@xsebix: Ez nem sorozat hanem egy orosz 2 és fél órás film 😃 Nagyon jól meg van csinálva és nem kis pénzből készült nem is értem miért nem készült hozzá szinkron.
@Warlordcommander: Nem is figyeltem csak annyit, hogy Viking... 😃 Viszont, ha esetleg nem láttad a Vikingek című sorozatot akkor pótold mert nagyon jó! Gondolom szereted az ilyen vikinges témát... 😆
@xsebix: Hát mivel 10. századi hadi hagyományőrzést csinálok ahol viking cuccaim vannak persze hogy szeretem a témát. Láttam is az összes vikingek részt bár a sorozat sokkal inkább elmegy a fantasy irányába mint hogy az autentikusságra mennyen rá de attól még nekem tetszett főleg az első 2 évad utána unalmassá vált kicsit.
Amiket most néztem meg
A Viszkis [10/9.5]
Útvesztő - Halálkúra [10/9]
Volt egyszer egy Venice [10/10]
Élesítve [10/7]
Ferdinánd [10/8.5]
Gengszterzsaruk [10/8]
Amit megfogok nézni
Éjszakai Játék
Vörös veréb
Tomb Raider
Valami Amerika 3
Deadpool
Udv!
Van itt valaki aki hasznalj az ncore-t? Valamiert nem tolti be az oldalt, se tegnap se ma sem sikerult ramennem valamiert... Semmi valtozas nem tortent a gepen..
(When the Game Stands Tall)
[img]https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTQ5NDMzOTI3MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjU4MTMyMjE@._V1_.jpg[/img]
Spoiler!
[10/8-9]
[10/10]
Kár hogy nincs hozzá szinkron de szerencsére magyar feliratot találtam 😀
Eszméletlen jó volt,nagyon tetszett ezért a 10/10
A Viszkis [10/9.5]
Útvesztő - Halálkúra [10/9]
Volt egyszer egy Venice [10/10]
Élesítve [10/7]
Ferdinánd [10/8.5]
Gengszterzsaruk [10/8]
Amit megfogok nézni
Éjszakai Játék
Vörös veréb
Tomb Raider
Valami Amerika 3
Deadpool
Van itt valaki aki hasznalj az ncore-t? Valamiert nem tolti be az oldalt, se tegnap se ma sem sikerult ramennem valamiert... Semmi valtozas nem tortent a gepen..
Elore is koszonom!
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/d/d0/Mélyütés_poszter.jpg/250px-Mélyütés_poszter.jpg[/img]
(Woodlawn)
A Karib-tenger kalózai 5
A setét torony
Jack Reacher: Nincs visszaút
Tervezett:
Torrente 3-4-5
Zsivány eggyes
Érkezés
Pelé
Egész jó film volt.
Freddy vs Jason
Kis Kedvenceink Titkos élete
Nagyon jó könnyed film, ajánlani tudom csak! 😀
Este:
John Wick
Nagyon izgalmas, jó film 😃 Ajánlani tudom ezt is.
Annyira nem jött be.
(tegnap este néztem)