Saját Videóid Publikálása

Szerző: peter555, 2010. November 05., téma
Fórum » Film, sorozat
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Mindkettő jó. A free 3gp video converter alapból ingyenes. Az ultra video joiner-nek meg kell egy kis orvosság az ingyenességhez. 😆

A free 3gp video converter-nél persze bele lehet turkálni a programra és át lehet írni a bitsűrűséget, felbontást meg hasonlót. Megnyitjuk word-del az xml fájlokat majd miután módosítottuk az alapokat elmentjük és kész is.

Nekem valami 3.4.... verzió van meg, elég régi! 😆

Az ultra video joiner sokkal több formátumot támogat.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
a-a Ultra Video Joiner ("ingyenesített" verzió 😆😉 elég gyorsan konvertál....
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Superlompos: ott nyomtam be a felezést... de megoldódott 😃 végülis gondolom ha nem felezem akk 2X akkora a videó mérete... és az se gáz 😜 3 perc 40mb.... konvertálva... 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gerdzso írta:
😃 oké köszi 😜 akkor most majd neki állok felvenni egy-két videót 😜

na vettem fel egy próba videót... 😃 3 perces és 3 gb-s... de feleztem a méretet... de egy csomó mindent levágott a képből :S ez normális? meg a kép és hangminőség se valami jó :S

A felezést a fraps-ben kell beállítani. Half-size.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
amúgy a Konverter 21mb-s videót csinált... és megoldódott a kép levágás problémája is... (másik videólejátszó)

itt is van a videó 😃 (csak egy gyors teszt játékmenet 😜)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
😃 oké köszi 😜 akkor most majd neki állok felvenni egy-két videót 😜

na vettem fel egy próba videót... 😃 3 perces és 3 gb-s... de feleztem a méretet... de egy csomó mindent levágott a képből :S ez normális? meg a kép és hangminőség se valami jó :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Konvertálás nélkül is fel tudod rakni, csak győzzd kivárni! 😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
ömmm.. és konvertálás után feltudom rakni youtube-ra? 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Többféle program van. A konvertálás sebessége a géped teljesítményétől függ leginkább a proci+vinyó.

Nyílván kisebb lesz. 😀

Ultra video joiner (ezt ingyenessé kell tenni), Itt sokféle variáció van

Free 3 gp video converter (ez ingyenes, bár kevés funkcióval rendelkezik
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Superlompos: oké köszi! de hogyan kell átkonvertálni? 😃 másik programmal? és körülbelül mekkora lesz a mérete a konvertálás után?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gerdzso írta:
a FRAPS-el készített videók mekkora méretűek? (1920x1080) esetleg a felvétel méretét lehet állítani?

Nagyon nagyok. 1-2 perces videók is több gigásak. Max annyit tudsz tenni, hogy beállítod, hogy fele akkora videót vegyen fel.

Tehát a teljes: 1920X1080

A fele: 960X540

Így egy kicsit kisebb lesz a videó, de nem sokkal. Azért nagyok a videók, mert folyamatos a felvétel, így ninc sidő tömörítésre. Ezért kell átkonvertálni a videót.
0
0
0
0
pakai93 avatar
Kmisi99 írta:
jó vidi. Még szerencse hogy volt a shiftes vidid így nem töltöm le. Az a szerencsétlen BMW úgy csúszkál mintha valami szappan lenne légpárnával vagy nem is tudom

pedig szerintem jó játék, csak kell hozzá egy kontroller, mert bill-el irányithatatlan 😊
ez a dlc pack is elég jó hozzá sztem 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
a FRAPS-el készített videók mekkora méretűek? (1920x1080) esetleg a felvétel méretét lehet állítani?
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
pakai93 írta:
tothricsi95 írta:
Pakai rohadt jó videók!😃 Azt az egyet sajnáltam, hogy a TDU2 csak 480p-ben van.😞 😃

köszi, holnap majd csinálok abból is 1080p videót és hang is lesz 😉

Okés.😃 Én is tolom, pont ma kezdtem el a Hawaii-i Final Cup-ot...Dehát én Full Low-on tolom....😃 Amúgy már eléggé nehéz.😕😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
jó vidi. Még szerencse hogy volt a shiftes vidid így nem töltöm le. Az a szerencsétlen BMW úgy csúszkál mintha valami szappan lenne légpárnával vagy nem is tudom
0
0
0
0
pakai93 avatar
tothricsi95 írta:
Pakai rohadt jó videók!😃 Azt az egyet sajnáltam, hogy a TDU2 csak 480p-ben van.😞 😃

köszi, holnap majd csinálok abból is 1080p videót és hang is lesz 😉
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
0
0
0
0
pakai93 avatar
a legújabbak 😃

