Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szép napot! Tudnátok segíteni? Dönteni kellene 3 telefon közül (vagy ha van jobb javaslat ebben az árban, akkor várom szeretettel)
LG Optimus 2x , Samsung Galaxy S , Nexus S
Én a 2x felé hajlok, de ahogy olvasom, sok helyen nagyon szidják.
A kettő közül valamelyik szerintem:
- Samsung Galaxy S Plus
- Nexus S
Hmmm...a Galaxy S Plus jó választásnak tűnik.
szerk: De mégis mi a baj az Optimus 2x-el? Miért szidják annyira? Én minden szempontból jónak találtam (kivéve talán az üzemidő)
Szép napot! Tudnátok segíteni? Dönteni kellene 3 telefon közül (vagy ha van jobb javaslat ebben az árban, akkor várom szeretettel)
Szerintem Nexus S!😉 De Galaxy S is elég jó.😃
A kettő közül valamelyik szerintem:
- Samsung Galaxy S Plus
- Nexus S
milyen mobilokat ajánlatok? mert most karácsonyra megszeretném magam lepni..😃
mennyi pénzed van rá?
Sony Ericsson X8-nál a Bluetooth-al ha küld valaki valamit,hova menti a telefon?
Asszem a download mappába bár ez csak halvány sejtés...
Sziasztok.
Szeretnék telefont venni 80 ezer max. 90 ezerért. Én Nokia n8-at néztem. Melyik telefon érné meg legjobban? Köszönöm előre is.
Nemrég én is ugyanilyen kerettel vásároltam telefont. Utána néztem a részletesebben, gondolkoztam az optimus 2x-en de a tesztekben nem volt túlságosan bizalomgerjesztő. Több tesztet is elolvastam de sehol nem voltak elájulva tőle. Pedig egy két magos telefonnak sztem ütnie kellene.. Ezért döntöttem az Xperia Pro (MK16i) mellett mert úgy voltam vele inkább legyen egy jó középkategóriás telefonom mint egy ócska felsőkategóriás.
Idézet xperia Pro teszt: "elmondható, hogy az Xperia Pro MK16i nem fogja kifordítani a sarkából a világot, de kellően masszív, ergonómiailag jól eltalált QWERTY billentyűzettel rendelkezik, és az Android rendben teszi a dolgát."
Idézet az Optimus 2x tesztből: "Vegyes érzelmeket keltett bennem az Optimus 2X. Egyrészt egy nagyon igényes külsejű, megkapó formájú, nagy tudású eszközt ismertem meg a személyében, amely rengeteg extra alkalmazással és kiemelkedő multimédiás képességekkel rendelkezik amellett, hogy piszkosul gyors működésre képes. Másrészt aggodalmaim vannak a megmagyarázhatatlan lassulások, a semmiből jött „software update”, a kelekótya Wi-Fi és a bizonytalan üzemidő miatt. Talán egy kicsit sietett az LG a piacra dobásával."
Köszönöm a segítséget de nekem ez az xperia nem igazán jön be, hogy ilyen szétcsúsztathatós.
Hosszabb távon viszont jobban megéri az LG, nemsoká itt az ICS ami végre kihasználja azt ami abban a hardverben rejlik.
vagy HTC Desire S-t vegyél.
Sziasztok.
Szeretnék telefont venni 80 ezer max. 90 ezerért. Én Nokia n8-at néztem. Melyik telefon érné meg legjobban? Köszönöm előre is.
Nemrég én is ugyanilyen kerettel vásároltam telefont. Utána néztem a részletesebben, gondolkoztam az optimus 2x-en de a tesztekben nem volt túlságosan bizalomgerjesztő. Több tesztet is elolvastam de sehol nem voltak elájulva tőle. Pedig egy két magos telefonnak sztem ütnie kellene.. Ezért döntöttem az Xperia Pro (MK16i) mellett mert úgy voltam vele inkább legyen egy jó középkategóriás telefonom mint egy ócska felsőkategóriás.
Idézet xperia Pro teszt: "elmondható, hogy az Xperia Pro MK16i nem fogja kifordítani a sarkából a világot, de kellően masszív, ergonómiailag jól eltalált QWERTY billentyűzettel rendelkezik, és az Android rendben teszi a dolgát."
