Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Gta stílusú játékot tud e valaki? Amit még ismerek az a saints row, maffia, sleeping dogs. Tehát autós lövöldözős, küldetéses. Valamint hogy ne legyen túl régi, a graf meg minimum mint a san andreas oylan legyen.. 😃
0
0
0
0
Bicike avatar
Tudnál még mondani róla 1-2 infót?
0
0
0
0
no avatar
Nem a haverom is játszott benne de nem biztos hogy pont vérfarkasokra alapul de biztos gogy van benne és jelenkorban játszodik nem a multban😢
0
0
0
0
Bicike avatar
barnav:
TPS: Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City, GTA VC,SA, IV, The Saboteur, Assassin's Creed részek
FPS. CoD összes része, Medal of Honor széria, BF széria

low: Nem az X-Men Origins Wolverinre gondolsz?
0
0
0
0
no avatar
Bicike köszi!!! ÉS még egy kérdés 2009 után adták ki vérfarkasos jatek régebben játszottam vele de már nem tudom a nevét valaki ha tudja irja le lévi köszöntem
😕
0
0
0
0
barnav avatar
valami jó TPS-t vagy FPS- tud valaki?
0
0
0
0
Bicike avatar
Norbart: 2. VH: Medal of Honor Pacific Assault, Medal of Honor Airborne, Red Orchestra 1, Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad.

Középkori: Mount & Blade, Mount & Blade Warband, Medieval 2 Total War, Trónok harca.

RPG: Dragon Age Vérvonalak, nálam best game ever, Elder Srcolls: Oblivion, Elder Scrolls: Skyrim, Risen 1-2, Gothic 1-4, Fable 1, 3.
0
0
0
0
Norbart avatar
AMD Dual core és két giga memória mellé keresek valami játékot.(Vidi kari jobb kategória) Elég válogatós vagyok, második világháborús játékok tetszenek álltalában, COD, COH Brothers in arms és saboteur megvolt. Tetszenek még a középkori jellegűek, LOTR BFME és witcher valamint dragon age 2 volt eddig ami tetszett! 😜 valaki tud vmi jót please!
0
0
0
0
Bicike avatar
low11: Dragon Age Vérvonalak, Mount & Blade, Star Wars KotOR 1-2, Narnia. Harry Potter 1-6, Avatar, Mafia, Spider-Man 1-3
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok olyan kérésem lenne irjatok jatekot rpg,kaland,akcio, müfajba erre a gépre😜entium dual core 2.8 ghz 2giga ram ati radeon x1300/1500 512 mb vga
😲 😲 😲
0
0
0
0
barnav avatar
megjelent magyarba is a game úgy tudom 😆
0
0
0
0
matth1004 avatar
hali all. Dark Sector-hoz van magyarítás?😲 vagy magyarul lelehet tölteni valahonnan?
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Tudnátok mondani valami jó autós szimulátort a City Car drivingen kívül?
0
0
0
0
MongoL avatar
Már mindet kijátszottam de azért köszi Bicike !
0
0
0
0
Bicike avatar
MongoL: GTA 3, GTA VC, SW Jedi Knight Jedi Academy, SW KotOR 1-2, Max Payne 1-2, CoD 1,2,4
0
0
0
0
MongoL avatar
tudnátok pár játékot mondani ami jó és elfutna a gépemen pls! 😀 stratégia és autósokon kívül 😀 köszi
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=76376&sub=usercomp&comp=77822 (a procim dual 1.89 Ghz, 782 Mhz)
0
0
0
0
tommy2 avatar
köszi megnézem őket 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
tommy2: The Saboteur, Assassin,s Creed összes része, Saint's Row 1-3, Dead Rising 2
0
0
0
0
tommy2 avatar
sajnos az ilyen sci-fi dolgok nem jönnek be :/
0
0
0
0
sudosu avatar
tommy2: Szerintem a Prototype tetszeni fog
0
0
0
0
tommy2 avatar
nekem sandbox játék kellene..az a tipikus jó grafika jó sztorival 😀 GTA össze megvolt, Mafia 2 is, Sleeping Dogs is... valaki?
0
0
0
0
matth1004 avatar
valaki tud jó tps gameket?😃 amik nem kérnek sokat
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Bicike: Köszi, ezek tökéletesek! 😃 Elleszek egy darabig 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
M3ChanicX: Street Fighter 4, Super Street Fighter 4, Street Fighter x Tekken, nem sok játék van a műfajban.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Valaki tud mondani valami jó verekedős játékot? Mint pl.: Mortal Kombat.
Ha nem gond akkor ne legyen túl régi.
Grafika annyira nem lényeg.
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
apb reloaded valamiért nem sikerült met regisztráltam de nem engedett be amikor mégis akk meg kikapcsolt a játék nem tom miért 😞
0
0
0
0
Bronson avatar
Thethirdeye:Ghost Recon-t próbáltad már?Az elég Spec ops-os ha azt nézzük 😉
0
0
0
0
ricsirics2 avatar
TheThirdEye:

apb reloaded
Ez pont olyan amit te mondasz.
És free to play.
0
0
0
0
TheThirdEye avatar
nekem most valami spec ops the line vagy saint row the third szerü játék kéne tehát tps lövöldözős és nem muszály de jólenne ha lehetne karaktert csinálni
0
0
0
0
bandita19 avatar
Bicike
high - medium keverékével megy, más? 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
Nagyjából ugyanaz a kettő,jól vannak optimalizálva,csak egy év különbség van köztük szóval nem volt egy őrült nagy fejlesztés a kettő között! 😀
0
0
0
0
matth1004 avatar
melyik kér többet? Left 4 Dead 1 vagy 2? 😲
0
0
0
0
PoPet avatar
FPS akció/kaland játékok érdekelnének. Főleg videóanyagnak kellene.
0
0
0
0
Bicike avatar
bandita19: CoD 4 100%, hoy elfut 9600-on 😀
ors11 GTA Vice City, Max Payne 1-2, NFS Most Wanted, Carbon, SW Jedi Knight Jedi Academy, Prince of Persia 1-3
0
0
0
0
ors11 avatar
Sziasztok! Kéne pár játék a Laptopomra,hogy miyen nem számít,csak minél több legyen,hogy tudjak válogatni 😃 😆
0
0
0
0
bandita19 avatar
hehe
ami elfut Radeon 9600-on...

szóval radeon 9600-on megy, modernkori FPS-TPS kéne és nemlényeg de jólenne ha lenne coop-ja
Splinter cell-ek nem érdekelnek köszönöm

előre is megköszönöm, további jó szórakozást
0
0
0
0
Bicike avatar
Bioritmus Narnia, Kane & Lynch 2: Dog Days, Watchmen: The end is nigh, Mortal Kombat, Left 4 Dead 1-2, Killing Floor, FIFA, PES, Resident Evil 5
0
0
0
0
hell12324 avatar
Borderlands, Sniper elite v2, Sniper elite v2 zombie.
0
0
0
0
Bioritmus avatar
Valaki pls mondjon nekem olyan játékokat amiket lehet coop-ba tolni *-* 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
cod4ultra PhysX nvidea kártyáknál támogatott, és a fizikát fejleszti, de ez FPS csökkenést eredményez, úgyhogy nem kapsz több FPS-t sőt inkább kevesebbet. Bekapcsolni meg játékfüggő, de általában a grafikai beállításoknál (természetesen csak azoknál a játékoknál maik támogatják, pl Borderlands 2)
0
0
0
0
cod4ultra avatar
Ez lehet nem ide illik de a physx -et hogyan kell bekapcsolni? És a másik, hogy az segít vmit, pl. játékoknál több fps, vagy 3dMark teszteknél több pont? 😃
0
0
0
0
no avatar
hy tudtok nekem valami jó fps vagy tps-t ajánlani ami fut win7-en pls thx
0
0
0
0
sudosu avatar
mrlife: Esetleg valami konkrét kategóriát tudsz mondani? Mert rengeteg játék van aminek van multija 😀.
felsorolok azért párat
FPS: Quake, Wolfenstein Enemy Territory, Arctic Combat, Planetside 2, Left 4 Dead, Dead Island, Borderlands
MMORPG: Tera, Aion, Neverwinter, Cabal, Silkroad
RTS: Age Of Empires, Anno, Empire Earth, World In Conflict, Heroes
Racing: Need For Speed World, Rfactor
TPS: APB:Reloaded
0
0
0
0
mrlife avatar
Üdv. Ajánljatok nekem egy interneten játszható játékot. Ezekkel játszottam már: World of Warcraft, League of Legends, CoD-ok, WarcraftIII(dota)
0
0
0
0
Bicike avatar
cod4ultra: Crysis 3-mat csak DX11-ben tudod játszani.
sanya999: Max Payne 2
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok, ajánlanátok nekem TPS-eket?
Mint pl:splinter cellek vagy ghost recon....
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció