság... 😃
Senkit nem szeretnék megsérteni, de nagyon sajnálom azokat, akik explorerrel neteznek.
Én is mivel a fele idejüket amit internetezésre fordítanak, homokórával töltik és csak töltés van, a Chorme a legjobb, csak sokat használ RAM-ot, de akinek van 2GB RAM-ja az egyből tegye föl és meglátja h hasít😂
A Firefoxban sok a kis fika alkalmazás és ha egy üres lapon beírsz valamit hogy keresse meg a gugli, vagy 8 másodpercig tölt.
Az Opera nagyon jó volt, de sajnos a flash dolgokat nagyon szarul kezelte.
A Chrome valamiért belassult régebben, lehet hogy tesóm telerakta valami szarral, úgyhogy inkább maradok ennél, ennél csak a lassúság volt a hiba. 😀
Maxthon 3.0.21.1000 erre varjatok gombot 😆
ezt muszáj volt kipróbálnom! 😆
Azt tudja egyben, mint amit a Chrome, a FireFox és az IE9 külön-külön! 😃
Maxthon 3.0.21.1000 erre varjatok gombot 😆
What the...??????? 😆
Na persze most meg mindenki a mozillát mondja újra! 😃
a Google Chrome valamiért rohadt lassú lett nekem, így vissza álltam a FireFox 4.0-ra