Idézet az Optimus 2x tesztből: "Vegyes érzelmeket keltett bennem az Optimus 2X. Egyrészt egy nagyon igényes külsejű, megkapó formájú, nagy tudású eszközt ismertem meg a személyében, amely rengeteg extra alkalmazással és kiemelkedő multimédiás képességekkel rendelkezik amellett, hogy piszkosul gyors működésre képes. Másrészt aggodalmaim vannak a megmagyarázhatatlan lassulások, a semmiből jött „software update”, a kelekótya Wi-Fi és a bizonytalan üzemidő miatt. Talán egy kicsit sietett az LG a piacra dobásával."
Jobb is, olcsóbb is...
[LINK]
A HUAWEY X3-as telóról mi a véleményetek?
Egyik haveromnak az van. kb 2 hónapja vette, de elmondása szerint nem bánta meg a vásárlást. És az árához képest nagyon megéri megvenni, mert szerintem ennél olcsóbb és jó androids telót nem nagyon lehet találni.
iphone-t hálozat függetlenre meglehet csinálni?
Persze! Keress rá erre a szóra a googleban hogy turbo sim a mobilarenas cikket lesd meg azzal megoldható és kb 2000ft egy turbo sim
A turbosimmel csak annyi a gond, hogy állandóan ott kell lennie a sim alatt.
Persze! Keress rá erre a szóra a googleban hogy turbo sim a mobilarenas cikket lesd meg azzal megoldható és kb 2000ft egy turbo sim
hát ha sony ericsson-ok előnyben akkor x8 at vegyél az olcsó
Nekem osztálytársam most vett egyet nem rossz telo de sztem elég gyenge a hardvere (SZERINTEM) még néha ugy beakad hogy ujra kell inditani
Vaterán elég sok T-s függetlenített iPhone van, szóval szerintem könnyen megoldható. Mintha szoftveresen ki lehetne üttetni de ezt csak halkan jegyzem meg.
Bármilyen telefont le lehet hallgatni. Amúgymeg mit is érdekelne valami hackert egy kis magyar privát beszélgetése? Ez az sms es dolog hülyeség.
Tudom, hogy le lehet, csak ezekre alapból fel teszik progit...
Sms-es dolog nem hinném, hogy kamu lenne....Elektró tanárom olvasta...
És ha elektrotanárod azt mondja, hogy látta Godzillát azt is elhiszed neki?
Hali sony ericcson cedar ez jó teló vodánál néztem de nem ismerem nem kell nagyon ***a legyen jó képet csináljon és strapabíró legyen ???😆
ez felkiáltó mondat, és minek kérdőjellel írtad ? meg az egész szöveg értelmetlen.
Bármilyen telefont le lehet hallgatni. Amúgymeg mit is érdekelne valami hackert egy kis magyar privát beszélgetése? Ez az sms es dolog hülyeség.
Tudom, hogy le lehet, csak ezekre alapból fel teszik progit...
Sms-es dolog nem hinném, hogy kamu lenne....Elektró tanárom olvasta...
De viszont az X8-nak nagy hátránya, hogy nem támogatja a Multitouch-ot.😀 Ez engem mondjuk zavarna...😃 Meg nekem vhogy gagyi az SE-k kezelőfelülete. De te választasz csak véleményem irtam le.😃
viszont nagyon egyszerű megoldást találtak ki helyette 😀
A kétujjas nekem kényelmesebb...😃 De pl. játékoknál ezt nem tudod megcsinálni.😉
persze kényelmesebb, de meg lehet lenni nélküle 😀
csak beidegződés kérdése 😃
Multitouch gameknél viszont b*szhatod. 😀
Igen, erre gondoltam én is.😃 Mondjuk ahol 2 virtual pad van.😃 mondjuk az X8 annyira nem is erős, hogy erősebb játékokat futtasson...😃
De viszont az X8-nak nagy hátránya, hogy nem támogatja a Multitouch-ot.😀 Ez engem mondjuk zavarna...😃 Meg nekem vhogy gagyi az SE-k kezelőfelülete. De te választasz csak véleményem irtam le.😃
Multitouch gameknél viszont b*szhatod. 😀
akkor inkább az X8-at vedd.
de annak rosszabb a hardvere nem,?
