Szerintem is vannak mindkét oldalon jó VGA-k de én akkor is Nvidia-t fogok venni mindig.😀
Kehbya: Amit belinkeltél hogy kevés a GTX 980 Ti az 1440p hez pont az ellenkezőjét mutatja. Még ott a 4K alatt sem nagyon van szégyenkezni valója nem hogy az 1440p alatt. Vagy neked minimum 200 FPS kell? 😉
+60k G-Sync
De a legjobb ha egy barom radeon kártyára kőti... nem fog menni a monitor. :33333
Fanboyolást félrerakva: Megér pénzt a G-sync csak nem 60k-t... jó, szuper, ***a... csak 60hz+ felett nincs értelme, hiszen ott már te se látod a képtörést, ha előfordulna..
Persze, csak karcsú lenne ahhoz a monitorhoz egy darab 980Ti... de még kettő is nagyon kevés.
Ha meg 980Ti SLI... akkor 980 SLI jobban megéri a 10fps difi miatt. 😊
[LINK]
"De amint látom itt is csak mondva vannak a dolgok háttérismeret nélkül."
carl18: Nem rosszból, de ha 980 Ti-t akarnál az i5-d mellé, akkor már egy monitorcsere Full HD-ra is kelleni fog 😃
Csak azért is le fogom tesztelni az AC3-at 😆
Az igen 😃 akkor tényleg erős processzorom van 😃
Igen van IntelI32 😃 Attól függ mibe ? 😃 nem az én készülékembe 😃 Neked megy még a core 2 trinyo ? 😃 Anyáméknak akarok majd olyat venni a gépbe E4400 már jó volna szerintem 😀
Ja nem bírok játszani mert az itt lévő dolgokon agyaltam 😃 van mit nem írtam le! 😃 Én próbáltam minél olcsobban összerakni a gépet! 😃 2014 júliusáig E5200 2 giga ddr3 ram és egy GT 440 volt a gépembe ezt akartam nem túl hatalmas befektetéssel fejleszteni olyanra amivel már jól eljátszhatók assassin's creed, mafia 2, gta 4-gta 5 saint rows 3,sleeping dogs Watch dogs szerű játékokkal!
Na akkor vettem 14E-be egy E5450-et a gépbe + egy HD 7770 14E-be 7E-be beszámította a srác a GT 440-et 3E-be adtam el az E5200-at. Aztán haverom megszorult és vettem tőle egy 4 gigás kingston hyperx ramot 2E forintba 😃 E5450-6 giga ddr3-XFX HD 7770 volt nekem 27E-be kb 😃 A Dual core Gt 440-es gépemhez képest hatalmas előrelépés volt! Ezt nem is terveztem lecserélni de aztán a spanom megint jött hogy vegyek tőle és 10E-be oda adta a MSI H61M-p20-as deszkát + a G640 processzor hűtéssel együtt. Aztán mivel kettő gép kombó volt ezért az egyiket el kellet paszolni haveromat meg pont érdekelte az E5450-en alaplapostól így azokat adtam el 22E ha jól emlékszem decemberbe eladtam a XFX HD 7770-et is úgyan abba az árba amibe hozzám került 21E-be 😃 Aztán Februárba megjelent a Xenoverse és G640 Igp-vel nem ment szépen ezért vettem 12E-be egy GTS 450-et 😃 Aztán haverom megvette a G640-et 6E-be 😃 És akkor szereztem 10Ebe egy G 2130-at 😃 Aztán Unokaöcsémnek eladtam a GTS 450-et 12E-be és akkor vettem Károlytól a HD 7770 Gigabytet 16E-be 😃 Utána a G2130 már kevés volt a gta 5-nek és akkor gondolkoztam cserélni kéne de az i3 nem lett volna túl nagy előrelépés és akkor nézegettem az i5 procikat i5-2400-at akartam 30E alatt venni de nem igazán volt vagy csak ritka vétel. Aztán találtam egy i5-3470-et 38E-be írtam is a eladónak hogy alkudni lehet-e mondta 35E-be vinném és aztán oda adta 36E+ szállításba ! Hűtés nem volt így azt is vettem hozzá a processzor nem a HD 7770 mellé terveztem úgy voltam vele ez a jövőben is hű társam lesz ha monitort és videókártyát cserélek nem kell majd megint processzor vennem. Úgy olvastam 1080P-be GTX 970-980-at is kipörgeti 😃 Szóval a jövőben nem lesz vele gond. De a többi egy hosszú történet 😃
Szerintem kis HD 7770 99%-on csapatná a dolgot 😃 Ja még mielőtt bárki mondaná ez a egyik játék ilyen limites minden más játék Tera online GTA 5 stb ki van hajtva rendesen, Crysis 3-al együtt.
