Milyen processzort vegyek?

2009. February 03., téma
Fórum » Asztali PC
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:

-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.

-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)

-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Cooley avatar
kaizinger: Te lassan több hülyeséget hordasz össze, mint kung. 😂
0
0
0
0
kung avatar
Synda Rebirth: én is innen vettem a procit, és még több százan, és senki nem panaszkodott, hogy egyetlen egy is hibás lett volna. Felesleges parázni. De ha úgy gondolod, hogy a sandy, ivy, haswell szorzózáras procik 1 év után tönkremennek, akkor javasolnám neked, hogy ilyet ne vegyél.

Tekki: így van, teljes mértékben egyetértek.
0
0
0
0
Tekki avatar
szerintem senki sem fog venni i5-öt 10évre 😢 én max addig venném míg lenem cserélem i7-re
0
0
0
0
kung avatar
Synda Rebirth: mit sem változtat ha 1 év vagy ha 3év a garancia. Ez nem videokártya. 😂 Ez itt egy zsír új szorzózáras i5 2400 proci, 10 év múlva is használható lesz. A sandy, ivy, haswell szorzózáras proci ha gyári hibás (amit még nem hallottam) már rögtön gépindulásnál észreveszed (ezt azonnal cserélik), ha pedig nem gyári hibás akkor 10 év múlva is használható lesz. Ha viszont a te butaságod végett megy tönkre, ott a 3 év garancia sem ér semmit.😉
0
0
0
0
sisko avatar
Synda Rebirth : ups,ez lemaradt,jogos 😆,Nem erre szoktam figyelni,hanem a lecserélt BOX-os hűtők garmadára a polcon.😂
0
0
0
0
no avatar
sisko: Ez igaz, de garancia is csak 1 év, 3 helyett. 😜
0
0
0
0
sisko avatar
kaizinger : nem igazán.Az OEM(vagy tálcás másképpen) ugyanis azt jelenti,hogy csak magát a lapkát kapod egyszerű csomagolásban,hűtő és minden más,még leirás nélkül,de semmiképp sem használt,mig a dobozos (box) meg teljes csomag hűtövel,stb.Amúgy egy újabbat jobban megérné az i5 2400 helyett szerintem.
0
0
0
0
kaizinger avatar
ha oem verziós akkor valaki mégis csak használtaO_o
mert különben dobozos lenne!
és OEM verzió amd ből is kapható ami ennél még olcsóbb és ezt a i5 öt lazán beveri!
0
0
0
0
kung avatar
Én nem veszekszem a Tekkivel. Minden tiszteletem az övé.
0
0
0
0
Tekki avatar
Én nem veszek össze senkivel mindenki utálja pont ezért mert jön itt minden hülyeséggel 😆 de mind1 higgy neki mert ő az atya úristen (Áment rá) úgy hogy csak vedd meg azt a szuper procit 😃
0
0
0
0
no avatar
Jajj össze ne vesszetek most ezen. Nyilván onnan rendelem meg ahol olcsó és megbízható. 😆
0
0
0
0
kung avatar
Tekki: én megértelek, de úgy tűnik, hogy sacpatrik talpraesett emberke és megtalálta azt a helyet ahol az új i5-2400 Oem procit 34.990ft meg lehet venni.
0
0
0
0
Tekki avatar
Kung: Velem ne vitatkozz mert nem hiszem hogy külföldről meg a zaciból fog venni procit 😃 úgy hogy amit mutattál rá Google-ztam és 52.000 volt de mind1 engem nem érdekel nem kezdek el vitatkozni..
sacpatrik: I5-3570K-t vagy gyűjts egy I7-4770K-ra 😆
0
0
0
0
sisko avatar
Szerintem megéri,viszont nem jobb az i7-ől.Tömören szólva az i7 egy i5 megtoldva HT-vel,azaz a 4 helyett 8 szálon képes dolgozni.
0
0
0
0
no avatar
Megéri az i5 az árát? Miben jobb,mint egy i7?
0
0
0
0
kung avatar
Tekki: Intel® Core™ i5-2400 Oem - 34.990ft zsír új garival!
0
0
0
0
Tekki avatar
Hát használtan lehet csak olcsón kapni de szerintem Intel i5-3570K-ra gyűjts mert elég jó proci 😉
0
0
0
0
kung avatar
sacpatrik: Intel® Core™ i5-2400 (6M Cache, up to 3.40 GHz) Oem - 34.990ft
0
0
0
0
no avatar
Hali.

Új procit szeretnék a gépembe. Ajánlatokat várok a gépem alatt. Köszi.
i5,i7 A lehető legolcsóbban.
0
0
0
0
no avatar
A CPUbosst ne nézzétek, az csak a specifikációk alapján hasonlít, nyers adatok alapján.
0
0
0
0
kaizinger avatar
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4770K-vs-Intel-Core-i7-3770K
itt ezt írják
de egyébként pár tesztben meg a 3770K allat teljesit szóval elég érdekes:/
de külöbség nagy nincs
0
0
0
0
Tekki avatar
szerintetek i7 3770k és az i7 4770k közt mennyi a külömbség?? 😃
0
0
0
0
kaizinger avatar
pár fps max hagyad még😀 kitudja mit hoz majd a jövő még hírek alapján a intel ismételten mozgolodik😀
0
0
0
0
Dani46 avatar
semmi kül nem lenne sztem!
0
0
0
0
Demmer avatar
Érdemes lenne i5 2500k lecserélni i7 3770k-ra?