[LINK]
olvasd el ezt, ebből minden kiderül.
Amúgy gördülékenyen fut videók alapján rajt a rendszer.
idézet:
"az X8 szíve egy 600 MHz-es processzor, melynek típusáról sajnos nem sikerült pontos információt szerezni. Valószínűsíthető azonban, hogy ugyanaz a Qualcomm MSM7227-es került bele, ami az X10 miniben és sok más HTC készülékben is megtalálható — erről ugye azt kell tudni, hogy bár gyengébb, mint a jelenleg csúcsnak számító ARM Cortex-A8 alapú chipek, meglehetősen erős, hiszen található benne lebegőpontos számítási egység és másodszintű gyorsítótár is."
"A saját felület mondjuk továbbra is piszkosul gyors, ugyanolyan gördülékeny a használata, mint az X10 mininek."
akkor szerintem ez lessz.
[LINK]
olvasd el ezt, ebből minden kiderül.
Amúgy gördülékenyen fut videók alapján rajt a rendszer.
idézet:
"az X8 szíve egy 600 MHz-es processzor, melynek típusáról sajnos nem sikerült pontos információt szerezni. Valószínűsíthető azonban, hogy ugyanaz a Qualcomm MSM7227-es került bele, ami az X10 miniben és sok más HTC készülékben is megtalálható — erről ugye azt kell tudni, hogy bár gyengébb, mint a jelenleg csúcsnak számító ARM Cortex-A8 alapú chipek, meglehetősen erős, hiszen található benne lebegőpontos számítási egység és másodszintű gyorsítótár is."
"A saját felület mondjuk továbbra is piszkosul gyors, ugyanolyan gördülékeny a használata, mint az X10 mininek."
szóhoz sem jutunk.
de megéri??
szerintem gyűjts egy ZTE blade-re vagy egy galaxy gio-ra, mininek elég vacak a kijelzője, kamerája sem túl jó...
de ha nem tudsz többet áldozni rá, akkor jó lesz, 18-ért még jó.
hát ez vagy x8 17-ért többet nem tudok rá költeni
szóhoz sem jutunk.
de megéri??
szerintem gyűjts egy ZTE blade-re vagy egy galaxy gio-ra, mininek elég vacak a kijelzője, kamerája sem túl jó...
de ha nem tudsz többet áldozni rá, akkor jó lesz, 18-ért még jó.
szóhoz sem jutunk.
de megéri??
szóhoz sem jutunk.
Hogyan tudom felrakni a telefont gépre USB-vel ?(nekem mindig azt írja hogy nem sikerül felismerni)
töltsd le a telfonod gyártója által kiadott szoftvert és drivert, azzal felismeri a gép, és fájlokat is tudsz másolni.
Gondolom úgy érted,hogy a telefonon letöltöm az Android Marketről és úgy OK.
Csak nincs Wi-Fi a közelbe.😞
Ne marketről,ott szarok vannak.Gépre szedj le,mondjuk ahoz ki kell rootolni stb... elég bonyolult.
Hogy marketen szarok vannak ne röhögtess már az android marketen van a legnagyobb app kínálat ott vannak a legjobb leggyorsabban elérhető programok. Gyakorlatilag fél perc altt minden a telóra varázsolható nem kell usb vel meg torrentel meg tököm tudja mivel szarakodni.
Na meg minek is kellene rootolni ha a gépre szedjük le? Egyékén a root annyiból ál a csomó telón hogy felrakunk egy pogit majd rákattintunk a root me gombra és kész a root.
Ne marketről,ott szarok vannak.Gépre szedj le,mondjuk ahoz ki kell rootolni stb... elég bonyolult.
Biztosan a Marketról való Astro egy nagy sz*r. Végülis ott van fenn mindig a legfrisebb release meg ilyesmi, de igen, minden bizonnyal egy nagy rakás sz*r. Úgy bírom az ilyen elmés megjegyzéseket...
És ha megvan,a telóra feltelepíteni,vagy át kell másolni?
Használd az ASTRO fájlkezelőt.azt megnyitod megkeresed ahova raktad és telepíted.HVGA-s játékokat keress nekem ment az összes szinte.