Liptik nekem nem volt 15 fps sose volt nálam.d Na majd lassan írok ha lesz monitor videókártya csere és ram bővítés 😃 Ez a 3-at javítom a gépen aztán egy darabig nem nyúlok hozzá .d Na megyek AC-2-őt játszani 😃
Megkockáztatom megcsinálná ezt a tesztet full hd be,proci sokkal kevesebbet pörögne,vga folyamatos 99% lenne,és fps be még akár lehet több lenne,mivel legalább normálisan pörögne az a szerencsétlen kártya,vagy minimálisan kapna kisebb fps-t.
I5-3470 + HD 7770+1280X720= 920E pixel
I5-3470+ GTX 680+1920X1080= 2 millió 7E pixel
Felbontás 227% nagyobb a kártyát közti különbség durván háromszoros de vegyük 250%-nak!
Szóval a fent említett számolások alapján egy 720P-ben dolgozó I5-3470 HD 7770-el majdnem hasonló munkavégzésnek van kitéve mint egy Full hd-s GTX 680!
Mivel nem volt sok időm ezért nem volt fontos monitort cserélni, azért vettem i5-őt hogy majd idővel ha monitort és videókártyát cserélek ne kelljen jó pár évig processzor cserélni.
Én nem mondtam, hogy ne lenne nagyobb játékélmény nagyobb felbontáson, csak nekem ez is megfelel (nyilván örülnék egy Full HD-nak). Liptik: De, teljesen mindegy, hogy melyik i7. A legelső Nehalem Intel Core i7-920 is kihajtja a HD 7770-et.
Én ilyen felbontásokkal nem foglalkozok,2015 be minimum a full hd,az én i7 emet is meglehet akasztani alacsony felbontáson,és kit érdekel?10 évvel ezelött használtam ilyen felbontást...!full hd be meg berakhastz mellé bármilyen vga-t tökéletes lesz.
winrar : most komolyan... az sxga manapság irodai gépeken használatos, rajtad kívül nem tudok senkit, aki azt mondaná hogy fullhd-ban (neadjisten' magasabb felbontáson) nincs nagyobb játékélmény, mint azon a kis monitoron...
Leírom az egészet. Na felraktam az AC3-at processzor kihasználtság 65% és 30-35 fps körül ment. Nézzem a netten mi a baja és írják hogy processzor prioritást kell magas-ra vagy valós idejűre venni.
Ezt meg csináltam és azóta megy 80-85%-on! Majd monitor lesz cserélve a jó kérdés mikor 😃
Miért vicc ez a teszt? Egy GTX 680 durván háromszor erősebb mint a én kártyám szóval 1080P-be AC 3 alatt ott is lehetne hasonló cpu limit ....szimpla matek.d
Játékfüggő melyik komponens fog jobban pörögni, esetleg mindkettő, általános szabály nincs, erről kár vitázni... de az a teszt a felbontás miatt tényleg vicc...
Normális felbontáson kéne játszani,full hd be tökmind1 melyik játéknál 99% alá nem is menne a 7770!És az se egyenesen arányos hogy ha 100% cpu használat van akkor cpu limit van,haverom i5 4690 mellett gtx 970 bf4 multiba képes mind a 4 mag 95-100 menni eggyes pályákon,viszont a 970 99% ról megse moccan!!!!
Na most akasztottam meg az I5-3470-et HD 7770 mellet! 😃 Assasin 's creed III boston pálya.
Processzor 80%-on van gpu is 80%-on! 😃 Liptik úgy gondolja hogy FX 4100/HD 7750 egyenlő egy I5-3470/HD 7770 oc párossal. 😆 creed 3-al alatt kaptam 😃
Inkabb akkor gtx960-at vegyel, bar az oc verzio is 200Wattot eszik 😃 szoval a sima lenne a jobb belole. De egy 7950-et nem biztos hogy elbirna. Nekem csak a raider 550 birta, a corsair cx600v2 megfekudt 😃
Hát a HD 7770-et eladóm aztán kell valami ami sokkal erősebb és 2 gigás 😃 Na meg persze legyen rajta HDMI port tévére kötéshez 😃 Meg majd monitor csere is terve lesz. 😀
Az én tápom elég volna egy HD 7950-hez ? Chieftec ctb-450s van nekem (sirtec belsős) ha jól emlékszem. Májusba vásároltam újan 2 év garival 😀
Hogy olyat vegyek ahhoz igen jól kéne keresnem ha volna a kezembe egy 980TI ára inkább jogositványt tenném le 😃 GTX 970 felett nem vennék kártyát.. Nagyon jó kártya 980TI De a felső kategóriába lehet a legtöbbet bukni mert ott a legnagyobb a értékvesztés.
Minimum GTX 660/HD 7870! Ha veszek ez alá már nem adóm 😀
GTX 670/680 vagy GTX 960 esetleg HD 7950 még ezeken gondolkozok!
Na nekem is azon a pályán ment egyedül 30% körül a proci terhelés FHD-ban minden maxon. Amúgy általában olyan 10-15% körül mozog a játékok alatt a terhelése.
Pixx! 😃 Én is azt akartam írni hogy nem ott kell vagánykodni hogy az amd "Kihajtsa" Ahol nincs semmi fajta terhelés.....
Épp a számból vetted ki a szót csak én nem tudtam a pálya nevét 😃
welcome to the jungle mapon az igazi processzor éhes pálya, ott biztos előlehetne hozni a processzorok közti erőkülönbséget. Azon a térképen a régi E5450 elég szépen hasalt el 😃 De egy FX 6300-nak is feladta a leckét 😃 mind kettő medium-ba leadta 30 fps-re az értékeket!
Nekem is az E5450 simán vitte az elején meg játszok játszok! Egyszer csak beszálok egy liftbe kirak a welcome the jungle pályán nézzem processzor kihasználtság 80% LOL 😃 Mondom na itt már van terhelés ! 😃 De van róla videóm is, a leírás alapján 30-45-60 fps-el fút. 45 az átlag 😀
Még felvétellel se futott rosszul! Videót így linkelem máskép nem engedi.
www.youtube.com/watch?v=Wx dGm9VVm6Q X-d között töröld ki a szóközt máskép smileyt rak ez a ....
Kehbya: Amit belinkeltél hogy kevés a GTX 980 Ti az 1440p hez pont az ellenkezőjét mutatja. Még ott a 4K alatt sem nagyon van szégyenkezni valója nem hogy az 1440p alatt. Vagy neked minimum 200 FPS kell? 😉
Most pl valami geforce-nak örülnék.
De a legjobb ha egy barom radeon kártyára kőti... nem fog menni a monitor. :33333
Fanboyolást félrerakva: Megér pénzt a G-sync csak nem 60k-t... jó, szuper, ***a... csak 60hz+ felett nincs értelme, hiszen ott már te se látod a képtörést, ha előfordulna..
Ha meg 980Ti SLI... akkor 980 SLI jobban megéri a 10fps difi miatt. 😊
[LINK]
"De amint látom itt is csak mondva vannak a dolgok háttérismeret nélkül."
Csak azért is le fogom tesztelni az AC3-at 😆
Igen van IntelI32 😃 Attól függ mibe ? 😃 nem az én készülékembe 😃 Neked megy még a core 2 trinyo ? 😃 Anyáméknak akarok majd olyat venni a gépbe E4400 már jó volna szerintem 😀
Na akkor vettem 14E-be egy E5450-et a gépbe + egy HD 7770 14E-be 7E-be beszámította a srác a GT 440-et 3E-be adtam el az E5200-at. Aztán haverom megszorult és vettem tőle egy 4 gigás kingston hyperx ramot 2E forintba 😃 E5450-6 giga ddr3-XFX HD 7770 volt nekem 27E-be kb 😃 A Dual core Gt 440-es gépemhez képest hatalmas előrelépés volt! Ezt nem is terveztem lecserélni de aztán a spanom megint jött hogy vegyek tőle és 10E-be oda adta a MSI H61M-p20-as deszkát + a G640 processzor hűtéssel együtt. Aztán mivel kettő gép kombó volt ezért az egyiket el kellet paszolni haveromat meg pont érdekelte az E5450-en alaplapostól így azokat adtam el 22E ha jól emlékszem decemberbe eladtam a XFX HD 7770-et is úgyan abba az árba amibe hozzám került 21E-be 😃 Aztán Februárba megjelent a Xenoverse és G640 Igp-vel nem ment szépen ezért vettem 12E-be egy GTS 450-et 😃 Aztán haverom megvette a G640-et 6E-be 😃 És akkor szereztem 10Ebe egy G 2130-at 😃 Aztán Unokaöcsémnek eladtam a GTS 450-et 12E-be és akkor vettem Károlytól a HD 7770 Gigabytet 16E-be 😃 Utána a G2130 már kevés volt a gta 5-nek és akkor gondolkoztam cserélni kéne de az i3 nem lett volna túl nagy előrelépés és akkor nézegettem az i5 procikat i5-2400-at akartam 30E alatt venni de nem igazán volt vagy csak ritka vétel. Aztán találtam egy i5-3470-et 38E-be írtam is a eladónak hogy alkudni lehet-e mondta 35E-be vinném és aztán oda adta 36E+ szállításba ! Hűtés nem volt így azt is vettem hozzá a processzor nem a HD 7770 mellé terveztem úgy voltam vele ez a jövőben is hű társam lesz ha monitort és videókártyát cserélek nem kell majd megint processzor vennem. Úgy olvastam 1080P-be GTX 970-980-at is kipörgeti 😃 Szóval a jövőben nem lesz vele gond. De a többi egy hosszú történet 😃
Liptik nekem nem volt 15 fps sose volt nálam.d Na majd lassan írok ha lesz monitor videókártya csere és ram bővítés 😃 Ez a 3-at javítom a gépen aztán egy darabig nem nyúlok hozzá .d Na megyek AC-2-őt játszani 😃
I5-3470+ GTX 680+1920X1080= 2 millió 7E pixel
Felbontás 227% nagyobb a kártyát közti különbség durván háromszoros de vegyük 250%-nak!
Szóval a fent említett számolások alapján egy 720P-ben dolgozó I5-3470 HD 7770-el majdnem hasonló munkavégzésnek van kitéve mint egy Full hd-s GTX 680!
Mivel nem volt sok időm ezért nem volt fontos monitort cserélni, azért vettem i5-őt hogy majd idővel ha monitort és videókártyát cserélek ne kelljen jó pár évig processzor cserélni.
Liptik: De, teljesen mindegy, hogy melyik i7. A legelső Nehalem Intel Core i7-920 is kihajtja a HD 7770-et.
Ha az élsímitást nagyon magasra veszem 99%-on jár a kártya.
Akkor úgy írom, hogy egyik processzorod sem hajtotta ki a 7770-t 😉
carl18: Azért megy így, mert OPTIMALIZÁLATLAN.
Ezt meg csináltam és azóta megy 80-85%-on! Majd monitor lesz cserélve a jó kérdés mikor 😃
Miért vicc ez a teszt? Egy GTX 680 durván háromszor erősebb mint a én kártyám szóval 1080P-be AC 3 alatt ott is lehetne hasonló cpu limit ....szimpla matek.d
Spoiler!
A Crysis videódnál is lehetett látni, hogy a cpu-d "nem hajcsa ki" a VGA-t.
Processzor 80%-on van gpu is 80%-on! 😃 Liptik úgy gondolja hogy FX 4100/HD 7750 egyenlő egy I5-3470/HD 7770 oc párossal. 😆 creed 3-al alatt kaptam 😃
Az én tápom elég volna egy HD 7950-hez ? Chieftec ctb-450s van nekem (sirtec belsős) ha jól emlékszem. Májusba vásároltam újan 2 év garival 😀
[LINK]
Minimum GTX 660/HD 7870! Ha veszek ez alá már nem adóm 😀
GTX 670/680 vagy GTX 960 esetleg HD 7950 még ezeken gondolkozok!
Épp a számból vetted ki a szót csak én nem tudtam a pálya nevét 😃
welcome to the jungle mapon az igazi processzor éhes pálya, ott biztos előlehetne hozni a processzorok közti erőkülönbséget. Azon a térképen a régi E5450 elég szépen hasalt el 😃 De egy FX 6300-nak is feladta a leckét 😃 mind kettő medium-ba leadta 30 fps-re az értékeket!
Nekem is az E5450 simán vitte az elején meg játszok játszok! Egyszer csak beszálok egy liftbe kirak a welcome the jungle pályán nézzem processzor kihasználtság 80% LOL 😃 Mondom na itt már van terhelés ! 😃 De van róla videóm is, a leírás alapján 30-45-60 fps-el fút. 45 az átlag 😀
Még felvétellel se futott rosszul! Videót így linkelem máskép nem engedi.
www.youtube.com/watch?v=Wx dGm9VVm6Q X-d között töröld ki a szóközt máskép smileyt rak ez a ....
Remélem látjátok a magok számát.