[movie=youtube]NVi2Enm6huQ[/movie]

[movie=youtube]127nwvwMH5s[/movie]

[movie=youtube]pRzckKsKkK0[/movie]
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
JackFeryll írta:
Ötletet szeretnék.
Azon gondolkodom, hogy csinálok walkthrough videókat max beállítások mellett csak még nem döntöttem el, hogy Crysis 2-vel vagy Mafia 2-vel kezdjek, vagy esetleg AC Brotherhood-al.
A másik dolog, hogy élőben beszéljek, vagy utólag mondjam rá a szöveget , vagy egyeltalán ne beszéljek. Szerintem az úgy lehet, hogy érdekesebb ha beszél is az ember nem ? (jó lenne ha sokan néznék a videókat [a beszéd angolul lenne persze])

Szerintem olyan játékkal kezdj, amit a legjobban ismersz, például ha nagyon vágod Brotherhood történetét, akkor arról egy nagyon szép walkthrough-t lehetne összehozni, én a Brotherhood-ot ajánlom...😉 Igaz, hogy a történet nagyon bonyolult, de nagyon sokat lehet róla beszélni...😃 Jah, és szerintem ne élőben beszélj, mert úgy azért nehéz lenne csak úgy improvizálni, és eléggé béna is lenne, hogy nem is tudnál mit mondani...vedd fel a vidit, képzeld el úgy sacper-kb, hogy hol mit mondanál, és utána mondd rá!😉 De persze beszélhetsz a Crysis 2-ről vagy Mafia-ról is, csak ismerd a játékot annyira, hogy tudj róla sok infó-t..😃
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Ötletet szeretnék.
Azon gondolkodom, hogy csinálok walkthrough videókat max beállítások mellett csak még nem döntöttem el, hogy Crysis 2-vel vagy Mafia 2-vel kezdjek, vagy esetleg AC Brotherhood-al.
A másik dolog, hogy élőben beszéljek, vagy utólag mondjam rá a szöveget , vagy egyeltalán ne beszéljek. Szerintem az úgy lehet, hogy érdekesebb ha beszél is az ember nem ? (jó lenne ha sokan néznék a videókat [a beszéd angolul lenne persze])
0
0
0
0
Master Killer avatar

Tegnap dobtam össze, majd lesz folytatása is.
0
0
0
0
gaspibazsi avatar

Életem első videója!😃
0
0
0
0
azbizony avatar
GeForce 9500 GT írta:

A legújabb Kaptáros videóm. Remélem tetszik.😆

Nagyon jó videókat csinálsz 😃
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Íme az én kis DiRT3 Gymkhanam 😆
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
bognar110 írta:

Nézzétek végig 😀

Szép kis Montage!😉😃
0
0
0
0
Bioritmus avatar
hm...elég gáz mert csak ugyan azt találom ami nekem van..:S...😞..még akkor is ha azt írom be hogy regisztrált verzió..:S :'(...már vagy 8-at letöltöttem de mind ugyan az és ugyan azt csinálja mint ami van..:S 😞
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Aki a FRAPS nevű progival csinálja azoktól kérdezem hogy mindenkinek csak 4 percet enged??
Ja és nekem hangja sincs..:S 😞
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Vasárnapom unalmasan telt, így csináltam egy videót.
0
0
0
0
Adam996 avatar

[movie=youtube]BbnPcUs5RZM&feature=mfu_in_order&list=UL[/movie]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gran Turismo 2! Nem egy unalmas verseny! 😃

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
majd ha egyedül leszek itthon felteszem hogy a fűnyíróval viszaszívást csinálok és berobban 😆DD
am
0
0
0
0
Adam996 avatar

[movie=youtube]vF78y4UWddQ&feature=mfu_in_order&list=UL[/movie]
0
0
0
0
vasziliy avatar

Csak egy kis unaloműzésként 😀
0
0
0
0
bgreti avatar
Jo a video es a zene is 😀
0
0
0
0
Creelien avatar

A legújabb Kaptáros videóm. Remélem tetszik.😆
0
0
0
0
PA2ZZi avatar

[movie=youtube]KiKMp8FM-Gw[/movie]
[movie=youtube]tEiXHuDGZgo[/movie]
Vélemények? 😀😃
Egyébként folyamatosan készítek videókat, csak most az új monitoromra (pontosabban TV-re) várok, és akkor FullHD minőségben is fel tudom tölteni YouTube-re 😀
0
0
0
0
bognar110 avatar

[movie=youtube]xT8OyDyPhOY[/movie]
[movie=youtube]-lmw3rP8qWs[/movie]
Van még többis 😀 [LINK]
0
0
0
0