philips
Hát sok mindenre képes az a proci még mindig, főleg ha van rajta egy kis Oc is, az én véleményem, hogy a legtöbb i3-ast odaveri és pár régebbi i5-el egyenértékű lehet. 😀
A monitorom elkezdett szarakodni, ezért feltettem a TV-met ami egy Samsung LE19R71B LCD Monitor/TV. Na de van egy probléma. A Windows XP Plug and Play[NoDB]-nek érzékeli. Próbáltam keresni drivert, de nem találtam hozzá. Nézegettem az interneten a súgót is megcsináltam, de nem jó. Ilyenkor mi a teendő?
Ebben a kategóriában Asus xonar DG jó választás! Nekem olyan volt a mostanim előtt, meg voltam vele elégedve! Mit hajtanál vele, füles vagy hangfalak? Ha csak füles, akkor a beépített fejhallgató erősítő miatt külön jó választás!
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne,hogy érzékeli a mikrofont meg minden csak a hangot veszi a gép másik gépen működik minden és ilyet még nem láttam ,hogy mi lehet a baj? :S
Tito007 : legalább i5,GTX970/ R9 380X-390,SSD az oprendszernek legalább,16Gb ram is lehetne,és ezt már lehet komoly "gamer PC"-nek nevezni,de még ez is FullHD-ig tökéletes,UHD (4K) felbontáshoz már ez sem lenne tökéletes....
Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni. Elegge elhanyagoltam az utobbi evekben a hardver temakat, igy mar tokre nem ertek hozza. Szoval a kerdes az lenne, hogy ez a vas mennyire lenne hasznalhato jatekra. Ultra hd gmaer pcnek irja, a vga nem is rossz, de nekem az a dual core nem nagyon tetszik. Mi a velemenyetek?
Alaplap
MSI H110M PRO
Processzor
Intel Pentium G4400 2x3,3Ghz
Memória
8GB DDR4 2133Mhz maximum 32GB
Merevlemez
1TB SATA
Videó vezérlő
ATi Radeon R7 370 2GB VGA/HDMI
Optikai meghajtó
Samsung kétrétegű DVD író
USB / SATA
USB 8db / SATA 4db USB3.1 / SATA6
PCI
PCIe x16 3.0 1db / PCIe x1 2.0 2db
Hangkártya
Realtek® ALC887 HD 7.1 csatornás
Hálózati kártya
Realtek RTL8111H 10/100/1000Mb/s
Az lenne a problémám, hogy vettem egy WD 1TB-s winchestert, de az istenért sem jelzi a meghajtót. Az Eszközkezelő látja és a BIOS is (pontos típust is kiírja). Csak ikonja nincs.... Ötlet?
Nem találtam ennek megfelelő topikot (lehet hogy vak vagyok), szóval itt teszem fel a kérdést: Szeretnék a mostani alaplapomba egy új procit venni, lehetőleg i5 vagy i7 legyen és 4 magos.Melyik lenne játék szempontjából a legjövedelmezőbb és melyiket ajánlanátok az alaplapom: GA-H61M-S1 a socket 1155
Hali
haveromnak van egy Navon Mizu D500 (MediaTek MTK6572 SoC) asa és folyamatosan ujraindul boot nál, mert a boot.img ki lett cserélve és a recovery.img-t nem tudta felrakni és se a gép és semmilyen program nem ismeri fel.
Meg lehet még javítani valahogy ?
Recovery és Service mode se megy fastboot/bootloader MTK-n nincs
Egyébként csuzli mondja jól rakja fel 50-ért aztán, ha nem kell senkinek lejjebb viszi az árat vagy hagyja alkudozni az embereket, de minél tovább van fent annál kevesebbet fog érni már csak, azért is mert a fél év gari idővel csökken így nem árt bele kalkulálni ezt is, ha nem sikerül rögtön eladni ! 😀 Spoiler!
Hát én úgy gondolom, hogy minden annyit ér, amennyiért találsz rá vevőt. Szóval én feltenném minden szívfájdalom nélkül 50-ért, azután, ha nem viszik, levenném az árat 45-re, ha akkor sem, akkor 40-re és így tovább, amíg el nem megy.
Én meg nem mondtam "bro", hogy 35 ezerbe tegye fel.
Csak a véleményem mondtam, hogy én mennyit adnék érte.
Kicsit szerényebben a F@sza csávózással nem vagyunk haverok... De nem is tudom mire kaptad fel a vizet "bro".. 😉 Spoiler!
Hogy én mennyire nem bírom az ilyen habiszti szöveget ! 😊
jah nem tudom te olyan ***a csávó vagy h 35k-ba oda adnál egy ilyen vga-t bocs bro 😆
Szeretem az ilyen embereket másikéra tudnak jó árakat mondani de ha sajátját adja el akkor meg nem ilyen bő kezű.De persze gondolom a gt640-et úgy 10-13 ezer körül megy hardverapron akkor leszel olyan ***a gyerek és 7-8 ezerbe adod majd remélem 😀
És senki nem mondta h 50 ezerbe tegye fel 45 körül gondoltam.
Aham biztos... 3 év garival volt nem olyan rég 69 ropi, de sebaj 50-ért biztos viszik majd mint a cukrot. 😀
Több mint féléve mentek használtan 50 környékén ezek a kártyák, szóval én 40 ezernél többet nem adnék érte.
Ettől függetlenül fel lehet rakni 50-ért, de mire elviszik addig lehet még a garija is lejár. 😆
Az a teendő, hogy rakjál fel egy win7-et. 😃
philips
Hát sok mindenre képes az a proci még mindig, főleg ha van rajta egy kis Oc is, az én véleményem, hogy a legtöbb i3-ast odaveri és pár régebbi i5-el egyenértékű lehet. 😀
A monitorom elkezdett szarakodni, ezért feltettem a TV-met ami egy Samsung LE19R71B LCD Monitor/TV. Na de van egy probléma. A Windows XP Plug and Play[NoDB]-nek érzékeli. Próbáltam keresni drivert, de nem találtam hozzá. Nézegettem az interneten a súgót is megcsináltam, de nem jó. Ilyenkor mi a teendő?
Tudnátok nekem jó minőségű hangkártyát ajánlani 12ezer forintig?
Előre is köszönöm.
Gondoltam. Furcsa volt 135ezerert ultra hd minosites😆
Alaplap
MSI H110M PRO
Processzor
Intel Pentium G4400 2x3,3Ghz
Memória
8GB DDR4 2133Mhz maximum 32GB
Merevlemez
1TB SATA
Videó vezérlő
ATi Radeon R7 370 2GB VGA/HDMI
Optikai meghajtó
Samsung kétrétegű DVD író
USB / SATA
USB 8db / SATA 4db USB3.1 / SATA6
PCI
PCIe x16 3.0 1db / PCIe x1 2.0 2db
Hangkártya
Realtek® ALC887 HD 7.1 csatornás
Hálózati kártya
Realtek RTL8111H 10/100/1000Mb/s
Előre is köszönöm a válaszokat.
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=113608&sub=usercomp&comp=115545]Eszközöm adatai[/url]
Szerk.:
Megvan, csak nem láttam a szememtől 😆 Köszi a gyors választ.
Az lenne a problémám, hogy vettem egy WD 1TB-s winchestert, de az istenért sem jelzi a meghajtót. Az Eszközkezelő látja és a BIOS is (pontos típust is kiírja). Csak ikonja nincs.... Ötlet?
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=134
Gondolom használt lenne. Mennyit költenél rá?
Nem találtam ennek megfelelő topikot (lehet hogy vak vagyok), szóval itt teszem fel a kérdést: Szeretnék a mostani alaplapomba egy új procit venni, lehetőleg i5 vagy i7 legyen és 4 magos.Melyik lenne játék szempontjából a legjövedelmezőbb és melyiket ajánlanátok az alaplapom: GA-H61M-S1 a socket 1155
Válaszokat előre is köszi!
Nem akarom elkiabálni, de akkor lényegében lőttek annak a telónak, ha semmire sem reagál és a gyári rom sincs meg.
SpFlashtool es MTK Droid tools se segít.
A stock ROM ot nem talalom sehol
[LINK]
[LINK]
[LINK]
haveromnak van egy Navon Mizu D500 (MediaTek MTK6572 SoC) asa és folyamatosan ujraindul boot nál, mert a boot.img ki lett cserélve és a recovery.img-t nem tudta felrakni és se a gép és semmilyen program nem ismeri fel.
Meg lehet még javítani valahogy ?
Recovery és Service mode se megy fastboot/bootloader MTK-n nincs
Spoiler!
De belátom kár volt odaírnom a 35 ezret..😆
Legyen 40-45, hogy ne sérüljön senkinek se az önérzete ! 😃
Spoiler!
Csak a véleményem mondtam, hogy én mennyit adnék érte.
Kicsit szerényebben a F@sza csávózással nem vagyunk haverok... De nem is tudom mire kaptad fel a vizet "bro".. 😉
Spoiler!
Szeretem az ilyen embereket másikéra tudnak jó árakat mondani de ha sajátját adja el akkor meg nem ilyen bő kezű.De persze gondolom a gt640-et úgy 10-13 ezer körül megy hardverapron akkor leszel olyan ***a gyerek és 7-8 ezerbe adod majd remélem 😀
És senki nem mondta h 50 ezerbe tegye fel 45 körül gondoltam.
Több mint féléve mentek használtan 50 környékén ezek a kártyák, szóval én 40 ezernél többet nem adnék érte.
Ettől függetlenül fel lehet rakni 50-ért, de mire elviszik addig lehet még a garija is lejár. 😆