Igaz minden játékot maxon pl bf4 beta 99% gpu kihasználtsággal viszi.Sok fps külömbség lenne?
0
0
0
0
kaizinger avatar
jah szépen számolva is 100 as van rajta és alig tér el a 3770K tól tisztára megéri!
az üzlet politika náluk nulla akinek van egy kis esze már helyből nem fogja megvenni ezt!
0
0
0
0
david1995 avatar
oks téma lezárva nemérdekel mitmondasz kész. Intel Core i7-3970X milyen komoly proci lehet
240ezer Ft-árt
0
0
0
0
Dani46 avatar
https://pclab.pl/zdjecia/artykuly/chaostheory/2013/02/crysis3/crysis3_cpu_jungle_1920.png

itt hol van a nagy i3?😃
0
0
0
0
Cooley avatar
david1995: És ez esetben mi lenne a valós üzenet?
0
0
0
0
Dani46 avatar
hogyan lehet ide google-s képet berakni?😃nemtom:$
0
0
0
0
david1995 avatar
Synda Rebirth : lehet😃
0
0
0
0
no avatar
david1995: Rossz számra küldöd... 😂
0
0
0
0
Dani46 avatar
crysis 3-ba pl az fx 6300 nagyon jól szerepel!
0
0
0
0
david1995 avatar
látszik nemmegy átt az üzenet neked. -.-
0
0
0
0
Cooley avatar
Úgy érted, hogy az i3-on? Pont, hogy a régi játékok mennek jobban rajta, mert csak 1-2 szálon dolgoznak. Azt aztán várhatod, hogy az újabb játékok jobban menjenek rajta... Pláne most, hogy a next-gen konzolok portjai képesek lesznek 8 szálon futni. És az AAA kategóriás PC-only játékok is kihasználnak minimum 4-et, ott már hátrányban van az i3. Minden esetre jó várakozást! 😀
0
0
0
0
david1995 avatar
Várom hogy jöjenek az játékok aztán csak nézni fogtok hogymegy egy ilyen konfigon is.
0
0
0
0
Cooley avatar
Nem kevertem bele mást, kung már régóta benne van.
https://img443.imageshack.us/img443/6972/2abn.png
Tessék, ezek 1 árkategória, és a korábbi viták alapja: i3-3220 vs FX-6300.
0
0
0
0
david1995 avatar
hagyad is, és ha én mondok vmit nemkell mást belekeverni.
0
0
0
0
Cooley avatar
david1995: Nem zavar, hogy az i3 másfélszer annyiba kerül? 😃 Ráadásul az az Athlon egy eléggé régi modell. Látom te is ugyan olyan gyöpös vagy, mint kung.
Miről beszélünk? 😃
0
0
0
0
kaizinger avatar
az a te dolgod de elég épszerü hogy ő járt jól😀 te meg magadal ***tál
0
0
0
0
david1995 avatar
Majd csinok képeket hogymegy az AC 4 milyen beállitással😃 Várjuk ki h kiadják😃 És én anyira Intel b.zi vok magamnak csak Intel😃 Mindig is Intel volt nekem ez olyan megszokott. Csak rokonnak mondtam az AMD-t ugyse enyémlesz.
0
0
0
0
kaizinger avatar
ilyenkor már vicc volt?😃
i5 re mégvárhatsz hogy 30 alá megy😃
0
0
0
0
kung avatar
Reincarnation. ezen már én is gondolkoztam, hogy lecserélem az i3-at egy i5 2500 re. De eddig bőven elég volt minden új játéknak, és felesleges lett volna. De ha az i3 elbukik a Watch Dogs és a Assassin’s Creed IV: Black Flag teszt alatt, és az i5 2500 lemegy 30k alá, akkor lecserélem. Talán nem fog annyi kritika érni.

david1995: csak vicc volt!😀
0
0
0
0
no avatar
david1995: teljesen korrekt, konfig.

Kung te mikor fogsz már procit váltani?
legalább egy i5 2500k hírdetnél ilyen fenhangon még igazat is adnának neked a forumom.
0
0
0
0
kaizinger avatar
az jó bőven kihajtja a kártyát! jót választotál neki😀!

Te meg szép hogy saját magadat átvágtad egy i3 al😀!

HKC tápra ne köss semmit ipari hulladék
0
0
0
0
Roolikeh16 avatar
ehez a fx 6300hoz elég egy HKC 550W-os táp?😃
0
0
0
0
kung avatar
david1995: mit ne mondjak, szép kis rokon vagy!😂
0
0
0
0
david1995 avatar
Unokatesom nemtud sok pénzt szánni egy uj konfigra és ezért AMD-s gépet szeretne. de én FX 6300-at és egy Sapphire HD7850et ajánlottam neki.
0
0
0
0
kaizinger avatar
szép eredmény tőle de ezt egy olcsobb amd is bőven hozza még jobbakat is!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció